Rösti med æbler
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 686 kJ / 164 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 29 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 kartofler
- ½ æble
- 2 jordskokker
- 2 spsk. hvedemel
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ æg
- 1 spsk. olie til stegning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 2 kartofler
- ½ æble
- 2 jordskokker
- 2 spsk. hvedemel
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ æg
- 1 spsk. olie til stegning
- Trin 3 af 10
Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- 2 kartofler
- ½ æble
- 2 jordskokker
- Trin 4 af 10
Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Trin 5 af 10
Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- 2 spsk. hvedemel
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 6 af 10
Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
- Trin 7 af 10
Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- ½ æg
- Trin 8 af 10
Lav 4 kugler af rösti-farsen.
- Trin 9 af 10
Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- 1 spsk. olie til stegning
- Trin 10 af 10
Kom de 4 kugler på panden, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 kartofler
- ½ æble
- 2 jordskokker
- 2 spsk. hvedemel
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ æg
- 1 spsk. olie til stegning
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- Lav 4 kugler af rösti-farsen.
- Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- Kom de 4 kugler på panden, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 686 kJ / 164 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 29 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 kartofler
- 1 æble
- 4 jordskokker
- 4 spsk. hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 æg
- 2 spsk. olie til stegning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 4 kartofler
- 1 æble
- 4 jordskokker
- 4 spsk. hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 æg
- 2 spsk. olie til stegning
- Trin 3 af 10
Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- 4 kartofler
- 1 æble
- 4 jordskokker
- Trin 4 af 10
Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Trin 5 af 10
Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- 4 spsk. hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 6 af 10
Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
- Trin 7 af 10
Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- 1 æg
- Trin 8 af 10
Lav 8 kugler af rösti-farsen.
- Trin 9 af 10
Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- Trin 10 af 10
Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 kartofler
- 1 æble
- 4 jordskokker
- 4 spsk. hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 æg
- 2 spsk. olie til stegning
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
- Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- Lav 8 kugler af rösti-farsen.
- Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 686 kJ / 164 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 60 %
- Fedt: 29 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 kartofler
- 1 ½ æble
- 6 jordskokker
- 6 spsk. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ æg
- 3 spsk. olie til stegning
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 10
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 6 kartofler
- 1 ½ æble
- 6 jordskokker
- 6 spsk. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ æg
- 3 spsk. olie til stegning
- Trin 3 af 10
Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- 6 kartofler
- 1 ½ æble
- 6 jordskokker
- Trin 4 af 10
Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Trin 5 af 10
Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- 6 spsk. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 6 af 10
Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
- Trin 7 af 10
Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom det første æg op i skålen. Slå det andet ægget ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel. Hæld halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- 1 ½ æg
- Trin 8 af 10
Lav 12 kugler af rösti-farsen.
- Trin 9 af 10
Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- 3 spsk. olie til stegning
- Trin 10 af 10
Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 kartofler
- 1 ½ æble
- 6 jordskokker
- 6 spsk. hvedemel
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ æg
- 3 spsk. olie til stegning
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 skærebræt
- 1 stor skål
- 1 røreske
- 1 kop
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
- Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
- Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
- Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom det første æg op i skålen. Slå det andet ægget ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel. Hæld halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
- Lav 12 kugler af rösti-farsen.
- Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
- Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.
-