Rösti med æbler

Rösti med æbler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 686 kJ / 164 kcal
        • Protein: 11 %
        • Kulhydrat: 60 %
        • Fedt: 29 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        • 2 kartofler
        • ½ æble
        • 2 jordskokker
        • 2 spsk. hvedemel
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ æg
        • 1 spsk. olie til stegning

         

      • Trin 3 af 10

        Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.

        • 2 kartofler
        • ½ æble
        • 2 jordskokker

         

      • Trin 4 af 10

        Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

      • Trin 5 af 10

        Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.

        • 2 spsk. hvedemel
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 6 af 10

        Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.

         

      • Trin 7 af 10

        Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.

        • ½ æg

         

      • Trin 8 af 10

        Lav 4 kugler af rösti-farsen.

      • Trin 9 af 10

        Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.

        • 1 spsk. olie til stegning

         

      • Trin 10 af 10

        Kom de 4 kugler på panden, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

         

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          • 2 kartofler
          • ½ æble
          • 2 jordskokker
          • 2 spsk. hvedemel
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ æg
          • 1 spsk. olie til stegning

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • 1 kop
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
          4. Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
          5. Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
          6. Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
          7. Lav 4 kugler af rösti-farsen.
          8. Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
          9. Kom de 4 kugler på panden, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

             

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 686 kJ / 164 kcal
            • Protein: 11 %
            • Kulhydrat: 60 %
            • Fedt: 29 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            • 4 kartofler
            • 1 æble
            • 4 jordskokker
            • 4 spsk. hvedemel
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 æg
            • 2 spsk. olie til stegning

             

          • Trin 3 af 10

            Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.

            • 4 kartofler
            • 1 æble
            • 4 jordskokker

             

          • Trin 4 af 10

            Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

          • Trin 5 af 10

            Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.

            • 4 spsk. hvedemel
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 6 af 10

            Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.

          • Trin 7 af 10

            Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.

            • 1 æg

             

          • Trin 8 af 10

            Lav 8 kugler af rösti-farsen.

          • Trin 9 af 10

            Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.

          • Trin 10 af 10

            Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

             

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              • 4 kartofler
              • 1 æble
              • 4 jordskokker
              • 4 spsk. hvedemel
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 æg
              • 2 spsk. olie til stegning

               

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skål
              • 1 røreske
              • 1 kop
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
              4. Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
              5. Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
              6. Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
              7. Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
              8. Lav 8 kugler af rösti-farsen.
              9. Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
              10. Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 686 kJ / 164 kcal
                • Protein: 11 %
                • Kulhydrat: 60 %
                • Fedt: 29 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                • 6 kartofler
                • 1 ½ æble
                • 6 jordskokker
                • 6 spsk. hvedemel
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ æg
                • 3 spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 3 af 10

                Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.

                • 6 kartofler
                • 1 ½ æble
                • 6 jordskokker

                 

              • Trin 4 af 10

                Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

              • Trin 5 af 10

                Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.

                • 6 spsk. hvedemel
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 6 af 10

                Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.

              • Trin 7 af 10

                Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom det første æg op i skålen. Slå det andet ægget ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel. Hæld halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.

                • 1 ½ æg

                 

              • Trin 8 af 10

                Lav 12 kugler af rösti-farsen.

              • Trin 9 af 10

                Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.

                • 3 spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 10 af 10

                Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Synes du, kartofler kan blive lidt kedelige i længden? Så skal du prøve at lave den her ret fantastiske opskrift på kartoffel-rösti med et pift af både æble og jordskokker.

                 

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  • 6 kartofler
                  • 1 ½ æble
                  • 6 jordskokker
                  • 6 spsk. hvedemel
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ æg
                  • 3 spsk. olie til stegning

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 kop
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl kartofler, æble og jordskokker. Skræl jordskokker og kartofler.
                  4. Riv kartofler, æble og jordskokker på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  5. Kom de revne grøntsager og frugt i en skål. Kom mel, salt og peber i, og bland det godt sammen.
                  6. Lad blandingen stå i et par minutter, så melen kan suge lidt af væsken op fra de revne grøntsager og frugt.
                  7. Slå et æg ud i en kop. Klik på videoen og se, hvordan du slår æg ud og ser for skaller. Kom det første æg op i skålen. Slå det andet ægget ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel. Hæld halvdelen af ægget op i skålen til de andre ingredienser og rør det sammen.
                  8. Lav 12 kugler af rösti-farsen.
                  9. Kom 1 spiseske olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme.
                  10. Kom 4 kugler på panden ad gangen, pres dem flade med en paletkniv. Lad dem stege i 3 minutter på hver side, eller til de er gyldne på begge sider. Panden må ikke blive for varm. Kom mere olie på panden, og fortsæt på samme måde, til du har stegt alle röstierne.