Rosmarin-kartoffelbåde

Rosmarin-kartoffelbåde

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1105 kJ / 264 kcal
        • Protein: 7 %
        • Kulhydrat: 68 %
        • Fedt: 25 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 500 g faste kartofler som Fakse eller Folva 
        • ½ tsk tørret rosmarin
        • 1 spsk olivenolie
        • ½ tsk groft salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 16

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 16

        Tænd ovnen på 225 grader.

      • Trin 5 af 16

        Hæld koldt vand i en balje.

      • Trin 6 af 16

        Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.

        • 500 g kartofler
      • Trin 7 af 16

        Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.

      • Trin 8 af 16

        Skær kartoflerne i både.

      • Trin 9 af 16

        Hæld kartoflerne i en skål.

      • Trin 10 af 16

        Kom olie og rosmarin i skålen, og bland godt.

        • ½ tsk tørret rosmarin
        • 1 spsk olivenolie
      • Trin 11 af 16

        Læg kartoflerne på bagepapiret.

      • Trin 12 af 16

        Sæt bagepladen midt i ovnen.

      • Trin 13 af 16

        Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.

      • Trin 14 af 16

        Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.

      • Trin 15 af 16

        Tag pladen ud af ovnen.

      • Trin 16 af 16

        Krydr kartoflerne med salt og peber.

        • ½ tsk groft salt
        • ½ knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 500 g faste kartofler som Fakse eller Folva 
          • ½ tsk tørret rosmarin
          • 1 spsk olivenolie
          • ½ tsk groft salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 balje
          • 1 ark bagepapir
          • 1 kniv
          • 1 stor skål
          • 1 lille skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Tænd ovnen på 225 grader.
          5. Hæld koldt vand i en balje.
          6. Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.
          7. Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.
          8. Skær kartoflerne i både.
          9. Hæld kartoflerne i en skål.
          10. Kom olie og rosmarin i skålen, og bland godt.
          11. Læg kartoflerne på bagepapiret.
          12. Sæt bagepladen midt i ovnen.
          13. Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.
          14. Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.
          15. Tag pladen ud af ovnen.
          16. Krydr kartoflerne med salt og peber.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1105 kJ / 264 kcal
            • Protein: 7 %
            • Kulhydrat: 68 %
            • Fedt: 25 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • Ca. 1 kg faste kartofler som Fakse eller Folva 
            • 1 tsk tørret rosmarin
            • 2 spsk olivenolie
            • 1 tsk groft salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 16

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 16

            Tænd ovnen på 225 grader.

          • Trin 5 af 16

            Hæld koldt vand i en balje.

          • Trin 6 af 16

            Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.

            • 1 kg kartofler
          • Trin 7 af 16

            Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.

          • Trin 8 af 16

            Skær kartoflerne i både.

          • Trin 9 af 16

            Hæld kartoflerne i en skål.

          • Trin 10 af 16

            Hæld olie og rosmarin i skålen, og bland godt.

            • 1 tsk tørret rosmarin
            • 2 spsk olivenolie
          • Trin 11 af 16

            Læg kartoflerne på bagepapiret.

          • Trin 12 af 16

            Sæt bagepladen midt i ovnen.

          • Trin 13 af 16

            Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.

          • Trin 14 af 16

            Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.

          • Trin 15 af 16

            Tag pladen ud af ovnen.

          • Trin 16 af 16

            Krydr kartoflerne med salt og peber.

            • 1 tsk groft salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ca. 1 kg faste kartofler som Fakse eller Folva 
              • 1 tsk tørret rosmarin
              • 2 spsk olivenolie
              • 1 tsk groft salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 balje
              • 1 ark bagepapir
              • 1 kniv
              • 1 stor skål
              • 1 lille skarp kniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Tænd ovnen på 225 grader.
              5. Hæld koldt vand i en balje.
              6. Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.
              7. Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.
              8. Skær kartoflerne i både.
              9. Hæld kartoflerne i en skål.
              10. Hæld olie og rosmarin i skålen, og bland godt.
              11. Læg kartoflerne på bagepapiret.
              12. Sæt bagepladen midt i ovnen.
              13. Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.
              14. Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.
              15. Tag pladen ud af ovnen.
              16. Krydr kartoflerne med salt og peber.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1105 kJ / 264 kcal
                • Protein: 7 %
                • Kulhydrat: 68 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                • Ca. 1,5 kg faste kartofler som Fakse eller Folva 
                • 1½ tsk tørret rosmarin
                • 3 spsk olivenolie
                • 1½ tsk groft salt
                • 2 knivspidse peber
              • Trin 3 af 16

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 16

                Tænd ovnen på 225 grader.

              • Trin 5 af 16

                Hæld koldt vand i en balje.

              • Trin 6 af 16

                Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.

                • 1,5 kg kartofler
              • Trin 7 af 16

                Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.

              • Trin 8 af 16

                Skær kartoflerne i både.

              • Trin 9 af 16

                Hæld kartoflerne i en skål.

              • Trin 10 af 16

                Hæld olie og rosmarin i skålen, og bland godt.

                • 1½ tsk tørret rosmarin
                • 3 spsk olivenolie
              • Trin 11 af 16

                Læg kartoflerne på bagepapiret.

              • Trin 12 af 16

                Sæt bagepladen midt i ovnen.

              • Trin 13 af 16

                Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.

              • Trin 14 af 16

                Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.

              • Trin 15 af 16

                Tag pladen ud af ovnen.

              • Trin 16 af 16

                Krydr kartoflerne med salt og peber.

                • 1½ tsk groft salt
                • 2 knivspidse peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det er både nemt og lækkert at tilberede sine kartofler i ovnen. Prøv denne variant med rosmarin, som tilbehør til hovedretten.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ca. 1,5 kg faste kartofler som Fakse eller Folva 
                  • 1½ tsk tørret rosmarin
                  • 3 spsk olivenolie
                  • 1½ tsk groft salt
                  • 2 knivspidse peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 balje
                  • 1 ark bagepapir
                  • 1 kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille skarp kniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Tænd ovnen på 225 grader.
                  5. Hæld koldt vand i en balje.
                  6. Kom kartoflerne i baljen, og skrub kartoflerne fri af jord.
                  7. Skyl kartoflerne i rent, koldt vand.
                  8. Skær kartoflerne i både.
                  9. Hæld kartoflerne i en skål.
                  10. Hæld olie og rosmarin i skålen, og bland godt.
                  11. Læg kartoflerne på bagepapiret.
                  12. Sæt bagepladen midt i ovnen.
                  13. Bag kartoflerne i ca. 40 minutter, til de er møre. Rør rundt et par gange undervejs.
                  14. Mærk med en lille kniv om kartoflerne er møre. De skal slippe kniven.
                  15. Tag pladen ud af ovnen.
                  16. Krydr kartoflerne med salt og peber.