Røræg

Røræg

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 32 %
        • Fedt: 48 %
        • Heraf mættet fedt 3,0g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 7

        Mål alle ingredienserne af.

        • 4 æg
        • 4 spsk. mælk
        • 1 spsk. olie til stegning
        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 3 af 7

        Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.

        • 4 æg
        • 4 spsk. mælk
      • Trin 4 af 7

        Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

        • 1 spsk. olie til stegning

         

      • Trin 5 af 7

        Hæld æggemassen på stegepanden.

      • Trin 6 af 7

        Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

      • Trin 7 af 7

        Server røræggene med rugbrød til.

        • 2 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 æg
          • 4 spsk. mælk
          • 1 spsk. olie til stegning
          • 2 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 1 gaffel
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.
          4. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
          5. Hæld æggemassen på stegepanden.
          6. Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
          7. Server røræggene med rugbrød til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 32 %
            • Fedt: 48 %
            • Heraf mættet fedt 3,0g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 7

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 7

            Mål alle ingredienserne af.

            • 8 æg
            • 8 spsk. mælk
            • 2 spsk. olie til stegning
            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 7

            Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.

            • 8 æg
            • 8 spsk. mælk
          • Trin 4 af 7

            Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

            • 2 spsk. olie til stegning

             

          • Trin 5 af 7

            Hæld æggemassen på stegepanden.

          • Trin 6 af 7

            Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

          • Trin 7 af 7

            Server røræggene med rugbrød til.

            • 4 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 æg
              • 8 spsk. mælk
              • 2 spsk. olie til stegning
              • 4 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem skål
              • 1 gaffel
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.
              4. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
              5. Hæld æggemassen på stegepanden.
              6. Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
              7. Server røræggene med rugbrød til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 32 %
                • Fedt: 48 %
                • Heraf mættet fedt 3,0g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 7

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 7

                Mål alle ingredienserne af.

                • 12 æg
                • 12 spsk. mælk
                • 3 spsk. olie til stegning
                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 3 af 7

                Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.

                • 12 æg
                • 12 spsk. mælk
              • Trin 4 af 7

                Hæld olie i en stegepande, og varm det op.

                • 3 spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 5 af 7

                Hæld æggemassen på stegepanden.

              • Trin 6 af 7

                Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

              • Trin 7 af 7

                Server røræggene med rugbrød til.

                • 6 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 æg
                  • 12 spsk. mælk
                  • 3 spsk. olie til stegning
                  • 6 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Pisk æggene og mælken sammen med en gaffel.
                  4. Hæld olie i en stegepande, og varm det op.
                  5. Hæld æggemassen på stegepanden.
                  6. Skrab forsigtigt i æggemassen, mens den stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
                  7. Server røræggene med rugbrød til.