Røræg
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1260 kJ / 300 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 32 %
- Fedt: 48 %
- Heraf mættet fedt 3,0g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 æg
- 4 spsk. mælk
- 1 spsk. olie til stegning
- 2 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 4 æg
- 4 spsk. mælk
- 1 spsk. olie til stegning
- 2 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
- 4 æg
- Trin 4 af 8
Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- 4 æg
- 4 spsk. mælk
- Trin 5 af 8
Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- 1 spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 8
Hæld æggemassen på stegepanden.
- Trin 7 af 8
Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Trin 8 af 8
Server røræggene med rugbrød til.
- 2 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 æg
- 4 spsk. mælk
- 1 spsk. olie til stegning
- 2 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
- Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- Hæld æggemassen på stegepanden.
- Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Server røræggene med rugbrød til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1260 kJ / 300 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 32 %
- Fedt: 48 %
- Heraf mættet fedt 3,0g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 8 æg
- 8 spsk. mælk
- 2 spsk. solie til stegning
- 4 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 8 æg
- 8 spsk. mælk
- 2 spsk. olie til stegning
- 4 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 8 æg
- Trin 4 af 8
Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- 8 æg
- 8 spsk. mælk
- Trin 5 af 8
Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- 2 spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 8
Hæld æggemassen på stegepanden.
- Trin 7 af 8
Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Trin 8 af 8
Server røræggene med rugbrød til.
- 4 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Du skal bruge
Ingredienser
- 8 æg
- 8 spsk. mælk
- 2 spsk. olie til stegning
- 4 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- Hæld æggemassen på stegepanden.
- Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Server røræggene med rugbrød til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1260 kJ / 300 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 32 %
- Fedt: 48 %
- Heraf mættet fedt 3,0g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 12 æg
- 12 spsk. mælk
- 3 spsk. olie til stegning
- 6 skiver rugbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 12 æg
- 12 spsk. mælk
- 3 spsk. olie til stegning
- 6 skiver rugbrød
- Trin 3 af 8
Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
- 12 æg
- Trin 4 af 8
Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- 12 æg
- 12 spsk. mælk
- Trin 5 af 8
Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- 3 spsk. olie til stegning
- Trin 6 af 8
Hæld æggemassen på stegepanden.
- Trin 7 af 8
Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Trin 8 af 8
Server røræggene med rugbrød til.
- 6 skiver rugbrød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)
Du skal bruge
Ingredienser
- 12 æg
- 12 spsk. mælk
- 3 spsk. olie til stegning
- 6 skiver rugbrød
Køkkenredskaber
- 1 mellem skål
- 1 gaffel
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
- Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
- Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
- Hæld æggemassen på stegepanden.
- Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
- Server røræggene med rugbrød til.
-