Røræg

Røræg

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 32 %
        • Fedt: 48 %
        • Heraf mættet fedt 3,0g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 æg
        • 4 spsk. mælk
        • 1 spsk. olie til stegning
        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 3 af 8

        Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.

        • 4 æg
      • Trin 4 af 8

        Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.

        • 4 æg
        • 4 spsk. mælk
      • Trin 5 af 8

        Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.

        • 1 spsk. olie til stegning

         

      • Trin 6 af 8

        Hæld æggemassen på stegepanden.

      • Trin 7 af 8

        Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

      • Trin 8 af 8

        Server røræggene med rugbrød til.

        • 2 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 æg
          • 4 spsk. mælk
          • 1 spsk. olie til stegning
          • 2 skiver rugbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellem skål
          • 1 gaffel
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
          4. Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
          5. Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
          6. Hæld æggemassen på stegepanden.
          7. Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
          8. Server røræggene med rugbrød til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 32 %
            • Fedt: 48 %
            • Heraf mættet fedt 3,0g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 æg
            • 8 spsk. mælk
            • 2 spsk. olie til stegning
            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 3 af 8

            Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 8 æg
          • Trin 4 af 8

            Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.

            • 8 æg
            • 8 spsk. mælk
          • Trin 5 af 8

            Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.

            • 2 spsk. olie til stegning

             

          • Trin 6 af 8

            Hæld æggemassen på stegepanden.

          • Trin 7 af 8

            Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

          • Trin 8 af 8

            Server røræggene med rugbrød til.

            • 4 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 æg
              • 8 spsk. mælk
              • 2 spsk. olie til stegning
              • 4 skiver rugbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellem skål
              • 1 gaffel
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              4. Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
              5. Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
              6. Hæld æggemassen på stegepanden.
              7. Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
              8. Server røræggene med rugbrød til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1260 kJ / 300 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 32 %
                • Fedt: 48 %
                • Heraf mættet fedt 3,0g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 12 æg
                • 12 spsk. mælk
                • 3 spsk. olie til stegning
                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 3 af 8

                Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.

                • 12 æg
              • Trin 4 af 8

                Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.

                • 12 æg
                • 12 spsk. mælk
              • Trin 5 af 8

                Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.

                • 3 spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 6 af 8

                Hæld æggemassen på stegepanden.

              • Trin 7 af 8

                Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.

              • Trin 8 af 8

                Server røræggene med rugbrød til.

                • 6 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Overrask familien en søndag morgen med røræg! Så får du måske serveret morgenmad på sengen næste weekend ;)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 æg
                  • 12 spsk. mælk
                  • 3 spsk. olie til stegning
                  • 6 skiver rugbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellem skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Slå et æg ud i en kop og hæld det op i en skål. Gentag med alle æggene.
                  4. Hæld mælk i skålen, og pisk æg og mælk sammen med en gaffel.
                  5. Hæld olie i en stegepande, og varm den op ved middel varme.
                  6. Hæld æggemassen på stegepanden.
                  7. Skrab forsigtigt i æggemassen med en spatel, mens æggemassen stivner. Skrab fra kanten af stegepanden og ind mod midten. Bliv ved, til hele æggemassen er stivnet.
                  8. Server røræggene med rugbrød til.