Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dressing:

3.

Tag en citruspresser. Pres saften af citronen. Se videoen.

4.

Tag en stor skål. Kom citronsaft, olie, honning og salt i skålen. Rør det sammen.

Rødbedesalat:

5.

Tag en tyndskræller. Skræl rødbeder og gulerod. Se videoen.

6.

Vask æbler.

Vask æblet.

7.

Tag et rivejern. Riv rødbeder på den grove side af rivejernet. Se videoen.

8.

Brug samme rivejern. Riv gulerod på den grove side af rivejernet. Se videoen.

9.

Brug samme rivejern. Riv æbler på den grove side af rivejernet. Se videoen.

10.

Kom de revne æbler, gulerod og rødbeder op i skålen med dressingen.

11.

Rør salaten sammen, og server som tilbehør til aftensmaden, eller tag den med i madpakken.

Næringsindhold per portion

Energi: 587 kJ / 140 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 46 %

Fedt: 50 %

Heraf mættet fedt: 1,0 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Skrælle gulerod

Skrælle gulerod

Sådan river du rødbeder groft og fint

Sådan river du rødbeder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Æbler, rive

Æbler, rive

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min