Rissalat med kylling

Rissalat med kylling

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3550 kJ / 203 kcal
        • Protein: 40 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 19 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ fed hvidløg
        • 1 kyllingebryst
        • 2 ½ spsk. soja
        • ½ tsk. paprika
        • 1 dl. ris
        • 1 ¾ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ spsk. olie
        • ½ dl. ærter
        • 2 asparges
        • ½ gulerod
        • ¼ agurk
        • ¼ dl. purløg
        • ½ spsk. citron
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 17

        Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 4 af 17

        Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.

        • 1 kyllingebryst
        • 2 ½ spsk. soja
        • ½ tsk. paprika

         

      • Trin 5 af 17

        Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.

        • 1 dl. ris
      • Trin 6 af 17

        Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

        • 1 ¾ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 7 af 17

        Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

        • ¼ spsk. olie
      • Trin 8 af 17

        Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.

        • ½ dl. ærter
      • Trin 9 af 17

        Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

        • 2 asparges
      • Trin 10 af 17

        Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.

      • Trin 11 af 17

        Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.

      • Trin 12 af 17

        Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

        • ½ gulerod
      • Trin 13 af 17

        Skyl agurken, og skær den i små tern.

        • ¼ agurk
      • Trin 14 af 17

        Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ dl. purløg
      • Trin 15 af 17

        Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ½ spsk. citron
      • Trin 16 af 17

        Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.

        • ¼ tsk. salt
      • Trin 17 af 17

        Anret rissalaten i din madkasse.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ fed hvidløg
          • 1 kyllingebryst
          • 2 ½ spsk. soja
          • ½ tsk. paprika
          • 1 dl. ris
          • 1 ¾ dl. vand
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ spsk. olie
          • ½ dl. ærter
          • 2 asparges
          • ½ gulerod
          • ¼ agurk
          • ¼ dl. purløg
          • ½ spsk. citron
          • ¼ tsk. salt

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 spiseskeer
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille gryde med låg
          • 1 plastikbøtte med låg
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          4. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
          5. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
          6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
          7. Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
          8. Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
          9. Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
          10. Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
          11. Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
          12. Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
          13. Skyl agurken, og skær den i små tern.
          14. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          15. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          16. Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
          17. Anret rissalaten i din madkasse.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3550 kJ / 203 kcal
            • Protein: 40 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 19 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 17

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 fed hvidløg
            • 2 kyllingebryst
            • 5 spsk. soja
            • 1 tsk. paprika
            • 2 dl. ris
            • 3 ½ dl. vand
            • ½ tsk. salt
            • ½ spsk. olie
            • 1 dl. ærter
            • 4 asparges
            • 1 gulerod
            • ½ agurk
            • ½ dl. purløg
            • 1 spsk. citron
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 17

            Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 4 af 17

            Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.

            • 2 kyllingebryst
            • 5 spsk. soja
            • 1 tsk. paprika
          • Trin 5 af 17

            Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.

            • 2 dl. ris
          • Trin 6 af 17

            Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

            • 3 ½ dl. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 7 af 17

            Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

            • ½ spsk. olie
          • Trin 8 af 17

            Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.

            • 1 dl. ærter
          • Trin 9 af 17

            Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

            • 4 asparges
          • Trin 10 af 17

            Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.

          • Trin 11 af 17

            Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.

          • Trin 12 af 17

            Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

            • 1 gulerod
          • Trin 13 af 17

            Skyl agurken, og skær den i små tern.

            • ½ agurk
          • Trin 14 af 17

            Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl. purløg
          • Trin 15 af 17

            Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 1 spsk. citron
          • Trin 16 af 17

            Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 17 af 17

            Anret rissalaten i din madkasse.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 fed hvidløg
              • 2 kyllingebryst
              • 5 spsk. soja
              • 1 tsk. paprika
              • 2 dl. ris
              • 3 ½ dl. vand
              • ½ tsk. salt
              • ½ spsk. olie
              • 1 dl. ærter
              • 4 asparges
              • 1 gulerod
              • ½ agurk
              • ½ dl. purløg
              • 1 spsk. citron
              • ½ tsk. salt

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 spiseskeer
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille gryde med låg
              • 1 plastikbøtte med låg
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              4. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
              5. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
              6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
              7. Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
              8. Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
              9. Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
              10. Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
              11. Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
              12. Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
              13. Skyl agurken, og skær den i små tern.
              14. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              15. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              16. Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
              17. Anret rissalaten i din madkasse.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3550 kJ / 203 kcal
                • Protein: 40 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 19 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 17

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 3 kyllingebryst
                • 7 ½ spsk. soja
                • 1 ½ tsk. paprika
                • 3 dl. ris
                • 5 ¼ dl. vand
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ spsk. olie
                • 1 ½ dl. ærter
                • 6 asparges
                • 1 ½ gulerod
                • ¾ agurk
                • ¾ dl. purløg
                • 1 ½ spsk. citron
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 3 af 17

                Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 4 af 17

                Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.

                • 3 kyllingebryst
                • 7 ½ spsk. soja
                • 1 ½ tsk. paprika
              • Trin 5 af 17

                Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.

                • 3 dl. ris
              • Trin 6 af 17

                Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

                • 5 ¼ dl. vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 7 af 17

                Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

              • Trin 8 af 17

                Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.

                • 1 ½ dl. ærter
              • Trin 9 af 17

                Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.

                • 6 asparges
              • Trin 10 af 17

                Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.

              • Trin 11 af 17

                Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.

              • Trin 12 af 17

                Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.

                • 1 ½ gulerod
              • Trin 13 af 17

                Skyl agurken, og skær den i små tern.

                • ¾ agurk
              • Trin 14 af 17

                Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ dl. purløg
              • Trin 15 af 17

                Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 1 ½ spsk. citron
              • Trin 16 af 17

                Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.

                • ¾ tsk. salt
              • Trin 17 af 17

                Anret rissalaten i din madkasse.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 3 kyllingebryst
                  • 7 ½ spsk. soja
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • 3 dl. ris
                  • 5 ¼ dl. vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ spsk. olie
                  • 1 ½ dl. ærter
                  • 6 asparges
                  • 1 ½ gulerod
                  • ¾ agurk
                  • ¾ dl. purløg
                  • 1 ½ spsk. citron
                  • ¾ tsk. salt

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 spiseskeer
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille gryde med låg
                  • 1 plastikbøtte med låg
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  4. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
                  5. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
                  6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
                  7. Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
                  8. Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
                  9. Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
                  10. Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
                  11. Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
                  12. Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
                  13. Skyl agurken, og skær den i små tern.
                  14. Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  15. Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  16. Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
                  17. Anret rissalaten i din madkasse.