Rissalat med kylling
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3550 kJ / 203 kcal
- Protein: 40 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ fed hvidløg
- 1 kyllingebryst
- 2 ½ spsk. soja
- ½ tsk. paprika
- 1 dl. ris
- 1 ¾ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ¼ spsk. olie
- ½ dl. ærter
- 2 asparges
- ½ gulerod
- ¼ agurk
- ¼ dl. purløg
- ½ spsk. citron
- ¼ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- ½ fed hvidløg
- 1 kyllingebryst
- 2 ½ spsk. soja
- ½ tsk. paprika
- 1 dl. ris
- 1 ¾ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ¼ spsk. olie
- ½ dl. ærter
- 2 asparges
- ½ gulerod
- ¼ agurk
- ¼ dl. purløg
- ½ spsk. citron
- ¼ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ½ fed hvidløg
- Trin 4 af 17
Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- 1 kyllingebryst
- 2 ½ spsk. soja
- ½ tsk. paprika
- Trin 5 af 17
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- 1 dl. ris
- Trin 6 af 17
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 1 ¾ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 7 af 17
Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- ¼ spsk. olie
- Trin 8 af 17
Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- ½ dl. ærter
- Trin 9 af 17
Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 2 asparges
- Trin 10 af 17
Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Trin 11 af 17
Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Trin 12 af 17
Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- ½ gulerod
- Trin 13 af 17
Skyl agurken, og skær den i små tern.
- ¼ agurk
- Trin 14 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ dl. purløg
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ spsk. citron
- Trin 16 af 17
Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- ¼ tsk. salt
- Trin 17 af 17
Anret rissalaten i din madkasse.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ fed hvidløg
- 1 kyllingebryst
- 2 ½ spsk. soja
- ½ tsk. paprika
- 1 dl. ris
- 1 ¾ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ¼ spsk. olie
- ½ dl. ærter
- 2 asparges
- ½ gulerod
- ¼ agurk
- ¼ dl. purløg
- ½ spsk. citron
- ¼ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl agurken, og skær den i små tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- Anret rissalaten i din madkasse.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3550 kJ / 203 kcal
- Protein: 40 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 2 kyllingebryst
- 5 spsk. soja
- 1 tsk. paprika
- 2 dl. ris
- 3 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- ½ spsk. olie
- 1 dl. ærter
- 4 asparges
- 1 gulerod
- ½ agurk
- ½ dl. purløg
- 1 spsk. citron
- ½ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- 1 fed hvidløg
- 2 kyllingebryst
- 5 spsk. soja
- 1 tsk. paprika
- 2 dl. ris
- 3 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- ½ spsk. olie
- 1 dl. ærter
- 4 asparges
- 1 gulerod
- ½ agurk
- ½ dl. purløg
- 1 spsk. citron
- ½ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 4 af 17
Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- 2 kyllingebryst
- 5 spsk. soja
- 1 tsk. paprika
- Trin 5 af 17
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- 2 dl. ris
- Trin 6 af 17
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 3 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 7 af 17
Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- ½ spsk. olie
- Trin 8 af 17
Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- 1 dl. ærter
- Trin 9 af 17
Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 4 asparges
- Trin 10 af 17
Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Trin 11 af 17
Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Trin 12 af 17
Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- 1 gulerod
- Trin 13 af 17
Skyl agurken, og skær den i små tern.
- ½ agurk
- Trin 14 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. purløg
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 spsk. citron
- Trin 16 af 17
Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- ½ tsk. salt
- Trin 17 af 17
Anret rissalaten i din madkasse.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 2 kyllingebryst
- 5 spsk. soja
- 1 tsk. paprika
- 2 dl. ris
- 3 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- ½ spsk. olie
- 1 dl. ærter
- 4 asparges
- 1 gulerod
- ½ agurk
- ½ dl. purløg
- 1 spsk. citron
- ½ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl agurken, og skær den i små tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- Anret rissalaten i din madkasse.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3550 kJ / 203 kcal
- Protein: 40 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ fed hvidløg
- 3 kyllingebryst
- 7 ½ spsk. soja
- 1 ½ tsk. paprika
- 3 dl. ris
- 5 ¼ dl. vand
- ¾ tsk. salt
- ¾ spsk. olie
- 1 ½ dl. ærter
- 6 asparges
- 1 ½ gulerod
- ¾ agurk
- ¾ dl. purløg
- 1 ½ spsk. citron
- ¾ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ fed hvidløg
- 3 kyllingebryst
- 7 ½ spsk. soja
- 1 ½ tsk. paprika
- 3 dl. ris
- 5 ¼ dl. vand
- ¾ tsk. salt
- ¾ spsk. olie
- 1 ½ dl. ærter
- 6 asparges
- 1 ½ gulerod
- ¾ agurk
- ¾ dl. purløg
- 1 ½ spsk. citron
- ¾ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 4 af 17
Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- 3 kyllingebryst
- 7 ½ spsk. soja
- 1 ½ tsk. paprika
- Trin 5 af 17
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- 3 dl. ris
- Trin 6 af 17
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 5 ¼ dl. vand
- ¾ tsk. salt
- Trin 7 af 17
Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- Trin 8 af 17
Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- 1 ½ dl. ærter
- Trin 9 af 17
Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- 6 asparges
- Trin 10 af 17
Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Trin 11 af 17
Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Trin 12 af 17
Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- 1 ½ gulerod
- Trin 13 af 17
Skyl agurken, og skær den i små tern.
- ¾ agurk
- Trin 14 af 17
Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl. purløg
- Trin 15 af 17
Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 ½ spsk. citron
- Trin 16 af 17
Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- ¾ tsk. salt
- Trin 17 af 17
Anret rissalaten i din madkasse.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her er retten, som du godt gider have rester af med i madpakken. Du kan komme lige de grøntsager i, som DU bedst kan lide.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ fed hvidløg
- 3 kyllingebryst
- 7 ½ spsk. soja
- 1 ½ tsk. paprika
- 3 dl. ris
- 5 ¼ dl. vand
- ¾ tsk. salt
- ¾ spsk. olie
- 1 ½ dl. ærter
- 6 asparges
- 1 ½ gulerod
- ¾ agurk
- ¾ dl. purløg
- 1 ½ spsk. citron
- ¾ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille gryde med låg
- 1 plastikbøtte med låg
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Kom kylling, hvidløg, paprika og soja i en lufttæt plastikbøtte. Ryst det, til kyllingen er dækket, og lad det hele hvile i 30 minutter.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand til vandet er klart.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Varm olie op på en stegepande ved middel varme, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
- Skyl ærterne. Bruger du frosne ærter, så tø dem op ved at hælde kogende vand over dem, og lade dem stå i 2-3 minutter, eller til de er tøet op.
- Skyl aspargesene, og knæk stokken af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner asparges.
- Kom cirka ½ liter vand i en gryde, og bring vandet i kog. Kom aspargesene i gryden, og lad dem koge i 1 minut. Hæld vand og asparges ned i et dørslag, og kom koldt vand over aspargesene.
- Skær aspargesene over på skrå i cirka 2 centimeter lange stykker.
- Skær enderne af gulerødderne, skræl dem og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet. Klik på videoen og se, hvordan du bruger et rivejern.
- Skyl agurken, og skær den i små tern.
- Kom vand i en skål, og skyl purløget i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Hak persille og purløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Dryp olie og citronsaft over de færdigkogte ris, og krydér med salt. Rør rundt, så risene ikke klumper.
- Anret rissalaten i din madkasse.
-