Rib-eye steak

Rib-eye steak er et stykke kød, der har siddet på ribbenene på et dyr. Du kan få rib-eye steak fra forskellige dyr. Det smager lidt fedt. Svits rib-eye steaks på en stegepande, eller skær dem i tern og brug dem i gryderetter. Husk at vaske hænder, når du har rørt ved råt kød. Du kan også grille kødet - prøv opskriften på australsk BBQ her på gocook.dk.

Holdbarhed

3 dage i køleskabet

3 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar rib-eye steaks i køleskabet eller i fryseren. Læs på pakken, hvor lang tid kødet kan holde sig i køleskabet. I fryseren kan rib-eye steaks holde sig i op til 6 måneder. Husk at komme kødet i en frysepose, før du kommer det i fryseren.

Retter med rib-eye steak

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min