Remoulade
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Kender du den; den gule eller grønne tube med remoulade? Ingen fiskefilet uden remo! Du bliver med næsten stensikker garanti overrasket over, hvad remoulade er lavet af.
Tip: Hvis du har lyst og tid, kan du lave remouladen af din egen, hjemmelavede mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 313 kJ / 75 kcal
- Protein: 1 %
- Kulhydrat: 9 %
- Fedt: 90 %
- Heraf mættet fedt: 0,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 gulerod
- ½ løg
- 2 spsk. kapers
- 5 cornichoner
- 2 dl. mayonnaise
- 1 tsk. karry
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 mellemstor skål
- 1 stavblender eller foodprocessor
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 11
Mål alle ingredienserne af.
- 1 gulerod
- ½ løg
- 2 spsk. kapers
- 5 cornichoner
- 2 dl. mayonnaise
- 1 tsk. karry
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 11
Vask guleroden, og skræl den.
- 1 gulerod
- Trin 4 af 11
Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern.
- Trin 5 af 11
Tag en lille gryde frem. Kom vand i. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
- Trin 6 af 11
Hæld gulerødderne i gryden, og kog dem i 1-2 minutter.
- Trin 7 af 11
Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld gulerødder og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad gulerødderne køle helt af.
- Trin 8 af 11
Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 9 af 11
Tag en skål frem. Kom de kogte gulerodsstykker, løg, kapers og cornichoner ned i skålen. Blend med en stavblender, til det hele er blendet godt.
- 2 spsk. kapers
- 5 cornichoner
- Trin 10 af 11
Kom mayonnaise og karry i skålen, og rør det hele sammen.
- 2 dl. mayonnaise
- 1 tsk. karry
- Trin 11 af 11
Smag din remoulade til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kender du den; den gule eller grønne tube med remoulade? Ingen fiskefilet uden remo! Du bliver med næsten stensikker garanti overrasket over, hvad remoulade er lavet af.
Tip: Hvis du har lyst og tid, kan du lave remouladen af din egen, hjemmelavede mayonnaise. Find opskriften her i GoCook.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 gulerod
- ½ løg
- 2 spsk. kapers
- 5 cornichoner
- 2 dl. mayonnaise
- 1 tsk. karry
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 lille gryde
- 1 mellemstor skål
- 1 stavblender eller foodprocessor
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Vask guleroden, og skræl den.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Skær guleroden ud i små tern.
- Tag en lille gryde frem. Kom vand i. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog.
- Hæld gulerødderne i gryden, og kog dem i 1-2 minutter.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken, og hæld gulerødder og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad gulerødderne køle helt af.
- Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Tag en skål frem. Kom de kogte gulerodsstykker, løg, kapers og cornichoner ned i skålen. Blend med en stavblender, til det hele er blendet godt.
- Kom mayonnaise og karry i skålen, og rør det hele sammen.
- Smag din remoulade til med salt og peber, så den smager, som du ønsker det.
-