Rejer i sur-sød-sovs
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1441 kJ / 344 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 66 %
- Fedt: 17 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Ris:
- 2 dl. fuldkornsris
- 4 dl. vand
- 1 knivspids
Sur-sød sovs:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 cm ingefær
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ¼ squash
- ¼ dåse ananas (70 g. frugt + ½ dl saft)
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ½ spsk. ketchup
- ½ spsk. soja
- 1 tsk. brun farin eller sukker
- ¼ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- ½ spsk. majsstivelse
- ¼ dl. vand
- 100 g. store rejer
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
Ris:
- 1 dl. fuldkornsris
- 1 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 cm ingefær
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ¼ squash
- ¼ dåse ananas (70 g. frugt + ½ dl saft)
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ½ spsk. ketchup
- ½ spsk. soja
- 1 tsk. brun farin eller sukker
- ¼ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- ½ spsk. majsstivelse
- ¼ dl. vand
- 100 g. store rejer
- Trin 3 af 13
Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- 1 dl. fuldkornsris
- 1 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 13
Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Trin 5 af 13
Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- Trin 6 af 13
Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- 1 cm ingefær
- Trin 7 af 13
Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ¼ squash
- Trin 8 af 13
Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- ¼ dåse ananas (70 g. frugt + ½ dl saft)
- Trin 9 af 13
Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- ½ spsk. olie
- Trin 10 af 13
Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- ½ spsk. eddike
- ½ spsk. ketchup
- ½ spsk. soja
- 1 tsk. brun farin eller sukker
- ¼ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- Trin 11 af 13
Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- ½ spsk. maizena
- ¼ dl. vand
- Trin 12 af 13
Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- 100 g. store rejer
- Trin 13 af 13
Server sovsen sammen med risene.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 2 dl. fuldkornsris
- 4 dl. vand
- 1 knivspids salt
Sur-sød sovs:
- ½ løg
- 1 fed hvidløg
- 1 cm ingefær
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ¼ squash
- ¼ dåse ananas (70 g. frugt + ½ dl saft)
- ½ spsk. olie
- ½ spsk. eddike
- ½ spsk. ketchup
- ½ spsk. soja
- 1 tsk. brun farin eller sukker
- ¼ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- ½ spsk. majsstivelse
- ¼ dl. vand
- 100 g. store rejer
Køkkenredskaber- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- Server sovsen sammen med risene.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1441 kJ / 344 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 66 %
- Fedt: 17 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Ris:
- 3 dl. fuldkornsris
- 6 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 2 cm. ingefær
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ squash
- ½ dåse ananas (125 g. frugt + 1 dl saft)
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. ketchup
- 1 spsk. soja
- 2 tsk. brun farin eller sukker
- ½ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 spsk. majsstivelse
- ½ dl. vand
- 200 g. store rejer
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
Ris:
- 2 dl. fuldkornsris
- 3 dl. vand
- 1 tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 2 cm. ingefær
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ squash
- ½ dåse ananas (125 g. frugt + 1 dl saft)
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. ketchup
- 1 spsk. soja
- 2 tsk. brun farin eller sukker
- ½ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 spsk. maijsstivelse
- ½ dl. vand
- 200 g. store rejer
- Trin 3 af 13
Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- 2 dl. fuldkornsris
- 3 dl. vand
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 13
Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Trin 5 af 13
Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- Trin 6 af 13
Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- 2 cm. ingefær
- Trin 7 af 13
Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ squash
- Trin 8 af 13
Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- ½ dåse ananas (125 g. frugt + 1 dl saft)
- Trin 9 af 13
Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- 1 spsk. olie
- Trin 10 af 13
Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. ketchup
- 1 spsk. soja
- 2 tsk. brun farin eller sukker
- ½ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- Trin 11 af 13
Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- 1 spsk. majsstivelse
- ½ dl. vand
- Trin 12 af 13
Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- 200 g. store rejer
- Trin 13 af 13
Server sovsen sammen med risene.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 3 dl. fuldkornsris
- 6 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 2 cm. ingefær
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ squash
- ½ dåse ananas (125 g. frugt + 1 dl saft)
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- 1 spsk. ketchup
- 1 spsk. soja
- 2 tsk. brun farin eller sukker
- ½ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 spsk. maijsstivelse
- ½ dl. vand
- 200 g. store rejer
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- Server sovsen sammen med risene.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1441 kJ / 344 kcal
- Protein: 18 %
- Kulhydrat: 66 %
- Fedt: 17 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Ris:
- 4 ½ dl. fuldkornsris
- 9 dl. vand
- ½ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 cm ingefær
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- ¾ squash
- ¾ dåse ananas (190 g. frugt + 1 ½ dl saft)
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. eddike
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 ½ spsk. soja
- 3 tsk. brun farin eller sukker
- ¾ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ spsk. majsstivelse
- ¾ dl. vand
- 300 g. store rejer
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 13
Mål alle ingredienserne af.
Ris:
- 3 dl. fuldkornsris
- 4 ½ dl. vand
- 1 ½ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 cm ingefær
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- ¾ squash
- ¾ dåse ananas (190 g. frugt + 1 ½ dl saft)
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. eddike
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 ½ spsk. soja
- 3 tsk. brun farin eller sukker
- ¾ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ spsk. majsstivelse
- ¾ dl. vand
- 300 g. store rejer
- Trin 3 af 13
Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- 3 dl. fuldkornsris
- 4 ½ dl. vand
- 1 ½ tsk. salt
- Trin 4 af 13
Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Trin 5 af 13
Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- Trin 6 af 13
Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- 3 cm ingefær
- Trin 7 af 13
Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- ¾ squash
- Trin 8 af 13
Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- ¾ dåse ananas (190 g. frugt + 1 ½ dl saft)
- Trin 9 af 13
Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 10 af 13
Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- 1 ½ spsk. eddike
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 ½ spsk. soja
- 3 tsk. brun farin eller sukker
- ¾ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- Trin 11 af 13
Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- 1 ½ spsk. majsstivelse
- ¾ dl. vand
- Trin 12 af 13
Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- 300 g. store rejer
- Trin 13 af 13
Server sovsen sammen med risene.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende: Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
I Thailand fik Mikkel serveret denne klassiske asiatiske ret, som smager både surt og sødt. Lyder det mærkeligt? Det smager ihvert fald helt vildt godt – prøv selv! :)
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 3 dl. fuldkornsris
- 4 ½ dl. vand
- 1 ½ tsk. salt
Sur-sød sovs:
- 1 ½ løg
- 3 fed hvidløg
- 3 cm ingefær
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- ¾ squash
- ¾ dåse ananas (190 g. frugt + 1 ½ dl saft)
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ spsk. eddike
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 ½ spsk. soja
- 3 tsk. brun farin eller sukker
- ¾ fiske- eller kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ spsk. majsstivelse
- ¾ dl. vand
- 300 g. store rejer
Køkkenredskaber- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 tallerken
- 1 gulerodsskræller
- 1 si
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 glas
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Ris: Kom fuldkornsris, vand og salt i en gryde, og bring det i kog. Læs kogetiden på pakken med ris.
- Sluk for risene, og lad dem hvile i 10 minutter. Løsn dem med en gaffel.
- Sur-sød sovs: Pil løg og hvidløg. Tag et skærebræt, og og snit løg og hvidløg fint. Kom det over på en tallerken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer løg.
- Skræl ingefæren med en teske, og riv det fint. Kom det over på tallerknen.
- Skræl gulerødderne. Skyl peberfrugten og squash. Skær peberfrugt, squash og gulerødder i tern på cirka 1x1 centimeter. Kom dem over på tallerknen.
- Hæld ananassen i en si, og gem saften. Skær ananassen i terninger på cirka 1 x 1 centimeter.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op. Kom alle grøntsagerne fra tallerknen samt ananassen over på stegepanden. Svits det hele i 4 minutter, og sluk for varmen. Hæld grøntsagerne tilbage på tallerknen.
- Kom ananassaft, eddike, ketchup, soja, sukker og bouillon-terning på stegepanden. Kog det hele i 1 minut.
- Hæld majsstivelse og vand i et glas, og pisk det sammen med en gaffel. Der må ikke være klumper. Hæld blandingen i stegepanden, mens du rører rundt. Kog i 1 minut. Sovsen skal være ret tyk. Smag til.
- Kom grøntsager og rejer tilbage i stegepanden, og bland det sammen med sovsen. Kog retten i 2-3 minutter, til rejer og grøntsager er varmet op.
- Server sovsen sammen med risene.
-