Rejecocktail med Thousand Island-dressing

Rejecocktail med Thousand Island-dressing

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

        Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 839 kJ / 200 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt 2,3g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        Thousand-island dressing:

        • ¼ fed hvidløg
        • 1 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
        • 2 spsk. ketchup
        • ½ knivspids cayennepeber eller chili
        • ½ knivspids salt

        Rejecocktail:

        • 100 g. rejer
        • ¼ salathoved
        • ½ avocado
        • 1 tomat
        • ½ dl dild

        Tilbehør:

        • 2 skiver fuldkornsbrød
      • Trin 3 af 13

        Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.

        • ¼ fed hvidløg
      • Trin 4 af 13

        Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.

        • 1 ½ dl A38
        • 2 spsk. ketchup
        • ½ knivspids cayennepeber eller chili
      • Trin 5 af 13

        Smag til med salt.

        • ½ knivspids salt
      • Trin 6 af 13

        Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.

        • 100 g. rejer
      • Trin 7 af 13

        Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.

        • ¼ salathoved
      • Trin 8 af 13

        Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado
      • Trin 9 af 13

        Skyl tomaterne, og hak dem fint.

        • 1 tomat
      • Trin 10 af 13

        Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl dild
      • Trin 11 af 13

        Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.

      • Trin 12 af 13

        Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.

        • ½ dl dild
      • Trin 13 af 13

        Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

        Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Thousand Island-dressing:

          • ¼ fed hvidløg
          • 1 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
          • 2 spsk. ketchup
          • ½ knivspids cayennepeber eller chili
          • ½ knivspids salt

          Salat:

          • 100 g. rejer
          • ¼ salathoved
          • ½ avocado
          • 1 tomat
          • ½ dl dild

          Tilbehør:

          • 2 skiver fuldkornsbrød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 røreske
          • 1 si
          • 1 rent viskestykke
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 spiseske
          • 2 serveringsglas/små glasskåle

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.
          4. Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
          5. Smag til med salt.
          6. Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
          7. Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.
          8. Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          9. Skyl tomaterne, og hak dem fint.
          10. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
          12. Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
          13. Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

            Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 839 kJ / 200 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt 2,3g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Mål alle ingredienserne af.

            Thousand Island-dressing:

            • ½ fed hvidløg
            • 3 dl A38 eller yoghurt naturel
            • 4 spsk. ketchup
            • 1 knivspids cayennepeber eller chili
            • 1 knivspids salt

            Rejecocktail:

            • 200 g. rejer
            • ½ salathoved
            • 1 avocado
            • 2 tomater
            • 1 dl dild

            Tilbehør:

            • 4 skiver fuldkornsbrød
          • Trin 3 af 13

            Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.

            • ½ fed hvidløg
          • Trin 4 af 13

            Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.

            • 3 dl A38
            • 4 spsk. ketchup
            • 1 knivspids cayennepeber eller chili
          • Trin 5 af 13

            Smag til med lidt salt.

            • 1 knivspids salt
          • Trin 6 af 13

            Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.

            • 200 g. rejer
          • Trin 7 af 13

            Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.

            • ½ salathoved
          • Trin 8 af 13

            Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avokado
          • Trin 9 af 13

            Skyl tomaterne, og hak dem fint.

            • 2 tomater
          • Trin 10 af 13

            Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl dild
          • Trin 11 af 13

            Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.

          • Trin 12 af 13

            Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.

            • 1 dl dild
          • Trin 13 af 13

            Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

            Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Thousand Island dressing:

              • ½ fed hvidløg
              • 3 dl A38 eller yoghurt naturel
              • 4 spsk. ketchup
              • 1 knivspids cayennepeber eller chili
              • 1 knivspids salt

              Rejecocktail:

              • 200 g. rejer
              • ½ salathoved
              • 1 avocado
              • 2 tomater
              • 1 dl dild

              Tilbehør:

              • 4 skiver fuldkornsbrød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 røreske
              • 1 si
              • 1 rent viskestykke
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellem skål
              • 1 spiseske
              • 4 serveringsglas/små glasskåle

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.
              4. Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
              5. Smag til med lidt salt.
              6. Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
              7. Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.
              8. Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              9. Skyl tomaterne, og hak dem fint.
              10. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
              12. Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
              13. Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

                Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 839 kJ / 200 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt 2,3g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Mål alle ingredienserne af.

                Thousand Island-dressing:

                • 1 fed hvidløg
                • 4 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
                • 6 spsk. ketchup
                • 2 knivspidser cayennepeber eller chili
                • 2 knivspidser salt

                Rejecocktail:

                • 300 g. rejer
                • ¾ salathoved
                • 1 ½ avocado
                • 3 tomater
                • 1 ½ dl dild

                Tilbehør:

                • 6 stk. fuldkornsbrød
              • Trin 3 af 13

                Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.

                • 1 fed hvidløg
              • Trin 4 af 13

                Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.

                • 4 ½ dl A38
                • 6 spsk. ketchup
                • 2 knivspidser cayennepeber eller chili
              • Trin 5 af 13

                Smag til med lidt salt.

                • 2 knivspidser salt
              • Trin 6 af 13

                Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.

                • 300 g. rejer
              • Trin 7 af 13

                Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.

                • ¾ salathoved
              • Trin 8 af 13

                Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avokado
              • Trin 9 af 13

                Skyl tomaterne, og hak dem fint.

                • 3 tomater
              • Trin 10 af 13

                Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl dild
              • Trin 11 af 13

                Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.

              • Trin 12 af 13

                Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.

                • 1½ dl dild
              • Trin 13 af 13

                Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og friskbagt grovbrød til.

                Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Thousand Island-dressing:

                  • 1 fed hvidløg
                  • 4 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
                  • 6 spsk. ketchup
                  • 2 knivspidser cayennepeber eller chili
                  • 2 knivspidser salt

                  Salat:

                  • 300 g. rejer
                  • ¾ salathoved
                  • 1 ½ avocado
                  • 3 tomater
                  • 1 ½ dl dild

                  Tilbehør:

                  • 6 stk. fuldkornsbrød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 røreske
                  • 1 si
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 mellem skål
                  • 1 spiseske
                  • 6 serveringsglas/små glasskåle

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Dressing: Pil hvidløg, og hak det meget fint.
                  4. Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
                  5. Smag til med lidt salt.
                  6. Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
                  7. Skyl salaten, dup den med et rent viskestykke, og snit den derefter fint.
                  8. Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud. Skær kødet i tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  9. Skyl tomaterne, og hak dem fint.
                  10. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dild, og dup den tør med et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
                  12. Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
                  13. Server med fuldkornsbrød. Velbekomme!