Rejecocktail
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 839 kJ / 200 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 41 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt 2,3g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Thousand Island dressing:
- ¼ fed hvidløg
- 1 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- ½ knivspids cayennepeber eller chili
- ½ knivspids salt
Salat:
- 100 g. rejer
- ¼ salathoved
- ½ avocado
- 1 tomat
- ½ dl dild
Tilbehør
- 2 skiver fuldkornsbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 2 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Thousand-island dressing:
- ¼ fed hvidløg
- 1 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- ½ knivspids cayennepeber eller chili
- ½ knivspids salt
Rejecocktail:
- 100 g. rejer
- ¼ salathoved
- ½ avocado
- 1 tomat
- ½ dl dild
Tilbehør:
- 2 skiver fuldkornsbrød
- Trin 3 af 13
Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ¼ fed hvidløg
- Trin 4 af 13
Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- 1 ½ dl A38
- 2 spsk. ketchup
- ½ knivspids cayennepeber eller chili
- Trin 5 af 13
Smag til med salt.
- ½ knivspids salt
- Trin 6 af 13
Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- 100 g. rejer
- Trin 7 af 13
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- ¼ salathoved
- Trin 8 af 13
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- ½ avocado
- Trin 9 af 13
Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- 1 tomat
- Trin 10 af 13
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl dild
- Trin 11 af 13
Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Trin 12 af 13
Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- ½ dl dild
- Trin 13 af 13
Server med fuldkornsbrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Du skal bruge
Ingredienser
Thousand Island-dressing:
- ¼ fed hvidløg
- 1 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 2 spsk. ketchup
- ½ knivspids cayennepeber eller chili
- ½ knivspids salt
Salat:
- 100 g. rejer
- ¼ salathoved
- ½ avocado
- 1 tomat
- ½ dl dild
Tilbehør:
- 2 skiver fuldkornsbrød
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 2 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- Smag til med salt.
- Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- Server med fuldkornsbrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 839 kJ / 200 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 41 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt 2,3g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Thousand Island dressing:
- ½ fed hvidløg
- 3 dl A38 eller yoghurt naturel
- 4 spsk. ketchup
- 1 knivspids cayennepeber eller chili
- 1 knivspids salt
Salat:
- 200 g. rejer
- ½ salathoved
- 1 avocado
- 2 tomater
- 1 dl dild
Tilbehør:
- 4 skiver fuldkornsbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 4 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Thousand Island-dressing:
- ½ fed hvidløg
- 3 dl A38 eller yoghurt naturel
- 4 spsk. ketchup
- 1 knivspids cayennepeber eller chili
- 1 knivspids salt
Rejecocktail:
- 200 g. rejer
- ½ salathoved
- 1 avocado
- 2 tomater
- 1 dl dild
Tilbehør:
- 4 skiver fuldkornsbrød
- Trin 3 af 13
Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ½ fed hvidløg
- Trin 4 af 13
Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- 3 dl A38
- 4 spsk. ketchup
- 1 knivspids cayennepeber eller chili
- Trin 5 af 13
Smag til med lidt salt.
- 1 knivspids salt
- Trin 6 af 13
Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- 200 g. rejer
- Trin 7 af 13
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- ½ salathoved
- Trin 8 af 13
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 avokado
- Trin 9 af 13
Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- 2 tomater
- Trin 10 af 13
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl dild
- Trin 11 af 13
Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Trin 12 af 13
Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- 1 dl dild
- Trin 13 af 13
Server med fuldkornsbrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Du skal bruge
Ingredienser
Thousand Island dressing:
- ½ fed hvidløg
- 3 dl A38 eller yoghurt naturel
- 4 spsk. ketchup
- 1 knivspids cayennepeber eller chili
- 1 knivspids salt
Rejecocktail:
- 200 g. rejer
- ½ salathoved
- 1 avocado
- 2 tomater
- 1 dl dild
Tilbehør:
- 4 skiver fuldkornsbrød
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 4 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- Smag til med lidt salt.
- Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- Server med fuldkornsbrød.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 839 kJ / 200 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 41 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt 2,3g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Thousand Island-dressing
- 1 fed hvidløg
- 4 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 6 spsk. ketchup
- 2 knivspidser cayennepeber eller chili
- 2 knivspidser salt
Salat:
- 300 g. rejer
- ¾ salathoved
- 1 ½ avocado
- 3 tomater
- 1 ½ dl dild
Tilbehør:
- 6 stk. fuldkornsbrød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 6 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
Thousand Island-dressing:
- 1 fed hvidløg
- 4 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 6 spsk. ketchup
- 2 knivspidser cayennepeber eller chili
- 2 knivspidser salt
Rejecocktail:
- 300 g. rejer
- ¾ salathoved
- 1 ½ avocado
- 3 tomater
- 1 ½ dl dild
Tilbehør:
- 6 stk. fuldkornsbrød
- Trin 3 af 13
Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 4 af 13
Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- 4 ½ dl A38
- 6 spsk. ketchup
- 2 knivspidser cayennepeber eller chili
- Trin 5 af 13
Smag til med lidt salt.
- 2 knivspidser salt
- Trin 6 af 13
Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- 300 g. rejer
- Trin 7 af 13
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- ¾ salathoved
- Trin 8 af 13
Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 ½ avokado
- Trin 9 af 13
Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- 3 tomater
- Trin 10 af 13
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl dild
- Trin 11 af 13
Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Trin 12 af 13
Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- 1½ dl dild
- Trin 13 af 13
Server med fuldkornsbrød.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan brilliere ved at servere en lækker, frisk rejecocktail - og dét uden du behøver anstrenge dig særligt, for det er faktisk meget nemt. Servér den med en hjemmelavet Thousand Island-dressing og frikbagte grovflutes til.
Tip: Du behøver ikke have specielle glas til servering; du kan sagtens bruge almindelige drikkeglas eller små glasskåle.
Du skal bruge
Ingredienser
Thousand Island-dressing:
- 1 fed hvidløg
- 4 ½ dl A38 eller yoghurt naturel
- 6 spsk. ketchup
- 2 knivspidser cayennepeber eller chili
- 2 knivspidser salt
Salat:
- 300 g. rejer
- ¾ salathoved
- 1 ½ avocado
- 3 tomater
- 1 ½ dl dild
Tilbehør:
- 6 stk. fuldkornsbrød
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 røreske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 spiseske
- 6 serveringsglas/små glasskåle
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom hvidløg, A38, ketchup og cayennepeber i en lille skål, og rør det sammen.
- Smag til med lidt salt.
- Salat: Hæld rejerne i en si, og lad dem dryppe af.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Snit salaten fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skallen med en ske, og skær det tern. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skyl tomaterne, og hak dem fint.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl dilden, og dryppe af på et rent viskestykke. Hak dilden fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom rejer, salat, avocado, tomat og halvdelen af dilden i en skål. Bland forsigtigt ingredienserne sammen.
- Fyld rejecocktailen i portionsglas. Hæld lidt dressing over hver rejecocktail, og pynt med dild.
- Server med fuldkornsbrød.
-