Raw daddelkugler

Raw daddelkugler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Imponer med disse virkelig lækre daddelkugler, der nærmest er sundt slik. Du kan rulle dem i lige hvad DU synes smager godt - måske lakridsrodspulver? 

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 385 kJ / 92 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 48 %
        • Heraf mættet fedt 2,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 ½ dl cashewnødder
        • 300 g. dadler
        • 2 ½ dl kokosmel
        • ½ appelsin (kun saften)
        • 2 - 4 spsk. kakaopulver
        • 1 tsk. vaniljesukker
        • Kokosmel til rulning
        • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning
      • Trin 3 af 8

        Kom cashewnødderne i en foodprocessor og kør, til de er fint hakkede.

        • 2 ½ dl cashewnødder

         

      • Trin 4 af 8

        Pres saften af appelsinen, til du har ½ deciliter.

        • ½ appelsin (kun saften)
      • Trin 5 af 8

        Kom dadler, kokosmel, appelsinsaft, kakaopulver og vaniljesukker i foodprocessoren. Kør, til det er en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er meget tør.

        • 300 g. dadler
        •  2 ½ dl kokosmel
        • ½ dl appelsinsaft
        • 2 - 4 spsk. kakaopulver
        • 1 tsk. vaniljesukker
      • Trin 6 af 8

        Tag massen op af foodprocessoren, og rul den ud til kugler.

      • Trin 7 af 8

        Tril fx nogle af kuglerne i kokosmel, og nogle af kuglerne i frysetørrede hindbær eller solbær.

        • Kokosmel til rulning
        • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning
      • Trin 8 af 8

        Stil kuglerne i køleskabet, til du skal spise dem. Gerne til dagen efter.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Imponer med disse virkelig lækre daddelkugler, der nærmest er sundt slik. Du kan rulle dem i lige hvad DU synes smager godt - måske lakridsrodspulver? 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 ½ dl cashewnødder
          • 300 g. dadler
          • 2 ½ dl kokosmel
          • ½ appelsin (kun saften)
          • 2 - 4 spsk. kakaopulver
          • 1 tsk. vaniljesukker
          • Kokosmel til rulning
          • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 foodprocessor
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom cashewnødderne i en foodprocessor og kør, til de er fint hakkede.
          4. Pres saften af appelsinen, til du har ½ deciliter.
          5. Kom dadler, kokosmel, appelsinsaft, kakaopulver og vaniljesukker i foodprocessoren. Kør, til det er en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er meget tør.
          6. Tag massen op af foodprocessoren, og rul den ud til kugler.
          7. Tril fx nogle af kuglerne i kokosmel, og nogle af kuglerne i frysetørrede hindbær eller solbær.
          8. Stil kuglerne i køleskabet, til du skal spise dem. Gerne til dagen efter.