Raw daddelkugler

Raw daddelkugler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Imponer med disse virkelig lækre daddelkugler, der nærmest er sundt slik. Du kan rulle dem i lige hvad DU synes smager godt - måske lakridsrodspulver? 

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 385 kJ / 92 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 48 %
        • Heraf mættet fedt 2,5 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 ½ dl. cashewnødder
        • 300 g. dadler
        • 2 ½ dl. kokosmel
        • ½ appelsin (kun saften)
        • 2 - 4 spsk. kakaopulver
        • 1 tsk. vaniljesukker
        • Kokosmel til rulning
        • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning
      • Trin 3 af 7

        Kom cashewnødderne i en foodprocessor og kør, til nødderne er finthakkede.

        • 2 ½ dl cashewnødder

         

      • Trin 4 af 7

        Pres saften af appelsinen til du har ½ deciliter. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en appelsin.

        • ½ appelsin (kun saften)
      • Trin 5 af 7

        Kom dadler, kokosmel, appelsinsaft, kakaopulver og vaniljesukker i foodprocessoren. Kør til det er en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er meget tør.

        • 300 g. dadler
        •  2 ½ dl kokosmel
        • ½ dl appelsinsaft
        • 2 - 4 spsk. kakaopulver
        • 1 tsk. vaniljesukker
      • Trin 6 af 7

        Tag massen op af foodprocessoren og rul den ud til kugler.

      • Trin 7 af 7

        Tril kuglerne i fx kokosmel eller frysetørrede hindbær eller solbær. Opbevar dadelkuglerne på køl.

        • Kokosmel til rulning
        • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Imponer med disse virkelig lækre daddelkugler, der nærmest er sundt slik. Du kan rulle dem i lige hvad DU synes smager godt - måske lakridsrodspulver? 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 ½ dl. cashewnødder
          • 300 g. dadler
          • 2 ½ dl. kokosmel
          • ½ appelsin (kun saften)
          • 2 - 4 spsk. kakaopulver
          • 1 tsk. vaniljesukker
          • Kokosmel til rulning
          • Frysetørrede hindbær eller solbær til rulning

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 foodprocessor
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom cashewnødderne i en foodprocessor og kør, til nødderne er finthakkede.
          4. Pres saften af appelsinen til du har ½ deciliter. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en appelsin.
          5. Kom dadler, kokosmel, appelsinsaft, kakaopulver og vaniljesukker i foodprocessoren. Kør til det er en ensartet masse. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er meget tør.
          6. Tag massen op af foodprocessoren og rul den ud til kugler.
          7. Tril kuglerne i fx kokosmel eller frysetørrede hindbær eller solbær. Opbevar dadelkuglerne på køl.