Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienser af.

        Bagt rabarber:

        • 300 g. rabarber
        • 50 g. sukker

        Brødcrumble:

        • 80 g. lyst fuldkornsbrød
        • 15 g. smør
        • 1,5 spsk. brun farin
        • 1 spsk. kokosmel
        • ¼ tsk. kanel

        Pynt:

        • ¼ dl. piskefløde
      • Trin 3 af 14

        Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 14

        Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

        • 300 g. rabarber
      • Trin 5 af 14

        Drys rabarberne med sukkeret.

        • 50 g. sukker
           
      • Trin 6 af 14

        Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

      • Trin 7 af 14

        Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

        • 80 g. lyst fuldkornsbrød
      • Trin 8 af 14

        Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

        • 15 g. smør
      • Trin 9 af 14

        Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

        • 1,5 spsk. brun farin
        • 1 spsk. kokosmel
        • ¼ tsk. kanel
      • Trin 10 af 14

        Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!

      • Trin 11 af 14

        Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.

      • Trin 12 af 14

        Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.

        • ¼ dl. piskefløde
           
      • Trin 13 af 14

        Tag 2 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.

      • Trin 14 af 14

        Server rabarbertriflien med det samme.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bagt rabarber:

          • 300 g. rabarber
          • 50 g. sukker

          Brødcrumble:

          • 80 g. lyst fuldkornsbrød
          • 15 g. smør
          • 1,5 spsk. brun farin
          • 1 spsk. kokosmel
          • ¼ tsk. kanel

          Pynt:

          • ¼ dl. piskefløde

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 smørekniv
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 foodprocessor eller skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 håndmixer
          • 2 glas til servering

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.
          2. Mål alle ingredienser af.
          3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
          5. Drys rabarberne med sukkeret.
          6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
          7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
          8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
          9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
          10. Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!
          11. Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.
          12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.
          13. Tag 2 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.
          14. Server rabarbertriflien med det samme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 61 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienser af.

            Bagt rabarber:

            • 600 g. rabarber
            • 100 g. sukker

            Brødcrumble:

            • 160 g. lyst fuldkornsbrød
            • 30 g. smør
            • 3 spsk. brun farin
            • 2 spsk. kokosmel
            • ½ tsk. kanel

            Pynt:

            • ½ dl. piskefløde
          • Trin 3 af 14

            Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 14

            Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

            • 600 g. rabarber
          • Trin 5 af 14

            Drys rabarberne med sukkeret.

            • 100 g. sukker
          • Trin 6 af 14

            Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

          • Trin 7 af 14

            Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

            • 160 g. lyst fuldkornsbrød
          • Trin 8 af 14

            Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

            • 30 g. smør
          • Trin 9 af 14

            Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

            • 3 spsk. brun farin
            • 2 spsk. kokosmel
            • ½ tsk. kanel
          • Trin 10 af 14

            Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!

          • Trin 11 af 14

            Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.

          • Trin 12 af 14

            Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.

            • ½ dl. piskefløde
          • Trin 13 af 14

            Tag 4 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.

          • Trin 14 af 14

            Server rabarbertriflien med det samme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bagt rabarber:

              • 600 g. rabarber
              • 100 g. sukker

              Brødcrumble:

              • 160 g. lyst fuldkornsbrød
              • 30 g. smør
              • 3 spsk. brun farin
              • 2 spsk. kokosmel
              • ½ tsk. kanel

              Pynt:

              • ½ dl. piskefløde

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 smørekniv
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 1 foodprocessor eller skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 håndmixer
              • 4 glas til servering

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.
              2. Mål alle ingredienser af.
              3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
              5. Drys rabarberne med sukkeret.
              6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
              7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
              8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
              9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
              10. Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!
              11. Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.
              12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.
              13. Tag 4 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.
              14. Server rabarbertriflien med det samme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienser af.

                Bagt rabarber:

                • 900 g. rabarber
                • 150 g. sukker

                Brødcrumble:

                • 240 g. lyst fuldkornsbrød
                • 45 g. smør
                • 4,5 spsk. brun farin
                • 3 spsk. kokosmel
                • ¾ tsk. kanel

                Pynt:

                • ¾ dl. piskefløde
              • Trin 3 af 14

                Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 14

                Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

                • 900 g. rabarber
              • Trin 5 af 14

                Drys rabarberne med sukkeret.

                • 150 g. sukker
              • Trin 6 af 14

                Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

              • Trin 7 af 14

                Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

                • 240 g. lyst fuldkornsbrød
              • Trin 8 af 14

                Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

                • 45 g. smør
              • Trin 9 af 14

                Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

                • 4,5 spsk. brun farin
                • 3 spsk. kokosmel
                • ¾ tsk. kanel
              • Trin 10 af 14

                Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!

              • Trin 11 af 14

                Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.

              • Trin 12 af 14

                Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.

                • ¾ dl. piskefløde
              • Trin 13 af 14

                Tag 6 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.

              • Trin 14 af 14

                Server rabarbertriflien med det samme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bagt rabarber:

                  • 900 g. rabarber
                  • 150 g. sukker

                  Brødcrumble:

                  • 240 g. lyst fuldkornsbrød
                  • 45 g. smør
                  • 4,5 spsk. brun farin
                  • 3 spsk. kokosmel
                  • ¾ tsk. kanel

                  Pynt:

                  • ¾ dl. piskefløde

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 smørekniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 1 foodprocessor eller skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 håndmixer
                  • 6 glas til servering

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker hænder.
                  2. Mål alle ingredienser af.
                  3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
                  5. Drys rabarberne med sukkeret.
                  6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
                  7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Kør indtil det er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
                  8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
                  9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
                  10. Steg det groft hakkede brødsmulder, indtil det er gyldent og sprødt på svag-middel varme i cirka 10 minutter. Vend det med en paletkniv, så det ikke brænder på. Vær opmærksom på, at sukkeret ikke bliver mørkt!
                  11. Hæld brødsmulderet over på en bageplade med bagepapir på, og lad det køle af.
                  12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum, og stil det på køl, indtil triflien skal lægges sammen. Det er lige inden servering.
                  13. Tag 6 glas. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i glassene. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør.
                  14. Server rabarbertriflien med det samme.