Rabarbertrifli

Rabarbertrifli

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        Bagt rabarber:

        • 300 g. rabarber
        • 50 g. sukker

        Brødcrumble:

        • 80 g. lyst fuldkornsbrød
        • 15 g. smør
        • 1,5 spsk. brun farin
        • 1 spsk. kokosmel
        • ¼ tsk. kanel

        Pynt:

        • ¼ dl. piskefløde
      • Trin 3 af 13

        Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 4 af 13

        Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

        • 300 g. rabarber
      • Trin 5 af 13

        Drys rabarberne med sukkeret.

        • 50 g. sukker
           
      • Trin 6 af 13

        Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

      • Trin 7 af 13

        Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

        • 80 g. lyst fuldkornsbrød
      • Trin 8 af 13

        Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

        • 15 g. smør
      • Trin 9 af 13

        Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

        • 1,5 spsk. brun farin
        • 1 spsk. kokosmel
        • ¼ tsk. kanel
      • Trin 10 af 13

        Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.

      • Trin 11 af 13

        Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.

      • Trin 12 af 13

        Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.

        • ¼ dl. piskefløde
           
      • Trin 13 af 13

        Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Bagt rabarber:

          • 300 g. rabarber
          • 50 g. sukker

          Brødcrumble:

          • 80 g. lyst fuldkornsbrød
          • 15 g. smør
          • 1,5 spsk. brun farin
          • 1 spsk. kokosmel
          • ¼ tsk. kanel

          Pynt:

          • ¼ dl. piskefløde

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 smørekniv
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 foodprocessor eller skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 håndmixer
          • 2 glas til servering

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
          4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
          5. Drys rabarberne med sukkeret.
          6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
          7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
          8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
          9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
          10. Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.
          11. Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.
          12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.
          13. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 61 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            Bagt rabarber:

            • 600 g. rabarber
            • 100 g. sukker

            Brødcrumble:

            • 160 g. lyst fuldkornsbrød
            • 30 g. smør
            • 3 spsk. brun farin
            • 2 spsk. kokosmel
            • ½ tsk. kanel

            Pynt:

            • ½ dl. piskefløde
          • Trin 3 af 13

            Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 4 af 13

            Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

            • 600 g. rabarber
          • Trin 5 af 13

            Drys rabarberne med sukkeret.

            • 100 g. sukker
          • Trin 6 af 13

            Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

          • Trin 7 af 13

            Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

            • 160 g. lyst fuldkornsbrød
          • Trin 8 af 13

            Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

            • 30 g. smør
          • Trin 9 af 13

            Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

            • 3 spsk. brun farin
            • 2 spsk. kokosmel
            • ½ tsk. kanel
          • Trin 10 af 13

            Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.

          • Trin 11 af 13

            Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.

          • Trin 12 af 13

            Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.

            • ½ dl. piskefløde
          • Trin 13 af 13

            Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Bagt rabarber:

              • 600 g. rabarber
              • 100 g. sukker

              Brødcrumble:

              • 160 g. lyst fuldkornsbrød
              • 30 g. smør
              • 3 spsk. brun farin
              • 2 spsk. kokosmel
              • ½ tsk. kanel

              Pynt:

              • ½ dl. piskefløde

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 smørekniv
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 1 foodprocessor eller skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 håndmixer
              • 4 glas til servering

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
              4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
              5. Drys rabarberne med sukkeret.
              6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
              7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
              8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
              9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
              10. Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.
              11. Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.
              12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.
              13. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1703 kJ / 407 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                Bagt rabarber:

                • 900 g. rabarber
                • 150 g. sukker

                Brødcrumble:

                • 240 g. lyst fuldkornsbrød
                • 45 g. smør
                • 4,5 spsk. brun farin
                • 3 spsk. kokosmel
                • ¾ tsk. kanel

                Pynt:

                • ¾ dl. piskefløde
              • Trin 3 af 13

                Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 4 af 13

                Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.

                • 900 g. rabarber
              • Trin 5 af 13

                Drys rabarberne med sukkeret.

                • 150 g. sukker
              • Trin 6 af 13

                Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.

              • Trin 7 af 13

                Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.

                • 240 g. lyst fuldkornsbrød
              • Trin 8 af 13

                Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.

                • 45 g. smør
              • Trin 9 af 13

                Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.

                • 4,5 spsk. brun farin
                • 3 spsk. kokosmel
                • ¾ tsk. kanel
              • Trin 10 af 13

                Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.

              • Trin 11 af 13

                Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.

              • Trin 12 af 13

                Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.

                • ¾ dl. piskefløde
              • Trin 13 af 13

                Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skal du holde fest? Så er en rabarbertrifli den perfekte dessert. Den er super lækker, og så ser den flot ud, når du serverer den.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Bagt rabarber:

                  • 900 g. rabarber
                  • 150 g. sukker

                  Brødcrumble:

                  • 240 g. lyst fuldkornsbrød
                  • 45 g. smør
                  • 4,5 spsk. brun farin
                  • 3 spsk. kokosmel
                  • ¾ tsk. kanel

                  Pynt:

                  • ¾ dl. piskefløde

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 smørekniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 1 foodprocessor eller skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 håndmixer
                  • 6 glas til servering

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Rabarber: Tænd ovnen på 200 grader.
                  4. Skær blade og brune ender af rabarberne. Skyl dem under koldt vand, og skær rabarberne i 2 centimeter lange stykker. Kom stykkerne på en bagepande med bagepapir.
                  5. Drys rabarberne med sukkeret.
                  6. Bag rabarberne midt i ovnen i 10-15 minutter. De skal være møre og bløde, når du stikker en kniv i dem. Lad rabarberne køle af.
                  7. Brødcrumble: Skær brødet i store stykker, og kom det i en foodprocessor. Blend, til brødet er hakket groft. Hvis du ikke har en foodprocessor, så hak brødet fint med en kniv.
                  8. Kom smørret på stegepanden, og lad det smelte.
                  9. Kom brød, brun farin, kokosmel og kanel på stegepanden.
                  10. Steg det grofthakkede brødsmulder ved lav varme i cirka 10 minutter, til det er gyldent og sprødt. Vend rundt en paletkniv, så det ikke brænder på. Hvis sukkeret bliver mørkt, så skru ned for varmen.
                  11. Læg bagepapir på en bageplade. Fordel brødsmulderet på bagepladen, og lad det køle af.
                  12. Saml triflien: Pisk piskefløden til flødeskum. Klik på videoen og se, hvordan du pisker flødeskum.
                  13. Læg skiftevis brødcrumble, bagte rabarber og flødeskum i serveringsglas. Slut af med flødeskum. Se på billedet, hvordan du gør. Servér med det samme.