Quinoasalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2653 kJ / 634 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 2,0 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ dl. quinoa
- 3 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 1 spsk. olie
- 225 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ dåse tomatpuré (25 g.)
- evt. ¼ tsk. chiliflager
Salat:
- ¼ rødløg
- 3 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 avocado
- 1 lime
- ¼ bundt persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ dl. quinoa
- 3 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 1 spsk. olie
- 225 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ dåse tomatpuré (25 g.)
- evt. ¼ tsk. chiliflager
Salat:
- ¼ rødløg
- 3 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 avocado
- 1 lime
- ¼ bundt persille
- Trin 3 af 12
Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- 1 ½ dl. quinoa
- 3 dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 4 af 12
Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- 1 spsk. olie
- Trin 5 af 12
Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- 225 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ dåse tomatpuré (25 g.)
- evt. ¼ tsk. chiliflager
- Trin 6 af 12
Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¼ rødløg
- Trin 7 af 12
Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 3 tomater
- 1 rød peberfrugt
- Trin 8 af 12
Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 avocado
- Trin 9 af 12
Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Trin 10 af 12
Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ bundt persille
- Trin 11 af 12
Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- 1 lime
- Trin 12 af 12
Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ dl. quinoa
- 3 dl. vand
- ¼ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 1 spsk. olie
- 225 g. hakket oksekød
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ dåse tomatpuré (25 g.)
- evt. ¼ tsk. chiliflager
Salat:
- ¼ rødløg
- 3 tomater
- 1 rød peberfrugt
- 1 avocado
- 1 lime
- ¼ bundt persille
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2653 kJ / 634 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 2,0 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 dl. quinoa
- 6 dl. vand
- ½ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 2 spsk. olie
- 450 g. hakket oksekød
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 1 dåse tomatpuré (50 g.)
- evt. ½ tsk. chiliflager
Salat:
- ½ rødløg
- 6 tomater
- 2 røde peberfrugter
- 2 avocadoer
- 2 lime
- ½ bundt persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 3 dl. quinoa
- 6 dl. vand
- ½ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 2 spsk. olie
- 450 g. hakket oksekød
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 1 dåse tomatpuré (50 g.)
- evt. ½ tsk. chiliflager
Salat:
- ½ rødløg
- 6 tomater
- 2 røde peberfrugter
- 2 avocadoer
- 2 lime
- ½ bundt persille
- Trin 3 af 12
Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- 3 dl. quinoa
- 6 dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 12
Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- 2 spsk. olie
- Trin 5 af 12
Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- 450 g. hakket oksekød
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 1 dåse tomatpuré (50 g.)
- evt. ½ tsk. chiliflager
- Trin 6 af 12
Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ rødløg
- Trin 7 af 12
Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 6 tomater
- 2 røde peberfrugter
- Trin 8 af 12
Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 2 avocadoer
- Trin 9 af 12
Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Trin 10 af 12
Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ bundt persille
- Trin 11 af 12
Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- 2 lime
- Trin 12 af 12
Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 dl. quinoa
- 6 dl. vand
- ½ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 2 spsk. olie
- 450 g. hakket oksekød
- 2 tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 1 dåse tomatpuré (50 g.)
- evt. ½ tsk. chiliflager
Salat:
- ½ rødløg
- 6 tomater
- 2 røde peberfrugter
- 2 avocadoer
- 2 lime
- ½ bundt persille
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2653 kJ / 634 kcal
- Protein: 22 %
- Kulhydrat: 36 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 2,0 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 ½ dl. quinoa
- 9 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 3 spsk. olie
- 675 g. hakket oksekød
- 3 tsk. paprika
- ¾ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
- evt. ¾ tsk. chiliflager
Salat:
- ¾ rødløg
- 9 tomater
- 3 røde peberfrugter
- 3 avocadoer
- 3 lime
- ¾ bundt persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
- 4 ½ dl. quinoa
- 9 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 3 spsk. olie
- 675 g. hakket oksekød
- 3 tsk. paprika
- ¾ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
- evt. ¾ tsk. chiliflager
Salat:
- ¾ rødløg
- 9 tomater
- 3 røde peberfrugter
- 3 avocadoer
- 3 lime
- ¾ bundt persille
- Trin 3 af 12
Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- 4 ½ dl. quinoa
- 9 dl. vand
- ¾ tsk. salt
- Trin 4 af 12
Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- 3 spsk. olie
- Trin 5 af 12
Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- 675 g. hakket oksekød
- 3 tsk. paprika
- ¾ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
- evt. ¾ tsk. chiliflager
- Trin 6 af 12
Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¾ rødløg
- Trin 7 af 12
Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 9 tomater
- 3 røde peberfrugter
- Trin 8 af 12
Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 3 avocadoer
- Trin 9 af 12
Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Trin 10 af 12
Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ bundt persille
- Trin 11 af 12
Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- 3 lime
- Trin 12 af 12
Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 ½ dl. quinoa
- 9 dl. vand
- ¾ tsk. salt
Krydret oksekød:
- 3 spsk. olie
- 675 g. hakket oksekød
- 3 tsk. paprika
- ¾ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
- evt. ¾ tsk. chiliflager
Salat:
- ¾ rødløg
- 9 tomater
- 3 røde peberfrugter
- 3 avocadoer
- 3 lime
- ¾ bundt persille
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 teske
- 1 grydelåg
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 spiseske
- 1 lille skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
- Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
- Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
- Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
- Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
-