Quinoasalat

Quinoasalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2653 kJ / 634 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 36 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 2,0 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 ½ dl. quinoa
        • 3 dl. vand
        • ¼ tsk. salt

        Krydret oksekød:

        • 1 spsk. olie
        • 225 g. hakket oksekød
        • 1 tsk. paprika
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • ½ dåse tomatpuré (25 g.)
        • evt. ¼ tsk. chiliflager

        Salat:

        • ¼ rødløg
        • 3 tomater
        • 1 rød peberfrugt
        • 1 avocado
        • 1 lime
        • ¼ bundt persille
      • Trin 3 af 12

        Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.

        • 1 ½ dl. quinoa
        • 3 dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 4 af 12

        Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 5 af 12

        Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.

        • 225 g. hakket oksekød
        • 1 tsk. paprika
        • ¼ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • ½ dåse tomatpuré (25 g.)
        • evt. ¼ tsk. chiliflager
      • Trin 6 af 12

        Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg
      • Trin 7 af 12

        Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • 3 tomater
        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 8 af 12

        Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 9 af 12

        Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.

      • Trin 10 af 12

        Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ bundt persille
      • Trin 11 af 12

        Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

        • 1 lime
      • Trin 12 af 12

        Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 ½ dl. quinoa
          • 3 dl. vand
          • ¼ tsk. salt

          Krydret oksekød:

          • 1 spsk. olie
          • 225 g. hakket oksekød
          • 1 tsk. paprika
          • ¼ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • ½ dåse tomatpuré (25 g.)
          • evt. ¼ tsk. chiliflager

          Salat:

          • ¼ rødløg
          • 3 tomater
          • 1 rød peberfrugt
          • 1 avocado
          • 1 lime
          • ¼ bundt persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 lille gryde
          • 1 teske
          • 1 grydelåg
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 spiseske
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
          4. Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
          5. Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
          6. Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          7. Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          8. Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          9. Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
          10. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          12. Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2653 kJ / 634 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 36 %
            • Fedt: 42 %
            • Heraf mættet fedt: 2,0 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 3 dl. quinoa
            • 6 dl. vand
            • ½ tsk. salt

            Krydret oksekød:

            • 2 spsk. olie
            • 450 g. hakket oksekød
            • 2 tsk. paprika
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 1 dåse tomatpuré (50 g.)
            • evt. ½ tsk. chiliflager

            Salat:

            • ½ rødløg
            • 6 tomater
            • 2 røde peberfrugter
            • 2 avocadoer
            • 2 lime
            • ½ bundt persille
          • Trin 3 af 12

            Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.

            • 3 dl. quinoa
            • 6 dl. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 4 af 12

            Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 5 af 12

            Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.

            • 450 g. hakket oksekød
            • 2 tsk. paprika
            • ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 1 dåse tomatpuré (50 g.)
            • evt. ½ tsk. chiliflager
          • Trin 6 af 12

            Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg
          • Trin 7 af 12

            Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 6 tomater
            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 8 af 12

            Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 9 af 12

            Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.

          • Trin 10 af 12

            Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ bundt persille
          • Trin 11 af 12

            Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

            • 2 lime
          • Trin 12 af 12

            Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 3 dl. quinoa
              • 6 dl. vand
              • ½ tsk. salt

              Krydret oksekød:

              • 2 spsk. olie
              • 450 g. hakket oksekød
              • 2 tsk. paprika
              • ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 1 dåse tomatpuré (50 g.)
              • evt. ½ tsk. chiliflager

              Salat:

              • ½ rødløg
              • 6 tomater
              • 2 røde peberfrugter
              • 2 avocadoer
              • 2 lime
              • ½ bundt persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 lille gryde
              • 1 teske
              • 1 grydelåg
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 spiseske
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
              4. Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
              5. Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
              6. Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              7. Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              8. Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              9. Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
              10. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              12. Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2653 kJ / 634 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 36 %
                • Fedt: 42 %
                • Heraf mættet fedt: 2,0 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 4 ½ dl. quinoa
                • 9 dl. vand
                • ¾ tsk. salt

                Krydret oksekød:

                • 3 spsk. olie
                • 675 g. hakket oksekød
                • 3 tsk. paprika
                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
                • evt. ¾ tsk. chiliflager

                Salat:

                • ¾ rødløg
                • 9 tomater
                • 3 røde peberfrugter
                • 3 avocadoer
                • 3 lime
                • ¾ bundt persille
              • Trin 3 af 12

                Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.

                • 4 ½ dl. quinoa
                • 9 dl. vand
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 4 af 12

                Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 5 af 12

                Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.

                • 675 g. hakket oksekød
                • 3 tsk. paprika
                • ¾ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
                • evt. ¾ tsk. chiliflager
              • Trin 6 af 12

                Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ rødløg
              • Trin 7 af 12

                Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 9 tomater
                • 3 røde peberfrugter
              • Trin 8 af 12

                Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 9 af 12

                Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.

              • Trin 10 af 12

                Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ¾ bundt persille
              • Trin 11 af 12

                Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

                • 3 lime
              • Trin 12 af 12

                Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Bedst som du troede, du allerede havde en yndlingssalat, så prøver du den her og får straks en ny favorit ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 4 ½ dl. quinoa
                  • 9 dl. vand
                  • ¾ tsk. salt

                  Krydret oksekød:

                  • 3 spsk. olie
                  • 675 g. hakket oksekød
                  • 3 tsk. paprika
                  • ¾ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ dåse tomatpuré (75 g.)
                  • evt. ¾ tsk. chiliflager

                  Salat:

                  • ¾ rødløg
                  • 9 tomater
                  • 3 røde peberfrugter
                  • 3 avocadoer
                  • 3 lime
                  • ¾ bundt persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 lille gryde
                  • 1 teske
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 lille skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Quinoa: Kom quinoa, vand og salt i en gryde, og læg låg på. Kog quinoaen, som det står på pakken. Lad dem køle lidt af.
                  4. Krydret oksekød: Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
                  5. Kom hakket kød på stegepanden. Krydr med paprika, salt, peber, tomatpuré og evt. chili. Rør rundt med en spatel, så det ikke brænder på. Steg kødet, til det er gennemstegt.
                  6. Salat: Pil, og hak rødløget fint. Kom det op i en stor skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  7. Skyl tomaterne og peberfrugten, og skær dem i tern. Kom dem op i skålen med rødløget. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  8. Skær avocadoerne over, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  9. Tag forsigtigt avocadokødet ud af skrællen med en ske. Skær avocadokødet i tern. Kom ternene op i skålen.
                  10. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Hak persillen fint. Kom den op i skålen. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Skær limen i halve, og pres saften fra dem. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  12. Kom quinoaen og krydret oksekød i skålen, og vend salaten rundt. Smag til med limesaft.