Quesadillas
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 2 quesadillas.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 2428 kJ / 580 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt: 10,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 150 g. frisk spinat
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. hytteost
- 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 2 spsk. olie til pensling
- 75 g. revet cheddarost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 150 g. frisk spinat
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. hytteost
- 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 2 spsk. olie til pensling
- 75 g. revet cheddarost
- Trin 3 af 14
Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- 150 g. frisk spinat
- Trin 4 af 14
Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Trin 5 af 14
Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- Trin 6 af 14
Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Trin 7 af 14
Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Trin 8 af 14
Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 14
Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- 50 g. hytteost
- Trin 10 af 14
Pensl 2 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 2 spsk. olie til pensling
- Trin 11 af 14
Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- 75 g. revet cheddarost
- Trin 12 af 14
Læg to nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Trin 13 af 14
Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Trin 14 af 14
Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg den anden på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 2 quesadillas.
Du skal bruge
Ingredienser
- 150 g. frisk spinat
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 50 g. hytteost
- 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 2 spsk. olie til pensling
- 75 g. revet cheddarost
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- Pensl 2 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- Læg to nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg den anden på samme måde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 4 quesadillas.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 2428 kJ / 580 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt: 10,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 300 g. frisk spinat
- 4 fed hvidløg
- 2 løg
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 100 g. hytteost
- 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 4 spsk. olie til pensling
- 150 g. revet cheddarost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 300 g. frisk spinat
- 4 fed hvidløg
- 2 løg
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 100 g. hytteost
- 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 4 spsk. olie til pensling
- 150 g. revet cheddarost
- Trin 3 af 14
Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- 300 g. frisk spinat
- Trin 4 af 14
Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Trin 5 af 14
Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 4 fed hvidløg
- 2 løg
- Trin 6 af 14
Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Trin 7 af 14
Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Trin 8 af 14
Smag til med salt og peber.
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 9 af 14
Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- 100 g. hytteost
- Trin 10 af 14
Pensl 4 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 4 spsk. olie til pensling
- Trin 11 af 14
Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- 150 g. revet cheddarost
- Trin 12 af 14
Læg fire nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Trin 13 af 14
Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Trin 14 af 14
Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 4 quesadillas.
Du skal bruge
Ingredienser
- 300 g. frisk spinat
- 4 fed hvidløg
- 2 løg
- 1 tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 100 g. hytteost
- 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 4 spsk. olie til pensling
- 150 g. revet cheddarost
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- Pensl 4 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- Læg fire nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 6 quesadillas.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 2428 kJ / 580 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 40 %
- Heraf mættet fedt: 10,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 450 g. frisk spinat
- 6 fed hvidløg
- 3 løg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. hytteost
- 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 6 spsk. olie til pensling
- 225 g. revet cheddarost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 450 g. frisk spinat
- 6 fed hvidløg
- 3 løg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. hytteost
- 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 6 spsk. olie til pensling
- 225 g. revet cheddarost
- Trin 3 af 14
Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- 450 g. frisk spinat
- Trin 4 af 14
Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Trin 5 af 14
Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- 6 fed hvidløg
- 3 løg
- Trin 6 af 14
Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Trin 7 af 14
Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Trin 8 af 14
Smag til med salt og peber.
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 9 af 14
Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- 150 g. hytteost
- Trin 10 af 14
Pensl 6 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 6 spsk. olie til pensling
- Trin 11 af 14
Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- 225 g. revet cheddarost
- Trin 12 af 14
Læg 6 nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Trin 13 af 14
Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Trin 14 af 14
Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!
Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk
Opskriften giver 6 quesadillas.
Du skal bruge
Ingredienser
- 450 g. frisk spinat
- 6 fed hvidløg
- 3 løg
- 1 ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 150 g. hytteost
- 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
- 6 spsk. olie til pensling
- 225 g. revet cheddarost
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 si
- 1 rent viskestykke
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 lille gryde
- 1 spatel
- 1 bagepensel
- 1 stegepande
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
- Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
- Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
- Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
- Smag til med salt og peber.
- Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
- Pensl 6 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
- Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
- Læg 6 nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
- Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
- Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.
-