Quesadillas

Quesadillas

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

        Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

        Opskriften giver 2 quesadillas.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 2428 kJ / 580 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 43 %
        • Fedt: 40 %
        • Heraf mættet fedt: 10,2 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        • 150 g. frisk spinat
        • 2 fed hvidløg
        • 1 løg
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 50 g. hytteost
        • 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
        • 2 spsk. olie til pensling
        • 75 g. revet cheddarost
      • Trin 3 af 14

        Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.

        • 150 g. frisk spinat
      • Trin 4 af 14

        Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.

      • Trin 5 af 14

        Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • 2 fed hvidløg
        • 1 løg
      • Trin 6 af 14

        Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.

      • Trin 7 af 14

        Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.

      • Trin 8 af 14

        Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 9 af 14

        Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.

        • 50 g. hytteost
      • Trin 10 af 14

        Pensl 2 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.

        • 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
        • 2 spsk. olie til pensling
      • Trin 11 af 14

        Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.

        • 75 g. revet cheddarost
      • Trin 12 af 14

        Læg to nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.

      • Trin 13 af 14

        Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.

      • Trin 14 af 14

        Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg den anden på samme måde.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

        Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

        Opskriften giver 2 quesadillas.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. frisk spinat
          • 2 fed hvidløg
          • 1 løg
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 50 g. hytteost
          • 4 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
          • 2 spsk. olie til pensling
          • 75 g. revet cheddarost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 si
          • 1 rent viskestykke
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 lille gryde
          • 1 spatel
          • 1 bagepensel
          • 1 stegepande

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
          4. Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
          5. Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          6. Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
          7. Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
          8. Smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          9. Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
          10. Pensl 2 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
          11. Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
          12. Læg to nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
          13. Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
          14. Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg den anden på samme måde.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

            Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

            Opskriften giver 4 quesadillas.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 2428 kJ / 580 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 43 %
            • Fedt: 40 %
            • Heraf mættet fedt: 10,2 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            • 300 g. frisk spinat
            • 4 fed hvidløg
            • 2 løg
            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 100 g. hytteost
            • 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
            • 4 spsk. olie til pensling
            • 150 g. revet cheddarost
          • Trin 3 af 14

            Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.

            • 300 g. frisk spinat
          • Trin 4 af 14

            Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.

          • Trin 5 af 14

            Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 4 fed hvidløg
            • 2 løg
          • Trin 6 af 14

            Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.

          • Trin 7 af 14

            Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.

          • Trin 8 af 14

            Smag til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 9 af 14

            Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.

            • 100 g. hytteost
          • Trin 10 af 14

            Pensl 4 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.

            • 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
            • 4 spsk. olie til pensling
          • Trin 11 af 14

            Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.

            • 150 g. revet cheddarost
          • Trin 12 af 14

            Læg fire nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.

          • Trin 13 af 14

            Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.

          • Trin 14 af 14

            Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

            Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

            Opskriften giver 4 quesadillas.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 300 g. frisk spinat
              • 4 fed hvidløg
              • 2 løg
              • 1 tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 100 g. hytteost
              • 8 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
              • 4 spsk. olie til pensling
              • 150 g. revet cheddarost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 si
              • 1 rent viskestykke
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 lille gryde
              • 1 spatel
              • 1 bagepensel
              • 1 stegepande

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
              4. Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
              5. Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              6. Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
              7. Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
              8. Smag til med salt og peber.
              9. Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
              10. Pensl 4 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
              11. Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
              12. Læg fire nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
              13. Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
              14. Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

                Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

                Opskriften giver 6 quesadillas.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 2428 kJ / 580 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 43 %
                • Fedt: 40 %
                • Heraf mættet fedt: 10,2 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                • 450 g. frisk spinat
                • 6 fed hvidløg
                • 3 løg
                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 150 g. hytteost
                • 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
                • 6 spsk. olie til pensling
                • 225 g. revet cheddarost
              • Trin 3 af 14

                Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.

                • 450 g. frisk spinat
              • Trin 4 af 14

                Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.

              • Trin 5 af 14

                Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 6 fed hvidløg
                • 3 løg
              • Trin 6 af 14

                Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.

              • Trin 7 af 14

                Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.

              • Trin 8 af 14

                Smag til med salt og peber.

                • 1 ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 9 af 14

                Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.

                • 150 g. hytteost
              • Trin 10 af 14

                Pensl 6 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.

                • 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
                • 6 spsk. olie til pensling
              • Trin 11 af 14

                Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.

                • 225 g. revet cheddarost
              • Trin 12 af 14

                Læg 6 nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.

              • Trin 13 af 14

                Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.

              • Trin 14 af 14

                Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du SKAL prøve dem her, ellers går du glip af den lækreste hapser, du kommer til at møde i hele dit liv. Ej okay. Men forestil dig lige helt sprøde tortillas med et smeltet indre af ost. Mundvand kom an!

                Tip: Servér dine quesadillas med guacamole og tomatsalsa. Find opskrifterne på gocook.dk

                Opskriften giver 6 quesadillas.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 450 g. frisk spinat
                  • 6 fed hvidløg
                  • 3 løg
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 150 g. hytteost
                  • 12 fuldkornstortillas, mellemstørrelse
                  • 6 spsk. olie til pensling
                  • 225 g. revet cheddarost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 si
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 lille gryde
                  • 1 spatel
                  • 1 bagepensel
                  • 1 stegepande

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag en si. Skyl spinaten grundigt i en si, og lad den dryppe af. Dup spinaten tør med et rent viskestykke.
                  4. Tag et skærebræt og en kniv. Hak spinaten i mindre stykker.
                  5. Pil løg og hvidløg. Hak løget meget fint. Pres hvidløget med en hvidløgspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  6. Tag en lille gryde og en grydeske. Kom 1 spiseske olie i gryden, og varm den op til middel varme. Kom hvidløg og løg i gryden. Steg dem forsigtigt, så løgene bliver bløde, men de skal ikke blive brune.
                  7. Kom de hakkede spinatblade i gryden én håndfuld ad gangen. Rør rundt, og lad det hele stege ved svag varme i cirka 1-2 minutter. Rør lidt ind imellem.
                  8. Smag til med salt og peber.
                  9. Tag gryden af varmen, og vend hytteosten i spinat-blandingen. Stil gryden til side til senere.
                  10. Pensl 6 af tortillaerne på den ene side med lidt olie. Vend dem om, så de har den tørre side opad.
                  11. Fordel spinatfyldet på den tørre side af de to tortillaer. Drys med revet cheddar-ost.
                  12. Læg 6 nye tortillas ovenpå som låg. Pensl oversiden af tortilla-pakkerne med lidt olie.
                  13. Varm en stegepande op til middelvarme. Læg den ene tortilla-pakke på panden. Lad den varme ved middel varme, til brødet bliver gyldent, og osten smelter. Vend den om, og varm pakken på den anden side.
                  14. Tag din første quesadilla af stegepanden, og steg de andre på samme måde.