Portugisisk mangomousse

Portugisisk mangomousse

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

        ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1082 kJ / 258 kcal
        • Protein: 8 %
        • Kulhydrat: 72 %
        • Fedt: 20 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        Mousse:

        • 2 dl mangopuré på dåse eller 1 mango
        • 1 dl yoghurt naturel
        • ¾ dl kondenseret mælk

         

        Pynt:

        • ½ mango
        • 1 ½ stilk mynte
      • Trin 3 af 10

        Skræl mangoen, og skær den i store tern.

        • 1 mango
      • Trin 4 af 10

        Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.

        • 1 dl yoghurt naturel
      • Trin 5 af 10

        Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.

        • ¾ dl kondenseret mælk
      • Trin 6 af 10

        Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.

      • Trin 7 af 10

        Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.

      • Trin 8 af 10

        Skræl mangoen, og skær den i små tern.

        • ½ mango
      • Trin 9 af 10

        Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 ½ stilk mynte
      • Trin 10 af 10

        Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

        ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Mousse:

          • 1 mango
          • 1 dl yoghurt naturel
          • ¾ dl kondenseret mælk

          Pynt:

          • ½ mango
          • 1 ½ stilk mynte

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 røreskål
          • 1 spiseske
          • 1 stavblender
          • 1 skærebræt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 viskestykke
          • 2-3 glas til anretning

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skræl mangoen, og skær den i store tern.
          4. Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
          5. Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
          6. Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
          7. Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
          8. Skræl mangoen, og skær den i små tern.
          9. Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

            ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1082 kJ / 258 kcal
            • Protein: 8 %
            • Kulhydrat: 72 %
            • Fedt: 20 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            Mousse:

            • 4 dl mangopuré på dåse eller 2 mangoer
            • 2 dl yoghurt naturel
            • 1 ½ dl kondenseret mælk

             

            Pynt:

            • 1 mango
            • 3 stilke mynte
          • Trin 3 af 10

            Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.

            • 2 mangoer
          • Trin 4 af 10

            Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.

            • 2 dl yoghurt naturel
          • Trin 5 af 10

            Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.

            • 1 ½ dl kondenseret mælk
          • Trin 6 af 10

            Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.

          • Trin 7 af 10

            Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.

          • Trin 8 af 10

            Skræl mangoen, og skær den i små tern.

            • 1 mango
          • Trin 9 af 10

            Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 3 stilke mynte
          • Trin 10 af 10

            Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

            ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

            Du skal bruge

              Ingredienser:

              Mousse:

              • 2 mangoer
              • 2 dl yoghurt naturel
              • 1 ½ dl kondenseret mælk

              Pynt:

              • 1 mango
              • 3 stilke mynte

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 røreskål
              • 1 spiseske
              • 1 stavblender
              • 1 skærebræt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 viskestykke
              • 4-6 glas til anretning

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
              4. Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
              5. Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
              6. Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
              7. Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
              8. Skræl mangoen, og skær den i små tern.
              9. Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

                ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1082 kJ / 258 kcal
                • Protein: 8 %
                • Kulhydrat: 72 %
                • Fedt: 20 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                Mousse:

                • 6 dl mangopuré på dåse eller 3 mangoer
                • 3 dl yoghurt naturel
                • 2 ¼ dl kondenseret mælk

                 

                Pynt:

                • 1 ½ mango
                • 4 ½ stilke mynte
              • Trin 3 af 10

                Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.

                • 3 mangoer
              • Trin 4 af 10

                Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.

                • 3 dl yoghurt naturel
              • Trin 5 af 10

                Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.

                • 2 ¼ dl kondenseret mælk
              • Trin 6 af 10

                Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.

              • Trin 7 af 10

                Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.

              • Trin 8 af 10

                Skræl mangoen, og skær den i små tern.

                • 1 ½ mango
              • Trin 9 af 10

                Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 4 ½ stilke mynte
              • Trin 10 af 10

                Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mikkel besøger byens kok i Lissabon:

                ”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Mousse:

                  • 3 mangoer
                  • 3 dl yoghurt naturel
                  • 2 ¼ dl kondenseret mælk

                  Pynt:

                  • 1 ½ mango
                  • 4 ½ stilke mynte

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 røreskål
                  • 1 spiseske
                  • 1 stavblender
                  • 1 skærebræt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 viskestykke
                  • 6-8 glas til anretning

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
                  4. Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
                  5. Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
                  6. Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
                  7. Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
                  8. Skræl mangoen, og skær den i små tern.
                  9. Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.