Portugisisk mangomousse
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1082 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Mousse:
- 1 mango
- 1 dl yoghurt naturel
- ¾ dl kondenseret mælk
Pynt:
- ½ mango
- 1 ½ stilk mynte
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 2-3 glas til anretning
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
Mousse:
- 2 dl mangopuré på dåse eller 1 mango
- 1 dl yoghurt naturel
- ¾ dl kondenseret mælk
Pynt:
- ½ mango
- 1 ½ stilk mynte
- Trin 3 af 10
Skræl mangoen, og skær den i store tern.
- 1 mango
- Trin 4 af 10
Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- 1 dl yoghurt naturel
- Trin 5 af 10
Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- ¾ dl kondenseret mælk
- Trin 6 af 10
Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Trin 7 af 10
Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Trin 8 af 10
Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- ½ mango
- Trin 9 af 10
Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ stilk mynte
- Trin 10 af 10
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Du skal bruge
Ingredienser
Mousse:
- 1 mango
- 1 dl yoghurt naturel
- ¾ dl kondenseret mælk
Pynt:
- ½ mango
- 1 ½ stilk mynte
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 2-3 glas til anretning
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skræl mangoen, og skær den i store tern.
- Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1082 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Mousse:
- 2 mangoer
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 ½ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 mango
- 3 stilke mynte
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 4-6 glas til anretning
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
Mousse:
- 4 dl mangopuré på dåse eller 2 mangoer
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 ½ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 mango
- 3 stilke mynte
- Trin 3 af 10
Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
- 2 mangoer
- Trin 4 af 10
Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- 2 dl yoghurt naturel
- Trin 5 af 10
Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- 1 ½ dl kondenseret mælk
- Trin 6 af 10
Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Trin 7 af 10
Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Trin 8 af 10
Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- 1 mango
- Trin 9 af 10
Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 3 stilke mynte
- Trin 10 af 10
Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Du skal bruge
Ingredienser:
Mousse:
- 2 mangoer
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 ½ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 mango
- 3 stilke mynte
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 4-6 glas til anretning
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
- Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1082 kJ / 258 kcal
- Protein: 8 %
- Kulhydrat: 72 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Mousse:
- 3 mangoer
- 3 dl yoghurt naturel
- 2 ¼ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 ½ mango
- 4 ½ stilke mynte
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 6-8 glas til anretning
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
Mousse:
- 6 dl mangopuré på dåse eller 3 mangoer
- 3 dl yoghurt naturel
- 2 ¼ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 ½ mango
- 4 ½ stilke mynte
- Trin 3 af 10
Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
- 3 mangoer
- Trin 4 af 10
Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- 3 dl yoghurt naturel
- Trin 5 af 10
Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- 2 ¼ dl kondenseret mælk
- Trin 6 af 10
Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Trin 7 af 10
Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Trin 8 af 10
Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- 1 ½ mango
- Trin 9 af 10
Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 4 ½ stilke mynte
- Trin 10 af 10
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Mikkel besøger byens kok i Lissabon:
”I Lissabon var jeg så heldig at rende ind i Bernardo. En 15-årig super fyr, der er helt vild med at lave mad! Han påstod, at han kunne lave den bedste og nemmeste portugisiske dessert. En mangomousse. Det måtte jeg naturligvis teste. Så prøv lige denne opskrift og se, hvad du synes. Jeg endte med at give ham helt ret.”
Du skal bruge
Ingredienser
Mousse:
- 3 mangoer
- 3 dl yoghurt naturel
- 2 ¼ dl kondenseret mælk
Pynt:
- 1 ½ mango
- 4 ½ stilke mynte
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 røreskål
- 1 spiseske
- 1 stavblender
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 lille skarp kniv
- 1 viskestykke
- 6-8 glas til anretning
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
- Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.
- Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.
- Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.
- Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
- Skræl mangoen, og skær den i små tern.
- Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
-