1. Hjem >
  2. Opskrifter >
  3. Alt det andet >
  4. Verdensmad >
  5. Europa >
  6. Portugisisk mangomousse

Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Mangomousse:

3.

Skræl mangoerne, og skær dem i store tern.
Skræl mangoen, og skær den i store tern.

4.

Kom mangotern og yoghurt i en skål, og blend det med en stavblender.

5.

Tilsæt den kondenserede mælk, og blend igen, til det er helt blandet sammen.

6.

Smag efter, om der skal lidt mere yoghurt, mango eller kondenseret mælk i.

7.

Hæld blandingen i de 6 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
Hæld blandingen i de 8 små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.
Hæld blandingen i de små glas, og stil glassene i køleskabet i mindst 1 time.

Pynt:

8.

Skræl mangoen, og skær den i små tern.

9.

Skyl myntestilkene, og pluk bladene af. Se videoen.

10.

Tag glassene med mangomoussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.
Tag glassene med moussen ud af køleskabet, lige inden de skal serveres, og drys med mangotern og et par mynteblade. Velbekomme – så bliver det vist hverken nemmere eller bedre.

Næringsindhold per portion

Energi: 1082 kJ / 258 kcal

Protein: 8 %

Kulhydrat: 72 %

Fedt: 20 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Pasta med tomat og spinat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Risotto

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 70 min

Skinkesalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Pizzadej med grahamsmel

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min