Poppede kidneybønner

Poppede kidneybønner

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Vidste du, at du kan poppe kidneybønner ligesom når du popper popcorn? Du skal smide dem på en brandvarm stegepande, til de popper og har fået en lækker sprød overflade. Du skal bruge 1 brik kidney-bønner til at lave 1 portion.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 418 kJ / 100 kcal
        • Protein: 18 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 35 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • Ca. 230 g. kidneybønner (1 brik/dåse) 
        • 1 spsk. olie
        • 1 tsk. soja
        • 1 tsk. spidskommen eller dit yndlingskrydderi 
      • Trin 3 af 7

        Klip brikken med kidney-bønner op over vasken med en saks. Hæld kidney-bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

        • Ca. 230 g. kidneybønner (1 brik/dåse) 
      • Trin 4 af 7

        Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til høj varme.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 5 af 7

        Kom kidney-bønnerne på stegepanden og steg dem i cirka 5-7 minutter, eller indtil de popper.

      • Trin 6 af 7

        Sluk for varmen, kom soja, og dit yndlingskrydderi på kidney-bønnerne.

        • 1 tsk. soja
        • 1 tsk. spidskommen eller dit yndlingskrydderi 
      • Trin 7 af 7

        Lad dine poppede kidney-bønner køle af og server dem på en salat eller som snack.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Vidste du, at du kan poppe kidneybønner ligesom når du popper popcorn? Du skal smide dem på en brandvarm stegepande, til de popper og har fået en lækker sprød overflade. Du skal bruge 1 brik kidney-bønner til at lave 1 portion.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • Ca. 230 g. kidneybønner (1 brik/dåse) 
          • 1 spsk. olie
          • 1 tsk. soja
          • 1 tsk. spidskommen eller dit yndlingskrydderi 

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske 
          • 1 køkkenvægt 
          • 1 teske 
          • 1 saks 
          • 1 dørslag
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Klip brikken med kidney-bønner op over vasken med en saks. Hæld kidney-bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
          4. Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til høj varme.
          5. Kom kidney-bønnerne på stegepanden og steg dem i cirka 5-7 minutter, eller indtil de popper.
          6. Sluk for varmen, kom soja, og dit yndlingskrydderi på kidney-bønnerne.
          7. Lad dine poppede kidney-bønner køle af og server dem på en salat eller som snack.