Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Pizzadej:

3.

Kom vandet i en lille gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Kom vandet i en stor skål. Se videoen.

4.

Smuldr gæren i vandet og rør sammen.

5.

Tilsæt olivenolie, grahamsmel og salt.

6.

Rør pizzamel i, indtil dejen er så fast, at du kan ælte den. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.

7.

Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted.

Form pizzaerne:

8.

Tænd ovnen på 225 grader.

9.

Drys grahamsmel på bordet. Skær dejen i fire stykker. Du skal ikke ælte den.

10.

Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 35-40 centimeter.

11.

Kom bagepapir på en bageplade. Kom en pizza på bagepladen.

12.

Kom din yndlings-fyld på pizzaen. Sæt den ind i ovnen og bag den cirka 15 minutter.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Fingervarmt

Fingervarmt

Inspiration

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 100 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min