Pizza-power-pakker

Pizza-power-pakker

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Pizza-power-pakker er det rene guf! De smager lækkert og er lette at spise på farten. Det er hurtigt at lave pakkerne, fordi du bruger en købt tærtedej. Men du kan naturligvis også lave tærtedejen selv. Men så tager det lidt længere tid at lave opskriften. Du finder opskriften på tærtedej her.

        Opskriften giver 6 pizza-power-pakker.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1135 kJ / 271 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 25 %
        • Fedt: 62 %
        • Heraf mættet fedt: 7,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 dl. parmesanost
        • 2 dl. hytteost
        • 2 spsk. tomatpesto
        • ½ dl. hakket persille
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 købt fuldkorns-tærtedej
      • Trin 3 af 12

        Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 12

        Tag et rivejern, og riv parmesanosten på den fine side af rivejernet.

        • 1 dl. parmesanost
      • Trin 5 af 12

        Tag en skål og en ske frem. Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost op i skålen. Rør det sammen.

        • 2 dl. hytteost
        • 2 spsk. tomatpesto
      • Trin 6 af 12

        Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint.

        • ½ dl. hakket persille
      • Trin 7 af 12

        Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 8 af 12

        Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.

        • 1 fuldkorns-tærtedej
      • Trin 9 af 12

        Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.

      • Trin 10 af 12

        Saml pakkerne: Fold de to lange ender henover fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.

      • Trin 11 af 12

        Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

      • Trin 12 af 12

        Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pizza-power-pakker er det rene guf! De smager lækkert og er lette at spise på farten. Det er hurtigt at lave pakkerne, fordi du bruger en købt tærtedej. Men du kan naturligvis også lave tærtedejen selv. Men så tager det lidt længere tid at lave opskriften. Du finder opskriften på tærtedej her.

        Opskriften giver 6 pizza-power-pakker.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. parmesanost
          • 2 dl. hytteost
          • 2 spsk. tomatpesto
          • ½ dl. hakket persille
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 købt fuldkorns-tærtedej

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 rivejern
          • 2 små skåle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.
          4. Tag et rivejern, og riv parmesanosten på den fine side af rivejernet.
          5. Tag en skål og en ske frem. Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost op i skålen. Rør det sammen.
          6. Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint.
          7. Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber.
          8. Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.
          9. Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.
          10. Saml pakkerne: Fold de to lange ender henover fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.
          11. Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
          12. Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.