Pizza-power-pakker

Pizza-power-pakker

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Pizza-power-pakker er det rene guf! De smager lækkert og er lette at spise på farten. Det er hurtigt at lave pakkerne, fordi du bruger en købt tærtedej. Men du kan naturligvis også lave tærtedejen selv. Men så tager det lidt længere tid at lave opskriften. Du finder opskriften på tærtedej her.

        Opskriften giver 6 pizza-power-pakker.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1135 kJ / 271 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 25 %
        • Fedt: 62 %
        • Heraf mættet fedt: 7,8 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. parmesanost
        • 2 dl. hytteost
        • 2 spsk. tomatpesto
        • ½ dl. hakket persille
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 købt fuldkorns-tærtedej
      • Trin 3 af 12

        Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 12

        Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern.

        • 1 dl. parmesanost
      • Trin 5 af 12

        Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost i en skål. Rør det sammen.

        • 2 dl. hytteost
        • 2 spsk. tomatpesto
      • Trin 6 af 12

        Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. hakket persille
      • Trin 7 af 12

        Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 8 af 12

        Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.

        • 1 fuldkorns-tærtedej
      • Trin 9 af 12

        Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.

      • Trin 10 af 12

        Saml pakkerne: Fold de to lange ender hen over fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.

      • Trin 11 af 12

        Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

      • Trin 12 af 12

        Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pizza-power-pakker er det rene guf! De smager lækkert og er lette at spise på farten. Det er hurtigt at lave pakkerne, fordi du bruger en købt tærtedej. Men du kan naturligvis også lave tærtedejen selv. Men så tager det lidt længere tid at lave opskriften. Du finder opskriften på tærtedej her.

        Opskriften giver 6 pizza-power-pakker.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. parmesanost
          • 2 dl. hytteost
          • 2 spsk. tomatpesto
          • ½ dl. hakket persille
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 købt fuldkorns-tærtedej

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 rivejern
          • 2 små skåle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 185 grader, og læg bagepapir på en bageplade.
          4. Riv parmesanosten på den fine side af et rivejern.
          5. Kom hytteost, tomatpesto og den revne parmesanost i en skål. Rør det sammen.
          6. Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Kom den hakkede persille op i skålen, og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          8. Pak tærtedejen ud, og skær den ud i 6 aflange stykker på cirka 8 x 20 centimeter.
          9. Læg en skefuld hytteost-fyld midt på hvert stykke dej, så der er cirka ½ centimeter ud til kanterne på den korte led.
          10. Saml pakkerne: Fold de to lange ender hen over fyldet, så du får en lukket firkant. Tryk dejen lidt sammen med fingrene hele vejen rundt, så pakken ikke går op, når du bager den.
          11. Læg dejpakkerne på bagepladen. Bag dejpakkerne i cirka 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
          12. Lad dem køle af på en bagerist, og tag dem så med i skole og blær dig.