Pizza med parmaskinke og æble

Pizza med parmaskinke og æble

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

        Opskriften giver 2 pizzaer.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 2900 kJ / 693 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 67 %
        • Fedt: 19 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        • 12 ½ g. gær
        • 1 ¾ dl. vand
        • ½ spsk. olie
        • 75 g. grahamsmel
        • ½ tsk. salt
        • Ca. 175 g. hvedemel

        Fyld:

        • 50 g. champignon
        • 62 g. frisk mozzarella
        • 50 g parmaskinke
        • 62 g. cheddar
        • 2 spsk. cremefraiche
        • Tørret oregano til drys

        Efter bagning:

        • ½ æble
        • ¾ dl. persille
      • Trin 3 af 18

        Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

        • 12 ½ g. gær
      • Trin 4 af 18

        Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

        • 1 ¾ dl. vand
      • Trin 5 af 18

        Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.

      • Trin 6 af 18

        Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.

        • ½ spsk. olie
        • 75 g. grahamsmel
        • ½ tsk. salt
      • Trin 7 af 18

        Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

        • Ca. 175 g. hvedemel
      • Trin 8 af 18

        Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

      • Trin 9 af 18

        Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

      • Trin 10 af 18

        Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i 2 stykker. Læg et rent viskestykke over de 2 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere.

      • Trin 11 af 18

        Kom bagepapir på to bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

      • Trin 12 af 18

        Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

        • 50 g. champignon
      • Trin 13 af 18

        Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.

        • 62 g. frisk mozzarella
      • Trin 14 af 18

        Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.

      • Trin 15 af 18

        Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom dem i ovnen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød.

        • 150 g parmaskinke
        • 188 g. cheddar
        • 6 spsk. cremefraiche
        • Tørret oregano til drys

         

      • Trin 16 af 18

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

        • ½ æble
      • Trin 17 af 18

        Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.

        • ¾ dl. persille
      • Trin 18 af 18

        Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

        Opskriften giver 2 pizzaer.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 12 ½ g. gær
          • 1 ¾ dl. vand
          • ½ spsk. olie
          • 75 g. grahamsmel
          • ½ tsk. salt
          • Ca. 175 g. hvedemel

          Fyld:

          • 50 g. champignon
          • 62 g. frisk mozzarella
          • 50 g parmaskinke
          • 62 g. cheddar
          • 2 spsk. cremefraiche
          • Tørret oregano til drys

          Efter bagning:

          • ½ æble
          • ¾ dl. persille

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stor skål
          • 1 lille gryde
          • 1 røreske
          • 1 rent viskestykke
          • Bagepapir
          • 2 bageplader
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 små skåle
          • 1 kagerulle

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
          4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
          5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.
          6. Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.
          7. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
          8. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
          9. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
          10. Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i 2 stykker. Læg et rent viskestykke over de 2 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere.
          11. Kom bagepapir på to bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
          12. Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
          13. Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.
          14. Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.
          15. Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom dem i ovnen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød.
          16. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
          17. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.
          18. Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

            Opskriften giver 4 pizzaer.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 2900 kJ / 693 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 67 %
            • Fedt: 19 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            • 25 g. gær
            • 3 ½ dl. vand
            • 1 spsk. olie
            • 150 g. grahamsmel
            • 1 tsk. salt
            • Ca. 350 g. hvedemel

            Fyld:

            • 100 g. champignon
            • 100 g parmaskinke
            • 125 g. frisk mozzarella
            • 125 g. cheddar
            • 4 spsk. cremefraiche
            • Tørret oregano til drys

            Efter bagning:

            • 1 æble
            • 1 ½ dl. persille
          • Trin 3 af 18

            Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

            • 25 g. gær
          • Trin 4 af 18

            Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

            • 3 ½ dl. vand
          • Trin 5 af 18

            Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.

          • Trin 6 af 18

            Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.

            • 1 spsk. olie
            • 150 g. grahamsmel
            • 1 tsk. salt
          • Trin 7 af 18

            Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

            • Ca. 350 g. hvedemel
          • Trin 8 af 18

            Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

          • Trin 9 af 18

            Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

          • Trin 10 af 18

            Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i fire stykker. Læg et rent viskestykke over de 4 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere. .

          • Trin 11 af 18

            Kom bagepapir på fire bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

          • Trin 12 af 18

            Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

            • 100 g. champignon
          • Trin 13 af 18

            Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.

            • 125 g. frisk mozzarella
          • Trin 14 af 18

            Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.

          • Trin 15 af 18

            Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom dem i ovnen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød.

            • 100 g parmaskinke
            • 125 g. cheddar
            • 4 spsk. cremefraiche
            • Tørret oregano til drys
          • Trin 16 af 18

            Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

            • 1 æble
          • Trin 17 af 18

            Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.

            • 1 ½ dl. persille
          • Trin 18 af 18

            Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

            Opskriften giver 4 pizzaer.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 25 g. gær
              • 3 ½ dl. vand
              • 1 spsk. olie
              • 150 g. grahamsmel
              • 1 tsk. salt
              • Ca. 350 g. hvedemel

              Fyld:

              • 100 g. champignon
              • 125 g. frisk mozzarella
              • 100 g parmaskinke
              • 125 g. cheddar
              • 4 spsk. cremefraiche
              • Tørret oregano til drys

              Efter bagning:

              • 1 æble
              • 1 ½ dl. persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 stor skål
              • 1 lille gryde
              • 1 røreske
              • 1 rent viskestykke
              • Bagepapir
              • 4 bageplader
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 små skåle
              • 1 kagerulle

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
              4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
              5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.
              6. Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.
              7. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
              8. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
              9. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
              10. Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i fire stykker. Læg et rent viskestykke over de 4 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere. .
              11. Kom bagepapir på fire bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
              12. Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
              13. Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.
              14. Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.
              15. Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom dem i ovnen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød.
              16. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
              17. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.
              18. Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

                Opskriften giver 6 pizzaer.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 2900 kJ / 693 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 67 %
                • Fedt: 19 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                • 37 ½ g. gær
                • 5 ¼ dl. vand
                • 1 ½ spsk. olie
                • 225 g. grahamsmel
                • 1 ½ tsk. salt
                • Ca. 525 g. hvedemel

                Fyld:

                • 150 g. champignon
                • 150 g parmaskinke
                • 188 g. frisk mozzarella
                • 188 g. cheddar
                • 6 spsk. cremefraiche
                • Tørret oregano til drys

                Efter bagning:

                • 1 ½ æble
                • 2 ¼ dl. persille
              • Trin 3 af 18

                Dej: Smuldr gæren i en stor skål.

                • 37 ½ g. gær
              • Trin 4 af 18

                Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.

                • 5 ¼ dl. vand
              • Trin 5 af 18

                Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.

              • Trin 6 af 18

                Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 225 g. grahamsmel
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 7 af 18

                Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.

                • Ca. 525 g. hvedemel
              • Trin 8 af 18

                Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.

              • Trin 9 af 18

                Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

              • Trin 10 af 18

                Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i 6 stykker. Læg et rent viskestykke over de 4 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere.

              • Trin 11 af 18

                Kom bagepapir på 6 bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

              • Trin 12 af 18

                Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.

                • 150 g. champignon
              • Trin 13 af 18

                Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.

                • 188 g. frisk mozzarella
              • Trin 14 af 18

                Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.

              • Trin 15 af 18

                Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom to i ovnen ad gangen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød. Fortsæt sådan med de andre pizzaer.

                • 150 g parmaskinke
                • 188 g. cheddar
                • 6 spsk. cremefraiche
                • Tørret oregano til drys
              • Trin 16 af 18

                Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

                • 1 ½ æble
              • Trin 17 af 18

                Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.

                • 2 ¼ dl. persille
              • Trin 18 af 18

                Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du skal udfordre dig selv lidt på pizzafronten, så får du her en afsindigt lækker hvid pizza.

                Opskriften giver 6 pizzaer.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 37 ½ g. gær
                  • 5 ¼ dl. vand
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 225 g. grahamsmel
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • Ca. 525 g. hvedemel

                  Fyld:

                  • 150 g. champignon
                  • 150 g parmaskinke
                  • 188 g. frisk mozzarella
                  • 188 g. cheddar
                  • 6 spsk. cremefraiche
                  • Tørret oregano til drys

                  Efter bagning:

                  • 1 ½ æble
                  • 2 ¼ dl. persille

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille gryde
                  • 1 røreske
                  • 1 rent viskestykke
                  • Bagepapir
                  • 6 bageplader
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 små skåle
                  • 1 kagerulle

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dej: Smuldr gæren i en stor skål.
                  4. Varm vandet op i en lille gryde, til det er lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker om vandet er fingervarmt.
                  5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør, til gæren er opløst.
                  6. Tilsæt olie, grahamsmel og salt. Rør rundt.
                  7. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Rør dejen sammen.
                  8. Drys mel på bordet. Vend dejen ud på bordet, og ælt den sammen med hænderne. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
                  9. Kom dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
                  10. Drys mel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Du skal ikke ælte den. Del dejen i 6 stykker. Læg et rent viskestykke over de 4 dejklumper, og lad dem hæve i 30 minutter mere.
                  11. Kom bagepapir på 6 bageplader. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
                  12. Fyld: Vask champignonerne, og skær dem i tynde skiver.
                  13. Skær eller pluk mozzarellaen i tynde stykker.
                  14. Rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Læg dem på bagepladerne.
                  15. Fordel 1 lille spiseske cremefraiche på hver pizza. Pynt med parmaskinke, champignon, mozzarella, cheddar og oregano, og kom to i ovnen ad gangen. Bag dem i cirka 7-8 minutter, til dejen er gennembagt og skorpen sprød. Fortsæt sådan med de andre pizzaer.
                  16. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i både. Skær bådene i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
                  17. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak den groft.
                  18. Pynt de færdigbagte pizzaer med rå æble og friskhakket persille.