Pizza med oksekød

Pizza med oksekød

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 4192 kJ / 1002 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 27 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        Dej: 

        • ¼ pk. gær 
        • 1 ½ dl. vand 
        • ½ spsk. olie 
        • 1 tsk. salt 
        • 75 g. grahamsmel
        • 250 g. hvedemel 

        Tomatsovs: 

        • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
        • 2 spsk. tomatpuré
        • 1 spsk. oregano
        • 1 knivspids peber
        • ½ tsk. salt 

        Fyld: 

        • 200 g. hakket oksekød 
        • 100 g. revet ost
        • ½ dl. basilikum
      • Trin 3 af 18

        Dej: Smuldr gær i en skål.

        • ¼ pk. gær 

         

      • Trin 4 af 18

        Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.

        • 1 ½ dl. vand 

         

      • Trin 5 af 18

        Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

      • Trin 6 af 18

        Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.

        • ½ spsk. olie 
        • 1 tsk. salt 
        • 75 g. grahamsmel

         

      • Trin 7 af 18

        Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.

        • 250 g. hvedemel 
      • Trin 8 af 18

        Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

      • Trin 9 af 18

        Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.

      • Trin 10 af 18

        Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

      • Trin 11 af 18

        Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.

        • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
        • 2 spsk. tomatpuré
        • 1 spsk. oregano
        • 1 knivspids peber
        • ½ tsk. salt 
      • Trin 12 af 18

        Form 20 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

        • 200 g. hakket oksekød 
      • Trin 13 af 18

        Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.

      • Trin 14 af 18

        Kom bagepapir på to bageplader.

      • Trin 15 af 18

        Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.

      • Trin 16 af 18

        Skær dejen i 2 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.

      • Trin 17 af 18

        Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne.

        • 100 g. revet ost
      • Trin 18 af 18

        Bag pizzaerne én ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.

        • ½ dl. basilikum
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dej: 

          • ¼ pk. gær 
          • 1 ½ dl. vand 
          • ½ spsk. olie 
          • 1 tsk. salt 
          • 75 g. grahamsmel
          • 250 g. hvedemel 

          Tomatsovs: 

          • Ca. 200 g. hakkede tomater (½ brik/dåse)
          • 2 spsk. tomatpuré
          • 1 spsk. oregano
          • 1 knivspids peber
          • ½ tsk. salt 

          Fyld: 

          • 200 g. hakket oksekød 
          • 100 g. revet ost
          • ½ dl. basilikum

           

          Køkkenredskaber 

          • 1 køkkenvægt 
          • 1 decilitermål 
          • 2 teskeer 
          • 1 stor skål 
          • 1 røreske 
          • 1 viskestykke 
          • 1 blender
          • 1 tallerken
          • 4 bageplader 
          • Bagepapir 
          • 1 kagerulle 

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dej: Smuldr gær i en skål.
          4. Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.
          5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
          6. Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.
          7. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.
          8. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
          9. Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.
          10. Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
          11. Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.
          12. Form 20 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
          13. Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.
          14. Kom bagepapir på to bageplader.
          15. Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.
          16. Skær dejen i 2 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.
          17. Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne.
          18. Bag pizzaerne én ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 4192 kJ / 1002 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 52 %
            • Fedt: 27 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            Dej: 

            • ½ pk. gær 
            • 3 dl. vand 
            • 1 spsk. olie 
            • 1 ½ tsk. salt 
            • 150 g. grahamsmel
            • 500 g. hvedemel 

            Tomatsovs: 

            • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
            • 4 spsk. tomatpuré
            • 2 spsk. oregano
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. salt 

            Fyld: 

            • 400 g. hakket oksekød 
            • 200 g. revet ost
          • Trin 3 af 18

            Dej: Smuldr gær i en skål.

            • ½ pk. gær 

             

          • Trin 4 af 18

            Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.

            • 3 dl. vand 

             

          • Trin 5 af 18

            Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

          • Trin 6 af 18

            Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.

            • 1 spsk. olie 
            • 1 ½ tsk. salt 
            • 150 g. grahamsmel
          • Trin 7 af 18

            Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.

            • 500 g. hvedemel 

             

          • Trin 8 af 18

            Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

          • Trin 9 af 18

            Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.

          • Trin 10 af 18

            Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

          • Trin 11 af 18

            Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.

            • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
            • 4 spsk. tomatpuré
            • 2 spsk. oregano
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. salt 
          • Trin 12 af 18

            Form 40 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

            • 400 g. hakket oksekød 
          • Trin 13 af 18

            Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.

          • Trin 14 af 18

            Kom bagepapir på fire bageplader.

          • Trin 15 af 18

            Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.

          • Trin 16 af 18

            Skær dejen i 4 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.

          • Trin 17 af 18

            Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne.

            • 200 g. revet ost
          • Trin 18 af 18

            Bag pizzaerne en ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dej: 

              • ½ pk. gær 
              • 3 dl. vand 
              • 1 spsk. olie 
              • 1 ½ tsk. salt 
              • 150 g. grahamsmel
              • 500 g. hvedemel 

              Tomatsovs: 

              • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
              • 4 spsk. tomatpuré
              • 2 spsk. oregano
              • 1 knivspids peber
              • 1 tsk. salt 

              Fyld: 

              • 400 g. hakket oksekød 
              • 200 g. revet ost

               

              Køkkenredskaber 

              • 1 køkkenvægt 
              • 1 decilitermål 
              • 2 teskeer 
              • 1 stor skål 
              • 1 røreske 
              • 1 viskestykke 
              • 1 blender
              • 1 tallerken
              • 4 bageplader 
              • Bagepapir 
              • 1 kagerulle 

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dej: Smuldr gær i en skål.
              4. Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.
              5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
              6. Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.
              7. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.
              8. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
              9. Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.
              10. Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
              11. Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.
              12. Form 40 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
              13. Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.
              14. Kom bagepapir på fire bageplader.
              15. Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.
              16. Skær dejen i 4 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.
              17. Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne.
              18. Bag pizzaerne en ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 4192 kJ / 1002 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 52 %
                • Fedt: 27 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                Dej: 

                • ½ pk. gær 
                • 3 dl. vand 
                • 1 spsk. olie 
                • 1 ½ tsk. salt 
                • 150 g. grahamsmel
                • 500 g. hvedemel 

                Tomatsovs: 

                • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
                • 4 spsk. tomatpuré
                • 2 spsk. oregano
                • 1 knivspids peber
                • 1 tsk. salt 

                Fyld: 

                • 400 g. hakket oksekød 
                • 200 g. revet ost
                • 1 dl. basilikum
              • Trin 3 af 18

                Dej: Smuldr gær i en skål

                • ½ pk. gær 
              • Trin 4 af 18

                Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.

                • 3 dl. vand 
              • Trin 5 af 18

                Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.

              • Trin 6 af 18

                Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.

                • 1 spsk. olie 
                • 1 ½ tsk. salt 
                • 150 g. grahamsmel
              • Trin 7 af 18

                Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.

                • 500 g. hvedemel 
              • Trin 8 af 18

                Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

              • Trin 9 af 18

                Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.

              • Trin 10 af 18

                Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.

              • Trin 11 af 18

                Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.

                • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
                • 4 spsk. tomatpuré
                • 2 spsk. oregano
                • 1 knivspids peber
                • 1 tsk. salt 
              • Trin 12 af 18

                Form 60 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

                • 400 g. hakket oksekød 
              • Trin 13 af 18

                Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.

              • Trin 14 af 18

                Kom bagepapir på fire bageplader.

              • Trin 15 af 18

                Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.

              • Trin 16 af 18

                Skær dejen i 6 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.

              • Trin 17 af 18

                Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne

                • 200 g. revet ost
              • Trin 18 af 18

                Bag pizzaerne en ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.

                • 1 dl. basilikum

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Har du nogensinde mødt nogen, som ikke kan lide pizza? Nej vel? Den her basse er helt simpel. Godt med kød og ost. Nemlig ja. Pizza med oksekød giver cirka 23,7 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mere COend pizza med kartofler. Så prøv den også!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dej: 

                  • ½ pk. gær 
                  • 3 dl. vand 
                  • 1 spsk. olie 
                  • 1 ½ tsk. salt 
                  • 150 g. grahamsmel
                  • 500 g. hvedemel 

                  Tomatsovs: 

                  • Ca. 400 g. hakkede tomater (1 brik/dåse)
                  • 4 spsk. tomatpuré
                  • 2 spsk. oregano
                  • 1 knivspids peber
                  • 1 tsk. salt 

                  Fyld: 

                  • 400 g. hakket oksekød 
                  • 200 g. revet ost
                  • 1 dl. basilikum

                   

                  Køkkenredskaber 

                  • 1 køkkenvægt 
                  • 1 decilitermål 
                  • 2 teskeer 
                  • 1 stor skål 
                  • 1 røreske 
                  • 1 viskestykke 
                  • 1 blender
                  • 1 tallerken
                  • 4 bageplader 
                  • Bagepapir 
                  • 1 kagerulle 

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt ;-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dej: Smuldr gær i en skål
                  4. Kom vand i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Det skal være ligeså varmt som en lillefinger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på filmen og se, hvordan du mærker at væsken er fingervarm.
                  5. Hæld vandet i skålen med gær, og rør til gæren er opløst.
                  6. Kom grahamsmel, olie og salt i skålen. Rør rundt.
                  7. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør i dejen undervejs.
                  8. Drys lidt mel på bordet, og vend dejen ud på bordet.
                  9. Tilsæt resten af melet lidt efter lidt, og ælt dejen sammen med hænderne, til den er glat og ikke klistrer til fingrene. Klik på videoen og se, hvordan du ælter en dej.
                  10. Læg dejen tilbage i skålen. Læg et rent viskestykke over skålen, og lad dejen hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
                  11. Fyld: Kom hakkede tomater, tomatpure, oregano, salt og peber i en blender og blend til en ensartet masse.
                  12. Form 60 små kødboller med en teske og din ene hånd. Læg dem på en stor tallerken. Dyp skeen i et glas med vand, så klistrer farsen ikke fast, når du former den. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
                  13. Saml pizzaerne: Tænd ovnen på 250 grader almindelig ovn.
                  14. Kom bagepapir på fire bageplader.
                  15. Drys mel på bordet, og kom dejen ud på bordet.
                  16. Skær dejen i 6 stykker, og rul hvert stykke ud til en pizzabund.
                  17. Kom tomatsovs, revet ost og 10 kødboller på hver af pizzaerne
                  18. Bag pizzaerne en ad gangen. Stil pizzaen midt i ovnen og bag den cirka 8-10 minutter, til osten er smeltet, og bunden er sprød. Fortsæt på samme måde med resten. Pynt pizzaerne med basilikum.