Pizza med grov tomatsovs
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 3395 kJ / 812 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dej:
- 12 ½ g. gær
- 1 ¾ dl. vand
- 1 spsk. olie
- 100 g. grahamsmel
- ½ tsk. salt
- Ca. 200 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 200 g. cherrytomater
- ½ bundt frisk basilikum
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 175 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 75 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Dej:
- 12 ½ g. gær
- 1 ¾ dl. vand
- 1 spsk. olie
- 100 g. grahamsmel
- ½ tsk. salt
- Ca. 200 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 65 g. cherrytomater
- ½ bundt frisk basilikum
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 175 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 75 g. revet ost
- Trin 3 af 17
Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- 1 ¾ dl. vand
- Trin 4 af 17
Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 12 ½ g. gær
- Trin 5 af 17
Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- 1 spsk. olie
- 100 g grahamsmel
- ½ tsk. salt
- Trin 6 af 17
Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- 100 g grahamsmel
- Trin 7 af 17
Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Trin 8 af 17
Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- 200 g cherrytomater
- Trin 9 af 17
Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ bundt frisk basilikum
- Trin 10 af 17
Pres ½ fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. tomtpuré
- Trin 11 af 17
Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Ca. 175 g blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- Trin 12 af 17
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 13 af 17
Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i to stykker.
- Trin 14 af 17
Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Trin 15 af 17
Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Trin 16 af 17
Fordel nu ½ tomatsovs og ½ topping på pizzaen. Slut af med at fordele ½ af den revne ost på toppen af pizzaen.
- 75 g revet ost
- Trin 17 af 17
Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Du skal bruge
Ingredienser
Dej:
- 12 ½ g. gær
- 1 ¾ dl. vand
- 1 spsk. olie
- 100 g. grahamsmel
- ½ tsk. salt
- Ca. 200 g hvedemel
Tomatsovs:
- 200 g. cherrytomater
- ½ bundt frisk basilikum
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 1 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 175 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 75 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pres ½ fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i to stykker.
- Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Fordel nu ½ tomatsovs og ½ topping på pizzaen. Slut af med at fordele ½ af den revne ost på toppen af pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 3395 kJ / 812 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dej:
- 25 g. gær
- 3 ½ dl. vand
- 2 spsk. olie
- 200 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- Ca. 400 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 400 g. cherrytomater
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 350 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 150 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Dej:
- 25 g. gær
- 3 ½ dl. vand
- 2 spsk. olie
- 200 g. grahamsmel
- Ca. 400 g. hvedemel
- 1 tsk. salt
Tomatsovs:
- 125 g. cherrytomater
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 350 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 150 g. revet ost
- Trin 3 af 17
Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- 3 ½ dl. vand
- Trin 4 af 17
Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 25 g. gær
- Trin 5 af 17
Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- 2 spsk. olie
- 200 g grahamsmel
- 1 tsk. salt
- Trin 6 af 17
Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- Ca. 400 g hvedemel
- Trin 7 af 17
Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Trin 8 af 17
Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- 400 g cherrytomater
- Trin 9 af 17
Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt frisk basilikum
- Trin 10 af 17
Pres et fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. tomtpuré
- Trin 11 af 17
Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Ca. 350 g blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- Trin 12 af 17
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 13 af 17
Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i fire stykker.
- Trin 14 af 17
Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Trin 15 af 17
Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Trin 16 af 17
Fordel nu ¼ tomatsovs og ¼ topping på pizzaen. Slut af med at fordele ¼ af den revne ost på toppen af pizzaen.
- 150 g revet ost
- Trin 17 af 17
Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager. Fortsæt, indtil du har brugt alle 4 stykker pizzadej, al topping og al osten.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Du skal bruge
Ingredienser
Dej:
- 25 g. gær
- 3 ½ dl. vand
- 2 spsk. olie
- 200 g. grahamsmel
- 1 tsk. salt
- Ca. 400 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 400 g. cherrytomater
- 1 bundt frisk basilikum
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 350 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 150 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pres et fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i fire stykker.
- Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Fordel nu ¼ tomatsovs og ¼ topping på pizzaen. Slut af med at fordele ¼ af den revne ost på toppen af pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager. Fortsæt, indtil du har brugt alle 4 stykker pizzadej, al topping og al osten.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 2 timer
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 3395 kJ / 812 kcal
- Protein: 13 %
- Kulhydrat: 61 %
- Fedt: 26 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
Dej:
- 37 ½ g. gær
- 5 ¼ dl. vand
- 3 spsk. olie
- 300 g. grahamsmel
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 600 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 600 g. cherrytomater
- 1 ½ bundt frisk basilikum
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 525 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 225 g. revet ost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Dej:
- 37 ½ g. gær
- 5 ¼ dl. vand
- 3 spsk. olie
- 300 g. grahamsmel
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 600 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 190 g. cherrytomater
- 1 ½ bundt frisk basilikum
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 525 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 225 g. revet ost
- Trin 3 af 17
Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- 5 ¼ dl. vand
- Trin 4 af 17
Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- 37 ½ g. gær
- Trin 5 af 17
Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- 3 spsk. olie
- 300 g grahamsmel
- 1½ tsk. salt
- Trin 6 af 17
Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- Ca. 600 g hvedemel
- Trin 7 af 17
Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Trin 8 af 17
Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- 600 g cherrytomater
- Trin 9 af 17
Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1½ bundt frisk basilikum
- Trin 10 af 17
Pres 1½ fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- 1½ fed hvidløg
- 1½ spsk. olie
- 3 spsk. tomtpuré
- Trin 11 af 17
Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Ca. 525 g blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- Trin 12 af 17
Tænd ovnen på 225 grader.
- Trin 13 af 17
Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i seks stykker.
- Trin 14 af 17
Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Trin 15 af 17
Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Trin 16 af 17
Fordel nu en sjettedel af tomatsovsen og en sjettedel af toppingen på pizzaen. Slut af med at fordele en sjettedel af den revne ost på toppen af pizzaen.
- 225 g revet ost
- Trin 17 af 17
Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager. Fortsæt, indtil du har brugt alle 6 stykker pizzadej, al topping og al osten.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet grov tomatsovs er slet ikke så svært at lave, og denne skal hverken blendes eller koges. Til gengæld får du den ægte smag af Italien, fra de friske tomater og basilikummen. Top med dine yndlingsgrøntsager og så skal den ellers bare en tur i ovnen.
Du skal bruge
Ingredienser
Dej:
- 37 ½ g. gær
- 5 ¼ dl. vand
- 3 spsk. olie
- 300 g. grahamsmel
- 1 ½ tsk. salt
- Ca. 600 g. hvedemel
Tomatsovs:
- 600 g. cherrytomater
- 1 ½ bundt frisk basilikum
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 3 spsk. tomtpuré
Topping:
- Ca. 525 g. blandede grøntsager, f.eks. peberfrugt og gulerod.
- 225 g. revet ost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 2 store skåle
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 hvidløgspresser
- 1 kagerulle
- 2 bageplader
- bagepapir
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vandet i en gryde, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om vandet er fingervarmt.
- Hæld vandet i en stor skål. Smuldr gæren i vandet, og rør, til gæren er opløst. Klik på videoen og se, hvordan du laver en gærdej.
- Tilsæt olie, grahamsmel og salt.
- Rør hvedemel i, indtil dejen er så fast, at den kan æltes. Ælt dejen glat og smidig på bordet. Brug hænderne.
- Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm. Lad dejen hæve cirka 45 minutter et lunt sted. Mens dejen hæver, kan du lave tomatsovsen.
- Tomatsovs: Pil den grønne top af cherrytomaterne. Hak tomaterne groft. Kom dem op i en skål.
- Kom vand i en skål, og skyl basilikummen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak basilikummen groft. Kom den op i skålen til tomaterne. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pres 1½ fed hvidløg, og kom det i skålen til tomaterne. Tilsæt også olie og tomatpuré. Rør det sammen.
- Topping: Vælg dine yndlings-grøntsager. Skær dem i tynde skiver, eller i små stykker på cirka 2 x 2 centimeter. Læg dem i en skål.
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Drys grahamsmel på bordet. Del dejen i seks stykker.
- Rul hver dejklump ud til en pizza med en diameter på cirka 40 centimeter. Klik på videoen og se, hvordan du ruller din pizzadej ud.
- Læg bagepapir på en bageplade, og læg en pizza over på bagepladen.
- Fordel nu en sjettedel af tomatsovsen og en sjettedel af toppingen på pizzaen. Slut af med at fordele en sjettedel af den revne ost på toppen af pizzaen.
- Sæt pizzaen i ovnen, og bag den i cirka 15 minutter. Gør den næste pizza klar, imens den første bager. Fortsæt, indtil du har brugt alle 6 stykker pizzadej, al topping og al osten.
-