Pitabrød med bulgursalat

Pitabrød med bulgursalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2109 kJ / 504 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 70 %
        • Fedt: 18 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. bulgur
        • 2 dl. vand
        • 1 knivspids salt
        • ½ agurk
        • 2 ½ tomat
        • ½ salatløg
        • ½ dl. persille
        • 1 spsk. olie
        • ½-1 citron (kun saften)
        • ¾ tsk. stærk chilisovs, fx harissa
        • 4 pitabrød (fuldkorn)
      • Trin 3 af 12

        Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.

        • 2 dl. vand

         

      • Trin 4 af 12

        Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.

        • 1 dl. bulgur
        • 1 knivspids salt
      • Trin 5 af 12

        Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.

      • Trin 6 af 12

        Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.

        • ½ agurk
        • 2 ½ tomater
      • Trin 7 af 12

        Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ salatløg
      • Trin 8 af 12

        Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. persille

         

      • Trin 9 af 12

        Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 2 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.

        • ½ citron
      • Trin 10 af 12

        Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.

        • 1 spsk. olie
        • 1-1 ½ tsk. stærk chilisovs, fx harissa
         

         

      • Trin 11 af 12

        Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.

         

         

      • Trin 12 af 12

        Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.

        • 4 pitabrød (fuldkorn)
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. bulgur
          • 2 dl. vand
          • 1 knivspids salt
          • ½ agurk
          • 2 ½ tomat
          • ½ salatløg
          • ½ dl. persille
          • 1 spsk. olie
          • ½-1 citron (kun saften)
          • ¾ tsk. stærk chilisovs, fx harissa
          • 4 pitabrød (fuldkorn)

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt 
          • 1 gaffel
          • 1 stor skål
          • 1 mellem gryde
          • 1 målebæger
          • 1 citruspresser
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.
          4. Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.
          5. Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.
          6. Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.
          7. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          8. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          9. Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 2 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.
          10. Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.
          11. Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.
          12. Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2109 kJ / 504 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 70 %
            • Fedt: 18 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 dl. bulgur 
            • 4 dl. vand
            • ¼ tsk. salt
            • 1 agurk
            • 5 tomater
            • 1 salatløg
            • 1 dl. persille
            • 2 spsk. olie
            • 1-2 citroner (kun saften)
            • 8 pitabrød (fuldkorn)
            • 1 ½ tsk harissa eller anden stærk chilisovs
          • Trin 3 af 12

            Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.

            • 4 dl. vand

             

          • Trin 4 af 12

            Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.

            • 2 dl. bulgur
            • ¼ tsk. salt
          • Trin 5 af 12

            Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.

          • Trin 6 af 12

            Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.

            • 1 agurk
            • 5 tomater
          • Trin 7 af 12

            Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 salatløg
          • Trin 8 af 12

            Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl. persille
          • Trin 9 af 12

            Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 4 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.

            • 1 citron
          • Trin 10 af 12

            Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.

            • 2 spsk. olie
            • 1 ½ tsk. stærk chilisovs, fx harissa
          • Trin 11 af 12

            Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.

          • Trin 12 af 12

            Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.

            • 8 pitabrød (fuldkorn)
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 dl. bulgur 
              • 4 dl. vand
              • ¼ tsk. salt
              • 1 agurk
              • 5 tomater
              • 1 salatløg
              • 1 dl. persille
              • 2 spsk. olie
              • 1-2 citroner (kun saften)
              • 1 ½ tsk harissa eller anden stærk chilisovs
              • 8 pitabrød (fuldkorn)

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt 
              • 1 gaffel
              • 1 stor skål
              • 1 mellem gryde
              • 1 målebæger
              • 1 citruspresser
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.
              4. Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.
              5. Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.
              6. Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.
              7. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              8. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              9. Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 4 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.
              10. Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.
              11. Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.
              12. Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2109 kJ / 504 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 70 %
                • Fedt: 18 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 dl. bulgur 
                • 6 dl. vand
                • ½ tsk. salt
                • 3 1 ½ agurk
                • 7-8 tomater
                • 1 ½ salatløg
                • 1 ½ dl. persille
                • 3 spsk. olie
                • 2 citroner (kun saften)
                • 1-2 tsk. stærk chilisovs, fx harissa
                • 12 pitabrød (fuldkorn)
              • Trin 3 af 12

                Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.

                • 6 dl. vand

                 

              • Trin 4 af 12

                Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.

                • 3 dl. bulgur
                • ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 12

                Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.

              • Trin 6 af 12

                Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.

                • 1 ½ agurk
                • 7-8 tomater
              • Trin 7 af 12

                Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ salatløg
              • Trin 8 af 12

                Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl. persille

                 

              • Trin 9 af 12

                Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 4 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.

                • 1-2 citroner
              • Trin 10 af 12

                Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. stærk chilisovs, fx harissa
              • Trin 11 af 12

                Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.

              • Trin 12 af 12

                Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.

                • 12 pitabrød (fuldkorn)
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Bland bulgur med citronsaft, chili og grøntsager, så har du et skønt fyld til dine pitabrød. Det bliver ikke lettere, sundere eller mere tidsbesparende end denne ret. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 dl. bulgur 
                  • 6 dl. vand
                  • ½ tsk. salt
                  • 3 1 ½ agurk
                  • 7-8 tomater
                  • 1 ½ salatløg
                  • 1 ½ dl. persille
                  • 3 spsk. olie
                  • 2 citroner (kun saften)
                  • 1-2 tsk. stærk chilisovs, fx harissa
                  • 12 pitabrød (fuldkorn)

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt 
                  • 1 gaffel
                  • 1 stor skål
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 målebæger
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.
                  4. Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.
                  5. Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.
                  6. Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.
                  7. Pil, og hak løget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  8. Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  9. Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 4 spiseskeer citronsaft. Klik på videoen og se, hvordan du presser citroner.
                  10. Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.
                  11. Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.
                  12. Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.