Persillepesto
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Hjemmelavet persille-pesto er perfekt til pasta - og den slår med garanti den pesto, du kan købe i butikkerne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 565 kJ / 135 kcal
- Protein: 4 %
- Kulhydrat: 6 %
- Fedt: 90 %
- Heraf mættet fedt: 0,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- ½ dl. olie
- ½ dl. mandler
- ½ tsk. salt
- 1 knivdspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
- 1 teske
Sådan gør du
- Trin 1 af 6
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 6
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- ½ dl. olie
- ½ dl. mandler
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 6
Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. persille
- Trin 4 af 6
Pil hvidløget.
- 1 fed hvidløg
- Trin 5 af 6
Kom persille, hvidløg, olie, mandler, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen. Tip: Du behøver ikke smutte mandlerne, når du laver pesto.
- ½ dl. olie
- ½ dl. mandler
- Trin 6 af 6
Smag til med salt og peber. Hvis du synes, pestoen er for tyk, så tilsæt lidt mere olie. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Hjemmelavet persille-pesto er perfekt til pasta - og den slår med garanti den pesto, du kan købe i butikkerne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 dl. persille
- 1 fed hvidløg
- ½ dl. olie
- ½ dl. mandler
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 lille skål
- 1 rent viskestykke
- 1 blender/foodprocessor
- 1 decilitermål
- 1 teske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pil hvidløget.
- Kom persille, hvidløg, olie, mandler, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen. Tip: Du behøver ikke smutte mandlerne, når du laver pesto.
- Smag til med salt og peber. Hvis du synes, pestoen er for tyk, så tilsæt lidt mere olie. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
-