Persillepesto

Persillepesto

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Hjemmelavet persille-pesto er perfekt til pasta - og den slår med garanti den pesto, du kan købe i butikkerne.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 565 kJ / 135 kcal
        • Protein: 4 %
        • Kulhydrat: 6 %
        • Fedt: 90 %
        • Heraf mættet fedt: 0,2 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. persille
        • 1 fed hvidløg
        • ½ dl. olie
        • ½ dl. mandler
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 6

        Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
      • Trin 4 af 6

        Pil hvidløget.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 5 af 6

        Kom persille, hvidløg, olie, mandler, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen. Tip: Du behøver ikke smutte mandlerne, når du laver pesto.

        • ½ dl. olie
        • ½ dl. mandler
      • Trin 6 af 6

        Smag til med salt og peber. Hvis du synes, pestoen er for tyk, så tilsæt lidt mere olie. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hjemmelavet persille-pesto er perfekt til pasta - og den slår med garanti den pesto, du kan købe i butikkerne.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. persille
          • 1 fed hvidløg
          • ½ dl. olie
          • ½ dl. mandler
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 blender/foodprocessor
          • 1 decilitermål
          • 1 teske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          4. Pil hvidløget.
          5. Kom persille, hvidløg, olie, mandler, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen. Tip: Du behøver ikke smutte mandlerne, når du laver pesto.
          6. Smag til med salt og peber. Hvis du synes, pestoen er for tyk, så tilsæt lidt mere olie. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.