Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Persillepesto:

3.

Kom vand i en lille skål. Skyl persillen i vandet, og dup den tør i et rent viskestykke. Se videoen.

4.

Pil hvidløget.

5.

Kom persille, hvidløg, olie, mandler, salt og peber i en blender. Blend det hele sammen. Tip: Du behøver ikke smutte mandlerne, når du laver pesto.

6.

Smag til med salt og peber. Hvis du synes, pestoen er for tyk, så tilsæt lidt mere olie.

Næringsindhold per portion

Energi: 565 kJ / 135 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 6 %

Fedt: 90 %

Heraf mættet fedt: 0,2 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Hjemmelavet aioli - hvidløgsmayonnaise

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Ærtedip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 28 min

Tzatziki

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Den seje grøntsagsdip

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min