Peberfrugtsovs

Peberfrugtsovs

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Skal det være rigtig lækkert og gennemført, er det oplagt at lave sin egen dip eller sauce. Prøv denne lækre sauce af peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - som dip til dine grøntsagsstænger eller sauce til din kylling eller kartoffelbåde.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 171 kJ / 41 kcal
        • Protein: 10 %
        • Kulhydrat: 86 %
        • Fedt: 4 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 rød peberfrugt
        • ½ spsk. honning
        • ½ spsk. sojasauce
        • ½ lime
      • Trin 3 af 16

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 16

        Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.

      • Trin 5 af 16

        Skyl peberfrugten og læg den på bagepladen.

        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 6 af 16

        Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugten! Vend peberfrugten når den begynder at blive sort på den ene side.

      • Trin 7 af 16

        Bag peberfrugten til den er sort på den anden side.

      • Trin 8 af 16

        Tag bagepladen med peberfrugten ud af ovnen.

      • Trin 9 af 16

        Læg peberfrugten i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.

      • Trin 10 af 16

        Tag peberfrugterne ud af posen.

      • Trin 11 af 16

        Pil den sorte skal af peberfrugten med fingrene.

      • Trin 12 af 16

        Skær peberfrugten over og fjern kernerne.

      • Trin 13 af 16

        Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 2 spiseskeer saft ud af limen.

        • ½ lime
      • Trin 14 af 16

        Put peberfrugten, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.

        • ½ spsk. honning
        • 1 spsk. limesaft
        • ½ spsk. sojasauce
      • Trin 15 af 16

        Hæld saucen i en skål.

      • Trin 16 af 16

        Værsgo og nyd den. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skal det være rigtig lækkert og gennemført, er det oplagt at lave sin egen dip eller sauce. Prøv denne lækre sauce af peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - som dip til dine grøntsagsstænger eller sauce til din kylling eller kartoffelbåde.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 rød peberfrugt
          • ½ spsk. honning
          • ½ spsk. sojasauce
          • ½ lime

          Køkkenredskaber

          • 1 måleske
          • 1 bageplade
          • 1 lille skål
          • 1 stykke bagepapir
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 frysepose
          • 1 skærebræt
          • 1 stavblender eller foodprocessor

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.
          5. Skyl peberfrugten og læg den på bagepladen.
          6. Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugten! Vend peberfrugten når den begynder at blive sort på den ene side.
          7. Bag peberfrugten til den er sort på den anden side.
          8. Tag bagepladen med peberfrugten ud af ovnen.
          9. Læg peberfrugten i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.
          10. Tag peberfrugterne ud af posen.
          11. Pil den sorte skal af peberfrugten med fingrene.
          12. Skær peberfrugten over og fjern kernerne.
          13. Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 2 spiseskeer saft ud af limen.
          14. Put peberfrugten, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.
          15. Hæld saucen i en skål.
          16. Værsgo og nyd den. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Skal det være rigtig lækkert, er det oplagt at lave din egen sovs. Prøv den her med peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - brug den som dip til dine grøntsagsstænger eller sovs til din kylling eller kartoffelbåde.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 171 kJ / 41 kcal
            • Protein: 10 %
            • Kulhydrat: 86 %
            • Fedt: 4 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 røde peberfrugter
            • 1 spsk. honning
            • 1 spsk. sojasauce
            • 1 lime
          • Trin 3 af 16

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 16

            Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.

          • Trin 5 af 16

            Skyl peberfrugterne og læg dem på bagepladen.

            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 6 af 16

            Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugterne! Vend peberfrugterne når de begynder at blive sorte på den ene side.

          • Trin 7 af 16

            Bag peberfrugterne til de er sorte på den anden side.

          • Trin 8 af 16

            Tag bagepladen med peberfrugterne ud af ovnen.

          • Trin 9 af 16

            Læg peberfrugterne i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.

          • Trin 10 af 16

            Tag peberfrugterne ud af posen.

          • Trin 11 af 16

            Pil den sorte skal af peberfrugterne med fingrene.

          • Trin 12 af 16

            Skær peberfrugterne over og fjern kernerne.

          • Trin 13 af 16

            Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 2 spiseskeer saft ud af limen.

            • 1 lime
          • Trin 14 af 16

            Put peberfrugter, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.

            • 1 spsk. honning
            • 2 spsk. limesaft
            • 1 spsk. sojasauce
          • Trin 15 af 16

            Hæld saucen i en skål.

          • Trin 16 af 16

            Værsgo og nyd den. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skal det være rigtig lækkert, er det oplagt at lave din egen sovs. Prøv den her med peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - brug den som dip til dine grøntsagsstænger eller sovs til din kylling eller kartoffelbåde.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 røde peberfrugter
              • 1 spsk. honning
              • 1 spsk. sojasauce
              • 1 lime

              Køkkenredskaber

              • 1 måleske
              • 1 bageplade
              • 1 lille skål
              • 1 stykke bagepapir
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 frysepose
              • 1 skærebræt
              • 1 stavblender eller foodprocessor

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.
              5. Skyl peberfrugterne og læg dem på bagepladen.
              6. Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugterne! Vend peberfrugterne når de begynder at blive sorte på den ene side.
              7. Bag peberfrugterne til de er sorte på den anden side.
              8. Tag bagepladen med peberfrugterne ud af ovnen.
              9. Læg peberfrugterne i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.
              10. Tag peberfrugterne ud af posen.
              11. Pil den sorte skal af peberfrugterne med fingrene.
              12. Skær peberfrugterne over og fjern kernerne.
              13. Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 2 spiseskeer saft ud af limen.
              14. Put peberfrugter, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.
              15. Hæld saucen i en skål.
              16. Værsgo og nyd den. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Skal det være rigtig lækkert og gennemført, er det oplagt at lave sin egen dip eller sauce. Prøv denne lækre sauce af peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - som dip til dine grøntsagsstænger eller sauce til din kylling eller kartoffelbåde.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 171 kJ / 41 kcal
                • Protein: 10 %
                • Kulhydrat: 86 %
                • Fedt: 4 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                3 røde peberfrugter
                1 ½ spsk. honning
                1 ½ spsk. sojasauce
                1 ½ lime
              • Trin 3 af 16

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 16

                Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.

              • Trin 5 af 16

                Skyl peberfrugterne og læg dem på bagepladen.

                • 3 røde peberfrugter
              • Trin 6 af 16

                Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugterne! Vend peberfrugterne når de begynder at blive sorte på den ene side.

              • Trin 7 af 16

                Bag peberfrugterne til de er sorte på den anden side.

              • Trin 8 af 16

                Tag bagepladen med peberfrugterne ud af ovnen.

              • Trin 9 af 16

                Læg peberfrugterne i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.

              • Trin 10 af 16

                Tag peberfrugterne ud af posen.

              • Trin 11 af 16

                Pil den sorte skal af peberfrugterne med fingrene.

              • Trin 12 af 16

                Skær peberfrugterne over og fjern kernerne.

              • Trin 13 af 16

                Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 3 spiseskeer saft ud af limen.

                • 1 ½ lime
              • Trin 14 af 16

                Put peberfrugter, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.

                • 1 ½ spsk. honning
                • 3 spsk. limesaft
                • 1 ½ spsk. sojasauce
              • Trin 15 af 16

                Hæld saucen i en skål.

              • Trin 16 af 16

                Værsgo og nyd den. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skal det være rigtig lækkert og gennemført, er det oplagt at lave sin egen dip eller sauce. Prøv denne lækre sauce af peberfrugter, der har en uimodståelig sødme og frisk syrlighed - som dip til dine grøntsagsstænger eller sauce til din kylling eller kartoffelbåde.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 røde peberfrugter
                  • 1 ½ spsk. honning
                  • 1 ½ spsk. sojasauce
                  • 1 ½ lime

                  Køkkenredskaber

                  • 1 måleske
                  • 1 bageplade
                  • 1 lille skål
                  • 1 stykke bagepapir
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 frysepose
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stavblender eller foodprocessor

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Tænd ovnen og indstil den til 225 grader grill.
                  5. Skyl peberfrugterne og læg dem på bagepladen.
                  6. Sæt bagepladen i ovnen på øverste rille. Hold godt øje med peberfrugterne! Vend peberfrugterne når de begynder at blive sorte på den ene side.
                  7. Bag peberfrugterne til de er sorte på den anden side.
                  8. Tag bagepladen med peberfrugterne ud af ovnen.
                  9. Læg peberfrugterne i en frysepose og slå knude på posen. Vent 10 minutter.
                  10. Tag peberfrugterne ud af posen.
                  11. Pil den sorte skal af peberfrugterne med fingrene.
                  12. Skær peberfrugterne over og fjern kernerne.
                  13. Klik på metodevideoen og se hvordan du presser lime. Skær limefrugten over i to halve og pres 3 spiseskeer saft ud af limen.
                  14. Put peberfrugter, honning, soja og limesaft en i blender, og blend det hele sammen til en sauce.
                  15. Hæld saucen i en skål.
                  16. Værsgo og nyd den. Velbekomme!