Peanut-dip
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lav en lækker snack ud af grøntsags-stave: Spis dem med en hjemmelavet dip af cremefraiche og peanutbutter.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1982 kJ / 474 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 8 %
- Fedt: 82 %
- Heraf mættet fedt: 21,2 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 2 spsk. peanutbutter
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 6
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 6
Mål alle ingredienserne af.
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 2 spsk. peanutbutter
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 6
Tag en skål og en ske frem.
- Trin 4 af 6
Kom cremefraiche og peanutbutter i skålen. Rør godt.
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 2 spsk. peanutbutter
- Trin 5 af 6
Smag til med salt og peber.
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 6 af 6
Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lav en lækker snack ud af grøntsags-stave: Spis dem med en hjemmelavet dip af cremefraiche og peanutbutter.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 2 spsk. peanutbutter
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en skål og en ske frem.
- Kom cremefraiche og peanutbutter i skålen. Rør godt.
- Smag til med salt og peber.
- Servér dippen til fx stave af gulerødder, glaskål eller kinaradise. Du kan også komme dippen i en lille bøtte med låg, og tage dip og grøntsagsstave med i madpakken.
-