Pastasalat med skinkestrimler

Pastasalat med skinkestrimler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1571 kJ / 375 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 53 %
        • Fedt: 27 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 125 g. fuldkornspasta-skruer
        • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. vand
        • ½ tsk. honning
        • ½ fed hvidløg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ¼ agurk
        • 6 cherrytomater
        • ½ rød peber
        • 40 g. frosne ærter, optøede
        • 85 g. skinkestrimler
      • Trin 3 af 10

        Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.

        • 125 g. fuldkornspasta-skruer
      • Trin 4 af 10

        Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.

      • Trin 5 af 10

        Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.

        • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. vand
        • ½ tsk. honning
      • Trin 6 af 10

        Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.

        • ½ fed hvidløg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 7 af 10

        Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.

        • ¼ agurk
        • 6 cherrytomater
        • ½ rød peber
      • Trin 8 af 10

        Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.

      • Trin 9 af 10

        Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.

        • 40 g. frosne ærter, optøede
        • 85 g. skinkestrimler
      • Trin 10 af 10

        Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 125 g. fuldkornspasta-skruer
          • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
          • 1 spsk. olie
          • 1 spsk. vand
          • ½ tsk. honning
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ¼ agurk
          • 6 cherrytomater
          • ½ rød peber
          • 40 g. frosne ærter, optøede
          • 85 g. skinkestrimler

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 lille gryde
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 gaffel
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
          4. Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
          5. Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
          6. Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
          7. Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
          8. Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
          9. Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
          10. Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1571 kJ / 375 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 53 %
            • Fedt: 27 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 250 g. fuldkornspasta-skruer
            • 3 spsk. balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. vand
            • 1 tsk. honning
            • 1 fed hvidløg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ agurk
            • 12 cherrytomater
            • 1 rød peber
            • 80 g. frosne ærter, optøede
            • 175 g. skinkestrimler
          • Trin 3 af 10

            Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.

            • 250 g. fuldkornspasta-skruer
          • Trin 4 af 10

            Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.

          • Trin 5 af 10

            Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.

            • 3 spsk. balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. vand
            • 1 tsk. honning
          • Trin 6 af 10

            Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.

            • 1 fed hvidløg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 7 af 10

            Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.

            • ½ agurk
            • 12 cherrytomater
            • 1 rød peber
          • Trin 8 af 10

            Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.

          • Trin 9 af 10

            Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.

            • 80 g. frosne ærter, optøede
            • 175 g. skinkestrimler
          • Trin 10 af 10

            Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 250 g. fuldkornspasta-skruer
              • 3 spsk. balsamicoeddike
              • 2 spsk. olie
              • 2 spsk. vand
              • 1 tsk. honning
              • 1 fed hvidløg
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • ½ agurk
              • 12 cherrytomater
              • 1 rød peber
              • 80 g. frosne ærter, optøede
              • 175 g. skinkestrimler

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 mellemstor gryde
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 gaffel
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
              4. Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
              5. Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
              6. Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
              7. Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
              8. Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
              9. Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
              10. Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1571 kJ / 375 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 53 %
                • Fedt: 27 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                • 375 g. fuldkornspasta-skruer
                • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. vand
                • 1 ½ tsk. honning
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ agurk
                • 18 cherrytomater
                • 1 ½ rød peber
                • 120 g. frosne ærter, optøede
                • 260 g. skinkestrimler
              • Trin 3 af 10

                Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.

                • 375 g. fuldkornspasta-skruer
              • Trin 4 af 10

                Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.

              • Trin 5 af 10

                Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.

                • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. vand
                • 1 ½ tsk. honning
              • Trin 6 af 10

                Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.

                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 7 af 10

                Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.

                • ¾ agurk
                • 18 cherrytomater
                • 1 ½ rød peber
              • Trin 8 af 10

                Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.

              • Trin 9 af 10

                Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.

                • 120 g. frosne ærter, optøede
                • 260 g. skinkestrimler
              • Trin 10 af 10

                Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 375 g. fuldkornspasta-skruer
                  • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 spsk. vand
                  • 1 ½ tsk. honning
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • ¾ agurk
                  • 18 cherrytomater
                  • 1 ½ rød peber
                  • 120 g. frosne ærter, optøede
                  • 260 g. skinkestrimler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 gaffel
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
                  4. Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
                  5. Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
                  6. Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
                  7. Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
                  8. Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
                  9. Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
                  10. Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.