Pastasalat med skinkestrimler
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1571 kJ / 375 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 125 g. fuldkornspasta-skruer
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ¼ agurk
- 6 cherrytomater
- ½ rød peber
- 40 g. frosne ærter, optøede
- 85 g. skinkestrimler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 125 g. fuldkornspasta-skruer
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ¼ agurk
- 6 cherrytomater
- ½ rød peber
- 40 g. frosne ærter, optøede
- 85 g. skinkestrimler
- Trin 3 af 10
Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- 125 g. fuldkornspasta-skruer
- Trin 4 af 10
Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Trin 5 af 10
Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- Trin 6 af 10
Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 7 af 10
Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- ¼ agurk
- 6 cherrytomater
- ½ rød peber
- Trin 8 af 10
Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Trin 9 af 10
Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- 40 g. frosne ærter, optøede
- 85 g. skinkestrimler
- Trin 10 af 10
Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 125 g. fuldkornspasta-skruer
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ¼ agurk
- 6 cherrytomater
- ½ rød peber
- 40 g. frosne ærter, optøede
- 85 g. skinkestrimler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1571 kJ / 375 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 250 g. fuldkornspasta-skruer
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ agurk
- 12 cherrytomater
- 1 rød peber
- 80 g. frosne ærter, optøede
- 175 g. skinkestrimler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 mellemstor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 250 g. fuldkornspasta-skruer
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ agurk
- 12 cherrytomater
- 1 rød peber
- 80 g. frosne ærter, optøede
- 175 g. skinkestrimler
- Trin 3 af 10
Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- 250 g. fuldkornspasta-skruer
- Trin 4 af 10
Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Trin 5 af 10
Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- Trin 6 af 10
Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 7 af 10
Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- ½ agurk
- 12 cherrytomater
- 1 rød peber
- Trin 8 af 10
Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Trin 9 af 10
Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- 80 g. frosne ærter, optøede
- 175 g. skinkestrimler
- Trin 10 af 10
Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 250 g. fuldkornspasta-skruer
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ agurk
- 12 cherrytomater
- 1 rød peber
- 80 g. frosne ærter, optøede
- 175 g. skinkestrimler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 mellemstor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1571 kJ / 375 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 53 %
- Fedt: 27 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 375 g. fuldkornspasta-skruer
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- ¾ agurk
- 18 cherrytomater
- 1 ½ rød peber
- 120 g frosne ærter, optøede
- 160 g. skinkestrimler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 mellemstor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 10
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 10
Mål alle ingredienserne af.
- 375 g. fuldkornspasta-skruer
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- ¾ agurk
- 18 cherrytomater
- 1 ½ rød peber
- 120 g. frosne ærter, optøede
- 260 g. skinkestrimler
- Trin 3 af 10
Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- 375 g. fuldkornspasta-skruer
- Trin 4 af 10
Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Trin 5 af 10
Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- Trin 6 af 10
Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 7 af 10
Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- ¾ agurk
- 18 cherrytomater
- 1 ½ rød peber
- Trin 8 af 10
Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Trin 9 af 10
Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- 120 g. frosne ærter, optøede
- 260 g. skinkestrimler
- Trin 10 af 10
Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Her har du en nem pastasalat, perfekt til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
- 375 g. fuldkornspasta-skruer
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- ¾ agurk
- 18 cherrytomater
- 1 ½ rød peber
- 120 g. frosne ærter, optøede
- 260 g. skinkestrimler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 mellemstor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 hvidløgspresser
- 1 gaffel
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en gryde. Kom vand i gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaskruerne, som det står på pakken.
- Sæt et dørslag ned i håndvasken. Når pastaskruerne er færdige, så hæld det kogende vand og pastaskruer ned i dørslaget, og lad pastaskruerne dryppe af.
- Tag en stor skål. Kom balsamicoeddike, olie, vand og honning i skålen.
- Tag en hvidløgpresser. Pil hvidløget, og pres det ned i skålen. Pisk dressingen sammen med en gaffel. Smag til med salt og peber.
- Tag et skærebræt og kniv. Skyl agurk, cherrytomater og peberfrugt, og skær dem i tern.
- Kom pastaskruerne op i skålen med dressing, og rør rundt.
- Kom agurketern, tomattern, peberfrugttern, optøede ærter og skinkestrimler i skålen. Rør pastasalaten sammen.
- Spis pastasalaten med det samme, eller kom den ned i en bøtte med låg, og tag den med i madpakken til dagen efter.
-