- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pizza, tærter og pandekager>
- Madpandekager>
- Pandekager med wokfyld
Pandekager med wokfyld
Samlet tid: 120 min.
Arbejdstid: 120 min.
Sværhedsgrad: Medium
Bam! Pandekager. Bam! Wok. Clash, kapow, slam. Pandekager med wok-fyld a la Jacob & Alexander. Giv den gas! Lav rigeligt, og tag en fyldt pandekage med i madpaken.
Tip: Skal det gå hurtigt, så brug færdigkøbte pandekager eller en frossen wokblanding i stedet for friske grøntsager.
Opskriften giver 5 store eller 10 små pandekager.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pandekager med wokfyld
Pandekager:
3 æg
4 ½ æg
1 ½ æg
3 dl mælk
4 ½ dl mælk
1 ½ dl mælk
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
1 ¼ dl grahamsmel
2 dl. grahamsmel
¾ dl. grahamsmel
1 ½ dl hvedemel
2 ¼ dl. hvedemel
¾ dl. hvedemel
2 spsk. sesamfrø (kan udelades)
3 spsk. sesamfrø (kan udelades)
1 spsk. sesamfrø (kan udelades)
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt
1 tsk. sukker
1 ½ tsk. sukker
½ tsk. sukker
1 tsk. olie til stegning pr. pandekage
1 ½ spsk. olie
1 spsk. olie
Fyld:
100 g hvidkål
150 g hvidkål
50 g hvidkål
1 peberfrugt
1 ½ peberfrugt
½ peberfrugt
½ squash
¾ squash
¼ squash
10 minimajs (fra dåse)
15 minimajs (fra dåse)
5 minimajs (fra dåse)
½-1 rød chili
¾-1 ½ rød chili
¼-½ rød chili
100 g frosne ærter, optøede
150 g frosne ærter, optøede
50 g frosne ærter, optøede
1-1 ½ spsk. olie
1 ½-2 ¼ spsk. olie
½-¾ spsk. olie
2 spsk. soja
3 spsk. soja
1 spsk. soja
1 cm ingefær
1 ½ cm ingefær
½ cm ingefær
Æg
Mælk
Olie - smagsneutral
Grahamsmel
Hvedemel
Sesamfrø
Salt
Sukker
Hvidkål
Peberfrugt
Squash
Minimajs (dåse)
Chili
Ærter
Soja
Ingefær (frisk)
Køkkenredskaber til pandekager med wokfyld
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
1 køkkenvægt
1 kop
1 stor skål
1 piskeris
1 stegepande
1 spatel
1 tallerken
1 rent viskestykke
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 dyb tallerken
1 rivejern
Spiseske
Decilitermål
Teske
Køkkenvægt
Kop
Stor røreskål
Piskeris
Stegepande
Spatel
Middagstallerken
Viskestykke
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Dyb tallerken
Rivejern
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pandekagedej:
3.
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i en stor skål. Gentag med alle æggene. Pisk dem sammen med et piskeris. Se videoen.
4.
Kom mælk, olie, grahamsmel, hvedemel, sesamfrø, salt og sukker i skålen, og pisk det hele godt sammen, indtil dejen er uden klumper.
Bag pandekagerne:
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Fyld:
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
Servering:
18.
19.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2047 kJ / 489 kcal
Protein: 15 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 43 %
Heraf mættet fedt: 4,4 g
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer