Pære-myntetærte
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1001 kJ / 239 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 44 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 pærer
- ½ spsk. rørsukker
- 2 stilke mynteblade
Til dej
- 40 g. smør
- ¼ dl rørsukker
- ½ dl hvedemel
- 1 dl havregryn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 lille tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 40 g. smør
- ¼ dl rørsukker
- ½ dl hvedemel
- 1 dl havregryn
- Trin 3 af 12
Smør et tærtefad med smør.
- 5 g. smør
- Trin 4 af 12
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 5 af 12
Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- 2 pærer
- Trin 6 af 12
Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Trin 7 af 12
Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- 2 stilke mynteblade
- Trin 8 af 12
Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Trin 9 af 12
Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
- 1 spsk. rørsukker
- Trin 10 af 12
Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- 40 g. smør
- ¼ dl rørsukker
- ½ dl hvedemel
- 1 dl havregryn
- Trin 11 af 12
Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 20 minutter, til den er gylden
- Trin 12 af 12
Server tærten lun. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 pærer
- ½ spsk. rørsukker
- 2 stilke mynteblade
Til dej:
- 40 g. smør
- ¼ dl rørsukker
- ½ dl hvedemel
- 1 dl havregryn
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 lille tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Smør et tærtefad med smør.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
- Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 20 minutter, til den er gylden
- Server tærten lun. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag, har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1001 kJ / 239 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 44 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 pærer
- 1 spsk. rørsukker
- 4 stilke mynteblade
Til dej
- 75 g. smør
- ½ dl rørsukker
- 1 dl hvedemel
- 2 dl havregryn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 75 g. smør
- ½ dl rørsukker
- 1 dl hvedemel
- 2 dl havregryn
- Trin 3 af 12
Smør et tærtefad med smør.
- 5 g. smør
- Trin 4 af 12
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 5 af 12
Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- 4 pærer
- Trin 6 af 12
Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Trin 7 af 12
Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- 4 stilke mynteblade
- Trin 8 af 12
Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Trin 9 af 12
Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
- 1 spsk. rørsukker
- Trin 10 af 12
Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- 75 g. smør
- ½ dl rørsukker
- 1 dl hvedemel
- 2 dl havregryn
- Trin 11 af 12
Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
- Trin 12 af 12
Server tærten lun. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag, har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 pærer
- 1 spsk. rørsukker
- 4 stilke mynteblade
Til dej:
- 75 g. smør
- ½ dl rørsukker
- 1 dl hvedemel
- 2 dl havregryn
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 mellem tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Smør et tærtefad med smør.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
- Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
- Server tærten lun. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1001 kJ / 239 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 44 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 pærer
- 1 ½ spsk. rørsukker
- 6 stilke mynteblade
Til dej
- 110 g. smør
- ¾ dl rørsukker
- 1 ½ dl hvedemel
- 3 dl havregryn
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 lille tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 12
Mål alle ingredienserne af.
- 110 g. smør
- ¾ dl rørsukker
- 1 ½ dl hvedemel
- 3 dl havregryn
- Trin 3 af 12
Smør et tærtefad med smør.
- 5 g. smør
- Trin 4 af 12
Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 5 af 12
Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- 6 pærer
- Trin 6 af 12
Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Trin 7 af 12
Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- 6 stilke mynteblade
- Trin 8 af 12
Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Trin 9 af 12
Drys 1 ½ spiseske rørsukker over pærerne.
- 1 ½ spsk. rørsukker
- Trin 10 af 12
Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- 110 g. smør
- ¾ dl rørsukker
- 1 ½ dl hvedemel
- 3 dl havregryn
- Trin 11 af 12
Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
- Trin 12 af 12
Server tærten lun. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 pærer
- 1 ½ spsk. rørsukker
- 6 stilke mynteblade
Til dej:
- 110 g. smør
- ¾ dl rørsukker
- 1 ½ dl hvedemel
- 3 dl havregryn
Køkkenredskaber
- 1 målebæger
- 1 køkkenvægt
- 1 lille tærteform
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 spiseske
- 1 skål
- 1 bagerist
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Smør et tærtefad med smør.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
- Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
- Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
- Hak bladene og drys dem over pærerne.
- Drys 1 ½ spiseske rørsukker over pærerne.
- Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
- Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
- Server tærten lun. Velbekomme!
-