Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Læg smørret på køkkenbordet, så det kan blive blødt ved stuetemperatur. Se videoen.

4.

Tænd ovnen på 200 grader.

5.

Smør tærtefadet med lidt smør.

6.

Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.

7.

Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet. Se videoen.

8.

Skyl myntebladene i koldt vand. Pil myntebladene af stilken. Se videoen.

9.

Hak bladene og drys dem over pærerne. Se videoen.

10.

Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.

Crumble:

11.

Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene.

12.

Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.

13.

Bag crumblen i cirka 25 minutter, til den er gylden

14.

Server pære-mynte crumblen lun helt plain eller med creme fraiche eller flødeskum.

Næringsindhold per portion

Energi: 5703 kJ / 1363 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 50 %

Fedt: 43 %

Heraf mættet fedt: 40 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Æbler i både

Æbler i både

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Krydderurter, hakke

Krydderurter, hakke

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min