Pære-myntetærte

Pære-myntetærte

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1001 kJ / 239 kcal
        • Protein: 2 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 44 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 40 g. smør
        • ¼ dl rørsukker
        • ½ dl hvedemel
        • 1 dl havregryn
         
      • Trin 3 af 12

        Smør et tærtefad med smør.

        • 5 g. smør
      • Trin 4 af 12

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 5 af 12

        Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.

        • 2 pærer
      • Trin 6 af 12

        Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.

      • Trin 7 af 12

        Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.

        • 2 stilke mynteblade
      • Trin 8 af 12

        Hak bladene og drys dem over pærerne.

      • Trin 9 af 12

        Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.

        • 1 spsk. rørsukker
      • Trin 10 af 12

        Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.

        • 40 g. smør
        • ¼ dl rørsukker
        • ½ dl hvedemel
        • 1 dl havregryn

         

      • Trin 11 af 12

        Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 20 minutter, til den er gylden

      • Trin 12 af 12

        Server tærten lun. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 pærer
          • ½ spsk. rørsukker
          • 2 stilke mynteblade

          Til dej:

          • 40 g. smør
          • ¼ dl rørsukker
          • ½ dl hvedemel
          • 1 dl havregryn

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 1 lille tærteform
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 spiseske
          • 1 skål
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Smør et tærtefad med smør.
          4. Tænd ovnen på 200 grader.
          5. Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
          6. Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
          7. Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
          8. Hak bladene og drys dem over pærerne.
          9. Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
          10. Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
          11. Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 20 minutter, til den er gylden
          12. Server tærten lun. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag, har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1001 kJ / 239 kcal
            • Protein: 2 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 44 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • 75 g. smør
            • ½ dl rørsukker
            • 1 dl hvedemel
            • 2 dl havregryn
             
          • Trin 3 af 12

            Smør et tærtefad med smør.

            • 5 g. smør
          • Trin 4 af 12

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 5 af 12

            Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.

            • 4 pærer
          • Trin 6 af 12

            Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.

          • Trin 7 af 12

            Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.

            • 4 stilke mynteblade
          • Trin 8 af 12

            Hak bladene og drys dem over pærerne.

          • Trin 9 af 12

            Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.

            • 1 spsk. rørsukker

             

          • Trin 10 af 12

            Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.

            • 75 g. smør
            • ½ dl rørsukker
            • 1 dl hvedemel
            • 2 dl havregryn

             

          • Trin 11 af 12

            Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden

          • Trin 12 af 12

            Server tærten lun. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag, har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 pærer
              • 1 spsk. rørsukker
              • 4 stilke mynteblade

              Til dej:

              • 75 g. smør
              • ½ dl rørsukker
              • 1 dl hvedemel
              • 2 dl havregryn

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 køkkenvægt
              • 1 mellem tærteform
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 spiseske
              • 1 skål
              • 1 bagerist

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Smør et tærtefad med smør.
              4. Tænd ovnen på 200 grader.
              5. Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
              6. Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
              7. Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
              8. Hak bladene og drys dem over pærerne.
              9. Drys 1 spiseske rørsukker over pærerne.
              10. Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
              11. Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
              12. Server tærten lun. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1001 kJ / 239 kcal
                • Protein: 2 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 44 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 110 g. smør
                • ¾ dl rørsukker
                • 1 ½ dl hvedemel
                • 3 dl havregryn
                 
              • Trin 3 af 12

                Smør et tærtefad med smør.

                • 5 g. smør
              • Trin 4 af 12

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 5 af 12

                Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.

                • 6 pærer
              • Trin 6 af 12

                Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.

              • Trin 7 af 12

                Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.

                • 6 stilke mynteblade
              • Trin 8 af 12

                Hak bladene og drys dem over pærerne.

              • Trin 9 af 12

                Drys 1 ½ spiseske rørsukker over pærerne.

                • 1 ½ spsk. rørsukker
              • Trin 10 af 12

                Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.

                • 110 g. smør
                • ¾ dl rørsukker
                • 1 ½ dl hvedemel
                • 3 dl havregryn

                 

              • Trin 11 af 12

                Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden

              • Trin 12 af 12

                Server tærten lun. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Står du for desserten til middagen, så kan du komme let og meget elegant afsted med det. Pære-myntetærten er nem at lave og indeholder ikke mange ingredienser. Du vil helt sikkert score point derhjemme, for den smager dejligt. Med en sød og frisk smag har du her fundet den perfekte afslutning på et måltid.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 pærer
                  • 1 ½ spsk. rørsukker
                  • 6 stilke mynteblade

                  Til dej:

                  • 110 g. smør
                  • ¾ dl rørsukker
                  • 1 ½ dl hvedemel
                  • 3 dl havregryn

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 lille tærteform
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 spiseske
                  • 1 skål
                  • 1 bagerist

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Smør et tærtefad med smør.
                  4. Tænd ovnen på 200 grader.
                  5. Skyl pærerne. Skær dem over og fjern kernehuset.
                  6. Skær hver pære i 8 både og læg dem i tærtefadet.
                  7. Skyl myntebladene i koldt vand. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Pil myntebladene af stilken.
                  8. Hak bladene og drys dem over pærerne.
                  9. Drys 1 ½ spiseske rørsukker over pærerne.
                  10. Til dej: Kom smør, rørsukker, hvedemel og havregryn i en skål. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene. Hæld smuldre-dejen over pærerne i tærtefadet.
                  11. Sæt tærten midt i ovnen, og bag den i cirka 25 minutter, til den er gylden
                  12. Server tærten lun. Velbekomme!