Omelet med kartofler

Omelet med kartofler

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1741 kJ / 416 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 46 %
        • Fedt: 37 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 250 g små kartofler
        • Vand til kogning
        • 1/4 tsk salt
        • 1/4 løg
        • 3 store æg
        • ½ dl vand
        • 1 knsp salt
        • Lidt peber
        • 1 spsk olivenolie
        • 1 spsk revet parmesanost
        • 2 skiver rugbrød
        • 2 tomater i både
      • Trin 3 af 13

        Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.

        • 250 g små kartofler
        • Vand til kogning
        • 1/4 tsk salt
      • Trin 4 af 13

        Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.

      • Trin 5 af 13

        Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner løg.

        • 1/4 løg
      • Trin 6 af 13

        Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 

        • 3 store æg
      • Trin 7 af 13

        Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.

        • ½ dl vand
        • 1 knsp salt
        • Lidt peber

         

      • Trin 8 af 13

        Kom olie på en stegepande, og varm den op.

        • 1 spsk olivenolie
      • Trin 9 af 13

        Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.

      • Trin 10 af 13

        Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.

      • Trin 11 af 13

        Riv parmesanosten på et rivejern.

        • 1 spsk revet parmesanost
      • Trin 12 af 13

        Skyl tomaterne, og skær dem i både.

        • 2 tomater
      • Trin 13 af 13

        Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!

        • 2 skiver rugbrød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 250 g små kartofler
          • Vand til kogning
          • 1/4 tsk salt
          • 1/4 løg
          • 3 store æg
          • ½ dl vand
          • 1 knsp salt
          • Lidt peber
          • 1 spsk olivenolie
          • 1 spsk revet parmesanost
          • 2 skiver rugbrød
          • 2 tomater i både

           

          Køkkenredskaber

          • 3 måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 skærebrætter
          • 1 mellem skål
          • 1 lille skål
          • 1 lille gryde
          • 1 pande (teflon)
          • 1 piskeris
          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 1 grydelåg
          • 1 kop
          • 1 rivejern

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.
          4. Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.
          5. Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner løg.
          6. Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 
          7. Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.
          8. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
          9. Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.
          10. Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.
          11. Riv parmesanosten på et rivejern.
          12. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
          13. Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1741 kJ / 416 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 46 %
            • Fedt: 37 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 500 g. små kartofler
            • Vand til kogning
            • ½ tsk. salt
            • ½ løg
            • 5 store æg
            • 1 dl vand
            • 1/4 tsk. salt
            • Lidt peber
            • 2 spsk. olivenolie
            • 2 spsk. revet parmesanost
            • 4 skiver rugbrød
            • 4 tomater i både
          • Trin 3 af 13

            Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.

            • 500 g små kartofler
            • Vand til kogning
            • ½ tsk salt
          • Trin 4 af 13

            Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.

          • Trin 5 af 13

            Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner løg. Pil løget og hak det.

            • ½ løg
          • Trin 6 af 13

            Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 

            • 5 store æg
          • Trin 7 af 13

            Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.

            • 1 dl vand
            • 1/4 tsk salt
            • Lidt peber

             

          • Trin 8 af 13

            Kom olie på en stegepande, og varm den op.

            • 2 spsk olivenolie
          • Trin 9 af 13

            Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.

          • Trin 10 af 13

            Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.

          • Trin 11 af 13

            Riv parmesanosten på et rivejern.

            • 2 spsk revet parmesanost
          • Trin 12 af 13

            Skyl tomaterne, og skær dem i både.

            • 4 tomater
          • Trin 13 af 13

            Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!

            • 4 skiver rugbrød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 500 g. små kartofler
              • Vand til kogning
              • ½ tsk. salt
              • ½ løg
              • 5 store æg
              • 1 dl vand
              • 1/4 tsk. salt
              • Lidt peber
              • 2 spsk. olivenolie
              • 2 spsk. revet parmesanost
              • 4 skiver rugbrød
              • 4 tomater i både

               

              Køkkenredskaber

              • 3 måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 skærebrætter
              • 1 mellem skål
              • 1 lille skål
              • 1 lille gryde
              • 1 pande (teflon)
              • 1 piskeris
              • 1 målebæger
              • 1 køkkenvægt
              • 1 grydelåg
              • 1 kop
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.
              4. Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.
              5. Klik på metodevideoen og se hvordan du ordner løg. Pil løget og hak det.
              6. Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 
              7. Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.
              8. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
              9. Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.
              10. Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.
              11. Riv parmesanosten på et rivejern.
              12. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
              13. Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1741 kJ / 416 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 46 %
                • Fedt: 37 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 750 g små kartofler
                • Vand til kogning
                • 3/4 tsk salt
                • 3/4 løg
                • 8 store æg
                • 1½ dl vand
                • ½ tsk salt
                • Lidt peber
                • 3 spsk olivenolie
                • 3 spsk revet parmesanost
                • 6 skiver rugbrød
                • 6 tomater i både
              • Trin 3 af 13

                Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.

                • 750 g små kartofler
                • Vand til kogning
                • 3/4 tsk salt
              • Trin 4 af 13

                Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.

              • Trin 5 af 13

                Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner løg.

                • 3/4 løg
              • Trin 6 af 13

                Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 

                • 8 store æg
              • Trin 7 af 13

                Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.

                • 1½ dl vand
                • ½ tsk salt
                • Lidt peber

                 

              • Trin 8 af 13

                Kom olie på en stegepande, og varm den op.

                • 3 spsk olivenolie
              • Trin 9 af 13

                Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.

              • Trin 10 af 13

                Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.

              • Trin 11 af 13

                Riv parmesanosten på et rivejern.

                • 3 spsk revet parmesanost
              • Trin 12 af 13

                Skyl tomaterne, og skær dem i både.

                • 6 tomater
              • Trin 13 af 13

                Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!

                • 6 skiver rugbrød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Omeletter kan man spise til morgen, middag og aften. Denne ret med kartofler i er tænkt som middags- eller aftensmad. Omeletter kan være lidt svære at håndtere, men med lidt hjælp fra en voksen, kan du hurtigt lære at mestre kunsten.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 750 g små kartofler
                  • Vand til kogning
                  • 3/4 tsk salt
                  • 3/4 løg
                  • 8 store æg
                  • 1½ dl vand
                  • 3/4 tsk salt
                  • Lidt peber
                  • 3 spsk olivenolie
                  • 3 spsk revet parmesanost
                  • 6 skiver rugbrød
                  • 6 tomater i både

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 3 måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 mellem skål
                  • 1 lille skål
                  • 1 lille gryde
                  • 1 pande (teflon)
                  • 1 piskeris
                  • 1 målebæger
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 grydelåg
                  • 1 kop
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Hæld vand over, så det lige dækker dem. Kom salt i gryden. Kom låg på og kog kartoflerne i 20 minutter til de er møre.
                  4. Hæld vandet fra kartoflerne, og pil dem. Skær kartoflerne i skiver.
                  5. Pil og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner løg.
                  6. Slå æggene ud i en kop, kom dem derefter op i en skål. Pisk dem sammen. 
                  7. Kom vand, salt og peber op i skålen og pisk det sammen.
                  8. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
                  9. Kom løg og kartofler på stegepanden. Rør rundt med paletkniven.
                  10. Hæld æggemassen på stegepanden. Skru ned for varmen, og skub æggemassen sammen. Læg låg på stegepanden, og steg, til æggemassen er helt stiv.
                  11. Riv parmesanosten på et rivejern.
                  12. Skyl tomaterne, og skær dem i både.
                  13. Server omeletten med revet parmesanost, tomatbåde og rugbrød. Velbekomme!