Oksebouillon

Oksebouillon er et koncentrat af suppe kogt på oksekød og ben fra en ko. Du kan både få det som terninger og i flydende form på flaske. Når du skal bruge okseboullion, skal du først opløse det i varmt eller kogende vand.

Det er oplagt at bruge oksebouillon, når du skal lave kødsovs, gryderetter med kød og supper, der har brug for lidt ekstra smag.

Smag: Salt og umami.

Opbevaring

Opbevar oksebouillon i en køkkenskuffe eller et køkkenskab. 

Retter med oksebouillon

Fransk løgsuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 40 min.

Arbejdstid: 20 min.

Burger med bankekød

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 2 timer

Arbejdstid: 60 min.

Gullasch med rodfrugter

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 70 min.

Arbejdstid: 45 min.

Ungarsk gullaschsuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 25 min.