Nudelsuppe med kylling
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2211 kJ / 528 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 filet af kyllingebryst
- ½ løg
- ½ peberfrugt
- 1 forårsløg
- 2 gulerødder
- 1 cm ingefær
- 1 ½ spsk. olie
- ½ l kogende vand
- ½ kyllinge-bouillon-terning
- ½ tsk. fiskesovs
- 80 g. frisk spinat
- ½ pk. nudler
- ¼ tsk. salt
- ½ lime
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 1 filet af kyllingebryst
- ½ løg
- ½ peberfrugt
- 1 forårsløg
- 2 gulerødder
- 1 cm ingefær
- 1 ½ spsk. olie
- ½ l kogende vand
- ½ kyllinge-bouillon-terning
- ½ tsk. fiskesovs
- 80 g. frisk spinat
- ½ pk. nudler
- ¼ tsk. salt
- ½ lime
- Trin 3 af 13
Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileten i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- 1 filet af kyllingebryst
- Trin 4 af 13
Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- ½ løg
- ½ peberfrugt
- 1 forårsløg
- 2 gulerødder
- Trin 5 af 13
Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Trin 6 af 13
Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Trin 7 af 13
Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- 1 cm ingefær
- Trin 8 af 13
Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 9 af 13
Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Trin 10 af 13
Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- ½ l kogende vand
- ½ kyllinge-bouillon-terning
- ½ tsk. fiskesovs
- Trin 11 af 13
Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- 80 g. frisk spinat
- Trin 12 af 13
Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- ½ pk. nudler
- Trin 13 af 13
Smag suppen til med salt og lime.
- ¼ tsk. salt
- ½ lime
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 filet af kyllingebryst
- ½ løg
- ½ peberfrugt
- 1 forårsløg
- 2 gulerødder
- 1 cm ingefær
- 1 ½ spsk. olie
- ½ l kogende vand
- ½ kyllinge-bouillon-terning
- ½ tsk. fiskesovs
- 80 g. frisk spinat
- ½ pk. nudler
- ¼ tsk. salt
- ½ lime
Køkkenredskaber
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileten i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- Smag suppen til med salt og lime.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2211 kJ / 528 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 2 fileter af kyllingebryst
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 gulerødder
- 2 cm ingefær
- 3 spsk. olie
- 1 l kogende vand
- 1 kyllinge-bouillon-terning
- 1 tsk. fiskesovs
- 160 g. frisk spinat
- 1 pk. nudler
- ½ tsk. salt
- 1 lime
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 2 fileter af kyllingebryst
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 gulerødder
- 2 cm ingefær
- 3 spsk. olie
- 1 l kogende vand
- 1 kyllinge-bouillon-terning
- 1 tsk. fiskesovs
- 160 g. frisk spinat
- 1 pk. nudler
- ½ tsk. salt
- 1 lime
- Trin 3 af 13
Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- 2 fileter af kyllingebryst
- Trin 4 af 13
Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 gulerødder
- Trin 5 af 13
Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Trin 6 af 13
Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Trin 7 af 13
Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- 2 cm ingefær
- Trin 8 af 13
Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- 3 spsk. olie
- Trin 9 af 13
Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Trin 10 af 13
Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- 1 l kogende vand
- 1 kyllinge-bouillon-terning
- 1 tsk. fiskesovs
- Trin 11 af 13
Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- 160 g. frisk spinat
- Trin 12 af 13
Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- 1 pk. nudler
- Trin 13 af 13
Smag suppen til med salt og lime.
- ½ tsk. salt
- 1 lime
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 fileter af kyllingebryst
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 2 forårsløg
- 4 gulerødder
- 2 cm ingefær
- 3 spsk. olie
- 1 l kogende vand
- 1 kyllinge-bouillon-terning
- 1 tsk. fiskesovs
- 160 g. frisk spinat
- 1 pk. nudler
- ½ tsk. salt
- 1 lime
Køkkenredskaber
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- Smag suppen til med salt og lime.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2211 kJ / 528 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 45 %
- Fedt: 32 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 3 fileter af kyllingebryst
- 1 ½ løg
- 1 ½ peberfrugt
- 3 forårsløg
- 6 gulerødder
- 3 cm ingefær
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ l kogende vand
- 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ tsk. fiskesovs
- 240 g. frisk spinat
- 1 ½ pk. nudler
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ lime
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Trin 1 af 13
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 13
Find alle ingredienserne frem.
- 3 fileter af kyllingebryst
- 1 ½ løg
- 1 ½ peberfrugt
- 3 forårsløg
- 6 gulerødder
- 3 cm ingefær
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ l kogende vand
- 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ tsk. fiskesovs
- 240 g. frisk spinat
- 1 ½ pk. nudler
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ lime
- Trin 3 af 13
Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- 3 fileter af kyllingebryst
- Trin 4 af 13
Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- 1 ½ løg
- 1 ½ peberfrugt
- 3 forårsløg
- 6 gulerødder
- Trin 5 af 13
Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Trin 6 af 13
Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Trin 7 af 13
Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- 3 cm ingefær
- Trin 8 af 13
Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- 4 ½ spsk. olie
- Trin 9 af 13
Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Trin 10 af 13
Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- 1 ½ l kogende vand
- 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ tsk. fiskesovs
- Trin 11 af 13
Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- 240 g. frisk spinat
- Trin 12 af 13
Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- 1 ½ pk. nudler
- Trin 13 af 13
Smag suppen til med salt og lime.
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ lime
Oversigt
- Print
Beskrivelse
GoCook til verdens ende:
Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.
På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 fileter af kyllingebryst
- 1 ½ løg
- 1 ½ peberfrugt
- 3 forårsløg
- 6 gulerødder
- 3 cm ingefær
- 4 ½ spsk. olie
- 1 ½ l kogende vand
- 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
- 1 ½ tsk. fiskesovs
- 240 g. frisk spinat
- 1 ½ pk. nudler
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ lime
Køkkenredskaber
- 2 skærebrædder
- 1 stor skarp kniv
- 1 gulerodsskræller
- 1 tallerken
- 1 teske
- 1 rivejern
- 1 stor gryde
- 1 spatel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
- Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
- Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
- Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
- Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
- Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
- Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
- Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
- Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
- Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
- Smag suppen til med salt og lime.
-