Nudelsuppe med kylling

Nudelsuppe med kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        GoCook til verdens ende:

        Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

        På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2211 kJ / 528 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 45 %
        • Fedt: 32 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 filet af kyllingebryst
        • ½ løg
        • ½ peberfrugt
        • 1 forårsløg
        • 2 gulerødder
        • 1 cm ingefær
        • 1 ½ spsk. olie
        • ½ l kogende vand
        • ½ kyllinge-bouillon-terning
        • ½ tsk. fiskesovs
        • 80 g. frisk spinat
        • ½ pk. nudler
        • ¼ tsk. salt
        • ½ lime
      • Trin 3 af 13

        Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileten i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.

        • 1 filet af kyllingebryst
      • Trin 4 af 13

        Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.

        • ½ løg
        • ½ peberfrugt
        • 1 forårsløg
        • 2 gulerødder
      • Trin 5 af 13

        Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.

      • Trin 6 af 13

        Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.

      • Trin 7 af 13

        Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

        • 1 cm ingefær
      • Trin 8 af 13

        Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.

        • 1 ½ spsk. olie
      • Trin 9 af 13

        Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.

      • Trin 10 af 13

        Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.

        • ½ l kogende vand
        • ½ kyllinge-bouillon-terning
        • ½ tsk. fiskesovs
      • Trin 11 af 13

        Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.

        • 80 g. frisk spinat
      • Trin 12 af 13

        Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.

        • ½ pk. nudler
      • Trin 13 af 13

        Smag suppen til med salt og lime.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ lime
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        GoCook til verdens ende:

        Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

        På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 filet af kyllingebryst
          • ½ løg
          • ½ peberfrugt
          • 1 forårsløg
          • 2 gulerødder
          • 1 cm ingefær
          • 1 ½ spsk. olie
          • ½ l kogende vand
          • ½ kyllinge-bouillon-terning
          • ½ tsk. fiskesovs
          • 80 g. frisk spinat
          • ½ pk. nudler
          • ¼ tsk. salt
          • ½ lime

           

          Køkkenredskaber

          • 2 skærebrædder
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 gulerodsskræller
          • 1 tallerken
          • 1 teske
          • 1 rivejern
          • 1 stor gryde
          • 1 spatel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileten i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
          4. Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
          5. Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
          6. Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
          7. Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
          8. Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
          9. Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
          10. Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
          11. Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
          12. Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
          13. Smag suppen til med salt og lime.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            GoCook til verdens ende:

            Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

            På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2211 kJ / 528 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 45 %
            • Fedt: 32 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 fileter af kyllingebryst
            • 1 løg
            • 1 peberfrugt
            • 2 forårsløg
            • 4 gulerødder
            • 2 cm ingefær
            • 3 spsk. olie
            • 1 l kogende vand
            • 1 kyllinge-bouillon-terning
            • 1 tsk. fiskesovs
            • 160 g. frisk spinat
            • 1 pk. nudler
            • ½ tsk. salt
            • 1 lime
          • Trin 3 af 13

            Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.

            • 2 fileter af kyllingebryst
          • Trin 4 af 13

            Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.

            • 1 løg
            • 1 peberfrugt
            • 2 forårsløg
            • 4 gulerødder
          • Trin 5 af 13

            Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.

          • Trin 6 af 13

            Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.

          • Trin 7 af 13

            Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

            • 2 cm ingefær
          • Trin 8 af 13

            Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.

            • 3 spsk. olie
          • Trin 9 af 13

            Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.

          • Trin 10 af 13

            Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.

            • 1 l kogende vand
            • 1 kyllinge-bouillon-terning
            • 1 tsk. fiskesovs
          • Trin 11 af 13

            Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.

            • 160 g. frisk spinat
          • Trin 12 af 13

            Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.

            • 1 pk. nudler
          • Trin 13 af 13

            Smag suppen til med salt og lime.

            • ½ tsk. salt
            • 1 lime
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            GoCook til verdens ende:

            Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

            På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 fileter af kyllingebryst
              • 1 løg
              • 1 peberfrugt
              • 2 forårsløg
              • 4 gulerødder
              • 2 cm ingefær
              • 3 spsk. olie
              • 1 l kogende vand
              • 1 kyllinge-bouillon-terning
              • 1 tsk. fiskesovs
              • 160 g. frisk spinat
              • 1 pk. nudler
              • ½ tsk. salt
              • 1 lime

               

              Køkkenredskaber

              • 2 skærebrædder
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 gulerodsskræller
              • 1 tallerken
              • 1 teske
              • 1 rivejern
              • 1 stor gryde
              • 1 spatel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
              4. Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
              5. Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
              6. Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
              7. Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
              8. Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
              9. Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
              10. Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
              11. Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
              12. Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
              13. Smag suppen til med salt og lime.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                GoCook til verdens ende:

                Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

                På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2211 kJ / 528 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 45 %
                • Fedt: 32 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 fileter af kyllingebryst
                • 1 ½ løg
                • 1 ½ peberfrugt
                • 3 forårsløg
                • 6 gulerødder
                • 3 cm ingefær
                • 4 ½ spsk. olie
                • 1 ½ l kogende vand
                • 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
                • 1 ½ tsk. fiskesovs
                • 240 g. frisk spinat
                • 1 ½ pk. nudler
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ lime
              • Trin 3 af 13

                Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.

                • 3 fileter af kyllingebryst
              • Trin 4 af 13

                Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.

                • 1 ½ løg
                • 1 ½ peberfrugt
                • 3 forårsløg
                • 6 gulerødder
              • Trin 5 af 13

                Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.

              • Trin 6 af 13

                Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.

              • Trin 7 af 13

                Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.

                • 3 cm ingefær
              • Trin 8 af 13

                Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.

                • 4 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 13

                Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.

              • Trin 10 af 13

                Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.

                • 1 ½ l kogende vand
                • 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
                • 1 ½ tsk. fiskesovs
              • Trin 11 af 13

                Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.

                • 240 g. frisk spinat
              • Trin 12 af 13

                Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.

                • 1 ½ pk. nudler
              • Trin 13 af 13

                Smag suppen til med salt og lime.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ lime
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                GoCook til verdens ende:

                Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande. 

                På sin rejse i Thailand, oplevede Mikkel massere af små gadekøkkener, der laver og sælger nudelsupper med forskelligt fyld. Denne suppe er med bl.a. nudler og kylling, og så er den super god til efteråret, eller til hvis man er en smule forkølet.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 fileter af kyllingebryst
                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 3 forårsløg
                  • 6 gulerødder
                  • 3 cm ingefær
                  • 4 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ l kogende vand
                  • 1 ½ kyllinge-bouillon-terning
                  • 1 ½ tsk. fiskesovs
                  • 240 g. frisk spinat
                  • 1 ½ pk. nudler
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ lime

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 2 skærebrædder
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 gulerodsskræller
                  • 1 tallerken
                  • 1 teske
                  • 1 rivejern
                  • 1 stor gryde
                  • 1 spatel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag et skærebræt. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler, og kom strimlerne over på en tallerken. Vask kniven.
                  4. Pil løget, og skyl peberfrugt og forårsløg. Skræl gulerødderne med en tyndskræller.
                  5. Tag et rent skærebræt og en stor skarp kniv. Hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg. Læg det hakkede løg på en tallerken.
                  6. Skær peberfrugt, forårsløg og gulerødderne i tern på cirka 1 x 1 x 1 centimeter. Læg grøntsagerne hver for sig på en ny tallerken.
                  7. Tag en teske, og skræl ingefæren. Riv ingefæren med et fint rivejern. Kom det op på tallerknen med grønsagerne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær.
                  8. Tag en gryde. Kom olie i, og varm det op. Når olien er varm, kommer du kyllingestrimlerne i. Lad dem stege i 2 minutter, til de får lidt farve.
                  9. Kom løg, gulerødder, peberfrugt og ingefær ned i gryden. Rør med jævne mellemrum, og svits det hele i 2-3 minutter.
                  10. Hæld vand, kyllinge-bouillon-terning og fiskesovs i gryden. Lad suppen koge i 5-6 minutter.
                  11. Stil et dørslag i køkkenvasken, og kom spinat i dørslaget. Skyl spinaten i koldt vand. Lad den dryppe af.
                  12. Kom spinat og nudler i gryden. Lad suppen koge i 5 minutter.
                  13. Smag suppen til med salt og lime.