Nudelsalat

Nudelsalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1816 kJ / 435 kcal
        • Protein: 25 %
        • Kulhydrat: 51 %
        • Fedt: 24 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ pakke ægnudler
        • ¼ rød peberfrugt
        • ¼  broccoli i buketter
        • ½ pakke færdiggrillet kylling
        • 1 forårsløg
        • Evt. frisk koriander til pynt

        Dressing:

        • 2 spsk saltede peanuts
        • 2 spsk soja
        • ½ lime (kun saften)
        • 2 spsk. sød chilisovs
      • Trin 3 af 13

        Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.

        • ½ pakke ægnudler
      • Trin 4 af 13

        Fordel nudlerne i en stor skål.

      • Trin 5 af 13

        Skyl grøntsagerne godt.

      • Trin 6 af 13

        Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.

        • ¼ rød peberfrugt
      • Trin 7 af 13

        Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.

        • ¼  broccoli
      • Trin 8 af 13

        Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.

        • ½ kyllingebryst, stegt
      • Trin 9 af 13

        Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.

        • 1 forårsløg
        • Evt. frisk koriander til pynt
      • Trin 10 af 13

        Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.

        • 2 spsk. saltede peanuts
      • Trin 11 af 13

        Pres saften af en lime, til du har cirka ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

        • 2 spsk. soja
        • ½ spsk. limesaft
        • 2 spsk. sød chilisovs
      • Trin 12 af 13

        Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.

      • Trin 13 af 13

        Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ pakke ægnudler
          • ¼ rød peberfrugt
          • ¼  broccoli
          • ½ kyllingebryst, stegt
          • 1 forårsløg
          • Evt. frisk koriander til pynt

          Dressing:

          • 2 spsk. saltede peanuts
          • 2 spsk. soja
          • ½ lime (kun saften)
          • 2 spsk. sød chilisovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellemstor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 gaffel
          • Evt. spisepinde

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.
          4. Fordel nudlerne i en stor skål.
          5. Skyl grøntsagerne godt.
          6. Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.
          7. Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.
          8. Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.
          9. Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.
          10. Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.
          11. Pres saften af en lime, til du har cirka ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.
          12. Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.
          13. Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1816 kJ / 435 kcal
            • Protein: 25 %
            • Kulhydrat: 51 %
            • Fedt: 24 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 pakke ægnudler
            • ½ rød peberfrugt
            • ½ broccoli
            • 1 pakke færdiggrillet kylling
            • 2 forårsløg
            • Evt. frisk koriander til pynt

            Dressing:

            • 4 spsk. saltede peanuts
            • 4 spsk. soja
            • ½ lime (kun saften)
            • 4 spsk. sød chilisovs
          • Trin 3 af 13

            Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.

            • 1 pakke ægnudler
          • Trin 4 af 13

            Fordel nudlerne i en stor skål.

          • Trin 5 af 13

            Skyl grøntsagerne godt.

          • Trin 6 af 13

            Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.

            • ½ rød peberfrugt
          • Trin 7 af 13

            Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.

            • ½ broccoli
          • Trin 8 af 13

            Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.

            • 1 kyllingebryst, stegt
          • Trin 9 af 13

            Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.

            • 2 forårsløg
            • Evt. frisk koriander til pynt
          • Trin 10 af 13

            Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.

            • 4 spsk saltede peanuts
          • Trin 11 af 13

            Pres saften af en lime, til du har cirka 1 spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

            • 4 spsk soja
            • 1 spsk. limesaft
            • 4 spsk. sød chilisovs
               
          • Trin 12 af 13

            Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.

          • Trin 13 af 13

            Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 pakke ægnudler
              • ½ rød peberfrugt
              • ½ broccoli
              • 1 kyllingebryst, stegt
              • 2 forårsløg
              • Evt. frisk koriander til pynt

              Dressing:

              • 4 spsk. saltede peanuts
              • 4 spsk. soja
              • ½ lime (kun saften)
              • 4 spsk. sød chilisovs


              Køkkenredskaber

              • 1 mellemstor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 gaffel
              • Evt. spisepinde

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.
              4. Fordel nudlerne i en stor skål.
              5. Skyl grøntsagerne godt.
              6. Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.
              7. Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.
              8. Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.
              9. Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.
              10. Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.
              11. Pres saften af en lime, til du har cirka 1 spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.
              12. Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.
              13. Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1816 kJ / 435 kcal
                • Protein: 25 %
                • Kulhydrat: 51 %
                • Fedt: 24 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ pakke ægnudler
                • ¾ rød peberfrugt
                • ¾ broccoli i buketter
                • 1 ½ pakke færdiggrillet kylling
                • 3 forårsløg
                • Evt. frisk koriander til pynt

                Dressing:

                • 6 spsk. saltede peanuts
                • 6 spsk. soja
                • ½ lime (kun saften)
                • 6 spsk. sød chilisovs
              • Trin 3 af 13

                Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.

                • 1 ½ pakke ægnudler
              • Trin 4 af 13

                Fordel nudlerne i en stor skål.

              • Trin 5 af 13

                Skyl grøntsagerne godt.

              • Trin 6 af 13

                Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.

                • ¾ rød peberfrugt
              • Trin 7 af 13

                Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.

                • ¾  broccoli
              • Trin 8 af 13

                Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.

                • 1½ kyllingebryst, stegt
                   
              • Trin 9 af 13

                Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.

                • 3 forårsløg
                • Evt. frisk koriander til pynt
              • Trin 10 af 13

                Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.

                • 6 spsk. saltede peanuts
              • Trin 11 af 13

                Pres saften af en lime, til du har cirka 1 ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.

                • 6 spsk. soja
                • 1 ½ spsk. limesaft
                • 6 spsk. sød chilisovs
              • Trin 12 af 13

                Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.

              • Trin 13 af 13

                Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Trænger madpakken til at blive piftet op? Denne ret er super nem at lave til aftensmad, og så smager den også godt dagen efter som madpakke. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ pakke ægnudler
                  • ¾ rød peberfrugt
                  • ¾ broccoli i buketter
                  • 1 ½ kyllingebryst, stegt
                  • 3 forårsløg
                  • Evt. frisk koriander til pynt

                  Dressing:

                  • 6 spsk. saltede peanuts
                  • 6 spsk. soja
                  • ½ lime (kun saften)
                  • 6 spsk. sød chilisovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 gaffel
                  • Evt. spisepinde

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Salat: Kom vand i en mellemstor gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog. Kog nudlerne, som der står på pakken. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld vand og nudler ned i dørslaget, når nudlerne er kogt færdige. Lad nudlerne køle af.
                  4. Fordel nudlerne i en stor skål.
                  5. Skyl grøntsagerne godt.
                  6. Skær peberfrugten i skiver. Fordel dem i skålen.
                  7. Del broccolien i små buketter, og fordel dem i skålen.
                  8. Skær det grillede kyllingebryst i tern, og kom det ned i skålen.
                  9. Hak forårsløg fint, og top salaten med dem. Pynt eventuelt med frisk koriander.
                  10. Dressing: Hak peanuts groft, og kom dem over i en lille skål.
                  11. Pres saften af en lime, til du har cirka 1 ½ spiseskefuld. Hæld soja, limesaft og sød chilisovs ned i skålen. Bland det hele sammen med en gaffel.
                  12. Smag til, og hæld dressingen over nudelsalaten, og bland rundt.
                  13. Spis evt. salaten med pinde. Velbekomme.