Noahs håndbold-special

Noahs håndbold-special

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2842 kJ / 677 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt 4,4 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 23

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 23

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 avocado
        • ½ dl cremefraiche, 9 %
        • ¼ fed hvidløg
        • ¼ chili
        • 1 spsk. limesaft
        • ½ tomat
        • ½ knivspids salt
        • 1 ½ tomat
        • ½ agurk
        • ¼ salathoved, f.eks. iceberg
        • ¼ rødløg
        • ½ spsk. olie
        • 250 g. svinekød i strimler eller tern
        • 1 tsk. paprika
        • 4 tortillas, gerne fuldkorn
      • Trin 3 af 23

        Guacamole: Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 4 af 23

        Mos avocadokødet med en gaffel.

      • Trin 5 af 23

        Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.

        • ½ dl cremefraiche, 9%
      • Trin 6 af 23

        Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ¼ fed hvidløg
      • Trin 7 af 23

        Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ¼ chili
      • Trin 8 af 23

        Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.

      • Trin 9 af 23

        Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.

        • 1 spsk. limesaft
      • Trin 10 af 23

        Pres saften af limen, til du har 1 spiseske. Kom saften i skålen, og rør rundt.

      • Trin 11 af 23

        Skyl tomaten, og skær den ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.

        • ½ tomat
      • Trin 12 af 23

        Smag guacamolen til med salt og limesaft.

        • ½ knivspids salt
      • Trin 13 af 23

        Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.

      • Trin 14 af 23

        Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.

        • 1 ½ tomat
        • ½ agurk
        • ¼ salathoved, f.eks. iceberg
      • Trin 15 af 23

        Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.

      • Trin 16 af 23

        Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.

      • Trin 17 af 23

        Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.

      • Trin 18 af 23

        Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg
      • Trin 19 af 23

        Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 20 af 23

        Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.

        • 250 g. svinekød i strimler eller tern
        • 1 tsk. paprika
      • Trin 21 af 23

        Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.

      • Trin 22 af 23

        Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.

        • 4 tortillas, gerne fuldkorn 
      • Trin 23 af 23

        Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Guacamole:

          • 1 stk. avocado
          • ½ dl cremefraiche, 9 %
          • ¼ fed hvidløg
          • ¼ chili
          • 1 spsk. limesaft
          • ½ tomat
          • ½ knivspids salt

          Tilbehør:

          • 1 ½ tomat
          • ½ agurk
          • ¼ salathoved, f.eks. iceberg
          • ¼ rødløg

          Kød:

          • ½ spsk. olie
          • 250 g. svinekød i strimler eller tern
          • 1 tsk. paprika
          • 4 tortillas, gerne fuldkorn

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 skærebrædder
          • 2 spiseskeer
          • 6 mellem skåle
          • 1 gaffel
          • 2 store skarpe knive
          • 1 citruspresser
          • Husholdningsfilm
          • 1 stegepande
          • 1 grydeske
          • 1 brødrister

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Guacamole: Halver avocadoen. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          4. Mos avocadokødet med en gaffel.
          5. Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.
          6. Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          7. Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          8. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.
          9. Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.
          10. Pres saften af limen, til du har 1 spiseske. Kom saften i skålen, og rør rundt.
          11. Skyl tomaten, og skær den ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.
          12. Smag guacamolen til med salt og limesaft.
          13. Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.
          14. Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.
          15. Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.
          16. Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.
          17. Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.
          18. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          19. Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
          20. Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.
          21. Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.
          22. Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.
          23. Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2842 kJ / 677 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt 4,4 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 23

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 23

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 avocadoer
            • 1 dl cremefraiche, 9 %
            • ½ fed hvidløg
            • ½ chili
            • 2 spsk. limesaft
            • 1 tomat
            • 1 knivspids salt
            • 3 tomater
            • 1 agurk
            • ½ salathoved, f.eks. iceberg
            • ½ rødløg
            • 1 spsk. olie
            • 500 g. svinekød i strimler eller tern
            • 2 tsk. paprika
            • 8 tortillas, gerne fuldkorn
          • Trin 3 af 23

            Guacamole: Halver avocadoerne. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 4 af 23

            Mos avocadokødet med en gaffel.

          • Trin 5 af 23

            Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.

            • 1 dl cremefraiche, 9%
          • Trin 6 af 23

            Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • ½ fed hvidløg
          • Trin 7 af 23

            Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • ½ chili
          • Trin 8 af 23

            Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.

          • Trin 9 af 23

            Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.

            • 2 spsk. limesaft
          • Trin 10 af 23

            Pres saften af limen, til du har 2 spiseskeer. Kom saften i skålen, og rør rundt.

          • Trin 11 af 23

            Skyl tomaten, og skær den ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.

            • 1 tomat
          • Trin 12 af 23

            Smag guacamolen til med salt og limesaft.

            • 1 knivspids salt
          • Trin 13 af 23

            Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.

          • Trin 14 af 23

            Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.

            • 3 tomater
            • 1 agurk
            • ½ salathoved, f.eks. iceberg
          • Trin 15 af 23

            Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.

          • Trin 16 af 23

            Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.

          • Trin 17 af 23

            Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.

          • Trin 18 af 23

            Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg
          • Trin 19 af 23

            Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 20 af 23

            Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.

            • 500 g. svinekød i strimler eller tern
            • 2 tsk. paprika
          • Trin 21 af 23

            Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.

          • Trin 22 af 23

            Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.

            • 8 tortillas, gerne fuldkorn 
          • Trin 23 af 23

            Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.

        • oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Guacamole:

              • 2 avocadoer
              • 1 dl cremefraiche, 9 %
              • ½ fed hvidløg
              • ½ chili
              • 2 spsk. limesaft
              • 1 tomat
              • 1 knivspids salt

              Tilbehør:

              • 3 tomater
              • 1 agurk
              • ½ salathoved, f.eks. iceberg
              • ½ rødløg

              Kød:

              • 1 spsk. olie
              • 500 g. svinekød i strimler eller tern
              • 2 tsk. paprika
              • 8 tortillas, gerne fuldkorn

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 skærebrædder
              • 2 spiseskeer
              • 6 mellem skåle
              • 1 gaffel
              • 2 store skarpe knive
              • 1 citruspresser
              • Husholdningsfilm
              • 1 stegepande
              • 1 grydeske
              • 1 brødrister

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Guacamole: Halver avocadoerne. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              4. Mos avocadokødet med en gaffel.
              5. Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.
              6. Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              7. Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              8. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.
              9. Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.
              10. Pres saften af limen, til du har 2 spiseskeer. Kom saften i skålen, og rør rundt.
              11. Skyl tomaten, og skær den ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.
              12. Smag guacamolen til med salt og limesaft.
              13. Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.
              14. Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.
              15. Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.
              16. Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.
              17. Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.
              18. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              19. Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
              20. Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.
              21. Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.
              22. Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.
              23. Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2842 kJ / 677 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt 4,4 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 23

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 23

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 avocadoer
                • 1 ½ dl cremefraiche, 9 %
                • ¾ fed hvidløg
                • ¾ chili
                • 3 spsk. limesaft
                • 1 ½ tomat
                • 1 ½ knivspids salt
                • 4 ½ tomater
                • 1 ½ agurk
                • ¾ salathoved, f.eks. iceberg
                • ¾ rødløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 750 g. svinekød i strimler eller tern
                • 3 tsk. paprika
                • 12 tortillas, gerne fuldkorn
              • Trin 3 af 23

                Guacamole: Halver avocadoerne. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 4 af 23

                Mos avocadokødet med en gaffel.

              • Trin 5 af 23

                Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.

                • 1 ½ dl cremefraiche, 9%
              • Trin 6 af 23

                Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • ¾ fed hvidløg
              • Trin 7 af 23

                Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • ¾ chili
              • Trin 8 af 23

                Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.

              • Trin 9 af 23

                Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.

                • 3 spsk. limesaft
              • Trin 10 af 23

                Pres saften af limen, til du har 3 spiseskeer. Kom saften i skålen, og rør rundt.

              • Trin 11 af 23

                Skyl tomaterne, og skær dem ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.

                • 1 ½ tomat
              • Trin 12 af 23

                Smag guacamolen til med salt og limesaft.

                • 1 ½ knivspids salt
              • Trin 13 af 23

                Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.

              • Trin 14 af 23

                Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.

                • 4 ½ tomater
                • 1 ½ agurk
                • ¾ salathoved, f.eks. iceberg
              • Trin 15 af 23

                Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.

              • Trin 16 af 23

                Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.

              • Trin 17 af 23

                Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.

              • Trin 18 af 23

                Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ rødløg
              • Trin 19 af 23

                Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 20 af 23

                Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.

                • 750 g. svinekød i strimler eller tern
                • 3 tsk. paprika
              • Trin 21 af 23

                Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.

              • Trin 22 af 23

                Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.

                • 12 tortillas, gerne fuldkorn 
              • Trin 23 af 23

                Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du gerne vil have en lækker wrap med masser af smag, så prøv Noahs håndbold-special!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Guacamole:

                  • 3 avocadoer
                  • 1 ½ dl cremefraiche, 9 %
                  • ¾ fed hvidløg
                  • ¾ chili
                  • 3 spsk. limesaft
                  • 1 ½ tomat
                  • 1 ½ knivspids salt

                  Tilbehør:

                  • 4 ½ tomater
                  • 1 ½ agurk
                  • ¾ salathoved, f.eks. iceberg
                  • ¾ rødløg

                  Kød:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 750 g. svinekød i strimler eller tern
                  • 3 tsk. paprika
                  • 12 tortillas, gerne fuldkorn

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 spiseskeer
                  • 6 mellem skåle
                  • 1 gaffel
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 citruspresser
                  • Husholdningsfilm
                  • 1 stegepande
                  • 1 grydeske
                  • 1 brødrister

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Guacamole: Halver avocadoerne. Fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske. Kom avocadokødet i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  4. Mos avocadokødet med en gaffel.
                  5. Kom cremefraichen i skålen, og rør det sammen med avocadoen.
                  6. Pil hvidløget, og hak det fint. Du kan også brug en hvidløgspresser. Kom hvidløget i skålen, og rør rundt. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  7. Skyl chilien, og skær den over på langs. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  8. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint. Kom chili i skålen, og rør rundt. Vask hænder.
                  9. Skær limen over i to halve. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saft fra en lime.
                  10. Pres saften af limen, til du har 3 spiseskeer. Kom saften i skålen, og rør rundt.
                  11. Skyl tomaterne, og skær dem ud i små stykker. Vend den hakkede tomat i guacamolen.
                  12. Smag guacamolen til med salt og limesaft.
                  13. Læg husholdningsfilm helt ned på guacamolen. Sæt den i køleskabet, til du skal bruge den.
                  14. Tilbehør: Skyl tomaterne, agurken og salaten.
                  15. Skær tomaterne i skiver, og kom dem i en skål.
                  16. Skær agurken i tern, og kom dem i en skål.
                  17. Skær salaten ud i strimler, og kom den i en skål.
                  18. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Kom løgringene i en skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  19. Kød: Hæld olie på en stegepande, og varm den op.
                  20. Kom kødet på stegepanden, og steg det til det er gennemstegt. Det tager cirka 10 minutter. Drys paprika på kødet. Vend rundt i kødet, mens det steger.
                  21. Sluk for kogepladen, og tag stegepanden af kogepladen. Kom kødet i en skål.
                  22. Læg tortillapandekagerne på en brødrister, og varm dem kort tid på begge sider, til de er lune. De skal ikke blive sprøde.
                  23. Sæt skålene med guacamole, tomater, agurk, salat, løg og kød på bordet, så man selv kan lave 100% sin egen tortilla.