Nemme nudler

Nemme nudler

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1202 kJ / 282 kcal
        • Protein: 34 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 18 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 ½ gulerod
        • ½ lille blomkålshoved
        • 2 ½ forårsløg
        • ½ spsk. olie
        • 150 g. svinekød i strimler
        • ½ tsk sambal oelek
        • ½ dl vand
        • 1-2 spsk. sojasovs
        • 1 l vand
        • ½ spsk. salt
        • 75 g. fuldkornsnudler
      • Trin 3 af 14

        Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

        • 1 ½ gulerod
      • Trin 4 af 14

        Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.

        • ½ lille blomkål
      • Trin 5 af 14

        Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.

        • 2 ½ forårsløg

         

      • Trin 6 af 14

        Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 7 af 14

        Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.

        • 150 g. svinekød i strimler
      • Trin 8 af 14

        Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.

        • ½ tsk. sambal oelek
      • Trin 9 af 14

        Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.

      • Trin 10 af 14

        Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.

        • ½ dl vand
        • 1-2 spsk. sojasovs

         

      • Trin 11 af 14

        Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.

        • 1 l vand
        • ¼ spsk. salt
      • Trin 12 af 14

        Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.

        • 75 g. fuldkornsnudler

         

      • Trin 13 af 14

        Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.

      • Trin 14 af 14

        Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 ½ gulerod
          • ½ lille blomkålshoved
          • 2 ½ forårsløg
          • ½ spsk. olie
          • 150 g. svinekød i strimler
          • ½ tsk sambal oelek
          • ½ dl vand
          • 1-2 spsk. sojasovs

          Nudler:

          • 1 l vand
          • ½ spsk. salt
          • 75 g. fuldkornsnudler

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 wok
          • 1 grydeske
          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
          4. Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.
          5. Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.
          6. Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.
          7. Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.
          8. Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.
          9. Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.
          10. Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.
          11. Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.
          12. Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.
          13. Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.
          14. Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1202 kJ / 282 kcal
            • Protein: 34 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 18 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 3 gulerødder
            • 1 lille blomkål
            • 5 forårsløg
            • 1 spsk. olie
            • 300 g. svinekød i strimler
            • 1 tsk. sambal oelek
            • 1 dl vand
            • 2-3 spsk. sojasovs
            • 2 l vand
            • 1 spsk. salt
            • 150 g. fuldkornsnudler
          • Trin 3 af 14

            Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

            • 3 gulerødder
          • Trin 4 af 14

            Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.

            • 1 lille blomkål
          • Trin 5 af 14

            Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.

            • 5 forårsløg

             

          • Trin 6 af 14

            Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 7 af 14

            Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.

            • 300 g. svinekød i strimler
          • Trin 8 af 14

            Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.

            • 1 tsk. sambal oelek
          • Trin 9 af 14

            Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.

          • Trin 10 af 14

            Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.

            • 1 dl vand
            • 2-3 spsk. sojasovs

             

          • Trin 11 af 14

            Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.

            • 2 l vand
            • ½ spsk. salt
          • Trin 12 af 14

            Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.

            • 150 g. fuldkornsnudler

             

          • Trin 13 af 14

            Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.

          • Trin 14 af 14

            Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 3 gulerødder
              • 1 lille blomkål
              • 5 forårsløg
              • 1 spsk. olie
              • 300 g. svinekød i strimler
              • 1 tsk. sambal oelek
              • 1 dl vand
              • 2-3 spsk. sojasovs

              Nudler:

              • 2 l vand
              • 1 spsk. salt
              • 150 g. fuldkornsnudler

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 målebæger
              • 1 køkkenvægt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 wok
              • 1 grydeske
              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 serveringsfad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
              4. Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.
              5. Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.
              6. Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.
              7. Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.
              8. Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.
              9. Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.
              10. Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.
              11. Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.
              12. Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.
              13. Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.
              14. Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1202 kJ / 282 kcal
                • Protein: 34 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 18 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 4 ½ gulerod
                • 1 ½ lille blomkål
                • 7 ½ forårsløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 450 g. svinekød i strimler
                • 1 ½ tsk. sambal oelek
                • 1 ½ dl vand
                • 3-5 spsk. sojasovs
                • 3 l vand
                • 1 ½ spsk. salt
                • 225 g. fuldkornsnudler
              • Trin 3 af 14

                Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.

                • 4 ½ gulerod
              • Trin 4 af 14

                Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.

                • 1 ½ lille blomkål
              • Trin 5 af 14

                Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.

                • 7 ½ forårsløg

                 

              • Trin 6 af 14

                Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 7 af 14

                Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.

                • 450 g. svinekød i strimler
              • Trin 8 af 14

                Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.

                • 1 ½ tsk. sambal oelek
              • Trin 9 af 14

                Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.

              • Trin 10 af 14

                Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.

                • 1 ½ dl vand
                • 3-5 spsk. sojasovs

                 

              • Trin 11 af 14

                Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.

                • 3 l vand
                • 1 ½ spsk. salt
              • Trin 12 af 14

                Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.

                • 225 g. fuldkornsnudler

                 

              • Trin 13 af 14

                Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.

              • Trin 14 af 14

                Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Nemme nudler er nemt nok. Det er kunsten at spise dem med pinde, der kan være lidt svært. Så tag din tid og nyd hver en mundfuld, hvis du kan ramme. Hvis det bliver for svært, er det okay at tage gaflen i brug.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 4 ½ gulerod
                  • 1 ½ lille blomkål
                  • 7 ½ forårsløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 450 g. svinekød i strimler
                  • 1 ½ tsk. sambal oelek
                  • 1 ½ dl vand
                  • 3-5 spsk. sojasovs

                  Nudler:

                  • 3 l vand
                  • 1 ½ spsk. salt
                  • 225 g. fuldkornsnudler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 målebæger
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 wok
                  • 1 grydeske
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 serveringsfad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl gulerødderne, og skræl dem. Fjern den grove ende, og skær dem i tynde stave. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer gulerødder.
                  4. Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skær blomkålen ud i buketter og skyl dem godt.
                  5. Skyl forårsløgene, og skær rod og top af. Skær forårsløgene ud i små stykker.
                  6. Hæld olie i en wok, og varm den op. Klik på metodevideoen og se, hvordan du steger i en wok.
                  7. Kom svinekød i strimler i wokken, og brun det på alle sider. Skru ned for varmen.
                  8. Kom sambal oelek op i wokken og bland det sammen med kødet.
                  9. Kom gulerod, blomkål og forårsløg op i wokken og bland det sammen.
                  10. Kom vand og sojasovs i wokken, og bland. Læg låg på wokken, og steg i cirka 10 minutter, til grøntsagerne er møre men stadig sprøde.
                  11. Kom vand og salt i gryden, læg låg på og bring vandet i kog.
                  12. Kom nudlerne i det kogende vand, og kog dem efter den kogetid, der står på posen.
                  13. Sæt et dørslag i køkkenvasken og hæld nudler og kogevand ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Kom nudlerne op i et fad.
                  14. Kom kød og grøntsager hen over nudlerne. Server nu retten. Velbekomme!