Mysligrød med frugt
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1348 kJ / 321 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 67 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 10 hasselnødder eller valnødder
- 1 dl havregryn
- 1 dl hirseflager
- 2 tsk. sesamfrø
- ¼ tsk. salt
- 2 små æbler
- 4 dl vand
Tilbehør
- 2 dl mælk
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 2 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 10 hasselnødder eller valnødder
- 1 dl havregryn
- 1 dl hirseflager
- 2 tsk. sesamfrø
- ¼ tsk. salt
- 2 små æbler
- 2 dl mælk
- Trin 3 af 8
Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 10 hasselnødder eller valnødder
- Trin 4 af 8
Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- 1 dl havregryn
- 1 dl hirseflager
- 2 tsk. sesamfrø
- Trin 5 af 8
Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- 4 dl vand
- Trin 6 af 8
Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Trin 7 af 8
Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- 2 små æbler
- Trin 8 af 8
Hæld grøden op i to dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
- 2 dl mælk
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 10 hasselnødder eller valnødder
- 1 dl havregryn
- 1 dl hirseflager
- 2 tsk. sesamfrø
- ¼ tsk. salt
- 2 små æbler
- 4 dl vand
Tilbehør:
- 2 dl mælk
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 2 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- Hæld grøden op i to dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1348 kJ / 321 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 67 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 20 stk. hasselnødder eller valnødder
- 2 dl havregryn
- 2 dl hirseflager
- 4 tsk. sesamfrø
- ½ tsk. salt
- 4 små æbler
- 8 dl vand
Tilbehør
- 4 dl mælk
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 4 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 20 hasselnødder eller valnødder
- 2 dl havregryn
- 2 dl hirseflager
- 4 tsk. sesamfrø
- ½ tsk. salt
- 4 små æbler
- 4 dl mælk
- Trin 3 af 8
Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 20 hasselnødder eller valnødder
- Trin 4 af 8
Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- 2 dl havregryn
- 2 dl hirseflager
- 4 tsk. sesamfrø
- Trin 5 af 8
Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- 8 dl vand
- Trin 6 af 8
Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Trin 7 af 8
Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- 4 små æbler
- Trin 8 af 8
Hæld grøden op i fire dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
- 4 dl mælk
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 20 stk. hasselnødder eller valnødder
- 2 dl havregryn
- 2 dl hirseflager
- 4 tsk. sesamfrø
- ½ tsk. salt
- 4 små æbler
- 8 dl vand
Tilbehør:
- 4 dl mælk
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 4 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- Hæld grøden op i fire dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1348 kJ / 321 kcal
- Protein: 14 %
- Kulhydrat: 67 %
- Fedt: 19 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 30 hasselnødder eller valnødder
- 3 dl havregryn
- 3 dl hirseflager
- 6 tsk. sesamfrø
- ¾ tsk. salt
- 6 små æbler
- 12 dl vand
Tilbehør
- 6 dl mælk
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 6 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 8
Mål alle ingredienserne af.
- 30 hasselnødder eller valnødder
- 3 dl havregryn
- 3 dl hirseflager
- 6 tsk. sesamfrø
- ¾ tsk. salt
- 6 små æbler
- 6 dl mælk
- Trin 3 af 8
Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- 30 hasselnødder eller valnødder
- Trin 4 af 8
Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- 3 dl havregryn
- 3 dl hirseflager
- 6 tsk. sesamfrø
- Trin 5 af 8
Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- 12 dl vand
- Trin 6 af 8
Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Trin 7 af 8
Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- 6 små æbler
- Trin 8 af 8
Hæld grøden op i seks tallerkener, og server den med æble og mælk til. Velbekomme!
- 6 dl mælk
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.
Du skal bruge
Ingredienser
- 30 hasselnødder eller valnødder
- 3 dl havregryn
- 3 dl hirseflager
- 6 tsk. sesamfrø
- ¾ tsk. salt
- 6 små æbler
- 12 dl vand
Tilbehør:
- 6 dl mælk
Køkkenredskaber
- 1 sæt måleskeer
- 1 decilitermål
- 1 brødkniv
- 1 skærebræt
- 1 lille gryde
- 1 grydeske
- 1 målebæger
- 1 lille skarp kniv
- 6 dybe tallerkener
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
- Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
- Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
- Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
- Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
- Hæld grøden op i seks tallerkener, og server den med æble og mælk til. Velbekomme!
-