Mysligrød med frugt

Mysligrød med frugt

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1348 kJ / 321 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 67 %
        • Fedt: 19 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 8

        Mål alle ingredienserne af.

        • 10 hasselnødder eller valnødder
        • 1 dl havregryn
        • 1 dl hirseflager eller bygflager
        • 2 tsk. sesamfrø
        • ¼ tsk. salt
        • 2 små æbler
        • 2 dl mælk
      • Trin 3 af 8

        Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

        • 10 hasselnødder eller valnødder
      • Trin 4 af 8

        Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.

        • 1 dl havregryn
        • 1 dl hirseflager eller bygflager
        • 2 tsk. sesamfrø
      • Trin 5 af 8

        Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.

        • 4 dl vand
      • Trin 6 af 8

        Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.

      • Trin 7 af 8

        Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.

        • 2 små æbler
      • Trin 8 af 8

        Hæld grøden op i to dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!

        • 2 dl mælk
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 10 hasselnødder eller valnødder
          • 1 dl havregryn
          • 1 dl hirseflager eller bygflager
          • 2 tsk. sesamfrø
          • ¼ tsk. salt
          • 2 små æbler
          • 4 dl vand

          Tilbehør:

          • 2 dl mælk

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 brødkniv
          • 1 skærebræt
          • 1 lille gryde
          • 1 grydeske
          • 1 målebæger
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 dybe tallerkener

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
          4. Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
          5. Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
          6. Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
          7. Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
          8. Hæld grøden op i to dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1348 kJ / 321 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 67 %
            • Fedt: 19 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 8

            Mål alle ingredienserne af.

            • 20 hasselnødder eller valnødder
            • 2 dl havregryn
            • 2 dl hirseflager eller bygflager
            • 4 tsk. sesamfrø
            • ½ tsk. salt
            • 4 små æbler
            • 4 dl mælk
          • Trin 3 af 8

            Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

            • 20 hasselnødder eller valnødder
          • Trin 4 af 8

            Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.

            • 2 dl havregryn
            • 2 dl hirseflager eller bygflager
            • 4 tsk. sesamfrø
          • Trin 5 af 8

            Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.

            • 8 dl vand
          • Trin 6 af 8

            Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.

          • Trin 7 af 8

            Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.

            • 4 små æbler
          • Trin 8 af 8

            Hæld grøden op i fire dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!

            • 4 dl mælk
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 20 stk. hasselnødder eller valnødder
              • 2 dl havregryn
              • 2 dl hirseflager eller bygflager
              • 4 tsk. sesamfrø
              • ½ tsk. salt
              • 4 små æbler
              • 8 dl vand

              Tilbehør:

              • 4 dl mælk

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 brødkniv
              • 1 skærebræt
              • 1 lille gryde
              • 1 grydeske
              • 1 målebæger
              • 1 lille skarp kniv
              • 4 dybe tallerkener

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
              4. Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
              5. Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
              6. Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
              7. Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
              8. Hæld grøden op i fire dybe tallerkener, og server den med æbletern og mælk til. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1348 kJ / 321 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 67 %
                • Fedt: 19 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 8

                Mål alle ingredienserne af.

                • 30 hasselnødder eller valnødder
                • 3 dl havregryn
                • 3 dl hirseflager eller bygflager
                • 6 tsk. sesamfrø
                • ¾ tsk. salt
                • 6 små æbler
                • 6 dl mælk
              • Trin 3 af 8

                Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.

                • 30 hasselnødder eller valnødder
              • Trin 4 af 8

                Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.

                • 3 dl havregryn
                • 3 dl hirseflager eller bygflager
                • 6 tsk. sesamfrø
              • Trin 5 af 8

                Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.

                • 12 dl vand
              • Trin 6 af 8

                Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.

              • Trin 7 af 8

                Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.

                • 6 små æbler
              • Trin 8 af 8

                Hæld grøden op i seks tallerkener, og server den med æble og mælk til. Velbekomme!

                • 6 dl mælk
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det er nemt at lave sin egen mysli, og så er det lækkert. Der er kun gode ting at sige om mysli, og her er en opskrift på lækker mysligrød. Man siger at godt begyndt er halvt fuldendt, så nyd denne gode start på dagen.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 30 hasselnødder eller valnødder
                  • 3 dl havregryn
                  • 3 dl hirseflager eller bygflager
                  • 6 tsk. sesamfrø
                  • ¾ tsk. salt
                  • 6 små æbler
                  • 12 dl vand

                  Tilbehør:

                  • 6 dl mælk

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 brødkniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 målebæger
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 6 dybe tallerkener

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en brødkniv, og hak hasselnødderne eller valnødderne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker nødder.
                  4. Kom havregryn, hirseflager, sesamfrø og nødder i en gryde.
                  5. Hæld vand i gryden. Tænd for gryden, og bring grøden i kog, mens du rører i den. Lad grøden koge i 5 minutter. Rør i grøden hele tiden, så den ikke brænder på.
                  6. Grøden er færdig, når havregrynene er kogt ud. Den skal være blød i konsistensen. Smag eventuelt grøden til med lidt salt.
                  7. Skyl æblet. Skær det over, og fjern kernehuset. Skær æblet ud i tern.
                  8. Hæld grøden op i seks tallerkener, og server den med æble og mælk til. Velbekomme!