Muscolo-pizza

Muscolo-pizza

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2606 kJ / 623 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 30 %
        • Fedt: 45 %
        • Heraf mættet fedt: 10,03 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 25

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 25

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ portion grov pizzadej

        Oksekødsfyld:

        • ½ rød chili
        • 150 g. oksekød i strimler
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tomatsovs:

        • 1 dl frisk basilikum eller ½ tsk. tørret basilikum
        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ dåse tomatkoncentrat
        • 1 spsk. olie
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Topping:

        • ⅛ knoldselleri
        • 1 gulerod
        • 100 g. revet ost
      • Trin 3 af 25

        Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.

      • Trin 4 af 25

        Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 5 af 25

        Kom olie på en stegepande, og varm den op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 6 af 25

        Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.

        • 150 g. oksekød i strimler
      • Trin 7 af 25

        Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

      • Trin 8 af 25

        Drys kødet med salt og peber.

        • 1/2 tsk. salt
        • 1/2 knivspids peber
      • Trin 9 af 25

        Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.

      • Trin 10 af 25

        Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl frisk basilikum eller ½ tsk. tørret basilikum
      • Trin 11 af 25

        Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.

        • ¼ løg
        • ½ fed hvidløg
      • Trin 12 af 25

        Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.

        • 1/2 dåse hakkede tomater
        • 1/2 dåse tomatkoncentrat
        • 1 spsk. olie
        • 1/2 tsk. salt
        • 1/2 knivspids peber
      • Trin 13 af 25

        Blend det hele, til der ikke er flere klumper.

      • Trin 14 af 25

        Hæld tomatsovsen over i en skål.

      • Trin 15 af 25

        Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

        • ⅛ knoldselleri
        • 1 gulerod
      • Trin 16 af 25

        Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerodden med en skrællekniv.

      • Trin 17 af 25

        Tænd ovnen på 225 grader.

      • Trin 18 af 25

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 19 af 25

        Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.

        • 1/2 grov pizzadej
      • Trin 20 af 25

        Tag en kagerulle, og rul dejen ud til en flad pizza. Rul den eventuelt firkantet, hvis det er nemmest.

      • Trin 21 af 25

        Læg pizzabunden på en bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabunden.

      • Trin 22 af 25

        Fordel revet ost på pizzaen.

        • 100 g. revet ost
      • Trin 23 af 25

        Fordel rodfrugter og kød på pizzaen.

      • Trin 24 af 25

        Bag pizzaen i cirka 15 minutter.

      • Trin 25 af 25

        Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ portion grov pizzadej

          Oksekødsfyld:

          • ½ rød chili
          • 1 spsk. olie
          • 150 g. oksekød i strimler
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tomatsovs:

          • 1 dl frisk basilikum eller ½ tsk. tørret basilikum
          • ¼ løg
          • ½ fed hvidløg
          • ½ dåse hakkede tomater
          • ½ dåse tomatkoncentrat
          • 1 spsk. olie
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Topping:

          • ⅛ knoldselleri
          • 1 gulerod
          • 100 g. revet ost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 grydeske
          • 1 tallerken
          • 1 balje
          • 1 rent viskestykke
          • 1 blender
          • 1 mellem skål
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 kartoffelskræller
          • 2 bageplader
          • Bagepapir

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.
          4. Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          5. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
          6. Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.
          7. Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
          8. Drys kødet med salt og peber.
          9. Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.
          10. Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.
          12. Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.
          13. Blend det hele, til der ikke er flere klumper.
          14. Hæld tomatsovsen over i en skål.
          15. Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
          16. Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerodden med en skrællekniv.
          17. Tænd ovnen på 225 grader.
          18. Læg bagepapir på en bageplade.
          19. Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.
          20. Tag en kagerulle, og rul dejen ud til en flad pizza. Rul den eventuelt firkantet, hvis det er nemmest.
          21. Læg pizzabunden på en bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabunden.
          22. Fordel revet ost på pizzaen.
          23. Fordel rodfrugter og kød på pizzaen.
          24. Bag pizzaen i cirka 15 minutter.
          25. Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2606 kJ / 623 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 30 %
            • Fedt: 45 %
            • Heraf mættet fedt: 10,03 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 27

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 27

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 portion grov pizzadej

            Oksekødsfyld:

            • 1 rød chili
            • 2 spsk. olie
            • 300 g. oksekød i strimler
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tomatsovs:

            • 1 ½ dl frisk basilikum eller 1 ½ tsk. tørret basilikum
            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 dåse tomatkoncentrat
            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Topping:

            • ¼ knoldselleri
            • 2 gulerødder
            • 200 g. revet ost
          • Trin 3 af 27

            Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.

          • Trin 4 af 27

            Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 5 af 27

            Kom olie på en stegepande, og varm den op.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 6 af 27

            Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.

            • 300 g. oksekød i strimler
          • Trin 7 af 27

            Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

          • Trin 8 af 27

            Drys kødet med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 27

            Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.

          • Trin 10 af 27

            Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 ½ frisk basilikum eller 1 ½ tsk. tørret basilikum
          • Trin 11 af 27

            Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.

            • ½ løg
            • 1 fed hvidløg
          • Trin 12 af 27

            Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.

            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 dåse tomatkoncentrat
            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 27

            Blend det hele, til der ikke er flere klumper.

          • Trin 14 af 27

            Hæld tomatsovsen over i en skål.

          • Trin 15 af 27

            Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

            • ¼ knoldselleri
            • 2 gulerødder
          • Trin 16 af 27

            Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerødderne med en skrællekniv.

          • Trin 17 af 27

            Tænd ovnen på 225 grader.

          • Trin 18 af 27

            Læg bagepapir på to bageplader.

          • Trin 19 af 27

            Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.

            • 1 grov pizzadej
          • Trin 20 af 27

            Del dejen i to lige store stykker.

          • Trin 21 af 27

            Tag en kagerulle, og rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Rul dem eventuelt firkantede, hvis det er nemmest.

          • Trin 22 af 27

            Læg pizzabundene på hver sin bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabundene.

          • Trin 23 af 27

            Fordel revet ost på pizzaerne.

            • 200 g. revet ost
          • Trin 24 af 27

            Fordel rodfrugter og kød på pizzaerne.

          • Trin 25 af 27

            Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter.

          • Trin 26 af 27

            Tjek om pizzaen er færdig, og sæt den næste i ovnen.

          • Trin 27 af 27

            Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 portion grov pizzadej

              Oksekødsfyld:

              • 1 rød chili
              • 2 spsk. olie
              • 300 g. oksekød i strimler
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tomatsovs:

              • 1 ½ dl basilikum eller 1 ½ tsk. tørret basilikum
              • ½ løg
              • 1 fed hvidløg
              • 1 dåse hakkede tomater
              • 1 dåse tomatkoncentrat
              • 2 spsk. olie
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Topping:

              • ¼ knoldselleri
              • 2 gulerødder
              • 200 g. revet ost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 grydeske
              • 1 tallerken
              • 1 balje
              • 1 rent viskestykke
              • 1 blender
              • 1 mellem skål
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 kartoffelskræller
              • 2 bageplader
              • Bagepapir

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.
              4. Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              5. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
              6. Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.
              7. Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
              8. Drys kødet med salt og peber.
              9. Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.
              10. Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.
              12. Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.
              13. Blend det hele, til der ikke er flere klumper.
              14. Hæld tomatsovsen over i en skål.
              15. Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
              16. Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerødderne med en skrællekniv.
              17. Tænd ovnen på 225 grader.
              18. Læg bagepapir på to bageplader.
              19. Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.
              20. Del dejen i to lige store stykker.
              21. Tag en kagerulle, og rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Rul dem eventuelt firkantede, hvis det er nemmest.
              22. Læg pizzabundene på hver sin bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabundene.
              23. Fordel revet ost på pizzaerne.
              24. Fordel rodfrugter og kød på pizzaerne.
              25. Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter.
              26. Tjek om pizzaen er færdig, og sæt den næste i ovnen.
              27. Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2606 kJ / 623 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 30 %
                • Fedt: 45 %
                • Heraf mættet fedt: 10,03 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 27

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 27

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ portion grov pizzadej

                Oksekødsfyld:

                • 1 ½ rød chili
                • 3 spsk. olie
                • 450 g. oksekød i strimler
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber

                Tomatsovs:

                • 2 dl frisk basilikum eller 2 tsk. tørret basilikum
                • 1 løg
                • 2 fed hvidløg
                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ dåse tomatkoncentrat
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber

                Topping:

                • ⅙ knoldselleri
                • 3 gulerødder
                • 300 g. revet ost
              • Trin 3 af 27

                Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.

              • Trin 4 af 27

                Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

              • Trin 5 af 27

                Kom olie på en stegepande, og varm den op.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 6 af 27

                Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.

                • 450 g. oksekød i strimler
              • Trin 7 af 27

                Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.

              • Trin 8 af 27

                Drys kødet med salt og peber.

                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 9 af 27

                Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.

              • Trin 10 af 27

                Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 2 dl frisk basilikum eller 2 tsk. tørret basilikum
              • Trin 11 af 27

                Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.

                • 1 løg
                • 2 fed hvidløg
              • Trin 12 af 27

                Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.

                • 1 1/2 dåse hakkede tomater
                • 1 1/2 dåse tomatkoncentrat
                • 3 spsk. olie
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 13 af 27

                Blend det hele, til der ikke er flere klumper.

              • Trin 14 af 27

                Hæld tomatsovsen over i en skål.

              • Trin 15 af 27

                Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.

                • ⅙ knoldselleri
                • 3 gulerødder
              • Trin 16 af 27

                Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerødderne med en skrællekniv.

              • Trin 17 af 27

                Tænd ovnen på 225 grader.

              • Trin 18 af 27

                Læg bagepapir på to bageplader.

              • Trin 19 af 27

                Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.

                • 1 1/2 grov pizzadej
              • Trin 20 af 27

                Del dejen i to lige store stykker.

              • Trin 21 af 27

                Tag en kagerulle, og rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Rul dem eventuelt firkantede, hvis det er nemmest.

              • Trin 22 af 27

                Læg pizzabundene på hver sin bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabundene.

              • Trin 23 af 27

                Fordel revet ost på pizzaerne.

                • 300 g. revet ost
              • Trin 24 af 27

                Fordel rodfrugter og kød på pizzaerne.

              • Trin 25 af 27

                Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter.

              • Trin 26 af 27

                Tjek om pizzaen er færdig, og sæt den næste i ovnen.

              • Trin 27 af 27

                Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Muscolo betyder "muskel" på italiensk, og denne pizza giver dig rå muskelstyrke! Server denne lækre hjemmelavede pizza for dine venner - de vil elske dig for det!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ portion grov pizzadej

                  Oksekødsfyld:

                  • 1 ½ rød chili
                  • 3 spsk. olie
                  • 450 g. oksekød i strimler
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 knivspids peber

                  Tomatsovs:

                  • 2 dl frisk basilikum eller 2 tsk. tørret basilikum
                  • 1 løg
                  • 1 fed hvidløg
                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ dåse tomatkoncentrat
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 knivspids peber

                  Topping:

                  • ⅙ knoldselleri
                  • 3 gulerødder
                  • 300 g. revet ost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 grydeske
                  • 1 tallerken
                  • 1 balje
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 blender
                  • 1 mellem skål
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 2 bageplader
                  • Bagepapir

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Start med at lave en grov pizzadej. Se opskriften "Grov pizzadej" her på GoCook.
                  4. Oksekødsfyld: Skyl chilien, og skær den over på langs. Skrab kernerne ud med en lille kniv, og hak chilien fint. Vask hænder, når du har rørt ved chili. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  5. Kom olie på en stegepande, og varm den op.
                  6. Kom kødet og chilien på stegepanden, og skru ned til middel varme.
                  7. Steg kød og chili i cirka 5 minutter, til kødet er brunt. Rør imens.
                  8. Drys kødet med salt og peber.
                  9. Tag stegepanden af varmen, og kom kødet over på en tallerken.
                  10. Tomatsovs: Kom koldt vand i en balje, og skyld basilikum i vandet. Lad det dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Pil løg og hvidløg, og skær løget i mindre stykker.
                  12. Hæld basilikum, løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, olie, salt og peber i en blender. Husk at sætte låget ordentligt på.
                  13. Blend det hele, til der ikke er flere klumper.
                  14. Hæld tomatsovsen over i en skål.
                  15. Rodfrugter: Skræl knoldselleri og gulerod. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer knoldselleri.
                  16. Skræl meget tynde skiver af knoldsellerien og gulerødderne med en skrællekniv.
                  17. Tænd ovnen på 225 grader.
                  18. Læg bagepapir på to bageplader.
                  19. Drys lidt mel på bordet, og vend pizzadejen ud på bordet.
                  20. Del dejen i to lige store stykker.
                  21. Tag en kagerulle, og rul hvert stykke dej ud til en flad pizza. Rul dem eventuelt firkantede, hvis det er nemmest.
                  22. Læg pizzabundene på hver sin bageplade. Smør et tyndt lag tomatsovs på pizzabundene.
                  23. Fordel revet ost på pizzaerne.
                  24. Fordel rodfrugter og kød på pizzaerne.
                  25. Bag pizzaerne én ad gangen i cirka 15 minutter.
                  26. Tjek om pizzaen er færdig, og sæt den næste i ovnen.
                  27. Tip: Fyld godt med frisk salat på din pizza. Fold den sammen og spis den som en wrap.