Monster-burger

Monster-burger

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

        TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2584 kJ / 618 kcal
        • Protein: 28 %
        • Kulhydrat: 34 %
        • Fedt: 37 %
        • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 20

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        • 1 tomat
        • 2 salatblade
        • ¼ rødløg
        • ¼ agurk
        • 2 skiver bacon
        • 250 g. hakket oksekød
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • 2 burgerboller (fuldkorn)
        • Burgerdressing

        Pynt:

        • 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
        • ¼ agurk (til øjne)
        • Tandstikker og træ-grillspyd
        • 2 skiver cheddar

         

      • Trin 3 af 20

        Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 1 tomat
        • 2 salatblade
        • ¼ agurk

         

      • Trin 4 af 20

        Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.

        • ¼ rødløg

         

      • Trin 5 af 20

        Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.

      • Trin 6 af 20

        Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

      • Trin 7 af 20

        Læg baconskiverne på stegepanden.

        • 2 skiver bacon

         

      • Trin 8 af 20

        Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.

      • Trin 9 af 20

        Del det hakkede oksekød i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.

        • 250 g. hakket oksekød
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

         

      • Trin 10 af 20

        Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 11 af 20

        Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

      • Trin 12 af 20

        Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

      • Trin 13 af 20

        Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.

        • 2 burgerboller (fuldkorn)

         

      • Trin 14 af 20

        Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.

        • Burgerdressing

         

      • Trin 15 af 20

        Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

      • Trin 16 af 20

        Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.

      • Trin 17 af 20

        Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får to i alt.

      • Trin 18 af 20

        Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.

        • 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
        • ¼ agurk (til øjne)
        • Tandstikker og træ-grillspyd

         

      • Trin 19 af 20

        Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).

        • 2 skiver cheddar

         

      • Trin 20 af 20

        Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

        TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          • 1 tomat
          • 2 salatblade
          • ¼ agurk
          • ¼ rødløg
          • 2 skiver bacon
          • 250 g. hakket oksekød
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • 2 burgerboller (fuldkorn)
          • Burgerdressing

          Pynt:

          • 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
          • ¼ agurk (til øjne)
          • Tandstikker og træ-grillspyd
          • 2 skiver cheddar

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 2 store skarpe knive
          • 1 mellem skål
          • 2 skærebræt
          • 1 rent viskestykke
          • 1 brødkniv
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 6 tallerkner

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
          4. Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
          5. Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
          6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
          7. Læg baconskiverne på stegepanden.
          8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
          9. Del det hakkede oksekød i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
          10. Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
          11. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
          12. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
          13. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
          14. Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
          15. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
          16. Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
          17. Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får to i alt.
          18. Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
          19. Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
          20. Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

            TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2584 kJ / 618 kcal
            • Protein: 28 %
            • Kulhydrat: 34 %
            • Fedt: 37 %
            • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 20

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            • 2 tomater
            • 4 salatblade
            • ½ agurk
            • ½ rødløg
            • 4 skiver. bacon
            • 500 g. hakket oksekød
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 4 burgerboller (fuldkorn)
            • Burgerdressing

            Pynt:

            • 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
            • ½ agurk (til øjne)
            • Tandstikker og træ-grillspyd
            • 4 skiver cheddar
          • Trin 3 af 20

            Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 2 tomater
            • 4 salatblade
            • ½ rødløg

             

          • Trin 4 af 20

            Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.

            • ½ rødløg

             

          • Trin 5 af 20

            Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.

          • Trin 6 af 20

            Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

          • Trin 7 af 20

            Læg baconskiverne på stegepanden.

            • 4 skiver. bacon
          • Trin 8 af 20

            Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.

          • Trin 9 af 20

            Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.

            • 500 g. hakket oksekød

             

          • Trin 10 af 20

            Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

          • Trin 11 af 20

            Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

          • Trin 12 af 20

            Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

          • Trin 13 af 20

            Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.

            • 4 burgerboller (fuldkorn)

             

          • Trin 14 af 20

            Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.

            • Burgerdressing
          • Trin 15 af 20

            Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

          • Trin 16 af 20

            Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.

          • Trin 17 af 20

            Saml burgerne med den øverste del af bollen.Gør det samme med de øvrige, så du får fire i alt.

          • Trin 18 af 20

            Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.

            • 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
            • ½ agurk (til øjne)
            • Tandstikker og træ-grillspyd

             

          • Trin 19 af 20

            Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).

            • 4 skiver cheddar

             

          • Trin 20 af 20

            Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

            TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 tomater
              • 4 salatblade
              • ½ agurk
              • ½ rødløg
              • 4 skiver. bacon
              • 500 g. hakket oksekød
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 4 burgerboller (fuldkorn)
              • Burgerdressing

              Pynt:

              • 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
              • ½ agurk (til øjne)
              • Tandstikker og træ-grillspyd
              • 4 skiver cheddar

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske

              • 2 store skarpe knive

              • 1 mellem skål

              • 2 skærebræt

              • 1 rent viskestykke

              • 1 brødkniv

              • 1 stegepande

              • 1 paletkniv
              • 6 tallerkner

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
              4. Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
              5. Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
              6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
              7. Læg baconskiverne på stegepanden.
              8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
              9. Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
              10. Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
              11. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
              12. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
              13. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
              14. Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
              15. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
              16. Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
              17. Saml burgerne med den øverste del af bollen.Gør det samme med de øvrige, så du får fire i alt.
              18. Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
              19. Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
              20. Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

                TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2584 kJ / 618 kcal
                • Protein: 28 %
                • Kulhydrat: 34 %
                • Fedt: 37 %
                • Heraf mættet fedt: 9,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 20

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                • 3 tomater
                • 6 salatblade
                • ¾ agurk
                • ¾ rødløg
                • 6 skiver bacon
                • 750 g. hakket oksekød
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 6 burgerboller (fuldkorn)
                • Burgerdressing

                Pynt:

                • 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
                • ¾ agurk (til øjne)
                • Tandstikker og træ-grillspyd
                • 6 skiver cheddar

                 

              • Trin 3 af 20

                Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 3 tomater
                • 6 salatblade
                • ¾ agurk
              • Trin 4 af 20

                Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.

                • ¾ rødløg

                 

              • Trin 5 af 20

                Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.

              • Trin 6 af 20

                Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.

              • Trin 7 af 20

                Læg baconskiverne på stegepanden.

                • 6 skiver bacon
              • Trin 8 af 20

                Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.

              • Trin 9 af 20

                Del det hakkede oksekød i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.

                • 750 g. hakket oksekød
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                 

              • Trin 10 af 20

                Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.

              • Trin 11 af 20

                Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.

              • Trin 12 af 20

                Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.

              • Trin 13 af 20

                Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.

                • 6 burgerboller (fuldkorn)

                 

              • Trin 14 af 20

                Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.

                • Burgerdressing

                 

              • Trin 15 af 20

                Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.

              • Trin 16 af 20

                Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.

              • Trin 17 af 20

                Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får seks i alt.

              • Trin 18 af 20

                Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.

                • 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
                • ¾ agurk (til øjne)
                • Tandstikker og træ-grillspyd

                 

              • Trin 19 af 20

                Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).

                • 6 skiver cheddar

                 

              • Trin 20 af 20

                Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.

                TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  • 3 tomater
                  • 6 salatblade
                  • ¾ agurk
                  • ¾ rødløg
                  • 6 skiver bacon
                  • 750 g. hakket oksekød
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 6 burgerboller (fuldkorn)
                  • Burgerdressing

                  Pynt:

                  • 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
                  • ¾ agurk (til øjne)
                  • Tandstikker og træ-grillspyd
                  • 6 skiver cheddar

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 mellem skål
                  • 2 skærebræt
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 brødkniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 6 tallerkner

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
                  4. Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
                  5. Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
                  6. Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
                  7. Læg baconskiverne på stegepanden.
                  8. Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
                  9. Del det hakkede oksekød i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
                  10. Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
                  11. Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
                  12. Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
                  13. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
                  14. Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
                  15. Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
                  16. Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
                  17. Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får seks i alt.
                  18. Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
                  19. Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
                  20. Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.