Monster-burger
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2584 kJ / 618 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 tomat
- 2 salatblade
- ¼ agurk
- ¼ rødløg
- 2 skiver bacon
- 250 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¼ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 2 skiver cheddar
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Trin 1 af 20
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 20
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 1 tomat
- 2 salatblade
- ¼ rødløg
- ¼ agurk
- 2 skiver bacon
- 250 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¼ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 2 skiver cheddar
- Trin 3 af 20
Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 1 tomat
- 2 salatblade
- ¼ agurk
- Trin 4 af 20
Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- ¼ rødløg
- Trin 5 af 20
Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Trin 6 af 20
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 20
Læg baconskiverne på stegepanden.
- 2 skiver bacon
- Trin 8 af 20
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Trin 9 af 20
Del det hakkede oksekød i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- 250 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 10 af 20
Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Trin 11 af 20
Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 12 af 20
Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Trin 13 af 20
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- 2 burgerboller (fuldkorn)
- Trin 14 af 20
Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Burgerdressing
- Trin 15 af 20
Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Trin 16 af 20
Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Trin 17 af 20
Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får to i alt.
- Trin 18 af 20
Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¼ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- Trin 19 af 20
Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- 2 skiver cheddar
- Trin 20 af 20
Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 tomat
- 2 salatblade
- ¼ agurk
- ¼ rødløg
- 2 skiver bacon
- 250 g. hakket oksekød
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 2 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 4 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¼ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 2 skiver cheddar
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Del det hakkede oksekød i to lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får to i alt.
- Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2584 kJ / 618 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 tomater
- 4 salatblade
- ½ agurk
- ½ rødløg
- 4 skiver. bacon
- 500 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 4 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ½ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 4 skiver cheddar
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Trin 1 af 20
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 20
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 2 tomater
- 4 salatblade
- ½ agurk
- ½ rødløg
- 4 skiver. bacon
- 500 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 4 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ½ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 4 skiver cheddar
- Trin 3 af 20
Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 2 tomater
- 4 salatblade
- ½ rødløg
- Trin 4 af 20
Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- ½ rødløg
- Trin 5 af 20
Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Trin 6 af 20
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 20
Læg baconskiverne på stegepanden.
- 4 skiver. bacon
- Trin 8 af 20
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Trin 9 af 20
Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- 500 g. hakket oksekød
- Trin 10 af 20
Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Trin 11 af 20
Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 12 af 20
Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Trin 13 af 20
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- 4 burgerboller (fuldkorn)
- Trin 14 af 20
Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Burgerdressing
- Trin 15 af 20
Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Trin 16 af 20
Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Trin 17 af 20
Saml burgerne med den øverste del af bollen.Gør det samme med de øvrige, så du får fire i alt.
- Trin 18 af 20
Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ½ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- Trin 19 af 20
Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- 4 skiver cheddar
- Trin 20 af 20
Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 tomater
- 4 salatblade
- ½ agurk
- ½ rødløg
- 4 skiver. bacon
- 500 g. hakket oksekød
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 4 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 8 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ½ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 4 skiver cheddar
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Del det hakkede oksekød i fire lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Saml burgerne med den øverste del af bollen.Gør det samme med de øvrige, så du får fire i alt.
- Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2584 kJ / 618 kcal
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 34 %
- Fedt: 37 %
- Heraf mættet fedt: 9,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 3 tomater
- 6 salatblade
- ¾ agurk
- ¾ rødløg
- 6 skiver bacon
- 750 g. hakket oksekød
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 6 burgerboller (fuldkorn)
Pynt:
- 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¾ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 6 skiver cheddar
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Trin 1 af 20
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 20
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 3 tomater
- 6 salatblade
- ¾ agurk
- ¾ rødløg
- 6 skiver bacon
- 750 g. hakket oksekød
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 6 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¾ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 6 skiver cheddar
- Trin 3 af 20
Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 3 tomater
- 6 salatblade
- ¾ agurk
- Trin 4 af 20
Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- ¾ rødløg
- Trin 5 af 20
Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Trin 6 af 20
Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Trin 7 af 20
Læg baconskiverne på stegepanden.
- 6 skiver bacon
- Trin 8 af 20
Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Trin 9 af 20
Del det hakkede oksekød i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- 750 g. hakket oksekød
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 10 af 20
Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Trin 11 af 20
Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Trin 12 af 20
Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Trin 13 af 20
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- 6 burgerboller (fuldkorn)
- Trin 14 af 20
Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Burgerdressing
- Trin 15 af 20
Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Trin 16 af 20
Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Trin 17 af 20
Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får seks i alt.
- Trin 18 af 20
Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¾ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- Trin 19 af 20
Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- 6 skiver cheddar
- Trin 20 af 20
Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Monsterburger er den perfekte idé til halloween, når du skal holde en monster fest! Den har skarpe tænder af ost og øjne så store som oliven. En uhyggelig klassisk burger.
TIP: Du kan også bage dine egne burgerboller, find opskriften her
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 tomater
- 6 salatblade
- ¾ agurk
- ¾ rødløg
- 6 skiver bacon
- 750 g. hakket oksekød
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 6 burgerboller (fuldkorn)
- Burgerdressing
Pynt:
- 12 oliven med rød peberpasta (til øjne)
- ¾ agurk (til øjne)
- Tandstikker og træ-grillspyd
- 6 skiver cheddar
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 2 store skarpe knive
- 1 mellem skål
- 2 skærebræt
- 1 rent viskestykke
- 1 brødkniv
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
- 6 tallerkner
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl agurk, tomat og salatblade. Lad salatbladene dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Pil løget og skær tomater, agurker og rødløg i tynde skiver.
- Læg rødløgene i en skål med koldt vand, for at trække den bitre løg-smag ud af løgene.
- Stil en stegepande på kogepladen. Varm den op.
- Læg baconskiverne på stegepanden.
- Steg baconskiverne ved middelvarme, til de er lysebrune og sprøde. Læg køkkenrulle på en tallerken. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på køkkenrullen. Sluk for kogepladen, imens du former bøfferne.
- Del det hakkede oksekød i seks lige store portioner, og form dem til flade bøffer. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du former bøffer.
- Tænd for stegepanden på middelvarme, og vent til panden er varm. Kom bøfferne på stegepanden. Steg bøfferne i cirka 5 minutter, til de er gyldne.
- Vend bøfferne, og steg dem i cirka 5 minutter på den anden side, til de er gyldne og gennemstegte.
- Sluk for kogepladen, og tag bøfferne af stegepanden. Læg dem på en ren tallerken.
- Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen, og skær dem over.
- Kom lidt burgerdressing på bollens nederste del.
- Læg et salatblad og herefter bøffen ovenpå.
- Kom tomat, agurk og rødløg ovenpå bøffen.
- Saml burgerne med den øverste del af bollen. Gør det samme med de øvrige, så du får seks i alt.
- Pynt: Lav øjne ved at skære tykke stykker af agurk, hule dem ud i midten og sætte en oliven ind. Skær et lille stykke af agurken, så øjnene ikke er helt runde. Så ser den mere sur ud. Stik spyd i.
- Skær skarpe tænder i osteskiverne (bøffen må ikke være for varm, når du kommer osten på, så smelter tænderne).
- Forsæt sådan med resten af dine monster-burgers.
-