Minestrone med bacon
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2602 kJ / 622 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Minestronesuppe:
- ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
- ½ løg
- ½ fed hvidløg
- 2 ½ gulerod
- 1 ½ kartoffel
- 1 squash
- 50 g. grønne bønner
- 75 g. bacon i tern
- 1 spsk. olie
- 7 ½ dl. vand
- ½ brik hakkede tomater
- ¼ citron
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 65 g. suppehorn
Persillepesto:
- ½ dl. persille
- ¼ dl. mandler
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 25 g. parmesan
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 2 skiver groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Minestronesuppe:
- ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
- ½ løg
- ½ fed hvidløg
- 2 ½ gulerod
- 1 ½ kartoffel
- ½ squash
- 50 g. grønne bønner
- 75 g. bacon i tern
- 1 spsk. olie
- 7 ½ dl. vand
- ½ brik hakkede tomater
- ¼ citron
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 65 g. suppehorn
Persillepesto:
- ½ dl. persille
- ¼ dl. mandler
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 25 g. parmesan
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 2 skiver groft brød
- Trin 3 af 19
Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
- Trin 4 af 19
Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- ½ fed hvidløg
- Trin 5 af 19
Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- 2 ½ gulerod
- 1 ½ kartoffel
- Trin 6 af 19
Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- ½ squash
- Trin 7 af 19
Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- 50 g. grønne bønner
- Trin 8 af 19
Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- 75 g. bacon i tern
- Trin 9 af 19
Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- 1 spsk. olie
- Trin 10 af 19
Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Trin 11 af 19
Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- 7 ½ dl. vand
- ½ brik hakkede tomater
- Trin 12 af 19
Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Trin 13 af 19
Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¼ citron
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 14 af 19
Pasta: Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Trin 15 af 19
Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- 65 g. fuldkorns-suppehorn
- Trin 16 af 19
Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. persille
- Trin 17 af 19
Pil hvidløg.
- ½ fed hvidløg
- Trin 18 af 19
Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ dl. persille
- ¼ dl. mandler
- ½ dl. olie
- 25 g. parmesan
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 19 af 19
Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
- 2 skiver groft brød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Du skal bruge
Ingredienser
Minestronesuppe:
- ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
- ½ løg
- ½ fed hvidløg
- 2 ½ gulerod
- 1 ½ kartoffel
- ½ squash
- 50 g. grønne bønner
- 75 g. bacon i tern
- 1 spsk. olie
- 7 ½ dl. vand
- ½ brik hakkede tomater
- ¼ citron
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 65 g. suppehorn
Persillepesto:
- ½ dl. persille
- ¼ dl. mandler
- ½ dl. olie
- ½ fed hvidløg
- 25 g. parmesan
- ½ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 2 skiver groft brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Pasta: Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pil hvidløg.
- Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2602 kJ / 622 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 5 gulerødder
- 3 kartofler
- 1 squash
- 100 g. grønne bønner
- 150 g. bacon i tern
- 2 spsk. olie
- 1 ½ l. vand
- 1 brik hakkede tomater
- ½ citron
- 125 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 dl. persille
- ½ dl. mandler
- 1 dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 50 g. parmesan
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 skiver groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Minestronesuppe:
- 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 5 gulerødder
- 3 kartofler
- 1 squash
- 100 g. grønne bønner
- 150 g. bacon i tern
- 2 spsk. olie
- 1 ½ l. vand
- 1 brik hakkede tomater
- ½ citron
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 125 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 dl. persille
- ½ dl. mandler
- 1 dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 50 g. parmesan
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 skiver groft brød
- Trin 3 af 19
Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
- Trin 4 af 19
Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- Trin 5 af 19
Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- 5 gulerødder
- 3 kartofler
- Trin 6 af 19
Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- 1 squash
- Trin 7 af 19
Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- 100 g. grønne bønner
- Trin 8 af 19
Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- 150 g. bacon i tern
- Trin 9 af 19
Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- 2 spsk. olie
- Trin 10 af 19
Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Trin 11 af 19
Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- 1 ½ l. vand
- 1 brik hakkede tomater
- Trin 12 af 19
Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Trin 13 af 19
Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 14 af 19
Pasta: Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Trin 15 af 19
Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- 125 g. fuldkorns-suppehorn
- Trin 16 af 19
Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. persille
- Trin 17 af 19
Pil hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 18 af 19
Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ½ dl. mandler
- 1 dl. olie
- 50 g. parmesan
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 19 af 19
Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
- 4 skiver groft brød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Du skal bruge
Ingredienser
Minestronesuppe:
- 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 5 gulerødder
- 3 kartofler
- 1 squash
- 100 g. grønne bønner
- 150 g. bacon i tern
- 2 spsk. olie
- 1 ½ l. vand
- 1 brik hakkede tomater
- ½ citron
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 125 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 dl. persille
- ½ dl. mandler
- 1 dl. olie
- 1 fed hvidløg
- 50 g. parmesan
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 skiver groft brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Pasta: Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pil hvidløg.
- Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2602 kJ / 622 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 5,8 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Minestronesuppe:
- 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
- 1 ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- 7 ½ gulerod
- 4 ½ kartoffel
- 1 ½ squash
- 150 g. grønne bønner
- 225 g. bacon i tern
- 3 spsk. olie
- 2 ¼ l. vand
- 1 ½ brik hakkede tomater
- ¾ citron
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 190 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 ½ dl. persille
- ¾ dl. mandler
- 1 ½ dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 75 g. parmesan
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 6 skiver groft brød
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 19
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 19
Find alle ingredienserne frem.
Minestronesuppe:
- 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
- 1 ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- 7 ½ gulerod
- 4 ½ kartoffel
- 1 ½ squash
- 150 g. grønne bønner
- 225 g. bacon i tern
- 3 spsk. olie
- 2 ¼ l. vand
- 1 ½ brik hakkede tomater
- ¾ citron
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 190 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 ½ dl. persille
- ¾ dl. mandler
- 1 ½ dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 75 g. parmesan
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 6 skiver groft brød
- Trin 3 af 19
Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
- Trin 4 af 19
Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 5 af 19
Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- 7 ½ gulerod
- 4 ½ kartoffel
- Trin 6 af 19
Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- 1 ½ squash
- Trin 7 af 19
Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- 150 g. grønne bønner
- Trin 8 af 19
Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- 225 g. bacon i tern
- Trin 9 af 19
Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- 3 spsk. olie
- Trin 10 af 19
Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Trin 11 af 19
Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- 2 ¼ l. vand
- 1 ½ brik hakkede tomater
- Trin 12 af 19
Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Trin 13 af 19
Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¾ citron
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 14 af 19
Pasta: Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Trin 15 af 19
Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- 190 g. fuldkorns-suppehorn
- Trin 16 af 19
Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 ½ dl. persille
- Trin 17 af 19
Pil hvidløg.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 18 af 19
Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- ¾ dl. mandler
- 1 ½ dl. olie
- 75 g. parmesan
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 19 af 19
Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
- 6 skiver groft brød
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!
Du skal bruge
Ingredienser
Minestronesuppe:
- 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
- 225 g. bacon i tern
- 3 tsk. salt
- 1 ½ løg
- 1 ½ fed hvidløg
- 7 ½ gulerod
- 4 ½ kartoffel
- 1 ½ squash
- 150 g. grønne bønner
- 3 spsk. olie
- 2 ¼ l. vand
- 1 ½ brik hakkede tomater
- ¾ citron
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 1 ½ tsk. salt
- 190 g. suppehorn
Persillepesto:
- 1 ½ dl. persille
- ¾ dl. mandler
- 1 ½ dl. olie
- 1 ½ fed hvidløg
- 75 g. parmesan
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Tilbehør:
- 6 skiver groft brød
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 decilitermål
- 2 store gryder
- 1 grydeske
- 1 dørslag
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 blender eller minihakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
- Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
- Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
- Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
- Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
- Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
- Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
- Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
- Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Pasta: Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
- Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Pil hvidløg.
- Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
-