Minestrone med bacon

Minestrone med bacon

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

        Energi-indhold pr. portion
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 19

        Find alle ingredienserne frem.

        Minestronesuppe:

        • ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
        • ½ løg
        • ½ fed hvidløg
        • 2 ½ gulerod
        • 1 ½ kartoffel
        • ½ squash
        • 50 g. grønne bønner
        • 75 g. bacon i tern
        • 1 spsk. olie
        • 7 ½ dl. vand
        • ½ brik hakkede tomater
        • ¼ citron
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 65 g. fuldkorns-suppehorn

        Persillepesto:

        • ½ dl. persille
        • ¼ dl. mandler
        • ½ dl. olie
        • ½ fed hvidløg
        • 25 g. parmesan
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Tilbehør:

        • 2 skiver groft brød
      • Trin 3 af 19

        Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

        • ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
      • Trin 4 af 19

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • ½ fed hvidløg
      • Trin 5 af 19

        Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.

        • 2 ½ gulerod
        • 1 ½ kartoffel
      • Trin 6 af 19

        Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.

        • ½ squash
      • Trin 7 af 19

        Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.

        • 50 g. grønne bønner
      • Trin 8 af 19

        Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.

        • 75 g. bacon i tern
      • Trin 9 af 19

        Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 10 af 19

        Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.

      • Trin 11 af 19

        Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.

        • 7 ½ dl. vand
        • ½ brik hakkede tomater
      • Trin 12 af 19

        Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.

      • Trin 13 af 19

        Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 14 af 19

        Pasta: Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

      • Trin 15 af 19

        Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.

        • 65 g. fuldkorns-suppehorn
      • Trin 16 af 19

        Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. persille
      • Trin 17 af 19

        Pil hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 18 af 19

        Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ dl. persille
        • ¼ dl. mandler
        • ½ dl. olie
        • 25 g. parmesan
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 19 af 19

        Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.

        • 2 skiver groft brød
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Minestronesuppe:

          • ½ brik butterbeans/limabønner (115 g.)
          • ½ løg
          • ½ fed hvidløg
          • 2 ½ gulerod
          • 1 ½ kartoffel
          • ½ squash
          • 50 g. grønne bønner
          • 75 g. bacon i tern
          • 1 spsk. olie
          • 7 ½ dl. vand
          • ½ brik hakkede tomater
          • ¼ citron
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 65 g. fuldkorns-suppehorn

          Persillepesto:

          • ½ dl. persille
          • ¼ dl. mandler
          • ½ dl. olie
          • ½ fed hvidløg
          • 25 g. parmesan
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • 2 skiver groft brød

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 2 store gryder
          • 1 grydeske
          • 1 dørslag
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 citruspresser
          • 1 lille skål
          • 1 blender eller minihakker

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
          4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          5. Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
          6. Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
          7. Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
          8. Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
          9. Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
          10. Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
          11. Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
          12. Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
          13. Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          14. Pasta: Kom vand og ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
          15. Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
          16. Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          17. Pil hvidløg.
          18. Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          19. Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

            Energi-indhold pr. portion
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 19

            Find alle ingredienserne frem.

            Minestronesuppe:

            • 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
            • 1 løg
            • 1 fed hvidløg
            • 5 gulerødder
            • 3 kartofler
            • 1 squash
            • 100 g. grønne bønner
            • 150 g. bacon i tern
            • 2 spsk. olie
            • 1 ½ l. vand
            • 1 brik hakkede tomater
            • ½ citron
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 125 g. fuldkorns-suppehorn

            Persillepesto:

            • 1 dl. persille
            • ½ dl. mandler
            • 1 dl. olie
            • 1 fed hvidløg
            • 50 g. parmesan
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • 4 skiver groft brød
          • Trin 3 af 19

            Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

            • 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
          • Trin 4 af 19

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 1 fed hvidløg
          • Trin 5 af 19

            Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.

            • 5 gulerødder
            • 3 kartofler
          • Trin 6 af 19

            Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.

            • 1 squash
          • Trin 7 af 19

            Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.

            • 100 g. grønne bønner
          • Trin 8 af 19

            Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.

            • 150 g. bacon i tern
          • Trin 9 af 19

            Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 10 af 19

            Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.

          • Trin 11 af 19

            Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.

            • 1 ½ l. vand
            • 1 brik hakkede tomater
          • Trin 12 af 19

            Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.

          • Trin 13 af 19

            Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 14 af 19

            Pasta: Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

          • Trin 15 af 19

            Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.

            • 125 g. fuldkorns-suppehorn
          • Trin 16 af 19

            Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl. persille
          • Trin 17 af 19

            Pil hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 18 af 19

            Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ½ dl. mandler
            • 1 dl. olie
            • 50 g. parmesan
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 19 af 19

            Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.

            • 4 skiver groft brød
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Minestronesuppe:

              • 1 brik butterbeans/limabønner (230 g.)
              • 1 løg
              • 1 fed hvidløg
              • 5 gulerødder
              • 3 kartofler
              • 1 squash
              • 100 g. grønne bønner
              • 150 g. bacon i tern
              • 2 spsk. olie
              • 1 ½ l. vand
              • 1 brik hakkede tomater
              • ½ citron
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 125 g. fuldkorns-suppehorn

              Persillepesto:

              • 1 dl. persille
              • ½ dl. mandler
              • 1 dl. olie
              • 1 fed hvidløg
              • 50 g. parmesan
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 4 skiver groft brød

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 2 store gryder
              • 1 grydeske
              • 1 dørslag
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 citruspresser
              • 1 lille skål
              • 1 blender eller minihakker

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
              4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              5. Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
              6. Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
              7. Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
              8. Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
              9. Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
              10. Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
              11. Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
              12. Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
              13. Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              14. Pasta: Kom vand og 1 teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
              15. Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
              16. Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              17. Pil hvidløg.
              18. Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              19. Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

                Energi-indhold pr. portion
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 19

                Find alle ingredienserne frem.

                Minestronesuppe:

                • 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
                • 1 ½ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 7 ½ gulerod
                • 4 ½ kartoffel
                • 1 ½ squash
                • 150 g. grønne bønner
                • 225 g. bacon i tern
                • 3 spsk. olie
                • 2 ¼ l. vand
                • 1 ½ brik hakkede tomater
                • ¾ citron
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 190 g. fuldkorns-suppehorn

                Persillepesto:

                • 1 ½ dl. persille
                • ¾ dl. mandler
                • 1 ½ dl. olie
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 75 g. parmesan
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Tilbehør:

                • 6 skiver groft brød
              • Trin 3 af 19

                Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.

                • 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
              • Trin 4 af 19

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 5 af 19

                Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.

                • 7 ½ gulerod
                • 4 ½ kartoffel
              • Trin 6 af 19

                Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.

                • 1 ½ squash
              • Trin 7 af 19

                Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.

                • 150 g. grønne bønner
              • Trin 8 af 19

                Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.

                • 225 g. bacon i tern
              • Trin 9 af 19

                Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 10 af 19

                Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.

              • Trin 11 af 19

                Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.

                • 2 ¼ l. vand
                • 1 ½ brik hakkede tomater
              • Trin 12 af 19

                Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.

              • Trin 13 af 19

                Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 14 af 19

                Pasta: Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

              • Trin 15 af 19

                Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.

                • 190 g. fuldkorns-suppehorn
              • Trin 16 af 19

                Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl. persille
              • Trin 17 af 19

                Pil hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 18 af 19

                Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¾ dl. mandler
                • 1 ½ dl. olie
                • 75 g. parmesan
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 19 af 19

                Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.

                • 6 skiver groft brød
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Den ultimative, lækre opskrift på suppe. Punktum. Mere er der ikke at sige om det. Du vil elske den!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Minestronesuppe:

                  • 1 ½ brik butterbeans/limabønner (345 g.)
                  • 225 g. bacon i tern
                  • 3 tsk. salt
                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 7 ½ gulerod
                  • 4 ½ kartoffel
                  • 1 ½ squash
                  • 150 g. grønne bønner
                  • 3 spsk. olie
                  • 2 ¼ l. vand
                  • 1 ½ brik hakkede tomater
                  • ¾ citron
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 190 g. fuldkorns-suppehorn

                  Persillepesto:

                  • 1 ½ dl. persille
                  • ¾ dl. mandler
                  • 1 ½ dl. olie
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 75 g. parmesan
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tilbehør:

                  • 6 skiver groft brød

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 2 store gryder
                  • 1 grydeske
                  • 1 dørslag
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 1 lille skål
                  • 1 blender eller minihakker

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Minestronesuppe: Klip brikken med butterbeans op over vasken med en saks. Hæld bønnerne i et dørslag i vasken. Skyl dem med koldt vand.
                  4. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  5. Skræl gulerødder og kartofler, og halver dem på langs. Læg dem med skærefladen nedad, og skær dem igennem på langs endnu en gang. Vend grøntsagerne 90 grader, og skær dem i tern.
                  6. Skyl squashen, og halver den på langs. Læg den med skærefladen nedad, og skær den igennem på langs endnu en gang. Skær den igennem nogle gange, så du får stænger på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Vend stængerne 90 grader, og skær dem i tern.
                  7. Skyl de grønne bønner, og snit dem i stykker på cirka 1 ½ centimeter.
                  8. Varm en stor gryde op ved medium varme. Kom bacon i den varme gryde, og lad det stege i cirka 3 minutter.
                  9. Kom olie i gryden, tilsæt løg, hvidløg og gulerødder i gryden, og lad dem stege til de begynder at tage farve.
                  10. Kom kartofler, squash og grønne bønner i gryden, og lad dem stege videre i 5 minutter.
                  11. Kom vand og hakkede tomater i gryden, og lad suppen koge i cirka 15 minutter.
                  12. Kom butterbeans i gryden, og lad dem koge videre i 5 minutter. Rør ofte i gryden, så det ikke brænder på.
                  13. Skær citronen over, og pres saften af den. Smag suppen til med citronsaft, salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  14. Pasta: Kom vand og 1 ½ teske salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
                  15. Når vandet koger, så tilsæt suppehorn. Kog suppehornene, som det står på pakken. Når pastaen er færdig, så hæld den i et dørslag, som står i håndvasken, og lad pastaen dryppe af.
                  16. Persillepesto: Kom vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  17. Pil hvidløg.
                  18. Kom mandler i en lille blender eller minihakker, og hak dem fint. Tilsæt persille, olie, hvidløg, parmesan, salt og peber. Blendt det hele til en pesto. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  19. Kom suppehornene i suppen, og server med groft brød og pesto til.