Mexicanske tacos

Mexicanske tacos

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        GoCook til verdens ende:

        Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

        I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

        Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 668 kJ / 160 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 43 %
        • Fedt: 50 %
        • Heraf mættet fedt: 1,7 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 21

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 21

        Mål alle ingredienserne af.

        Majspandekager:

        • Ca. 1 dl. kogende vand
        • ½ dl. hvedemel
        • ½ dl. majsmel
        • ¼ tsk. salt

        Rå tomatsalsa:

        • 1 ½ store tomater
        • ½ forårsløg
        • ½ tsk. olie
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Guacamole:

        • 1 avocado
        • ½ fed hvidløg
        • ¼-½ lime
        • 1 ½ spsk. cremefraiche
        • ½ knivspids salt
        • ¼ tsk. spidskommen

        Tilbehør:

        • Evt. ½-1 stegt kyllingefilet
        • Frisk koriander til pynt
      • Trin 3 af 21

        Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.

        • Ca. 1 dl. kogende vand
        • ½ dl. hvedemel
        • ½ dl. majsmel
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 4 af 21

        Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.

      • Trin 5 af 21

        Del dejen i 3-4 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.

      • Trin 6 af 21

        Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.

      • Trin 7 af 21

        Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.

      • Trin 8 af 21

        Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.

      • Trin 9 af 21

        Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.

        • 1 ½ store tomater
        • ½ forårsløg
      • Trin 10 af 21

        Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.

      • Trin 11 af 21

        Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.

      • Trin 12 af 21

        Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.

        • ½ tsk. olie
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 13 af 21

        Guacamole: Del avocadoen, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 14 af 21

        Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

      • Trin 15 af 21

        Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 16 af 21

        Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.

        • ¼-½ lime
      • Trin 17 af 21

        Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

      • Trin 18 af 21

        Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.

        • 1 ½ spsk. cremefraiche
        • ½ knivspids salt
        • ¼ tsk. spidskommen
      • Trin 19 af 21

        Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.

      • Trin 20 af 21

        Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.

      • Trin 21 af 21

        Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.

        • Evt. ½-1 stegt kyllingefilet
        • Frisk koriander til pynt
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        GoCook til verdens ende:

        Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

        I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

        Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Majspandekager:

          • Ca. 1 dl. kogende vand
          • ½ dl. hvedemel
          • ½ dl. majsmel
          • ¼ tsk. salt

          Rå tomatsalsa:

          • 1 ½ store tomater
          • ½ forårsløg
          • ½ tsk. olie
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Guacamole:

          • 1 avocado
          • ½ fed hvidløg
          • ¼-½ lime
          • 1 ½ spsk. cremefraiche
          • ½ knivspids salt
          • ¼ tsk. spidskommen

          Tilbehør:

          • Evt. ½-1 stegt kyllingefilet
          • Frisk koriander til pynt


          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 elkedel
          • 1 stor skål
          • 2 gafler
          • 1 kagerulle
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 tallerken
          • 1 rent viskestykke
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 små skåle
          • 1 hvidløgspresser
             

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.
          4. Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.
          5. Del dejen i 3-4 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.
          6. Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.
          7. Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.
          8. Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.
          9. Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.
          10. Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.
          11. Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.
          12. Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.
          13. Guacamole: Del avocadoen, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          14. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
          15. Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.
          16. Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.
          17. Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
          18. Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.
          19. Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.
          20. Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.
          21. Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            GoCook til verdens ende:

            Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

            I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

            Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 668 kJ / 160 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 43 %
            • Fedt: 50 %
            • Heraf mættet fedt: 1,7 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 21

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 21

            Mål alle ingredienserne af.

            Majspandekager:

            • Ca. 2 dl. kogende vand
            • 1 dl. hvedemel
            • 1 dl. majsmel
            • ½ tsk. salt

            Rå tomatsalsa:

            • 3 store tomater
            • 1 forårsløg
            • 1 tsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Guacamole:

            • 2 avocadoer
            • 1 fed hvidløg
            • ½-1 lime
            • 3 spsk. cremefraiche
            • ½ tsk. spidskommen
            • 1 knivspids salt

            Tilbehør:

            • Evt. 1-2 stegte kyllingefileter
            • Pynt med frisk koriander
          • Trin 3 af 21

            Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.

            • Ca. 2 dl. kogende vand
            • 1 dl. hvedemel
            • 1 dl. majsmel
            • ½ tsk. salt
          • Trin 4 af 21

            Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.

          • Trin 5 af 21

            Del dejen i 7-8 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.

          • Trin 6 af 21

            Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.

          • Trin 7 af 21

            Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.

          • Trin 8 af 21

            Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.

          • Trin 9 af 21

            Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.

            • 3 store tomater
            • 1 forårsløg
          • Trin 10 af 21

            Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.

          • Trin 11 af 21

            Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.

          • Trin 12 af 21

            Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.

            • 1 tsk. olie
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 21

            Guacamole: Del avocadoerne, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 14 af 21

            Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

          • Trin 15 af 21

            Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 16 af 21

            Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.

            • ½-1 lime
          • Trin 17 af 21

            Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

          • Trin 18 af 21

            Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.

            • 3 spsk. cremefraiche
            • 1 knivspids salt
            • ½ tsk. spidskommen
          • Trin 19 af 21

            Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.

          • Trin 20 af 21

            Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.

          • Trin 21 af 21

            Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.

            • Evt. 1-2 stegte kyllingefileter
            • Pynt med frisk koriander
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            GoCook til verdens ende:

            Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

            I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

            Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Majspandekager:

              • Ca. 2 dl. kogende vand
              • 1 dl. hvedemel
              • 1 dl. majsmel
              • ½ tsk. salt

              Rå tomatsalsa:

              • 3 store tomater
              • 1 forårsløg
              • 1 tsk. olie
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Guacamole:

              • 2 avocadoer
              • 1 fed hvidløg
              • ½-1 lime
              • 3 spsk. cremefraiche
              • ½ tsk. spidskommen
              • 1 knivspids salt

              Tilbehør:

              • Evt. 1-2 stegte kyllingefileter
              • Pynt med frisk koriander

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 elkedel
              • 1 stor skål
              • 2 gafler
              • 1 kagerulle
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 tallerken
              • 1 rent viskestykke
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 små skåle
              • 1 hvidløgspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.
              4. Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.
              5. Del dejen i 7-8 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.
              6. Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.
              7. Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.
              8. Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.
              9. Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.
              10. Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.
              11. Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.
              12. Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.
              13. Guacamole: Del avocadoerne, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              14. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
              15. Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.
              16. Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.
              17. Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
              18. Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.
              19. Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.
              20. Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.
              21. Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                GoCook til verdens ende:

                Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

                I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

                Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 668 kJ / 160 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 43 %
                • Fedt: 50 %
                • Heraf mættet fedt: 1,7 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 21

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 21

                Mål alle ingredienserne af.

                Majspandekager:

                • Ca. 3 dl. kogende vand
                • 1 ½ dl. hvedemel
                • 1 ½ dl. majsmel
                • ¾ tsk. salt

                Rå tomatsalsa:

                • 4 ½ store tomater
                • 1 ½ forårsløg
                • 1 ½ tsk. olie
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Guacamole:

                • 3 avocadoer
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾-1 ½ lime
                • 4 ½ spsk. cremefraiche
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ knivspids salt

                Tilbehør:

                • Evt. 1 ½-3 stegte kyllingefileter
                • Frisk koriander til pynt
              • Trin 3 af 21

                Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.

                • Ca. 3 dl. kogende vand
                • 1 ½ dl. hvedemel
                • 1 ½ dl. majsmel
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 4 af 21

                Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.

              • Trin 5 af 21

                Del dejen i 10-12 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.

              • Trin 6 af 21

                Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.

              • Trin 7 af 21

                Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.

              • Trin 8 af 21

                Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.

              • Trin 9 af 21

                Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.

                • 4 ½ store tomater
                • 1 ½ forårsløg
              • Trin 10 af 21

                Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.

              • Trin 11 af 21

                Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.

              • Trin 12 af 21

                Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.

                • 1 ½ tsk. olie
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 21

                Guacamole: Del avocadoerne, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 14 af 21

                Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.

              • Trin 15 af 21

                Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 16 af 21

                Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.

                • ¾-1 ½ lime
              • Trin 17 af 21

                Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

              • Trin 18 af 21

                Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.

                • 4 ½ spsk. cremefraiche
                • ¾ tsk. spidskommen
                • 1 ½ knivspids salt
              • Trin 19 af 21

                Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.

              • Trin 20 af 21

                Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.

              • Trin 21 af 21

                Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.

                • Evt. 1 ½-3 stegte kyllingefileter
                • Frisk koriander til pynt
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                GoCook til verdens ende:

                Madnørd og GoCook-ambassadør Mikkel er taget på en madrejse rundt i hele verden, for at finde spændende retter og krydderier fra forskellige lande.

                I Mexico spiste Mikkel rigtig mange tacos. Det er bløde majspandekager, med forskelligt fyld, som man spiser med fingrene. Disse mexicanske tacos er med hjemmelavet guacamole og tomatsalsa. Du kan eventuelt toppe med stegt kylling. Tip: Du kan også købe de hårde taco-skaller i supermarkedet.

                Opskriften giver cirka 2 tacos pr. person.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Majspandekager:

                  • Ca. 3 dl. kogende vand
                  • 1 ½ dl. hvedemel
                  • 1 ½ dl. majsmel
                  • ¾ tsk. salt

                  Rå tomatsalsa:

                  • 4 ½ store tomater
                  • 1 ½ forårsløg
                  • 1 ½ tsk. olie
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Guacamole:

                  • 3 avocadoer
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾-1 ½ lime
                  • 4 ½ spsk. cremefraiche
                  • ¾ tsk. spidskommen
                  • 1 ½ knivspids salt

                  Tilbehør:

                  • Evt. 1 ½-3 stegte kyllingefileter
                  • Frisk koriander til pynt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 elkedel
                  • 1 stor skål
                  • 2 gafler
                  • 1 kagerulle
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 tallerken
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 små skåle
                  • 1 hvidløgspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Majspandekager: Kog vand i en elkedel. Tag en skål, og kom hvedemel, majsmel, salt og kogende vand i.
                  4. Bland dejen sammen med en gaffel. Når du ikke kan røre mere, så brug hænderne. Det kan godt være lidt varmt. Ælt dejen godt sammen.
                  5. Del dejen i 10-12 lige store klumper, og tril dem til kugler på bordet.
                  6. Kom lidt mel på bordet. Tag en kagerulle, og rul kuglerne ud. Pres ikke for hårdt, og sørg hele tiden for, at der er mel under og over dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.
                  7. Varm en stegepande op. Når den er varm, lægger du en majspandekage på. Lad den bage i 1-2 minutter. Vend majspandekagen, og bag den 1-2 minutter på den anden side.
                  8. Vend majspandekagen ud på en tallerken, og dæk den til med et rent viskestykke. Bag resten af majspandekagerne på samme måde.
                  9. Rå tomatsalsa: Skyl tomater og forårsløg godt.
                  10. Skær tomaterne i små terninger på cirka ½ x ½ centimeter. Kom dem op i en lille skål.
                  11. Snit forårsløget fint, og kom det op i skålen til tomaterne.
                  12. Tilsæt olie, salt og peber. Smag tomatsalsaen til, så den er, som du synes, at den skal være.
                  13. Guacamole: Del avocadoerne, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  14. Skrab avocadokødet ud med en ske. Kom det i en skål.
                  15. Pil hvidløgsfeddet. Pres det ned i skålen med hvidløgspresseren.
                  16. Skær limefrugten midt over, og pres saften ned i skålen.
                  17. Mos avocado-blandingen med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
                  18. Kom cremefraiche, salt og spidskommen i skålen, og rør rundt.
                  19. Smag guacamolen til. Hvis der mangler smag, så tilsæt mere salt, spidskommen eller lime.
                  20. Fordel guacamole og salsa på majspandekagerne. Tag salsaen med en gaffel, for at undgå at få for meget væske med.
                  21. Pynt eventuelt med stegt kyllingebryst og frisk koriander.