Mexicansk hvedetortilla med fyld

Mexicansk hvedetortilla med fyld

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

        Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1611 kJ / 385 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 30 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 26

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 26

        Find alle ingredisenserne frem.

        Marineret kødfyld:

        • 250 g. kyllingebryst
        • ½ chili
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. stødt koriander
        • ½ tsk. stødt spidskommen
        • ½ tsk. salt
        • ½ lime

        Dressing:

        • 1 dl. persille
        • ½ fed hvidløg
        • ¼ l. yoghurt naturel
        • ¼ citron
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

        Grøntsagsfyld:

        • 1 avocado
        • ¼ citron
        • 50 g. salathoved
        • ¼ agurk
        • 2 dl. vand
        • 1 tsk. salt
        • 125 g. frosne grønne bønner
        • 1 dl. frosne majs

        Tilbehør:

        • 4 tortillas  
        • ½ glas salsa
      • Trin 3 af 26

        Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.

        • 250 g. kyllingebryst
      • Trin 4 af 26

        Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

        • ½ chili
      • Trin 5 af 26

        Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.

        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. stødt koriander
        • ½ tsk. stødt spidskommen
        • ½ tsk. salt
      • Trin 6 af 26

        Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.

        • ½ lime
      • Trin 7 af 26

        Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

      • Trin 8 af 26

        Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.

      • Trin 9 af 26

        Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

        • 1 dl. persille
      • Trin 10 af 26

        Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 11 af 26

        Pres saften fra citronen ned i en stor skål.

        • ¼ citron
      • Trin 12 af 26

        Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ¼ l. yoghurt naturel
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 13 af 26

        Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.

      • Trin 14 af 26

        Grøntsagsfyld: Skær avocadoen over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 15 af 26

        Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.

      • Trin 16 af 26

        Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.

        • ¼ citron
      • Trin 17 af 26

        Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.

        • 50 g. salathoved
      • Trin 18 af 26

        Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.

        • ¼ agurk
      • Trin 19 af 26

        Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

        • 2 dl. vand
        • 1 tsk. salt
      • Trin 20 af 26

        Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.

        • 125 g. frosne grønne bønner
      • Trin 21 af 26

        Hæld bønner og kogende vand ned i et dørslag i vasken, og hæld koldt vand over dem. Lad bønnerne dryppe af på et viskestykke. Skær dem i mindre stykker, og læg dem på fadet.

      • Trin 22 af 26

        Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.

      • Trin 23 af 26

        Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.

        • 1 dl. frosne majs
      • Trin 24 af 26

        Marineret kødfyld – fortsat: Kom ½ spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.

      • Trin 25 af 26

        Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.

      • Trin 26 af 26

        Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.

        • 4 tortillas  
        • ½ glas salsa
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Marineret kødfyld:

          • 250 g. kyllingebryst
          • ½ chili
          • ½ spsk. olie
          • ½ tsk. stødt koriander
          • ½ tsk. stødt spidskommen
          • ½ tsk. salt
          • ½ lime

          Dressing:

          • 1 dl. persille
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ l. yoghurt naturel
          • ¼ citron
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Grøntsagsfyld:

          • 1 avocado
          • ¼ citron
          • 50 g. salathoved
          • ¼ agurk
          • 2 dl. vand
          • 1 tsk. salt
          • 125 g. frosne grønne bønner
          • 1 dl. frosne majs

          Tilbehør:

          • 4 tortillas  
          • ½ glas salsa

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 frysepose
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 lille skål
          • 1 rivejern
          • 1 citruspresser
          • 1 stor skål
          • 1 lille gryde
          • 1 dørslag
          • 1 viskestykke
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredisenserne frem.
          3. Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.
          4. Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
          5. Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.
          6. Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.
          7. Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          8. Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.
          9. Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
          10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          11. Pres saften fra citronen ned i en stor skål.
          12. Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          13. Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.
          14. Grøntsagsfyld: Skær avocadoen over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          15. Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.
          16. Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.
          17. Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.
          18. Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.
          19. Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
          20. Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.
          21. Hæld bønner og kogende vand ned i et dørslag i vasken, og hæld koldt vand over dem. Lad bønnerne dryppe af på et viskestykke. Skær dem i mindre stykker, og læg dem på fadet.
          22. Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.
          23. Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.
          24. Marineret kødfyld – fortsat: Kom ½ spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.
          25. Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.
          26. Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

            Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1611 kJ / 385 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 30 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 25

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 25

            Find alle ingredisenserne frem.

            Marineret kødfyld:

            • 500 g. kyllingebryst
            • 1 chili
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. stødt koriander
            • 1 tsk. stødt spidskommen
            • 1 tsk. salt
            • 1 lime

            Dressing:

            • 2 dl. persille
            • 1 fed hvidløg
            • ½ l. yoghurt naturel
            • ½ citron
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Grøntsagsfyld:

            • 2 avocadoer
            • ½ citron
            • ¼ salathoved
            • ½ agurk
            • 4 dl. vand
            • 2 tsk. salt
            • 250 g. frosne grønne bønner
            • 2 dl. frosne majs

            Tilbehør:

            • 8 tortillas  
            • 1 glas salsa
          • Trin 3 af 25

            Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.

            • 500 g. kyllingebryst
          • Trin 4 af 25

            Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

            • 1 chili
          • Trin 5 af 25

            Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.

            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. stødt koriander
            • 1 tsk. stødt spidskommen
            • 1 tsk. salt
          • Trin 6 af 25

            Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.

            • 1 lime
          • Trin 7 af 25

            Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

          • Trin 8 af 25

            Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.

          • Trin 9 af 25

            Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

            • 2 dl. persille
          • Trin 10 af 25

            Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 11 af 25

            Pres saften fra citronen ned i en stor skål.

            • ½ citron
          • Trin 12 af 25

            Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ½ l. yoghurt naturel
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 25

            Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.

          • Trin 14 af 25

            Grøntsagsfyld: Skær avocadoen over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 15 af 25

            Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.

          • Trin 16 af 25

            Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.

            • ½ citron
          • Trin 17 af 25

            Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.

            • ¼ salathoved
          • Trin 18 af 25

            Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.

            • ½ agurk
          • Trin 19 af 25

            Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

            • 4 dl. vand
            • 2 tsk. salt
               
          • Trin 20 af 25

            Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.

            • 250 g. frosne grønne bønner
          • Trin 21 af 25

            Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.

          • Trin 22 af 25

            Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.

            • 2 dl. frosne majs
          • Trin 23 af 25

            Marineret kødfyld – fortsat: Kom 1 spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.

          • Trin 24 af 25

            Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.

          • Trin 25 af 25

            Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.

            • 8 tortillas  
            • 1 glas salsa
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Marineret kødfyld:

              • 500 g. kyllingebryst
              • 1 chili
              • 1 spsk. olie
              • 1 tsk. stødt koriander
              • 1 tsk. stødt spidskommen
              • 1 tsk. salt
              • 1 lime

              Dressing:

              • 2 dl. persille
              • 1 fed hvidløg
              • ½ l. yoghurt naturel
              • ½ citron
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Grøntsagsfyld:

              • 2 avocadoer
              • ½ citron
              • ¼ salathoved
              • ½ agurk
              • 4 dl. vand
              • 2 tsk. salt
              • 250 g. frosne grønne bønner
              • 2 dl. frosne majs

              Tilbehør:

              • 8 tortillas  
              • 1 glas salsa

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 frysepose
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 lille skål
              • 1 rivejern
              • 1 citruspresser
              • 1 stor skål
              • 1 lille gryde
              • 1 dørslag
              • 1 viskestykke
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredisenserne frem.
              3. Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.
              4. Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
              5. Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.
              6. Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.
              7. Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              8. Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.
              9. Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
              10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              11. Pres saften fra citronen ned i en stor skål.
              12. Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              13. Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.
              14. Grøntsagsfyld: Skær avocadoen over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              15. Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.
              16. Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.
              17. Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.
              18. Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.
              19. Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
              20. Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.
              21. Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.
              22. Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.
              23. Marineret kødfyld – fortsat: Kom 1 spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.
              24. Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.
              25. Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

                Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1611 kJ / 385 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 30 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 26

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 26

                Find alle ingredisenserne frem.

                Marineret kødfyld:

                • 750 g. kyllingebryst
                • 1 ½ chili
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. stødt koriander
                • 1 ½ tsk. stødt spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ lime

                Dressing:

                • 3 dl. persille
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ l. yoghurt naturel
                • ¾ citron
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Grøntsagsfyld:

                • 3 avocadoer
                • ¾ citron
                • ½ salathoved
                • ¾ agurk
                • 6 dl. vand
                • 3 tsk. salt
                • 375 g. frosne grønne bønner
                • 3 dl. frosne majs

                Tilbehør:

                • 12 tortillas  
                • 1 ½ glas salsa
              • Trin 3 af 26

                Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.

                • 750 g. kyllingebryst
              • Trin 4 af 26

                Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.

                • 1 ½ chili
              • Trin 5 af 26

                Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. stødt koriander
                • 1 ½ tsk. stødt spidskommen
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 6 af 26

                Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.

                • 1 ½ lime
              • Trin 7 af 26

                Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

              • Trin 8 af 26

                Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.

              • Trin 9 af 26

                Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.

                • 3 dl. persille
              • Trin 10 af 26

                Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 11 af 26

                Pres saften fra citronen ned i en stor skål.

                • ¾ citron
              • Trin 12 af 26

                Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¾ l. yoghurt naturel
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 26

                Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.

              • Trin 14 af 26

                Grøntsagsfyld: Skær avocadoerne over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 15 af 26

                Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.

              • Trin 16 af 26

                Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.

                • ¾ citron
              • Trin 17 af 26

                Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.

                • ½ salathoved
              • Trin 18 af 26

                Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.

                • ¾ agurk
              • Trin 19 af 26

                Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

                • 6 dl. vand
                • 3 tsk. salt
              • Trin 20 af 26

                Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.

                • 375 g. frosne grønne bønner
              • Trin 21 af 26

                Hæld bønner og kogende vand ned i et dørslag i vasken, og hæld koldt vand over dem. Lad bønnerne dryppe af på et viskestykke. Skær dem i mindre stykker, og læg dem på fadet.

              • Trin 22 af 26

                Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.

              • Trin 23 af 26

                Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.

                • 3 dl. frosne majs
              • Trin 24 af 26

                Marineret kødfyld – fortsat: Kom 1 ½ spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.

              • Trin 25 af 26

                Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.

              • Trin 26 af 26

                Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.

                • 12 tortillas  
                • 1 ½ glas salsa
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Wraps, tortillas, livret - du bestemmer. Men vi lover dig, at den her ret kan du lide. Ellers må du jo komme efter os ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Marineret kødfyld:

                  • 750 g. kyllingebryst
                  • 1 ½ chili
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. stødt koriander
                  • 1 ½ tsk. stødt spidskommen
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ lime

                  Dressing:

                  • 3 dl. persille
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ l. yoghurt naturel
                  • ¾ citron
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Grøntsagsfyld:

                  • 3 avocadoer
                  • ¾ citron
                  • ½ salathoved
                  • ¾ agurk
                  • 6 dl. vand
                  • 3 tsk. salt
                  • 375 g. frosne grønne bønner
                  • 3 dl. frosne majs

                  Tilbehør:

                  • 12 tortillas  
                  • 1 ½ glas salsa

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 frysepose
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 lille skål
                  • 1 rivejern
                  • 1 citruspresser
                  • 1 stor skål
                  • 1 lille gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 viskestykke
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredisenserne frem.
                  3. Marineret kødfyld: Skær kyllingen i strimler. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Kom strimlerne i en frysepose.
                  4. Skyl chilien. Skær den over, og fjern frøene. Hak chilien groft. Vask hænder, når du har rørt ved chili.
                  5. Kom olie, chili, koriander, spidskommen og salt i en lille skål.
                  6. Vask limen. Riv skallen af limen på den fine side af et rivejern. Klik på videoen og se, hvordan du river skal af en lime.
                  7. Pres saften fra limen, og kom det op i skålen med olie-blandingen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  8. Kom marinaden i fryseposen med kyllingestykkerne. Bland marinaden med kyllingestykkerne, så marinaden fordeler sig på alle kyllingestykkerne. Kom fryseposen i køleskabet.
                  9. Dressing: Kom vand i en stor skål, og skyl persille i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter. Hak persillen fint.
                  10. Pil, og hak hvidløget. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  11. Pres saften fra citronen ned i en stor skål.
                  12. Kom yoghurt, persille og hvidløg ned i skålen. Bland godt. Smag til med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  13. Sæt dressingen i køleskabet, til du skal bruge den.
                  14. Grøntsagsfyld: Skær avocadoerne over med en skarp kniv, og vrid de to halvdele fra hinanden. Fjern stenen, og skrab avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  15. Skær avocadokødet i skiver. Læg dem på et fad.
                  16. Pres saften fra citronen, og hæld den over avocadoen, så den ikke bliver brun.
                  17. Halver salathovedet, og læg det med skærefladen nedad på skærebrættet. Skær salaten i meget fine strimler. Læg salat-strimlerne på fadet.
                  18. Skyl agurken, og skær den i tern. Læg dem på fadet med salat.
                  19. Kom vand og salt i en lille gryde, læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
                  20. Kom de grønne bønner i det kogende vand, og kog dem i cirka 3 minutter.
                  21. Hæld bønner og kogende vand ned i et dørslag i vasken, og hæld koldt vand over dem. Lad bønnerne dryppe af på et viskestykke. Skær dem i mindre stykker, og læg dem på fadet.
                  22. Kom cirka 3 deciliter vand i gryden, og bring vandet i kog.
                  23. Kom majsene i en stor skål, og hæld kogende vand over. Lad dem stå i cirka 1 minut. Hæld majsene og det kogende vand ned i et dørslag i vasken og hæld koldt vand over. Lad majsene dryppe af på et viskestykke. Læg til slut majsene på fadet.
                  24. Marineret kødfyld – fortsat: Kom 1 ½ spiseske olie på stegepanden, og varm den op ved medium varme.
                  25. Kom den marinerede kylling på den varme stegepande. Steg i 4-5 minutter, til kyllingen er gennemstegt. Vend ofte stykkerne.
                  26. Server kylling med salaten og varme tortillas og salsa til.