Mathias' japanske sushi

Mathias' japanske sushi

hard
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

        Denne portion giver 2 ruller - eller cirka 16 stykker sushi.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1915 kJ / 458 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 32 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 20

        Find alle ingredienserne frem.

        Ris og marinade:

        • 125 g. sushi-ris
        • 1 spsk. risvinseddike
        • 1 spsk. sukker
        • ½ tsk. salt

        Fyld:

        • ¼ agurk
        • ½ avocado
        • 1 ½ skiver røget laks eller 75 g. rejer
        • 1 ½-2 stykker sushi-tang (Nori tang)
        • Evt. ¼ pk. flødeost
        • Evt. ¼ tsk. wasabi

        Tilbehør:

        • Wasabi
        • Soja
        • Syltet ingefær
      • Trin 3 af 20

        Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.

        • 125 g. sushi-ris
      • Trin 4 af 20

        Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.

      • Trin 5 af 20

        Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.

      • Trin 6 af 20

        Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.

        • 1 spsk. risvinseddike
        • 1 spsk. sukker
        • ½ tsk. salt
      • Trin 7 af 20

        Hæld risene i et fad.

      • Trin 8 af 20

        Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.

      • Trin 9 af 20

        Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.

        • ¼ agurk
      • Trin 10 af 20

        Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.

        • ½ avocado
      • Trin 11 af 20

        Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.

        • Evt. ¼ pk. flødeost
        • Evt. ¼ tsk. wasabi
      • Trin 12 af 20

        Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.

        • 1 ½ skiver røget laks eller 75 g. rejer
      • Trin 13 af 20

        Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.

        • 1 ½-2 stykker sushi-tang (Nori tang)
      • Trin 14 af 20

        Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.

      • Trin 15 af 20

        Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.

      • Trin 16 af 20

        Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.

      • Trin 17 af 20

        Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.

      • Trin 18 af 20

        Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.

      • Trin 19 af 20

        Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.

      • Trin 20 af 20

        Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.

        • Wasabi
        • Soja
        • Syltet ingefær
           
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

        Denne portion giver 2 ruller - eller cirka 16 stykker sushi.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Ris og marinade:

          • 125 g. sushi-ris
          • 1 spsk. risvinseddike
          • 1 spsk. sukker
          • ½ tsk. salt

          Fyld:

          • ¼ agurk
          • ½ avocado
          • 1 ½ skiver røget laks eller 75 g. rejer
          • 1 ½-2 stykker sushi-tant (Nori tang)
          • Evt. ¼ pk. flødeost
          • Evt. ¼ tsk. wasabi

          Tilbehør:

          • Wasabi
          • Soja
          • Syltet ingefær
          • Evt. ¼ pk. flødeost
          • Evt. ¼ tsk. wasabi

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 gryde
          • 1 kop
          • 1 gaffel
          • 1 stort fad
          • 1 træske
          • Husholdningsfilm
          • 2 skærebrætter
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 tallerkener
          • 1 lille skål
          • 1 sushimåtte
          • 1 glas

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.
          4. Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.
          5. Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.
          6. Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.
          7. Hæld risene i et fad.
          8. Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.
          9. Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.
          10. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.
          11. Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.
          12. Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.
          13. Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.
          14. Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.
          15. Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.
          16. Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.
          17. Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.
          18. Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.
          19. Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.
          20. Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

            Denne portion giver 4 ruller - eller cirka 32 stykker sushi.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1915 kJ / 458 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 32 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 20

            Find alle ingredienserne frem.

            Ris og marinade:

            • 250 g. sushi-ris
            • 2 spsk. risvinseddike
            • 2 spsk. sukker
            • 1 tsk. salt

            Fyld:

            • ½ agurk
            • 1 avocado
            • 3 skiver røget laks eller 250 g. rejer
            • 3-4 stykker sushi-tang (Nori tang)
            • Evt. ½ pk. flødeost
            • Evt. ½ tsk. wasabi

            Tilbehør:

            • Wasabi
            • Soja
            • Syltet ingefær
          • Trin 3 af 20

            Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.

            • 250 g. sushi-ris
          • Trin 4 af 20

            Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.

          • Trin 5 af 20

            Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.

          • Trin 6 af 20

            Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.

            • 2 spsk. risvinseddike
            • 2 spsk. sukker
            • 1 tsk. salt
          • Trin 7 af 20

            Hæld risene i et fad.

          • Trin 8 af 20

            Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.

          • Trin 9 af 20

            Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.

            • ½ agurk
          • Trin 10 af 20

            Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.

            • 1 avocado
          • Trin 11 af 20

            Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.

            • Evt. ½ pk. flødeost
            • Evt. ½ tsk. wasabi
          • Trin 12 af 20

            Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.

            • 3 skiver røget laks eller 150 g. rejer
          • Trin 13 af 20

            Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.

            • 3-4 stykker sushi-tang (Nori tang)
          • Trin 14 af 20

            Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.

          • Trin 15 af 20

            Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.

          • Trin 16 af 20

            Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.

          • Trin 17 af 20

            Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.

          • Trin 18 af 20

            Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.

          • Trin 19 af 20

            Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.

          • Trin 20 af 20

            Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.

            • Wasabi
            • Soja
            • Syltet ingefær
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

            Denne portion giver 4 ruller - eller cirka 32 stykker sushi.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Ris og marinade:

              • 250 g. sushi-ris
              • 2 spsk. risvinseddike
              • 2 spsk. sukker
              • 1 tsk. salt

              Fyld:

              • ½ agurk
              • 1 avocado
              • 3 skiver røget laks eller 150 g. rejer
              • 3-4 stykker sushi-tang (Nori tang)
              • Evt. ½ pk. flødeost
              • Evt. ½ tsk. wasabi

              Tilbehør:

              • Wasabi
              • Soja
              • Syltet ingefær

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 gryde
              • 1 kop
              • 1 gaffel
              • 1 stort fad
              • 1 træske
              • Husholdningsfilm
              • 2 skærebrætter
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 tallerkener
              • 1 lille skål
              • 1 sushimåtte
              • 1 glas

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.
              4. Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.
              5. Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.
              6. Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.
              7. Hæld risene i et fad.
              8. Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.
              9. Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.
              10. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.
              11. Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.
              12. Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.
              13. Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.
              14. Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.
              15. Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.
              16. Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.
              17. Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.
              18. Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.
              19. Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.
              20. Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

                Denne portion giver 6 ruller - eller cirka 48 stykker sushi.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1915 kJ / 458 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 32 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 20

                Find alle ingredienserne frem.

                Ris og marinade:

                • 375 g. sushi-ris
                • 3 spsk. risvinseddike
                • 3 spsk. sukker
                • 1 ½ tsk. salt

                Fyld:

                • ¾ agurk
                • 1 ½ avocado
                • 4 ½ skiver røget laks eller 225 g. rejer
                • 4 ½-6 stykker sushi-tang (Nori tang)
                • Evt. ¾ pk. flødeost
                • Evt. ¾ tsk. wasabi

                Tilbehør:

                • Wasabi
                • Soja
                • Syltet ingefær
              • Trin 3 af 20

                Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.

                • 375 g. sushi-ris
              • Trin 4 af 20

                Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.

              • Trin 5 af 20

                Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.

              • Trin 6 af 20

                Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.

                • 3 spsk. risvinseddike
                • 3 spsk. sukker
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 7 af 20

                Hæld risene i et fad.

              • Trin 8 af 20

                Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.

              • Trin 9 af 20

                Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.

                • ¾ agurk
              • Trin 10 af 20

                Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 11 af 20

                Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.

                • Evt. ¾ pk. flødeost
                • Evt. ¾ tsk. wasabi
              • Trin 12 af 20

                Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.

                • 4 ½ skiver røget laks eller 225 g. rejer
              • Trin 13 af 20

                Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.

                • 4 ½-6 stykker sushi-tang (Nori tang)
              • Trin 14 af 20

                Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.

              • Trin 15 af 20

                Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.

              • Trin 16 af 20

                Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.

              • Trin 17 af 20

                Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.

              • Trin 18 af 20

                Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.

              • Trin 19 af 20

                Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.

              • Trin 20 af 20

                Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.

                • Wasabi
                • Soja
                • Syltet ingefær
                   
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Er du vild med sushi? Så prøv GoCooks udgave - uden rå fisk. Vælg mellem rejer, stegt kylling, røget laks eller indbagte rejer til 100% din egen rulle. Du kan også komme gulerødder eller salat i din sushi. Giv rullen smag med wasabi rørt med flødeost.

                Denne portion giver 6 ruller - eller cirka 48 stykker sushi.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Ris og marinade:

                  • 375 g. sushi-ris
                  • 3 spsk. risvinseddike
                  • 3 spsk. sukker
                  • 1 ½ tsk. salt

                  Fyld:

                  • ¾ agurk
                  • 1 ½ avocado
                  • 4 ½ skiver røget laks eller 225 g. rejer
                  • 4 ½-6 stykker sushi-tang (Nori tang)
                  • Evt. ¾ pk. flødeost
                  • Evt. ¾ tsk. wasabi

                  Tilbehør:

                  • Wasabi
                  • Soja
                  • Syltet ingefær

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 gryde
                  • 1 kop
                  • 1 gaffel
                  • 1 stort fad
                  • 1 træske
                  • Husholdningsfilm
                  • 2 skærebrætter
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 tallerkener
                  • 1 lille skål
                  • 1 sushimåtte
                  • 1 glas

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Ris og marinade: Kom risene i en skål med koldt vand. Vask risene forsigtigt. Kom risene i en si. Kom nyt vand i skålen, og vask risene igen. Fortsæt, indtil vandet er klart. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm koger sushi-ris.
                  4. Lad risene trække i cirka 20 minutter i rent vand i skålen. Lad risene dryppe af i en si.
                  5. Kom risene i en gryde med 4 deciliter vand. Lad dem koge op. Skru ned til lav varme, og lad dem koge i 10 minutter.
                  6. Bland risvinseddike, sukker og salt i en kop, og rør med en gaffel. Det er vigtigt, at både sukker og salt er helt opløst.
                  7. Hæld risene i et fad.
                  8. Hæld marinaden over risene, og vend risene med en træske. Dæk fadet med husholdningsfilm, og sæt det på køl.
                  9. Sushi: Skyl agurken. Tag et skærebræt, og skær agurken midt over. Skær agurken i lange strimler, i samme længde som sushi-tangen.
                  10. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado. Brug en ske til at tage det grønne avocadokød ud, og skær det i små stykker. Læg agurk og avocado på en tallerken.
                  11. Kom flødeosten i en skål, og rør wasabien i.
                  12. Tag et rent skærebræt. Skær den røgede laks eller rejerne i lange strimler. Læg laksen på tallerknen.
                  13. Tag din sushimåtte frem, og læg et stykke sushi-tang på måtten. Klik på metodevideoen og se, hvordan Gorm ruller en sushi-rulle.
                  14. Dyp dine fingre i et glas vand. Tag 1-2 håndfulde ris, og fordel risen på tangen. Lad 2 centimeter kant være fri i den ene ende. Ris-laget må ikke være tykkere end din lillefinger.
                  15. Tag en ske, og fordel blandingen med flødeost og wasabi i en tynd stribe midt på risene. Kom derefter agurk, avocado og laks ovenpå.
                  16. Rul forsigtigt, men stramt, rullen sammen. Kom lidt vand på den frie ende af tangen, så den kan ”lime” rullen sammen.
                  17. Pres rundt om rullen med sushimåtten i et fast tag, så du trykker både oppefra og fra siderne.
                  18. Skær rullen ud i 8 lige store stykker. Brug en skarp kniv, og skær forsigtigt, så du ikke ødelægger rullen.
                  19. Fortsæt på samme måde med de sidste stykker tang. Kom ris og fyld på, og rul sammen.
                  20. Server din sushi med wasabi, soja og syltet ingefær til.