Marcipanpynt
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Lær at lave festlig kagepynt i marcipan.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 250 g råmarcipan
- 250 g flormelis
- 25 g glukosesirup
- evt et par dråber frugtfarve
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 Skærebræt
- 2 Fryseposer
- 2 Skåle mellem
- 1 Køkkenvægt
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder.
- Trin 2 af 7
Mål alle ingredienserne af.
- 250 g råmarcipan
- 250 g flormelis
- 25 g glukosesirup
- Trin 3 af 7
Pak marcipanen ud.
- 250 g marcipan
- Trin 4 af 7
Drys flormelis ud på bordet. Ælt marcipanen med flormelis indtil alt flormelissen er æltet ind i marcipanen.
- 250 g flormelis
- Trin 5 af 7
Lav en lille fordybning i marcipanen. Hæld glukosesirup ned i fordybningen. Ælt glukosesiruppen ind i marcipanen.
- 25 g glukosesirup
- Trin 6 af 7
Tilsæt evt. lidt frugtfarve og ælt marcipanen godt til alt marcipanen har samme farve.
- 2 dråber frugtfarve
- Trin 7 af 7
Lav sjove og flotte figure med marcipanen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Lær at lave festlig kagepynt i marcipan.
Du skal bruge
Ingredienser
- 250 g råmarcipan
- 250 g flormelis
- 25 g glukosesirup
- evt et par dråber frugtfarve
Køkkenredskaber
- 1 Skærebræt
- 2 Fryseposer
- 2 Skåle mellem
- 1 Køkkenvægt
Sådan gør du
- Vask hænder.
- Mål alle ingredienserne af.
- Pak marcipanen ud.
- Drys flormelis ud på bordet. Ælt marcipanen med flormelis indtil alt flormelissen er æltet ind i marcipanen.
- Lav en lille fordybning i marcipanen. Hæld glukosesirup ned i fordybningen. Ælt glukosesiruppen ind i marcipanen.
- Tilsæt evt. lidt frugtfarve og ælt marcipanen godt til alt marcipanen har samme farve.
- Lav sjove og flotte figure med marcipanen.
-