Mangodip

Mangodip

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Spis en mangodip til dine grøntsagsstave eller godt brød.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 658 kJ / 157 kcal
        • Protein: 4 %
        • Kulhydrat: 90 %
        • Fedt: 6 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 mango
        • 1 lime
        • 1 fed hvidløg
        • ½ cm ingefær
        • 1 knivspids chiliflager
      • Trin 3 af 9

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær mangoen over ved siden af midten på den aflange led, så du ikke rammer stenen. Skær stenen fra. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en mango.

        • 1 mango
      • Trin 4 af 9

        Tag en ske. Tag mangokødet ud af skrællen med skeen. Skær mangokødet i små tern.

      • Trin 5 af 9

        Tag en citruspresser. Skær en lime over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

        • 1 lime
      • Trin 6 af 9

        Pil hvidløget.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 7 af 9

        Tag et rivejern og en teske. Skræl ingefæren med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.

        • ½ cm ingefær
      • Trin 8 af 9

        Tag en høj skål og en stavblender. Kom mangotern, limesaft, hvidløg, revet ingefær og chiliflager i skålen. Blend, til det er jævnt og uden klumper.

        • 1 knivspids chiliflager
      • Trin 9 af 9

        Servér mangodippen til for eksempel gulerodsstave eller noget godt brød. Gem den i en bøtte med låg i køleskabet.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Spis en mangodip til dine grøntsagsstave eller godt brød.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 mango
          • 1 lime
          • 1 fed hvidløg
          • ½ cm ingefær
          • 1 knivspids chiliflager

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 spiseske
          • 1 citruspresser
          • 1 teske
          • 1 rivejern
          • 1 høj skål
          • 1 stavblender

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær mangoen over ved siden af midten på den aflange led, så du ikke rammer stenen. Skær stenen fra. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en mango.
          4. Tag en ske. Tag mangokødet ud af skrællen med skeen. Skær mangokødet i små tern.
          5. Tag en citruspresser. Skær en lime over, og pres saften af den. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
          6. Pil hvidløget.
          7. Tag et rivejern og en teske. Skræl ingefæren med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.
          8. Tag en høj skål og en stavblender. Kom mangotern, limesaft, hvidløg, revet ingefær og chiliflager i skålen. Blend, til det er jævnt og uden klumper.
          9. Servér mangodippen til for eksempel gulerodsstave eller noget godt brød. Gem den i en bøtte med låg i køleskabet.