Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Skær mangoen over ved siden af midten på den aflange led, så du ikke rammer stenen. Skær stenen fra. Se videoen.

4.

Tag en ske. Tag mangokødet ud af skrællen med skeen. Skær mangokødet i små tern.

5.

Tag en citruspresser. Skær en lime over, og pres saften af den. Se videoen.

6.

Pil hvidløget.

7.

Tag et rivejern og en teske. Skræl ingefæren med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Se videoen.

8.

Tag en høj skål og en stavblender. Kom mangotern, limesaft, hvidløg, revet ingefær og chiliflager i skålen. Blend, til det er jævnt og uden klumper.

9.

Servér mangodippen til for eksempel gulerodsstave eller noget godt brød. Gem den i en bøtte med låg i køleskabet.

Næringsindhold per portion

Energi: 658 kJ / 157 kcal

Protein: 4 %

Kulhydrat: 90 %

Fedt: 6 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Mango, udstene

Mango, udstene

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Ingefær, skrælle

Ingefær, skrælle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 25 min