Maki-sushi

Maki-sushi

hard
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

        Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 16 stykker.

         

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 222 kJ / 53 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 64 %
        • Fedt: 20 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        Maki-sushi:

        • 125 g. sushiris
        • 1 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
        • 1 spsk. sukker
        • ½ kyllingebryst-filet
        • 1 spsk. olie
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ agurk 
        • ½ avocado
        • ½ mango
        • 2 stykker nori-tang (sushi-tang)
        • 25 g. rejer (gerne tempura-rejer)
        • 25 g. røget laks

         

        Tilbehør:

        • Wasabi
        • Sojasovs
        • Syltet ingefær

         

      • Trin 3 af 18

        Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.

        • 125 g. sushiris

         

      • Trin 4 af 18

        Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

      • Trin 5 af 18

        Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.

      • Trin 6 af 18

        Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

        • 1 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
        • 1 spsk. sukker

         

      • Trin 7 af 18

        Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.

        • ½ kyllingebryst-filet
      • Trin 8 af 18

        Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 spsk. olie
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 9 af 18

        Skyl agurken, og skær den i tynde stave.

        • ½ agurk 

         

      • Trin 10 af 18

        Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado

         

      • Trin 11 af 18

        Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.

        • ½ mango

         

      • Trin 12 af 18

        Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

      • Trin 13 af 18

        Læg 1 plade nori-tang på måtten.

        • 2 stykker nori-tang (sushi-tang)

         

      • Trin 14 af 18

        Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.

      • Trin 15 af 18

        Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

        • ½ agurk 
        • ½ avocado
        • ½ mango
        • ½ kyllingebryst-filet
        • 25 g. rejer (gerne tempura-rejer)
        • 25 g. røget laks

         

      • Trin 16 af 18

        Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.

      • Trin 17 af 18

        Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

      • Trin 18 af 18

        Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

        • Wasabi
        • Sojasovs
        • Syltet ingefær
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 16 stykker.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Maki-sushi:

          • 125 g. sushiris
          • 1 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
          • 1 spsk. sukker
          • ½ kyllingebryst-filet
          • 1 spsk. olie
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ agurk 
          • ½ avocado
          • ½ mango
          • 2 stykker nori-tang (sushi-tang)
          • 25 g. rejer (gerne tempura-rejer)
          • 25 g. røget laks

          Tilbehør:

          • Wasabi
          • Sojasovs
          • Syltet ingefær

           

          Køkkenredskaber

          • 1 mellemstor skål
          • 1 piskeris
          • 2 små gryder med låg
          • Stegetermometer (til 180 grader)
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 glas
          • 1 tallerken
          • spisepinde

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
          4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
          5. Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
          6. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
          7. Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.
          8. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          9. Skyl agurken, og skær den i tynde stave.
          10. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          11. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.
          12. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
          13. Læg 1 plade nori-tang på måtten.
          14. Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.
          15. Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
          16. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.
          17. Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
          18. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

            Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 32 stykker.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 222 kJ / 53 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 64 %
            • Fedt: 20 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            Maki-sushi:

            • 250 g. sushiris
            • 2 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
            • 2 spsk. sukker
            • 1 kyllingebryst-filet
            • 2 spsk. olie
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 agurk 
            • 1 avocado
            • 1 mango
            • 4 stykker nori-tang (sushi-tang)
            • 50 g. rejer (gerne tempura-rejer)
            • 50 g. røget laks

            Tilbehør:

            • Wasabi
            • Sojasovs
            • Syltet ingefær

             

          • Trin 3 af 18

            Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.

            • 250 g. sushiris

             

          • Trin 4 af 18

            Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

          • Trin 5 af 18

            Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.

          • Trin 6 af 18

            Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

            • 2 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
            • 2 spsk. sukker

             

          • Trin 7 af 18

            Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.

            • 1 kyllingebryst-filet

             

          • Trin 8 af 18

            Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 2 spsk. olie
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 9 af 18

            Skyl agurken, og skær den i tynde stave.

            • 1 agurk 

             

          • Trin 10 af 18

            Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado

             

          • Trin 11 af 18

            Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.

            • 1 mango
          • Trin 12 af 18

            Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

          • Trin 13 af 18

            Læg 1 plade nori-tang på måtten.

            • 4 stykker nori-tang (sushi-tang)

             

          • Trin 14 af 18

            Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.

          • Trin 15 af 18

            Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

            • 1 kyllingebryst-filet
            • 1 agurk 
            • 1 avocado
            • 1 mango
            • 50 g. rejer (gerne tempura-rejer)
            • 50 g. røget laks

             

          • Trin 16 af 18

            Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.

          • Trin 17 af 18

            Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

          • Trin 18 af 18

            Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

            • Wasabi
            • Sojasovs
            • Syltet ingefær

             

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 32 stykker.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Maki-sushi:

              • 250 g. sushiris
              • 2 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
              • 2 spsk. sukker
              • 1 kyllingebryst-filet
              • 2 spsk. olie
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 agurk 
              • 1 avocado
              • 1 mango
              • 4 stykker nori-tang (sushi-tang)
              • 50 g. rejer (gerne tempura-rejer)
              • 50 g. røget laks

              Tilbehør:

              • Wasabi
              • Sojasovs
              • Syltet ingefær

               

              Køkkenredskaber

              • 1 mellemstor skål
              • 1 piskeris
              • 2 små gryder med låg
              • Stegetermometer (til 180 grader)
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 glas
              • 1 tallerken
              • Spisepinde

               

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
              4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
              5. Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
              6. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
              7. Skær kyllingebryst-fileten i tynde stave.
              8. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              9. Skyl agurken, og skær den i tynde stave.
              10. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              11. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde stave.
              12. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
              13. Læg 1 plade nori-tang på måtten.
              14. Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.
              15. Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
              16. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.
              17. Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
              18. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 time og 30 minutter

                Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 48 stykker.

                 

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 222 kJ / 53 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 64 %
                • Fedt: 20 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                Maki-sushi:

                • 375 g. sushiris
                • 3 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
                • 3 spsk. sukker
                • 1 ½ kyllingebryst-filet
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 1 ½ agurk 
                • 1 ½ avocado
                • 1 ½ mango
                • 6 stykker nori-tang (sushi-tang)
                • 75 g. rejer (gerne tempura-rejer)
                • 75 g. røget laks

                Tilbehør:

                • Wasabi
                • Sojasovs
                • Syltet ingefær

                 

              • Trin 3 af 18

                Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.

                • 375 g. sushiris

                 

              • Trin 4 af 18

                Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.

              • Trin 5 af 18

                Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.

              • Trin 6 af 18

                Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.

                • 3 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
                • 3 spsk. sukker

                 

              • Trin 7 af 18

                Skær kyllingebryst-fileterne i tynde stave.

                • 1 ½ kyllingebryst-filet

                 

              • Trin 8 af 18

                Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 9 af 18

                Skyl agurkerne, og skær den i tynde stave.

                • 1 ½ agurk 

                 

              • Trin 10 af 18

                Skær avocadoerne over, og fjern stenene. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado

                 

              • Trin 11 af 18

                Skær mangoerne over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoerne, og skær mango-kødet i tynde stave

                • 1 ½ mango

                 

              • Trin 12 af 18

                Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.

              • Trin 13 af 18

                Læg 1 plade nori-tang på måtten.

                • 6 stykker nori-tang (sushi-tang)

                 

              • Trin 14 af 18

                Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.

              • Trin 15 af 18

                Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.

                • 1 ½ agurk 
                • 1 ½ avocado
                • 1 ½ mango
                • 1 ½ kyllingebryst-filet
                • 75 g. rejer (gerne tempura-rejer)
                • 75 g. røget laks

                 

              • Trin 16 af 18

                Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.

              • Trin 17 af 18

                Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.

              • Trin 18 af 18

                Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.

                • Wasabi
                • Sojasovs
                • Syltet ingefær

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Er du vild med sushi? Så skal du lære at rulle det selv, så du kan få sushi, lige når du har lyst. Her får du opskriften på den helt klassiske sushi, hvor du har ris og fyld i midten og tang yderst - også kaldet maki-sushi. Opskriften giver cirka 48 stykker.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Maki-sushi:

                  • 375 g. sushiris
                  • 3 spsk. riseddike (eller anden mild, lys eddike)
                  • 3 spsk. sukker
                  • 1 ½ kyllingebryst-filet
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 1 ½ agurk 
                  • 1 ½ avocado
                  • 1 ½ mango
                  • 6 stykker nori-tang (sushi-tang)
                  • 75 g. rejer (gerne tempura-rejer)
                  • 75 g. røget laks

                   

                  Tilbehør:

                  • Wasabi
                  • Sojasovs
                  • Syltet ingefær

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 piskeris
                  • 2 små gryder med låg
                  • Stegetermometer (til 180 grader)
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 glas
                  • 1 tallerken
                  • Spisepinde 

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl risene i en skål. Hæld vandet fra, og skyl igen. Gentag, til vandet er helt klart. Klik på videoen og se, hvordan du laver rigtige sushi-ris.
                  4. Kom koldt vand i skålen, til det dækker risene. Lad risene trække i cirka 20 minutter.
                  5. Hæld vandet fra. Kom risene og 4 deciliter rent vand i en gryde. Læg låg på, og bring vandet i kog ved middel varme. Kog risene i cirka 10 minutter, til vandet er helt væk. Hæld risene i et stort fad.
                  6. Rør eddike og sukker sammen i en skål, til sukkeret er helt opløst. Hæld eddike-blandingen over risene og bland forsigtigt rundt. Lad risene køle af, mens du laver fyldet.
                  7. Skær kyllingebryst-fileterne i tynde stave.
                  8. Varm olie op på en stegepande, og kom kyllinge-stavene på. Krydr med salt og peber. Steg, til kyllingen er gennemstegt. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  9. Skyl agurkerne, og skær den i tynde stave.
                  10. Skær avocadoerne over, og fjern stenene. Skrab forsigtigt kødet ud af skrællen med en spiseske. Skær det i tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  11. Skær mangoerne over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoerne, og skær mango-kødet i tynde stave
                  12. Læg din sushimåtte eller stykke husholdningsfilm på bordet. Dyp fingrene i et glas med koldt vand, så risene ikke klistrer. Klik på videoen og se, hvordan du ruller sushi.
                  13. Læg 1 plade nori-tang på måtten.
                  14. Fordel ¼ af risene på tangpladen. Lad 1 centimeter tang være fri i begge ender. Tryk risene godt sammen med fingrene.
                  15. Læg grøntsagsstave og kødfyld på. Vælg mellem kylling, laks eller rejer. Placér fyldet på en lige linje lige under midten.
                  16. Brug måtten til at rulle ris og tang stramt rundt om fyldet. Tryk rullen sammen undervejs. Stil rullen på en tallerken.
                  17. Gentag med alle stykkerne af sushi-tang. Stil dine sushi-ruller i køleskabet i 10 minutter.
                  18. Skær sushi-rullerne i cirka 8 skiver hver. Brug en skarp, våd kniv. Server med sojasovs, wasabi og syltet ingefær.