Madpandekager med græskarcreme

Madpandekager med græskarcreme

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

        Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2486 kJ / 594 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 52 %
        • Fedt: 30 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        Græskar-creme:

        • ¼ hokkaido-græskar uden frø (ca. 250 g)
        • ½ dl. kogevand
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ tsk. spidskommen

        Fyld:

        • 2 store kartofler (eller 4 små), ca. 150 g
        • ½ squash (150 g)
        • 2 fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • ½ tsk. tørret timian
        • 100 g frosne ærter, optøede
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ knivspids peber
        • ½ tsk. olie

        Pandekager:

        • 4 store fuldkorns-madpandekager

        Gratinering:

        • 50 g revet ost

         

      • Trin 3 af 17

        Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.

        • ¼ hokkaido-græskar uden frø (ca. 250 g)

         

      • Trin 4 af 17

        Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

      • Trin 5 af 17

        Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.

      • Trin 6 af 17

        Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.

      • Trin 7 af 17

        Kom salt, peber, spidskommen og ¼ deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.

        • ½ dl. kogevand
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ tsk. spidskommen
      • Trin 8 af 17

        Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

      • Trin 9 af 17

        Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.

        • 2 store kartofler (eller 4 små), ca. 150 g

         

      • Trin 10 af 17

        Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

        • ½ squash (150 g)
      • Trin 11 af 17

        Pil, og hak hvidløg.

        • 2 fed hvidløg

         

      • Trin 12 af 17

        Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

        • ½ spsk. olie

         

      • Trin 13 af 17

        Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.

      • Trin 14 af 17

        Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ tsk. tørret timian
        • 100 g frosne ærter, optøede
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ knivspids peber
      • Trin 15 af 17

        Smør et ovnfast fad med olie.

        • ½ tsk. olie
      • Trin 16 af 17

        Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.

        • 4 store fuldkorns-madpandekager

         

      • Trin 17 af 17

        Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!

        • 50 g revet ost
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

        Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Græskar-creme:

          • ¼ hokkaido-græskar uden frø (ca. 250 g)
          • ½ dl. kogevand
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ tsk. spidskommen

          Fyld:

          • 2 store kartofler (eller 4 små), ca. 150 g
          • ½ squash (150 g)
          • 2 fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • ½ tsk. tørret timian
          • 100 g frosne ærter, optøede
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ knivspids peber
          • ½ tsk. olie

          Pandekager:

          • 4 store fuldkorns-madpandekager

          Gratinering:

          • 50 g revet ost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellemstor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 lille skarp kniv
          • 2 store skåle
          • 1 dørslag
          • 1 stavblender
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 ovnfast fad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.
          4. Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
          5. Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.
          6. Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.
          7. Kom salt, peber, spidskommen og ¼ deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.
          8. Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
          9. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.
          10. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
          11. Pil, og hak hvidløg.
          12. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
          13. Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.
          14. Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          15. Smør et ovnfast fad med olie.
          16. Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.
          17. Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

            Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2486 kJ / 594 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 52 %
            • Fedt: 30 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 17

            Find alle ingredienserne frem.

            Græskar-creme:

            • ½ hokkaido-græskar uden frø (ca. 500 g.)
            • 1 dl. kogevand
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ tsk. spidskommen

            Fyld:

            • 4 store kartofler (eller 8 små), ca. 300 g.
            • 1 squash (300 g.)
            • 4 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 1 tsk. tørret timian
            • 200 g. frosne ærter, optøede
            • ½ tsk. salt
            • ½ knivspids peber
            • 1 tsk. olie

            Pandekager:

            • 8 store fuldkorns-madpandekager

            Gratinering:

            • 100 g. revet ost
          • Trin 3 af 17

            Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.

            • ½ hokkaido-græskar uden frø (ca. 500 g.)
          • Trin 4 af 17

            Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

          • Trin 5 af 17

            Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.

          • Trin 6 af 17

            Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.

          • Trin 7 af 17

            Kom salt, peber, spidskommen og ½ deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.

            • 1 dl. kogevand
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 tsk. spidskommen
          • Trin 8 af 17

            Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

          • Trin 9 af 17

            Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.

            • 4 store kartofler (eller 8 små), ca. 300 g.
          • Trin 10 af 17

            Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

            • 1 squash (300 g.)
          • Trin 11 af 17

            Pil, og hak hvidløg.

            • 1 løg
            • 4 fed hvidløg
          • Trin 12 af 17

            Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 13 af 17

            Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.

          • Trin 14 af 17

            Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 tsk. tørret timian
            • 200 g. frosne ærter, optøede
            • ½ tsk. salt
            • ½ knivspids peber
          • Trin 15 af 17

            Smør et ovnfast fad med olie.

            • 1 tsk. olie
          • Trin 16 af 17

            Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.

            • 8 store fuldkorns-madpandekager
          • Trin 17 af 17

            Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!

            • 100 g. revet ost
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

            Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Græskar-creme:

              • ½ hokkaido-græskar uden frø (ca. 500 g.)
              • 1 dl. kogevand
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • ½ tsk. spidskommen

              Fyld:

              • 4 store kartofler (eller 8 små), ca. 300 g.
              • 1 squash (300 g.)
              • 4 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 1 tsk. tørret timian
              • 200 g. frosne ærter, optøede
              • ½ tsk. salt
              • ½ knivspids peber
              • 1 tsk. olie

              Pandekager:

              • 8 store fuldkorns-madpandekager

              Gratinering:

              • 100 g. revet ost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellemstor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 lille skarp kniv
              • 2 store skåle
              • 1 dørslag
              • 1 stavblender
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 ovnfast fad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.
              4. Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
              5. Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.
              6. Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.
              7. Kom salt, peber, spidskommen og ½ deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.
              8. Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
              9. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.
              10. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
              11. Pil, og hak hvidløg.
              12. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
              13. Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.
              14. Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              15. Smør et ovnfast fad med olie.
              16. Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.
              17. Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

                Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2486 kJ / 594 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 52 %
                • Fedt: 30 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 17

                Find alle ingredienserne frem.

                Græskar-creme:

                • ¾ hokkaido-græskar uden frø (ca. 750 g)
                • 1 ½ dl. kogevand
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ tsk. spidskommen

                Fyld:

                • 6 store kartofler (eller 12 små), ca. 450 g
                • 1 ½ squash (450 g)
                • 6 fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ tsk. tørret timian
                • 300 g frosne ærter, optøede
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ knivspids peber
                • 1 ½ tsk. olie

                Pandekager:

                • 12 store fuldkorns-madpandekager

                Gratinering:

                • 150 g. revet ost

                 

              • Trin 3 af 17

                Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.

                ¾ hokkaido-græskar uden frø (ca. 750 g)

              • Trin 4 af 17

                Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.

              • Trin 5 af 17

                Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.

              • Trin 6 af 17

                Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.

              • Trin 7 af 17

                Kom salt, peber, spidskommen og 1 deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.

                • 1 ½ dl. kogevand
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ tsk. spidskommen
              • Trin 8 af 17

                Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

              • Trin 9 af 17

                Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.

                • 6 store kartofler (eller 12 små), ca. 450 g
              • Trin 10 af 17

                Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.

                • 1 ½ squash (450 g)

                 

              • Trin 11 af 17

                Pil, og hak hvidløg.

                • 6 fed hvidløg

                 

              • Trin 12 af 17

                Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 13 af 17

                Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.

              • Trin 14 af 17

                Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ tsk. tørret timian
                • 300 g frosne ærter, optøede
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ knivspids peber
              • Trin 15 af 17

                Smør et ovnfast fad med olie.

                • 1 ½ tsk. olie

                 

              • Trin 16 af 17

                Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.

                • 12 store fuldkorns-madpandekager
              • Trin 17 af 17

                Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!

                • 150 g. revet ost

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Smagen af efterår pakket ind i pandekager. Lav en ekstra stor portion, så du har til madpakken dagen efter.

                Tip: Du kan også bage dine egne madpandekager. Find opskriften her på gocook.dk

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Græskar-creme:

                  • ¾ hokkaido-græskar uden frø (ca. 750 g)
                  • 1 ½ dl. kogevand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • ¾ tsk. spidskommen

                  Fyld:

                  • 6 store kartofler (eller 12 små), ca. 450 g
                  • 1 ½ squash (450 g)
                  • 6 fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. tørret timian
                  • 300 g frosne ærter, optøede
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ knivspids peber
                  • 1 ½ tsk. olie

                  Pandekager:

                  • 12 store fuldkorns-madpandekager

                  Gratinering:

                  • 150 g. revet ost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 mellemstor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 2 store skåle
                  • 1 dørslag
                  • 1 stavblender
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 ovnfast fad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Græskar-creme: Skær hokkaido-græskarret i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen. Skær derefter hver skive i tern på cirka 1 centimeter. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer græskar i tern.
                  4. Kom græskar-ternene i gryden, og hæld vand i, til græskar-ternene lige er dækkede. Læg låg på, og bring vandet i kog ved høj varme.
                  5. Skru ned på lav varme, og lad græskar-ternene koge i cirka 15 minutter, til de er møre. Mærk efter ved at stikke i et tern med en lille skarp kniv. Kniven skal slippe græskarret nemt.
                  6. Stil en skål ned i håndvasken med et dørslag ovenpå. Hæld vand og græskar-tern ned i dørslaget, og lad dem dryppe af. Gem kogevandet og hæld ternene tilbage i gryden.
                  7. Kom salt, peber, spidskommen og 1 deciliter kogevand i gryden. Stil den ned i håndvasken. Blend med stavblenderen, til det er en mos uden klumper. Kom lidt mere kogevand i, hvis den er svær at blende. Smag til med salt.
                  8. Fyld: Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
                  9. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern på størrelse med en terning.
                  10. Skyl squashen, og skær den i tynde skiver.
                  11. Pil, og hak hvidløg.
                  12. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved middel varme.
                  13. Kom kartoffel-ternene på stegepanden. Skru ned til svag varme. Lad dem stege i cirka 10 minutter, til kartoflerne er møre.
                  14. Kom squash, løg, hvidløg og timian ned til kartoflerne. Lad det hele stege i endnu 3-4 minutter. Tilsæt ærterne, rør rundt og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  15. Smør et ovnfast fad med olie.
                  16. Tag en madpandekage, og fordel 2 spiseskeer græskarcreme på midten af madpandekagen. Kom derefter 2 spiseskeer kartoffel-fyld på. Rul pandekagen sammen, og læg den i fadet. Gentag med alle madpandekagerne.
                  17. Drys revet ost over, og stil fadet i ovnen i cirka 10 minutter, til osten er smeltet og lidt gylden. Velbekomme!