Madpandekager med fyld

Madpandekager med fyld

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter
        Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

        Opskriften giver cirka 5 pandekager.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 33 %
        • Heraf mættet fedt 0,7g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 29

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 29

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 æg
        • ½ spsk olie
        • 1 spsk grahamsmel
        • 3/4 dl hvedemel
        • 1 spsk sesamfrø
        • ½ tsk salt
        • ca 2 dl mælk
        • ½ tsk olie til stegning
      • Trin 3 af 29

        Sæt en mellem røreskål frem.

      • Trin 4 af 29

        Slå et æg ud i skålen, tjek om der eventuelt er skaller i skålen og fjern dem. Fortsæt med det andet æg.

        • 2 æg
      • Trin 5 af 29

        Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

      • Trin 6 af 29

        Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.

        • ½ spsk olie
        • 1 spsk grahamsmel
        • 3/4 dl hvedemel
      • Trin 7 af 29

        Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

        • 1 spsk sesamfrø
        • ½ tsk salt
      • Trin 8 af 29

        Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.

        • Ca 2 dl mælk
      • Trin 9 af 29

        Varm en slip-let pande godt op.

      • Trin 10 af 29

        Sæt en middagstallerken til pandekagerne ved siden af komfuret.

      • Trin 11 af 29

        Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.

        • ½ tsk olie
      • Trin 12 af 29

        Tag et decilitermål og fyld det cirka ½ op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.

      • Trin 13 af 29

        Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.

      • Trin 14 af 29

        Skru ned på midddel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.

      • Trin 15 af 29

        Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.

      • Trin 16 af 29

        Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.

      • Trin 17 af 29

        Vask hænder.

      • Trin 18 af 29

        Mål alle ingedienserne af.

        • 2 gulerødder
        • 1 pastinak
        • ½ æble
        • ¼ tsk. fintrevet frisk ingefær
        • Saft og skal af ½ økologisk citron
        • ½ tsk salt
        • En knivspids friskkværnet peber
      • Trin 19 af 29

        Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.

        • 2 Gulerødder
        • 1 Pastinak
        • ½ æble
      • Trin 20 af 29

        Sæt en mellem skål frem.

      • Trin 21 af 29

        Riv gulerødderne, pastinakken og æblet fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.

      • Trin 22 af 29

        Sæt en lille skål frem.

      • Trin 23 af 29

        Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.

        • ¼ tsk. fintrevet frisk ingefær
      • Trin 24 af 29

        Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.

        • Saft og skal af ½ økologisk citron
      • Trin 25 af 29

        Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.

      • Trin 26 af 29

        Rør dressingen sammen.

      • Trin 27 af 29

        Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.

        • ½ tsk salt
        • En knivspids friskkværnet peber
      • Trin 28 af 29

        Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

      • Trin 29 af 29

        Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

        Opskriften giver cirka 5 pandekager.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pandekager, 5 stk:

          • 2 æg
          • ½ spsk olie
          • 1 spsk grahamsmel
          • 3/4 dl hvedemel
          • 1 spsk sesamfrø
          • ½ tsk salt
          • ca 2 dl mælk
          • ½ tsk olie til stegning

          Råkost til 2 pandekager:

          • 2 gulerødder
          • 1 pastinak
          • ½ æble

          Til dressing:

          • ¼ tsk. fintrevet frisk ingefær
          • Saft og skal af ½ økologisk citron
          • ½ tsk salt
          • En knivspids friskkværnet peber

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 3 måleskeer
          • 2 mellem røreskåle
          • 1 piskeris eller håndmixer
          • 1 røreske
          • 1 ske
          • 1 stegepande
          • 1 decilitermål
          • 1 middagstallerken
          • 1 lille skål
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 citruspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Sæt en mellem røreskål frem.
          4. Slå et æg ud i skålen, tjek om der eventuelt er skaller i skålen og fjern dem. Fortsæt med det andet æg.
          5. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
          6. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.
          7. Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
          8. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.
          9. Varm en slip-let pande godt op.
          10. Sæt en middagstallerken til pandekagerne ved siden af komfuret.
          11. Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.
          12. Tag et decilitermål og fyld det cirka ½ op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.
          13. Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.
          14. Skru ned på midddel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.
          15. Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.
          16. Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.
          17. Vask hænder.
          18. Mål alle ingedienserne af.
          19. Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.
          20. Sæt en mellem skål frem.
          21. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.
          22. Sæt en lille skål frem.
          23. Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.
          24. Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.
          25. Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.
          26. Rør dressingen sammen.
          27. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.
          28. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
          29. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter
            Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.
             
            Opskriften giver cirka 10 pandekager.
            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 33 %
            • Heraf mættet fedt 0,7g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 25

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 25

            Mål alle ingredienserne af.

            • 3 æg
            • 1 spsk olie
            • 2 spsk grahamsmel
            • 1½ dl hvedemel
            • 2 spsk sesamfrø
            • 1 tsk salt
            • ca 3½ dl mælk
            • 1 tsk olie til stegning
          • Trin 3 af 25

            Slå hvert æg ud i en kop, og kom dem derefter i en skål.

            • 3 æg
          • Trin 4 af 25

            Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

          • Trin 5 af 25

            Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.

            • 1 spsk olie
            • 2 spsk grahamsmel
            • 1½ dl hvedemel
          • Trin 6 af 25

            Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

            • 2 spsk sesamfrø
            • 1 tsk salt
          • Trin 7 af 25

            Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.

            • Ca 3½ dl mælk
          • Trin 8 af 25

            Varm en slip-let pande godt op.

          • Trin 9 af 25

            Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.

            • 1 tsk olie
          • Trin 10 af 25

            Tag et decilitermål og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.

          • Trin 11 af 25

            Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.

          • Trin 12 af 25

            Skru ned på middel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.

          • Trin 13 af 25

            Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.

          • Trin 14 af 25

            Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.

          • Trin 15 af 25

            Vask hænder.

          • Trin 16 af 25

            Mål alle ingedienser af.

            • 2 gulerødder
            • 1 pastinak
            • 1 æble
            • ½ tsk. fintrevet frisk ingefær
            • Saft og skal af ½ økologisk citron
            • ½ tsk salt
            • En knivspids friskkværnet peber
          • Trin 17 af 25

            Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.

            • 2 Gulerødder
            • 1 Pastinak
            • 1 æble
          • Trin 18 af 25

            Riv gulerødderne, pastinakken og æblet fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.

          • Trin 19 af 25

            Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.

            • ½ tsk. fintrevet frisk ingefær
          • Trin 20 af 25

            Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.

            • Saft og skal af ½ økologisk citron
          • Trin 21 af 25

            Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.

          • Trin 22 af 25

            Rør dressingen sammen.

          • Trin 23 af 25

            Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.

            • ½ tsk salt
            • En knivspids friskkværnet peber
          • Trin 24 af 25

            Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

          • Trin 25 af 25

            Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.
             
            Opskriften giver cirka 10 pandekager.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pandekager, 10 stk:

              • 3 æg
              • 1 spsk olie
              • 2 spsk grahamsmel
              • 1½ dl hvedemel
              • 2 spsk sesamfrø
              • 1 tsk salt
              • ca 3½ dl mælk
              • 1 tsk olie til stegning

              Råkost til 2 pandekager:

              • 2 gulerødder
              • 1 pastinak
              • 1 æble

              Til dressing:

              • ½ tsk. fintrevet frisk ingefær
              • Saft og skal af ½ økologisk citron
              • ½ tsk salt
              • En knivspids friskkværnet peber

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 3 måleskeer
              • 2 store røreskåle
              • 1 piskeris eller håndmixer
              • 1 røreske
              • 1 ske
              • 1 stegepande
              • 1 decilitermål
              • 1 middagstallerken
              • 1 lille skål
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Slå hvert æg ud i en kop, og kom dem derefter i en skål.
              4. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
              5. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.
              6. Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
              7. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.
              8. Varm en slip-let pande godt op.
              9. Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.
              10. Tag et decilitermål og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.
              11. Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.
              12. Skru ned på middel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.
              13. Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.
              14. Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.
              15. Vask hænder.
              16. Mål alle ingedienser af.
              17. Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.
              18. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.
              19. Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.
              20. Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.
              21. Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.
              22. Rør dressingen sammen.
              23. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.
              24. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
              25. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre og få pandekager til aftensmad, uden at komme i problemer.

                Opskriften giver cirka 15 pandekager.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 33 %
                • Heraf mættet fedt 0,7g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 29

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 29

                Mål alle ingredienserne af.

                • 5 æg
                • 1½ spsk olie
                • 3 spsk grahamsmel
                • 2½ dl hvedemel
                • 3 spsk sesamfrø
                • 1½ tsk salt
                • Ca 5 dl mælk
                • 1½ tsk olie til stegning
              • Trin 3 af 29

                Sæt en stor røreskål frem.

              • Trin 4 af 29

                Slå et æg ud i en skål, tjek om der eventuelt er skaller i skålen og fjern dem. Fortsæt med resten af æggene.

                • 5 æg
              • Trin 5 af 29

                Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

              • Trin 6 af 29

                Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.

                • 1½ spsk olie
                • 3 spsk grahamsmel
                • 2 dl hvedemel
              • Trin 7 af 29

                Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

                • 3 spsk sesamfrø
                • 1½ tsk salt
              • Trin 8 af 29

                Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.

                • Ca 5 dl mælk
              • Trin 9 af 29

                Varm en slip-let pande godt op.

              • Trin 10 af 29

                Sæt en middagstallerken til pandekagerne ved siden af komfuret.

              • Trin 11 af 29

                Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.

                • 1½ tsk olie
              • Trin 12 af 29

                Tag et decilitermål og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.

              • Trin 13 af 29

                Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.

              • Trin 14 af 29

                Skru ned på midddel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.

              • Trin 15 af 29

                Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.

              • Trin 16 af 29

                Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.

              • Trin 17 af 29

                Vask hænder.

              • Trin 18 af 29

                Mål alle ingedienser af.

                • 2 gulerødder
                • 1 pastinak
                • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
                • Saft og skal af ½ økologisk citron
                • ½ tsk salt
                • En knivspids friskkværnet peber
              • Trin 19 af 29

                Vask og skræl gulerødder og pastinak.

                • 2 Gulerødder
                • 1 Pastinak
              • Trin 20 af 29

                Sæt en stor skål frem.

              • Trin 21 af 29

                Riv gulerødder og pastinak fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.

              • Trin 22 af 29

                Sæt en lille skål frem.

              • Trin 23 af 29

                Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.

                • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
              • Trin 24 af 29

                Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.

                • Saft og skal af ½ økologisk citron
              • Trin 25 af 29

                Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.

              • Trin 26 af 29

                Rør dressingen sammen.

              • Trin 27 af 29

                Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.

                • ½ tsk salt
                • En knivspids friskkværnet peber
              • Trin 28 af 29

                Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

              • Trin 29 af 29

                Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre og få pandekager til aftensmad, uden at komme i problemer.

                Opskriften giver cirka 15 pandekager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pandekager, 15 stk:

                  • 5 æg
                  • 1½ spsk olie
                  • 3 spsk grahamsmel
                  • 2½ dl hvedemel
                  • 3 spsk sesamfrø
                  • 1½ tsk salt
                  • ca 5 dl mælk
                  • 1½ tsk olie til stegning

                  Råkost til 2 pandekager:

                  • 2 gulerødder
                  • 1 pastinak

                  Til dressing:

                  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
                  • Saft og skal af ½ økologisk citron
                  • ½ tsk salt
                  • En knivspids friskkværnet peber

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 3 måleskeer
                  • 2 store røreskåle
                  • 1 piskeris eller håndmixer
                  • 1 røreske
                  • 1 ske
                  • 1 stegepande
                  • 1 decilitermål
                  • 1 middagstallerken
                  • 1 lille skål
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Sæt en stor røreskål frem.
                  4. Slå et æg ud i en skål, tjek om der eventuelt er skaller i skålen og fjern dem. Fortsæt med resten af æggene.
                  5. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
                  6. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen og rør det godt sammen.
                  7. Tilsæt sesamfrø og salt og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
                  8. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og der ikke er flere klumper i dejen.
                  9. Varm en slip-let pande godt op.
                  10. Sæt en middagstallerken til pandekagerne ved siden af komfuret.
                  11. Hæld lidt oile på panden og vip panden rundt for at fordele olien på panden.
                  12. Tag et decilitermål og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor pande skal du fylde lidt mere dej i.
                  13. Hæld dejen på panden. Vip panden rundt, indtil dejen er fordelt i et tyndt lag på panden.
                  14. Skru ned på midddel varme og bag pandekagen i cirka 2 minutter. Hold øje med den ikke bliver for mørk. Vend pandekagen og bag den på den anden side.
                  15. Tag pandekagen af, og læg den på tallerkenen.
                  16. Fortsæt på denne måde, indtil al dejen er brugt. Læg eventuelt et stykke madpapir imellem pandekagerne, så er de lettere at skille fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken.
                  17. Vask hænder.
                  18. Mål alle ingedienser af.
                  19. Vask og skræl gulerødder og pastinak.
                  20. Sæt en stor skål frem.
                  21. Riv gulerødder og pastinak fint på et rivejern, og kom dem op i skålen.
                  22. Sæt en lille skål frem.
                  23. Skræl ingefæren og riv den fint på et rivejern. Kom det i den lille skål.
                  24. Vask citronen og riv citronskallen med et rivejern. Pres saften fra citronen med en citruspresser.
                  25. Bland citronskal og saft sammen med ingefæren.
                  26. Rør dressingen sammen.
                  27. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber.
                  28. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
                  29. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Til pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.