Madpandekager med fyld

Madpandekager med fyld

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

        Opskriften giver cirka 5 pandekager.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
        • Protein: 13 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 33 %
        • Heraf mættet fedt 0,7g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 20

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 20

        Pandekager: Find alle ingredienserne frem.

        • 2 æg
        • ½ spsk. olie
        • 1 spsk. grahamsmel
        • ¾ dl. hvedemel
        • 1 spsk. sesamfrø
        • ½ tsk. salt
        • ca. 2 dl. mælk
        • ½ tsk. olie til stegning
      • Trin 3 af 20

        Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.

        • 2 æg
      • Trin 4 af 20

        Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

      • Trin 5 af 20

        Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.

        • ½ spsk. olie
        • 1 spsk. grahamsmel
        • ¾ dl. hvedemel
      • Trin 6 af 20

        Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

        • 1 spsk. sesamfrø
        • ½ tsk. salt
      • Trin 7 af 20

        Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.

        • ca. 2 dl. mælk
      • Trin 8 af 20

        Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.

        • ½ tsk. olie til stegning
      • Trin 9 af 20

        Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.

      • Trin 10 af 20

        Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.

      • Trin 11 af 20

        Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.

      • Trin 12 af 20

        Råkost: Find alle ingredienserne frem.

        • 1 gulerod
        • ½ pastinak
        • ½ æble
        • ¼ tsk. revet ingefær
        • ¼ citron, øko
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 13 af 20

        Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.

        • 1 gulerod
        • ½ pastinak
        • ½ æble
      • Trin 14 af 20

        Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.

      • Trin 15 af 20

        Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.

        • ¼ tsk. revet ingefær
      • Trin 16 af 20

        Vask citronen, og riv skallen fra en kvart citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den kvarte citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron, øko
      • Trin 17 af 20

        Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.

      • Trin 18 af 20

        Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 19 af 20

        Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

      • Trin 20 af 20

        Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

        Opskriften giver cirka 5 pandekager.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 æg
          • ½ spsk. olie
          • 1 spsk. grahamsmel
          • ¾ dl. hvedemel
          • 1 spsk. sesamfrø
          • ½ tsk. salt
          • ca. 2 dl. mælk
          • ½ tsk. olie til stegning

          Råkost til 2 pandekager:

          • 1 gulerod
          • ½ pastinak
          • ½ æble

          Dressing:

          • ¼ tsk. revet ingefær
          • ¼ citron, øko
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 3 måleskeer
          • 2 mellem røreskåle
          • 1 piskeris eller håndmixer
          • 1 røreske
          • 1 ske
          • 1 stegepande
          • 1 decilitermål
          • 1 middagstallerken
          • 1 lille skål
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 citruspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Pandekager: Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.
          4. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
          5. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.
          6. Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
          7. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.
          8. Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.
          9. Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.
          10. Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.
          11. Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.
          12. Råkost: Find alle ingredienserne frem.
          13. Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.
          14. Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.
          15. Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.
          16. Vask citronen, og riv skallen fra en kvart citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den kvarte citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          17. Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.
          18. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          19. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
          20. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

            Opskriften giver cirka 10 pandekager.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
            • Protein: 13 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 33 %
            • Heraf mættet fedt 0,7g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 20

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 20

            Pandekager: Find alle ingredienserne frem.

            • 3 æg
            • 1 spsk. olie
            • 2 spsk. grahamsmel
            • 1 ½ dl. hvedemel
            • 2 spsk. sesamfrø
            • 1 tsk. salt
            • ca. 3 ½ dl. mælk
            • 1 tsk. olie til stegning
          • Trin 3 af 20

            Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.

            • 3 æg
          • Trin 4 af 20

            Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

          • Trin 5 af 20

            Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.

            • 1 spsk. olie
            • 2 spsk. grahamsmel
            • 1 ½ dl. hvedemel
          • Trin 6 af 20

            Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

            • 2 spsk. sesamfrø
            • 1 tsk. salt
          • Trin 7 af 20

            Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.

            • ca. 3 ½ dl. mælk
          • Trin 8 af 20

            Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.

            • 1 tsk. olie til stegning
          • Trin 9 af 20

            Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.

          • Trin 10 af 20

            Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.

          • Trin 11 af 20

            Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.

          • Trin 12 af 20

            Råkost: Find alle ingredienserne frem.

            • 2 gulerødder
            • 1 pastinak
            • 1 æble
            • ½ tsk. revet ingefær
            • ½ citron, øko
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 13 af 20

            Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.

            • 2 gulerødder
            • 1 pastinak
            • 1 æble
          • Trin 14 af 20

            Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.

          • Trin 15 af 20

            Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.

            • ½ tsk. revet ingefær
          • Trin 16 af 20

            Vask citronen, og riv skallen af en halv citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den halve citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron, øko
          • Trin 17 af 20

            Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.

          • Trin 18 af 20

            Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 19 af 20

            Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

          • Trin 20 af 20

            Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre, og få pandekage med i madpakken. Hvis det skal gå hurtigt, kan du bruge færdigkøbte pandekager. Lun dem i ovnen, inden du ruller dem om råkosten.

            Opskriften giver cirka 10 pandekager.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 3 æg
              • 1 spsk. olie
              • 2 spsk. grahamsmel
              • 1 ½ dl. hvedemel
              • 2 spsk. sesamfrø
              • 1 tsk. salt
              • ca. 3 ½ dl. mælk
              • 1 tsk. olie til stegning

              Råkost til 4 pandekager:

              • 2 gulerødder
              • 1 pastinak
              • 1 æble

              Dressing:

              • ½ tsk. revet ingefær
              • ½ citron, øko
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 3 måleskeer
              • 2 store røreskåle
              • 1 piskeris eller håndmixer
              • 1 røreske
              • 1 ske
              • 1 stegepande
              • 1 decilitermål
              • 1 middagstallerken
              • 1 lille skål
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 citruspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Pandekager: Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.
              4. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
              5. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.
              6. Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
              7. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.
              8. Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.
              9. Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.
              10. Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.
              11. Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.
              12. Råkost: Find alle ingredienserne frem.
              13. Vask gulerødderne, pastinakken og æblet. Skræl gulerødderne og pastinakken.
              14. Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.
              15. Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.
              16. Vask citronen, og riv skallen af en halv citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den halve citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              17. Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.
              18. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              19. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
              20. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre og få pandekager til aftensmad, uden at komme i problemer.

                Opskriften giver cirka 15 pandekager.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1923 kJ / 458 kcal
                • Protein: 13 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 33 %
                • Heraf mættet fedt 0,7g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 20

                Pandekager: Find alle ingredienserne frem.

                • 5 æg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 spsk. grahamsmel
                • 2 ½ dl. hvedemel
                • 3 spsk. sesamfrø
                • 1 ½ tsk. salt
                • ca. 5 dl. mælk
                • 1 ½ tsk. olie til stegning
              • Trin 3 af 20

                Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.

                • 5 æg
              • Trin 4 af 20

                Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.

              • Trin 5 af 20

                Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.

                • 1 ½ spsk. olie
                • 3 spsk. grahamsmel
                • 2 ½ dl. hvedemel
              • Trin 6 af 20

                Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.

                • 3 spsk. sesamfrø
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 7 af 20

                Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.

                • ca. 5 dl. mælk
              • Trin 8 af 20

                Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.

                • 1 ½ tsk. olie til stegning
              • Trin 9 af 20

                Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.

              • Trin 10 af 20

                Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.

              • Trin 11 af 20

                Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.

              • Trin 12 af 20

                Råkost: Find alle ingredienserne frem.

                • 3 gulerødder
                • 1 ½ pastinak
                • 1 ½ æble
                • 1 ½ tsk. revet ingefær
                • ½ citron, øko
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 13 af 20

                Vask gulerødder, pastinak og æble. Skræl gulerødder og pastinak.

                • 3 gulerødder
                • 1 ½ pastinak
                • 1 ½ æble
              • Trin 14 af 20

                Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.

              • Trin 15 af 20

                Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.

                • 1 ½ tsk. revet ingefær
              • Trin 16 af 20

                Vask citronen, og riv skallen fra en halv citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den halve citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ½ citron, øko
              • Trin 17 af 20

                Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.

              • Trin 18 af 20

                Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 19 af 20

                Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.

              • Trin 20 af 20

                Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pandekager er ikke kun til dessert med is og syltetøj. Hvis man laver dem uden sukker er de perfekte til rulle om for eksempel råkost, som i denne opskrift. På den måde kan du snyde dine forældre og få pandekager til aftensmad, uden at komme i problemer.

                Opskriften giver cirka 15 pandekager.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 5 æg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 3 spsk. grahamsmel
                  • 2 ½ dl. hvedemel
                  • 3 spsk. sesamfrø
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • ca. 5 dl. mælk
                  • 1 ½ tsk. olie til stegning

                  Råkost til 6 pandekager:

                  • 3 gulerødder
                  • 1 ½ pastinak
                  • 1 ½ æble

                  Dressing:

                  • 1 ½ tsk. revet ingefær
                  • ½ citron, øko
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 3 måleskeer
                  • 2 store røreskåle
                  • 1 piskeris eller håndmixer
                  • 1 røreske
                  • 1 ske
                  • 1 stegepande
                  • 1 decilitermål
                  • 1 middagstallerken
                  • 1 lille skål
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 citruspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Pandekager: Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag en kop og en stor skål. Slå et æg ud i koppen, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.
                  4. Pisk æggene sammen med et piskeris eller en håndmixer.
                  5. Kom olie, grahamsmel og hvedemel i skålen, og rør det sammen.
                  6. Tilsæt sesamfrø og salt, og pisk igen, indtil dejen er uden klumper.
                  7. Hæld mælken i dejen lidt efter lidt. Fortsæt med at piske, til dejen er glat og uden klumper.
                  8. Hæld olie på en slip-let-stegepande, og varm den op.
                  9. Tag et decilitermål, og fyld det cirka halvt op med dej. Hvis du bruger en meget stor stegepande, skal du fylde lidt mere dej i. Stil en tallerken ved siden af komfuret.
                  10. Hæld dejen på stegepanden, og vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du bager pandekager.
                  11. Bag pandekagen et minut, og vend den med en paletkniv. Bag den cirka et minut på den anden side. Læg de færdigbagte pandekager på tallerkenen. Læg eventuelt et stykke madpapir mellem pandekagerne, så de er lettere at få fra hinanden, hvis de skal bruges kolde i madpakken. Fortsæt, til der ikke er mere dej tilbage.
                  12. Råkost: Find alle ingredienserne frem.
                  13. Vask gulerødder, pastinak og æble. Skræl gulerødder og pastinak.
                  14. Tag en mellemstor skål og et rivejern. Riv gulerødderne, pastinakken og æblet på den fine side af rivejernet, og kom dem op i skålen.
                  15. Tag en lille skål og en teske. Skræl ingefær med teskeen, og riv den på den fine side af rivejernet. Kom det op i den lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skræller ingefær med en ske.
                  16. Vask citronen, og riv skallen fra en halv citron på den fine side af et rivejern. Pres saften fra den halve citron med en citruspresser. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  17. Kom citronsaft- og skal i skålen med ingefær. Rør dressingen sammen.
                  18. Hæld dressingen over gulerødder og pastinak. Bland godt, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  19. Fyld pandekagen: Læg halvdelen af råkostsalaten på midten af pandekagen. Spred råkostsalaten lidt ud på midten.
                  20. Fold de to sider af pandekagen hen over fyldet. Rul pandekagen sammen, så fyldet er pakket ind i pandekagen. Tip: Spis et stykke frugt til dessert.