Madpandekager

Madpandekager

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Opskriften giver 4 store madpandekager.

         

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 858 kJ / 205 kcal
        • Protein: 19 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 31 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 8

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 8

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 dl. grahamsmel
        • 1 dl. hvedemel
        • ¼ tsk. salt
        • 2 æg
        • ca. 3 dl. mælk
        • ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
      • Trin 3 af 8

        Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.

        • 1 dl. grahamsmel
        • 1 dl. hvedemel
        • ¼ tsk. salt

         

      • Trin 4 af 8

        Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.

        • 2 æg

         

      • Trin 5 af 8

        Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.

        • ca. 3 dl. mælk

         

      • Trin 6 af 8

        Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

        • ½  tsk. olie til stegning af hver pandekage

         

      • Trin 7 af 8

        Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.

      • Trin 8 af 8

        Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Opskriften giver 4 store madpandekager.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 dl. grahamsmel
          • 1 dl. hvedemel
          • ¼ tsk. salt
          • 2 æg
          • ca. 3 dl. mælk
          • ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 stor skål
          • 1 kop
          • 1 piskeris
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
          4. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.
          5. Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
          6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
          7. Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
          8. Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Opskriften giver 8 store madpandekager.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 858 kJ / 205 kcal
            • Protein: 19 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 31 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 8

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 8

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 dl. grahamsmel
            • 2 dl. hvedemel
            • ½ tsk. salt
            • 4 æg
            • ca. 6 dl. mælk
            • ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
          • Trin 3 af 8

            Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.

            • 2 dl. grahamsmel
            • 2 dl. hvedemel
            • ½ tsk. salt
          • Trin 4 af 8

            Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.

            • 4 æg
          • Trin 5 af 8

            Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.

            • ca. 6 dl. mælk
          • Trin 6 af 8

            Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

            • ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage

          • Trin 7 af 8

            Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.

          • Trin 8 af 8

            Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Opskriften giver 8 store madpandekager.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 dl. grahamsmel
              • 2 dl. hvedemel
              • ½ tsk. salt
              • 4 æg
              • ca. 6 dl. mælk
              • ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 stor skål
              • 1 kop
              • 1 piskeris
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
              4. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.
              5. Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
              6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
              7. Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
              8. Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Opskriften giver 12 store madpandekager.

                 

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 858 kJ / 205 kcal
                • Protein: 19 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 31 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 8

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 8

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 dl. grahamsmel
                • 3 dl. hvedemel
                • ¾ tsk. salt
                • 6 æg
                • ca. 9 dl. mælk
                • ½  tsk. olie til stegning af hver pandekage

                 

              • Trin 3 af 8

                Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.

                • 3 dl. grahamsmel
                • 3 dl. hvedemel
                • ¾ tsk. salt

                 

              • Trin 4 af 8

                Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene

                • 6 æg
              • Trin 5 af 8

                Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.

                • ca. 9 dl. mælk

                 

              • Trin 6 af 8

                Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

                • ½  tsk. olie til stegning af hver pandekage
              • Trin 7 af 8

                Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.

              • Trin 8 af 8

                Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Opskriften giver 12 store madpandekager.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 dl. grahamsmel
                  • 3 dl. hvedemel
                  • ¾ tsk. salt
                  • 6 æg
                  • ca. 9 dl. mælk
                  • ½  tsk. olie til stegning af hver pandekage

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 stor skål
                  • 1 kop
                  • 1 piskeris
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
                  4. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene
                  5. Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
                  6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
                  7. Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
                  8. Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.