Madpandekager
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 4 store madpandekager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 858 kJ / 205 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 1 dl. grahamsmel
- 1 dl. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 2 æg
- ca. 3 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 1 dl. grahamsmel
- 1 dl. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 2 æg
- ca. 3 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 3 af 8
Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- 1 dl. grahamsmel
- 1 dl. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- Trin 4 af 8
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.
- 2 æg
- Trin 5 af 8
Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
- ca. 3 dl. mælk
- Trin 6 af 8
Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 7 af 8
Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Trin 8 af 8
Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 4 store madpandekager.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 dl. grahamsmel
- 1 dl. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 2 æg
- ca. 3 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med det andet æg.
- Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
- Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 8 store madpandekager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 858 kJ / 205 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl. grahamsmel
- 2 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 4 æg
- ca. 6 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 2 dl. grahamsmel
- 2 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 4 æg
- ca. 6 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 3 af 8
Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- 2 dl. grahamsmel
- 2 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 8
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.
- 4 æg
- Trin 5 af 8
Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
- ca. 6 dl. mælk
- Trin 6 af 8
Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 7 af 8
Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Trin 8 af 8
Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 8 store madpandekager.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 dl. grahamsmel
- 2 dl. hvedemel
- ½ tsk. salt
- 4 æg
- ca. 6 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene.
- Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
- Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 12 store madpandekager.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 858 kJ / 205 kcal
- Protein: 19 %
- Kulhydrat: 50 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser:
- 3 dl. grahamsmel
- 3 dl. hvedemel
- ¾ tsk. salt
- 6 æg
- ca. 9 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 8
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 8
Find alle ingredienserne frem.
- 3 dl. grahamsmel
- 3 dl. hvedemel
- ¾ tsk. salt
- 6 æg
- ca. 9 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 3 af 8
Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- 3 dl. grahamsmel
- 3 dl. hvedemel
- ¾ tsk. salt
- Trin 4 af 8
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene
- 6 æg
- Trin 5 af 8
Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
ca. 9 dl. mælk
- Trin 6 af 8
Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
- Trin 7 af 8
Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Trin 8 af 8
Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Find din indre pandekage-kok frem, og brug hjemmelavede madpandekager – for eksempel til fyldte pandekager med græskarcreme. Find opskriften her på gocook.dk.
Opskriften giver 12 store madpandekager.
Du skal bruge
Ingredienser
- 3 dl. grahamsmel
- 3 dl. hvedemel
- ¾ tsk. salt
- 6 æg
- ca. 9 dl. mælk
- ½ tsk. olie til stegning af hver pandekage
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 stor skål
- 1 kop
- 1 piskeris
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i skålen. Gentag med alle æggene
- Pisk dejen sammen. Kom mælk i dejen lidt ad gangen, til det bliver en tynd pandekagedej.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
- Fyld et decilitermål ¾ op med pandekagedej, og hæld det på stegepanden. Vip stegepanden rundt, så dejen fordeler sig. Skru ned på middel varme.
- Lad pandekagen stege i cirka 1 minut på den ene side. Vend den, og steg den i cirka 1 minut på den anden side. Steg alle pandekagerne på samme måde.
-