Lun rissalat med tun

Lun rissalat med tun

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1958 kJ / 468 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 56 %
        • Fedt: 20 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        Rissalat:

        • 1 ½ dl. ris
        • 2 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
        • ½ rød peberfrugt
        • 70 g. majs på dåse
        • 1 dåser tun i olie
        • 1 dl. frosne ærter

        Dressing:

        • ¾ dl. cremefraiche
        • ¾ spsk. ketchup
        • ½ tsk. paprika
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 9

        Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.

        • 1 ½ dl. ris
      • Trin 4 af 9

        Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

        • 2 ½ dl. vand
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 5 af 9

        Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 6 af 9

        Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.

        • 70 g. majs på dåse
        • 1 dåser tun i olie
      • Trin 7 af 9

        Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

        • 1 dl. frosne ærter

         

      • Trin 8 af 9

        Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.

      • Trin 9 af 9

        Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.

        • ¾ dl. cremefraiche
        • ¾ spsk. ketchup
        • ½ tsk. paprika
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Rissalat:

          • 1 ½ dl. ris
          • 2 ½ dl. vand
          • ¼ tsk. salt
          • ½ rød peberfrugt
          • 70 g. majs på dåse
          • 1 dåser tun i olie
          • 1 dl. frosne ærter

          Dressing:

          • ¾ dl. cremefraiche
          • ¾ spsk. ketchup
          • ½ tsk. paprika
          • 1 knivspids salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 dørslag
          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 små skåle
          • 1 stor skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
          4. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
          5. Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
          6. Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
          7. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
          8. Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
          9. Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1958 kJ / 468 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 56 %
            • Fedt: 20 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            Rissalat:

            • 3 dl. ris
            • 5 dl. vand
            • ½ tsk. salt
            • 1 rød peberfrugt
            • 140 g. majs på dåse
            • 2 dåser tun i olie
            • 2 ½ dl. frosne ærter

            Dressing:

            • 1 ½ dl. cremefraiche
            • 1 ½ spsk. ketchup
            • 1 tsk. paprika
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 9

            Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.

            • 3 dl. ris
          • Trin 4 af 9

            Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

            • 5 dl. vand
            • ½ tsk. salt
          • Trin 5 af 9

            Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 6 af 9

            Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.

            • 140 g. majs på dåse
            • 2 dåser tun i olie
          • Trin 7 af 9

            Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

            • 2 ½ dl. frosne ærter
          • Trin 8 af 9

            Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.

          • Trin 9 af 9

            Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.

            • 1 ½ dl. cremefraiche
            • 1 ½ spsk. ketchup
            • 1 tsk. paprika
            • ¼ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Rissalat:

              • 3 dl. ris
              • 5 dl. vand
              • ½ tsk. salt
              • 1 rød peberfrugt
              • 140 g. majs på dåse
              • 2 dåser tun i olie
              • 2 ½ dl. frosne ærter

              Dressing:

              • 1 ½ dl. cremefraiche
              • 1 ½ spsk. ketchup
              • 1 tsk. paprika
              • ¼ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 dørslag
              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 små skåle
              • 1 stor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
              4. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
              5. Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
              6. Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
              7. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
              8. Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
              9. Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1958 kJ / 468 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 56 %
                • Fedt: 20 %
            • Du skal bruge

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                Rissalat:

                • 4 ½ dl. ris
                • 7 ½ dl. vand
                • 1 tsk. salt
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 210 g. majs på dåse
                • 3 dåser tun i olie
                • 4 dl. frosne ærter

                Dressing:

                • 2 ¼ dl. cremefraiche
                • 2 ¼ spsk. ketchup
                • 1 ½ tsk. paprika
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 3 af 9

                Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.

                • 4 ½ dl. ris
              • Trin 4 af 9

                Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.

                • 7 ½ dl. vand
                • 1 tsk. salt
              • Trin 5 af 9

                Skyl peberfrugterne. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.

                • 1 ½ rød peberfrugt

                 

              • Trin 6 af 9

                Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.

                • 210 g. majs på dåse
                • 3 dåser tun i olie
              • Trin 7 af 9

                Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

                • 4 dl. frosne ærter
              • Trin 8 af 9

                Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.

              • Trin 9 af 9

                Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.

                • 2 ¼ dl. cremefraiche
                • 2 ¼ spsk. ketchup
                • 1 ½ tsk. paprika
                • ½ tsk. salt
                • ½ tsk. peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Rissalat:

                  • 4 ½ dl. ris
                  • 7 ½ dl. vand
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 210 g. majs på dåse
                  • 3 dåser tun i olie
                  • 4 dl. frosne ærter

                  Dressing:

                  • 2 ¼ dl. cremefraiche
                  • 2 ¼ spsk. ketchup
                  • 1 ½ tsk. paprika
                  • ½ tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 dørslag
                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 små skåle
                  • 1 stor skål

                  Du skal bruge

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
                  4. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
                  5. Skyl peberfrugterne. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
                  6. Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
                  7. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
                  8. Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
                  9. Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.