Lun rissalat med tun
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1958 kJ / 468 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Rissalat:
- 1 ½ dl. ris
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ½ rød peberfrugt
- 70 g. majs på dåse
- 1 dåser tun i olie
- 1 dl. frosne ærter
Dressing:
- ¾ dl. cremefraiche
- ¾ spsk. ketchup
- ½ tsk. paprika
- 1 knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
Rissalat:
- 1 ½ dl. ris
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ½ rød peberfrugt
- 70 g. majs på dåse
- 1 dåser tun i olie
- 1 dl. frosne ærter
Dressing:
- ¾ dl. cremefraiche
- ¾ spsk. ketchup
- ½ tsk. paprika
- 1 knivspids salt
- ½ knivspids peber
- Trin 3 af 9
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- 1 ½ dl. ris
- Trin 4 af 9
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- Trin 5 af 9
Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- ½ rød peberfrugt
- Trin 6 af 9
Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- 70 g. majs på dåse
- 1 dåser tun i olie
- Trin 7 af 9
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- 1 dl. frosne ærter
- Trin 8 af 9
Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Trin 9 af 9
Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
- ¾ dl. cremefraiche
- ¾ spsk. ketchup
- ½ tsk. paprika
- 1 knivspids salt
- ½ knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Du skal bruge
Ingredienser
Rissalat:
- 1 ½ dl. ris
- 2 ½ dl. vand
- ¼ tsk. salt
- ½ rød peberfrugt
- 70 g. majs på dåse
- 1 dåser tun i olie
- 1 dl. frosne ærter
Dressing:
- ¾ dl. cremefraiche
- ¾ spsk. ketchup
- ½ tsk. paprika
- 1 knivspids salt
- ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1958 kJ / 468 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Rissalat:
- 3 dl. ris
- 5 dl. vand
- ½ tsk. salt
- 1 rød peberfrugt
- 140 g. majs på dåse
- 2 dåser tun i olie
- 2 ½ dl. frosne ærter
Dressing:
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
Rissalat:
- 3 dl. ris
- 5 dl. vand
- ½ tsk. salt
- 1 rød peberfrugt
- 140 g. majs på dåse
- 2 dåser tun i olie
- 2 ½ dl. frosne ærter
Dressing:
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 9
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- 3 dl. ris
- Trin 4 af 9
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 5 dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 5 af 9
Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- 1 rød peberfrugt
- Trin 6 af 9
Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- 140 g. majs på dåse
- 2 dåser tun i olie
- Trin 7 af 9
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- 2 ½ dl. frosne ærter
- Trin 8 af 9
Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Trin 9 af 9
Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Du skal bruge
Ingredienser
Rissalat:
- 3 dl. ris
- 5 dl. vand
- ½ tsk. salt
- 1 rød peberfrugt
- 140 g. majs på dåse
- 2 dåser tun i olie
- 2 ½ dl. frosne ærter
Dressing:
- 1 ½ dl. cremefraiche
- 1 ½ spsk. ketchup
- 1 tsk. paprika
- ¼ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Skyl peberfrugten. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1958 kJ / 468 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 20 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Rissalat:
- 4 ½ dl. ris
- 7 ½ dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 ½ rød peberfrugt
- 210 g. majs på dåse
- 3 dåser tun i olie
- 4 dl. frosne ærter
Dressing:
- 2 ¼ dl. cremefraiche
- 2 ¼ spsk. ketchup
- 1 ½ tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Du skal bruge
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
Rissalat:
- 4 ½ dl. ris
- 7 ½ dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 ½ rød peberfrugt
- 210 g. majs på dåse
- 3 dåser tun i olie
- 4 dl. frosne ærter
Dressing:
- 2 ¼ dl. cremefraiche
- 2 ¼ spsk. ketchup
- 1 ½ tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 3 af 9
Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- 4 ½ dl. ris
- Trin 4 af 9
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- 7 ½ dl. vand
- 1 tsk. salt
- Trin 5 af 9
Skyl peberfrugterne. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- 1 ½ rød peberfrugt
- Trin 6 af 9
Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- 210 g. majs på dåse
- 3 dåser tun i olie
- Trin 7 af 9
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- 4 dl. frosne ærter
- Trin 8 af 9
Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Trin 9 af 9
Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
- 2 ¼ dl. cremefraiche
- 2 ¼ spsk. ketchup
- 1 ½ tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Oversigt
- Print
Beskrivelse
VERDENS nemmeste rissalat. Din nye favorit-ret. Yndlings-ret. Livret. Kald den, hvad du vil, den er GOD - også til madpakken - så lav en kæmpestor portion, så du kan fråde rissalat i dagevis.
Du skal bruge
Ingredienser
Rissalat:
- 4 ½ dl. ris
- 7 ½ dl. vand
- 1 tsk. salt
- 1 ½ rød peberfrugt
- 210 g. majs på dåse
- 3 dåser tun i olie
- 4 dl. frosne ærter
Dressing:
- 2 ¼ dl. cremefraiche
- 2 ¼ spsk. ketchup
- 1 ½ tsk. paprika
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Køkkenredskaber
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 dørslag
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 2 små skåle
- 1 stor skål
Du skal bruge
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom risene i en si. Skyl dem i koldt vand.
- Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risene i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risene.
- Skyl peberfrugterne. Skær den i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skære peberfrugt i tern.
- Åben dåserne med majs og tun. Hæld væsken fra dem.
- Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
- Bland ris med ærter i en skål. Kom majs tun og peberfrugt ovenpå.
- Kom cremefraiche, ketchup, paprika, salt og peber i en skål. Bland godt sammen.
-