Luksus-hotdogs
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 3 timer
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 4 luksus-hotdogs.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1414 kJ / 338 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 74 %
- Fedt: 15 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Hotdogbrød:
- ½ dl. mælk
- ½ dl. vand
- 12 g. gær
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ¾ spsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 175 g. hvedemel
Fyld:
- ½ løg
- 4 pølser
- 2 tsk. ristede løg
- 2 tsk. sennep
- 2 tsk. remoulade
- 2 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Hotdogbrød:
- ½ dl. mælk
- ½ dl. vand
- 12 g. gær
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ¾ spsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 175 g. hvedemel
Fyld:
- ½ løg
- 4 pølser
- 2 tsk. ristede løg
- 2 tsk. sennep
- 2 tsk. remoulade
- 2 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 3 af 21
Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Trin 4 af 21
Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- ½ dl. mælk
- ½ dl. vand
- Trin 5 af 21
Hæld vandet og mælken i en skål.
- Trin 6 af 21
Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- 12 g. gær
- ¾ spsk. sukker
- Trin 7 af 21
Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- Trin 8 af 21
Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- 50 g. grahamsmel
- 175 g. hvedemel
- Trin 9 af 21
Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Trin 10 af 21
Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Trin 11 af 21
Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Trin 12 af 21
Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Trin 13 af 21
Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 14 af 21
Pensl brødene med mælk.
- Trin 15 af 21
Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Trin 16 af 21
Lad brødene køle af på en bagerist.
- Trin 17 af 21
Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 18 af 21
Grill pølserne på grillen.
- 4 pølser
- Trin 19 af 21
Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Trin 20 af 21
Læg en pølse i brødet.
- Trin 21 af 21
Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
- 2 tsk. ristede løg
- 2 tsk. sennep
- 2 tsk. remoulade
- 2 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 4 luksus-hotdogs.
Du skal bruge
Ingredienser
Hotdogbrød:
- ½ dl. mælk
- ½ dl. vand
- 12 g. gær
- ½ spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ¾ spsk. sukker
- 50 g. grahamsmel
- 175 g. hvedemel
Fyld:
- ½ løg
- 4 pølser
- 2 tsk. ristede løg
- 2 tsk. sennep
- 2 tsk. remoulade
- 2 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- Hæld vandet og mælken i en skål.
- Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Pensl brødene med mælk.
- Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Lad brødene køle af på en bagerist.
- Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Grill pølserne på grillen.
- Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Læg en pølse i brødet.
- Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 3 timer
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 8 luksus-hotdogs.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1414 kJ / 338 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 74 %
- Fedt: 15 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Hotdogbrød:
- 1 ¼ dl. mælk
- 1 ¼ dl. vand
- 25 g. gær
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 ½ spsk. sukker
- 100 g. grahamsmel
- 250 g. hvedemel
Fyld:
- 1 løg
- 8 pølser
- 4 tsk. ristede løg
- 4 tsk. sennep
- 4 tsk. remoulade
- 4 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Hotdogbrød:
- 1 ¼ dl. mælk
- 1 ¼ dl. vand
- 25 g. gær
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 ½ spsk. sukker
- 100 g. grahamsmel
- 350 g. hvedemel
Fyld:
- 1 løg
- 8 pølser
- 4 tsk. ristede løg
- 4 tsk. sennep
- 4 tsk. remoulade
- 4 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 3 af 21
Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Trin 4 af 21
Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- 1 ¼ dl. mælk
- 1 ¼ dl. vand
- Trin 5 af 21
Hæld vandet og mælken i en skål.
- Trin 6 af 21
Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- 25 g. gær
- 1 ½ spsk. sukker
- Trin 7 af 21
Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- Trin 8 af 21
Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- 100 g. grahamsmel
- 350 g. hvedemel
- Trin 9 af 21
Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Trin 10 af 21
Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Trin 11 af 21
Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Trin 12 af 21
Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Trin 13 af 21
Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 14 af 21
Pensl brødene med mælk.
- Trin 15 af 21
Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Trin 16 af 21
Lad brødene køle af på en bagerist.
- Trin 17 af 21
Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 18 af 21
Grill pølserne på grillen.
- 8 pølser
- Trin 19 af 21
Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Trin 20 af 21
Læg en pølse i brødet.
- Trin 21 af 21
Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
- 4 tsk. ristede løg
- 4 tsk. sennep
- 4 tsk. remoulade
- 4 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 8 luksus-hotdogs.
Du skal bruge
Ingredienser
Hotdogbrød:
- 1 ¼ dl. mælk
- 1 ¼ dl. vand
- 25 g. gær
- 1 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 ½ spsk. sukker
- 100 g. grahamsmel
- 350 g. hvedemel
Fyld:
- 1 løg
- 8 pølser
- 4 tsk. ristede løg
- 4 tsk. sennep
- 4 tsk. remoulade
- 4 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- Hæld vandet og mælken i en skål.
- Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Pensl brødene med mælk.
- Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Lad brødene køle af på en bagerist.
- Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Grill pølserne på grillen.
- Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Læg en pølse i brødet.
- Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 3 timer
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 12 luksus-hotdogs.
Energi-indhold pr. stk.- Energi: 1414 kJ / 338 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 74 %
- Fedt: 15 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
- 37 g. gær
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ spsk. sukker
- 150 g. grahamsmel
- 525 g. hvedemel
Fyld:
- 1 ½ løg
- 12 pølser
- 6 tsk. ristede løg
- 6 tsk. sennep
- 6 tsk. remoulade
- 6 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Trin 1 af 21
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 21
Find alle ingredienserne frem.
Hotdogbrød:
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
- 37 g. gær
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 2 ½ spsk. sukker
- 150 g. grahamsmel
- 525 g. hvedemel
Fyld:
- 1 ½ løg
- 12 pølser
- 6 tsk. ristede løg
- 6 tsk. sennep
- 6 tsk. remoulade
- 6 tsk. ketchup
- Syltede agurker
- Trin 3 af 21
Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Trin 4 af 21
Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
- Trin 5 af 21
Hæld vandet og mælken i en skål.
- Trin 6 af 21
Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- 37 g. gær
- 2 ½ spsk. sukker
- Trin 7 af 21
Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- Trin 8 af 21
Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- 150 g. grahamsmel
- 525 g. hvedemel
- Trin 9 af 21
Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Trin 10 af 21
Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Trin 11 af 21
Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Trin 12 af 21
Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Trin 13 af 21
Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Trin 14 af 21
Pensl brødene med mælk.
- Trin 15 af 21
Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Trin 16 af 21
Lad brødene køle af på en bagerist.
- Trin 17 af 21
Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 18 af 21
Grill pølserne på grillen.
- 12 pølser
- Trin 19 af 21
Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Trin 20 af 21
Læg en pølse i brødet.
- Trin 21 af 21
Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
- 6 tsk. ristede løg
- 6 tsk. sennep
- 6 tsk. remoulade
- 6 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Det her er ikke fastfood men luksus-food. Hotdogs med lune, hjemmebagte pølsebrød. Ja tak! Så bliver det ikke meget bedre.
Opskriften giver 12 luksus-hotdogs.
Du skal bruge
Ingredienser
Hotdogbrød:
- 2 dl. mælk
- 2 dl. vand
- 37 g. gær
- 1 ½ spsk. olie
- 1 ½ tsk. salt
- 2 ½ spsk. sukker
- 150 g. grahamsmel
- 525 g. hvedemel
Fyld:
- 1 ½ løg
- 12 pølser
- 6 tsk. ristede løg
- 6 tsk. sennep
- 6 tsk. remoulade
- 6 tsk. ketchup
- Syltede agurker
Køkkenredskaber
- 1 lille gryde
- 1 stor skål
- 1 grydeske
- 2 viskestykker
- 1 stor skarp kniv
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 glas
- 1 bagepensel
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 grill
- 1 tallerken
- Hotdogbakker
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Tænd grillen, så kullene er varme, når du skal bruge den. Hvis du bruger gasgrill kan du vente med at tænde den, til du skal grille pølserne.
- Pølsebrød: Lun vand og mælk i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig. Klik på videoen og se, hvordan du mærker, om væsken er fingervarm.
- Hæld vandet og mælken i en skål.
- Smuldr gæren ned i skålen og tilsæt sukker. Rør rundt med en grydeske, til gæren er opløst.
- Tilsæt olie og salt. Rør rundt.
- Tilsæt grahamsmel og halvdelen af hvedemelet. Rør rundt.
- Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen. Rør rundt undervejs.
- Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet. Ælt den sammen med hænderne i mindst 5 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du ælter dej.
- Del dejen i 8 lige store stykker og form dem til aflange pølsebrød. Klik på videoen og se, hvordan du former pølsebrød og lægger dem på bagepladen.
- Læg dem tæt op af hinanden på en bageplade med bagepapir. Der skal maks være 1 centimeter mellem brødene.
- Læg et rent viskestykke over pølsebrødene, og lad dem hæve til dobbelt størrelse. Det tager cirka 30-40 minutter. Tænd ovnen på 200 grader.
- Pensl brødene med mælk.
- Sæt fadet på en rist midt i ovnen, og bag pølsebrødene i cirka 15 minutter, indtil de er gyldne og gennembagte. Klik på videoen og se, hvordan du tjekker, om brødene er færdige.
- Lad brødene køle af på en bagerist.
- Hotdogs: Pil, og hak løget. Kom det op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Grill pølserne på grillen.
- Skær et pølsebrød halvt igennem på langs.
- Læg en pølse i brødet.
- Hæld sennep, remoulade og ketchup på din hotdog, og fordel hakkede løg, ristede løg og syltede agurker på toppen.
-